Jautājums o Šarm eš Šeiha

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
10596 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Cits»
Kā mūs evakuēja no Šarmas
Es rakstu uz šo sadaļu ar vietnes administratora atļauju, lai atbildētu uz man uzdotajiem jautājumiem - atvainojiet, es nevaru atbildēt uz visiem.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
12 abonenti  • prasīja 2020-03-184 gadā atpakaļ
Atbildes  •  33
аватар vezha2
Tātad, mūsu uzturēšanās laiks Novotel beidzās 15. martā, atgriešanās lidojums - tajā pašā dienā pulksten 17-40 no Šarmas, tūroperators ir pazīstamais Joint Up.
Tātad hronoloģiski.
Pēc paziņojuma par lidojumu apturēšanu no 17.marta no Ukrainas 13.marta vakarā viena lidmašīna uz Šarmu neizlidoja, līdz ar to atradās tūristi. Nākamajā rītā aizejošo saraksti tika noņemti no tablo un iestājās pauze.. Nepaveicās tiem, kuri reģistrējās agri no rīta - nācās sēdēt reģistratūrā līdz vēlam vakaram, lai gan daži devās uz pludmali. , viņiem tika atstāts ēdiens.
15. martā aizejošo saraksti vairs nebija izlikti, gids teica, ka pirms pusdienām vispār nevienu neizvedīs un ik pēc divām stundām jānāk pie viņa, jo. situācija var mainīties. 10-00 nosūtījām ziņnesi, informācijas nebija, pusdienlaikā tuvojās - atkal nekā, lai gan atbraukusī vecākā menedžere minēja, ka visticamāk mūs aizvedīs otrdien, 17. martā.
аватар ANDREI1974
Labi, ka viss ir aiz muguras
аватар vezha2
Tajā pašā dienā saņēmām īsziņu no Join, ka katrs uz tūroperatora rēķina apmetas savās viesnīcās un apkalpotajos istabiņās pēc vaučera.
16. martā pēc pusdienām mums tika paziņots par pārcelšanos uz citu viesnīcu. Neaprakstot liekus sīkumus - vienāda zvaigžņu vērtējuma un līdzīga servisa viesnīcas. Princips ir vienkāršs - kurš neaizbrauca 14. - uz Blue Bay Oasis, 15. martā - uz Rehanu un 13. martā - vārdus neatceros. Viņi visus nekavējoties nokārtoja, pēc vakariņām gaidīja ceļvedi un tiešsaistes tablo atrada Joint 19 lidojumus uz Kijevu 17. martā. Kļuva skaidrs, ka lidosim prom, secība nebija zināma. Ap pulksten 22 visi saņēma ziņas no savām tūrisma aģentūrām par lidojumu un izlidošanas laiku.
Un tad - viss tika organizēts ļoti skaidri, bez kavēšanās un ažiotāžas. Tie, kas izlidoja pēc vakariņām (arī mēs), saņēma kuponus pusdienām.
Lidostā viss noritēja ļoti ātri, mūs atkal nefotografēja, tika pārbaudīta rokas bagāža, un speciāli analizatori pārbaudīja, vai nav sprāgstvielu.
аватар vezha2
Kad nokāpām uzgaidāmajā telpā, no Join ieraudzījām 4 lidmašīnas, par nosēšanos tika paziņots vairāk kā stundu pirms izlidošanas. Kijevā pēc nolaišanās lidmašīnai piebrauca divas lielas mašīnas, no tām izkāpušie pārstāvji ātri visiem izmērīja temperatūru, operatīvi izsniedza bagāžu – un tad visi devās mājās.
Secinājumi no piedzīvotās situācijas:
- Sliktākais ir nenoteiktība, kas rada paniku. Mūsu tūristu gods, neviens no apkārtējiem nekrita panikā, taču novērojām daudz neapdomīgas sauļošanās, peldēšanās un ēšanas;
- viesnīcu gidiem nebija vairāk informācijas nekā jebkuram vairāk vai mazāk pieredzējušam interneta lietotājam;
- neesiet slinks, lai apskatītu lidostas un Joint tiešsaistes rezultātu tablo;
- galvenais ir pārbaudīt ar viesnīcas gidu, vai vispār esat tūristu sarakstā. Piemēram, mēs nebijām sarakstos par pārcelšanos uz citu viesnīcu. Divi precēti pāri nebija lidojumu sarakstos, atkal parādījās Join menedžeris un novirzīja viņus uz lidostu, kur citi vadītāji palīdzēja tikt galā ar problēmu.
аватар vezha2
Viesnīcā nekautrējieties veidot jaunas paziņas no tautiešiem (un ne tikai) - šādā situācijā ir svarīgi atbalstīt vienam otru pat ar labu vārdu vai joku.
Un pēdējais - pēