Sharm Dreams Resort 5*– Atsauksmes

212
Novērtējums 8.310
№13 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
8.2 Numurs
8.6 apkalpošana
8.4 Tīrība
8.2 Uzturs
8.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas slavenā Ēģiptes Šarm eš Šeihas kūrorta Naama Bay rajonā. Tas atrodas pilsētas centrā, netālu no populārās promenādes un iepirkšanās veikalu centra, kafejnīcām ar smaržīgām ūdenspīpēm, trokšņainiem bāriem un klubiem. Atvērts 1999. gadā. Kopīga infrastruktūra ar Fayrouz Resort. Piemērots romantiskām, jauniešu vai ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар Selyavimax
 •  apceļots 5 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 10.0
Tī ra jū ra, forš s baseins, godī ga otrā lī nija, draudzī gs personā ls, skaista teritorija, krā š ņ s bezmaksas akvaparks, visur darbojas Wi-Fi, diennakts bā rs vestibilā , daudzveidī gs ē diens, ANIMĀ CIJA LĪ MENĪ , IZKLAIDE PAT SADUS, programma bē rniem ir visinteresantā kais no visiem, katru vakaru ir izklaide katra gaumei. … Tomēr ▾ Tī ra jū ra, forš s baseins, godī ga otrā lī nija, draudzī gs personā ls, skaista teritorija, krā š ņ s bezmaksas akvaparks, visur darbojas Wi-Fi, diennakts bā rs vestibilā , daudzveidī gs ē diens, ANIMĀ CIJA LĪ MENĪ , IZKLAIDE PAT SADUS, programma bē rniem ir visinteresantā kais no visiem, katru vakaru ir izklaide katra gaumei. Liels paldies Sharm Dreams kū rorta komandai, mē s vē l atgriezī simies.
аватар Oidarmograi
 •  apceļots 5 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 10.0
Izcila viesnī ca! Atsaucī gs personā ls, skaista, sakopta teritorija. Izklaides programma tū ristiem katru dienu. Blakus ir skaista pludmale. Iesaku visiem. Ī paš s paldies animatoriem? ? … Tomēr ▾ Izcila viesnī ca! Atsaucī gs personā ls, skaista, sakopta teritorija. Izklaides programma tū ristiem katru dienu. Blakus ir skaista pludmale. Iesaku visiem. Ī paš s paldies animatoriem? ?
Территория отеля
аватар Elenakrivda1
 •  apceļots 6 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 10.0
Man patī k viesnī ca, skaista teritorija ir milzī ga, viss vienmē r ir ļ oti tī rs, ē diens katru dienu ir atš ķ irī gs! Telpas vienmē r ir tī ras un labi iztī rī tas! Animā cijas komanda strā dā visu dienu, ir laba animā … Tomēr ▾ Man patī k viesnī ca, skaista teritorija ir milzī ga, viss vienmē r ir ļ oti tī rs, ē diens katru dienu ir atš ķ irī gs! Telpas vienmē r ir tī ras un labi iztī rī tas! Animā cijas komanda strā dā visu dienu, ir laba animā cija pie baseina un pludmalē gan bē rniem, gan pieauguš ajiem, daž ā das programmas! Vakar bija vē derdejas, š odien akrobā tiskie š ovi! Esam ļ oti apmierinā ti ar mū su brī vdienā m un atgriezī simies vē lreiz!
аватар nnatka1
 •  apceļots 11 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š obrī d atpū š amies š ajā viesnī cā . Ieradā mies 10 no rī ta, pē c stundas jau bijā m iekā rtojuš ies istabiņ ā . Mē s ļ oti vē lē jā mies istabu ar terasi un skatu uz dā rzu, klusumā un prom no galvenā s izklaides. … Tomēr ▾ Š obrī d atpū š amies š ajā viesnī cā . Ieradā mies 10 no rī ta, pē c stundas jau bijā m iekā rtojuš ies istabiņ ā . Mē s ļ oti vē lē jā mies istabu ar terasi un skatu uz dā rzu, klusumā un prom no galvenā s izklaides. Un tā tas viss notika! Istaba ar skaistu skatu uz dā rzu kur klī st gā rņ i??? ? lī dz pludmalei 5 minū tes slinks solis. Jū ra ir burvī ga, pludmale ar perfektu saulrietu un skaists rifs ar daž ā dā m zivī m blakus??? ? Ekskursija bija tikai 6 dienas??? ? Bet animā cija padarī ja mū su svē tkus pē c iespē jas jautrā kus. Ī paš s paldies animatoram Mohammed Khalil. Viņ š ļ oti labi zina krievu valodu, nevajag noslogot smadzenes un atcerē ties angļ u valodu. Tā pat ļ oti patī kami, ka ir Oļ esja gastrā cija, kura ā tri atrisinā ja visus raduš os jautā jumus un palī dzē ja ā tri reģ istrē ties! Mē s noteikti atgriezī simies š ajā viesnī cā !
аватар perevozik
 •  apceļots 11 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pakalpojumā ir nianses, bet jū ra un pludmale pilnī bā kompensē visus mazā kos trū kumus. Puiš i animatori cenš as. Pludmalē no rī ta vingroš ana, ū dens aerobika tieš i jū rā un citas aktivitā tes. Atseviš ķ i es gribē tu pieminē t animatoru Ahmedu, ļ oti draudzī gu un laipnu puisi. … Tomēr ▾ Pakalpojumā ir nianses, bet jū ra un pludmale pilnī bā kompensē visus mazā kos trū kumus. Puiš i animatori cenš as. Pludmalē no rī ta vingroš ana, ū dens aerobika tieš i jū rā un citas aktivitā tes. Atseviš ķ i es gribē tu pieminē t animatoru Ahmedu, ļ oti draudzī gu un laipnu puisi. Jauns galvenais baseins ar mī kstajā m zonā m. Apkā rtnē ir daudz citu baseinu. Š ī bija mū su otrā reize š ajā viesnī cā , un mē s ceram atgriezties vē lreiz.
аватар Olgacokolova
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca ir š ika, zaļ a, milzī ga teritorija. Skaists centrā lais baseins, daudzi mazā ki baseini Ē diens garš ī gs, vienmē r zivs, liellopa gaļ a. Animatori ir smieklī gi puiš i. Pē c pieprasī juma viņ i aizvedī s uz diskotē kā m, uz pilsē tu. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir š ika, zaļ a, milzī ga teritorija. Skaists centrā lais baseins, daudzi mazā ki baseini
Ē diens garš ī gs, vienmē r zivs, liellopa gaļ a. Animatori ir smieklī gi puiš i. Pē c pieprasī juma viņ i aizvedī s uz diskotē kā m, uz pilsē tu. Mē s devā mies ar Olesju uz klubu Space. Man ļ oti patika, mū zika ir uguns.
аватар Leonoff22
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ieradā mies agri no rī ta, nakts lidojums grū ti tikt) viesnī ca mū s uzreiz pabaroja ar brokastī m. Ē diens pacieš ams, daž ā dī ba maza, bet izsalcis nepaliksi)) Apmetā mies pulksten 12. Viesnī cas darbinieki smagi strā dā . Izpalī dzī gs personā ls reģ istratū rā . … Tomēr ▾ Ieradā mies agri no rī ta, nakts lidojums grū ti tikt) viesnī ca mū s uzreiz pabaroja ar brokastī m. Ē diens pacieš ams, daž ā dī ba maza, bet izsalcis nepaliksi)) Apmetā mies pulksten 12. Viesnī cas darbinieki smagi strā dā . Izpalī dzī gs personā ls reģ istratū rā . Mē s apmetā mies nedaudz tā lu no galvenā s ē kas, bet ir plusi - ir moderni staigā t pa teritoriju un pietiekami staigā t) Jū ra ir visvairā k paredzē ta bē rniem, ē rta gluda ieeja, zivis ir mazas. Visu dienu peldam ar pusdienu pā rtraukumu, saule ļ oti labi silda. Iegū stiet vairā k sauļ oš anā s lī dzekļ u
аватар Rocket-Girl
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es dā vinā ju ar diviem bē rniem skolas brī vdienā s. Esmu ļ oti priecī gs, ka izvē lē jos š o viesnī cu. Ideā la cenas un kvalitā tes attiecī ba. Ļ oti skaista, ziedoš a, sakopta viesnī cas teritorija. Ir apsildā ms baseins, kas ir noteikts pluss ar bē rniem no 8 rī tā esam tur) Jū ra ir ideā la, tikai 3-5 minū š u gā jiena attā lumā no reģ istratū ras. … Tomēr ▾ Es dā vinā ju ar diviem bē rniem skolas brī vdienā s.
Esmu ļ oti priecī gs, ka izvē lē jos š o viesnī cu. Ideā la cenas un kvalitā tes attiecī ba.
Ļ oti skaista, ziedoš a, sakopta viesnī cas teritorija.
Ir apsildā ms baseins, kas ir noteikts pluss ar bē rniem no 8 rī tā esam tur)
Jū ra ir ideā la, tikai 3-5 minū š u gā jiena attā lumā no reģ istratū ras. Pludmale ir plaš a, vienmē r ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Ir liels rotaļ u laukums.
Animā cija vakarā bē rniem ir jautra, bē rnu ir daudz, viņ i uzreiz atrada draugus.

Iesaku visiem!
аватар Gliebl
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Izvē lē jā mies izcilu piecinieku ar baseiniem, akvaparku utt. Jauka viesnī ca, bet ne 5* Cietie č etri. Puse no baseiniem nedarbojas vai ar aukstu ū deni. 1 bā rs tikai pie centrā lā baseina, un tas ir, ja guļ at pie tā lu apsildā mā baseina, jums tur ir nepā rtraukti jā skrien. … Tomēr ▾ Izvē lē jā mies izcilu piecinieku ar baseiniem, akvaparku utt.
Jauka viesnī ca, bet ne 5*
Cietie č etri.
Puse no baseiniem nedarbojas vai ar aukstu ū deni. 1 bā rs tikai pie centrā lā baseina, un tas ir, ja guļ at pie tā lu apsildā mā baseina, jums tur ir nepā rtraukti jā skrien.
Personā ls ir tā ds pats kā visur citur.
Ē diens arī ok, bet ne kā.5* viesnī cā
Animā cijas gandrī z nav. Minidisco prasī ba ir pilnī ga muļ ķ ī ba. Dienas laikā bē rniem nav paredzē ta animā cija. Jā , un ap baseinu animatori parā dā s tikai pē c vakariņ ā m un tiek lū gti atstā t atsauksmi par viesnī cu, tas arī viss.
Tā pē c padomā jiet, izvē loties š o viesnī cu. Par summu, ko tā ir vē rts tagad, tas nav tā vē rts.
аватар alena.andreewa713
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es lieliski pavadī ju laiku š ajā paradī zē ! Tiklī dz ierados, uzvilka rokassprā dzes un sū tī ja vakariņ ā s, bija kaut kur ap 12.00. Iekā rtojā s uzreiz pē c pusdienā m. Istaba ir normā la, ū dens, gaisa kondicionieris, fē ns, tē jkanna un dzeramais ū dens - viss, ko vajag ē st. … Tomēr ▾ Es lieliski pavadī ju laiku š ajā paradī zē ! Tiklī dz ierados, uzvilka rokassprā dzes un sū tī ja vakariņ ā s, bija kaut kur ap 12.00. Iekā rtojā s uzreiz pē c pusdienā m. Istaba ir normā la, ū dens, gaisa kondicionieris, fē ns, tē jkanna un dzeramais ū dens - viss, ko vajag ē st. Es gulē ju tikai istabā . Es nenā cu sē dē t istabā . Pludmale ir vē sa: smilš aina, mī ksta, karsta. Jū ra ir tī ra - kā peldē ties akvā rijā , ar zivī m. Un pats galvenais: animā cijas komanda – viņ i ir labā kie no labā kajiem! Saod un Khaled - ū dens aerobika, volejbols un diskotē ka padarī ja manus svē tkus! Tu esi super!
Parādīt vairāk »


Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Отель расположен в районе Наама-Бэй известного египетского курорта Шарм-Эль-Шейх. Находится в центре города, неподалеку от популярного променада и средоточия торговых лавочек, кафе с ароматными кальянами, шумных баров и клубов. Открыт в 1999 году. Общая инфраструктура с отелем Fayrouz Resort. Подойдет для романтического, молодежного или семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 12 км от аэропорта Шарм-эль-Шейха, в 7 км от Старого города.
Pludmales apraksts Пляж отеля Hilton Fayrouz, через дорогу от отеля, протяженность – 800 м, ширина – 20 м, вход песчаный, возможен без специальной обуви, есть душ. Пользование баром на пляже – только безалкогольные напитки бесплатно.
  • 2. rinda
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
  • bezvēja līcis
Viesnīcā

Основной ресторан Le Jardin – международная кухня, питание по системе «Шведский стол» (завтрак, обед и ужин).

Итальянский a-la carte ресторан Casa Sharm (19:00-23:00).

A-la carte ресторан Tex-Mex – мексиканская кухня (19:00-23:00).

Бар Caribi (10:00-00:00).

Кафе Nook (11:00-01:00).

8 открытых бассейнов с пресной водой, 1 из которых с подогревом в зимний период, 1 – для дайвинга (глубина 3 м), платный Wi-Fi, комната для хранения багажа, магазины, открытая терраса, круглосуточная стойка регистрации, доставка еды и напитков в номер.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Отделение для детей в бассейне для взрослых (без подогрева), детский клуб (от 4 до 10 лет).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Водное поло, дартс, библиотека. Теннисный корт (с твердым покрытием, резервация на ресепшн), дайвинг-центр, водные виды спорта (водный велосипед, аренда оборудования для снорклинга), поле для мини-­футбола, пляжный волейбол находятся на территории отеля Fayrouz Resort. Анимация — soft. Всего в нескольких шагах от отеля – популярный аквапарк Cleo Park, который гости отеля могут посещать бесплатно.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • kazino
  • animācija
Telpu apraksts

Номерной фонд отеля насчитывает 394 номера.

Istabās

Кондиционер, балкон или терраса, чайник, принадлежности для чая/кофе, мини-бар, сейф, ванная комната, фен, LED телевизор, спутниковое ТВ, телефон с международной линией, Wi-Fi, будильник, утюг, гладильная доска, кофейный столик.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • mikroviļņu krāsns (ne visās istabās)
  • ledusskapis (ne visās istabās)
  • kabeļa internets (ne visās istabās)
Adrese 210 El-Salam Road, Naama Bay, Sharm El-Sheikh, South Sinai, Egypt
Tālruņi: 069 - 3603040
Tīmekļa vietne: Sharm Dreams Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. Обязательно сходите в казино, это особое удовольствие. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.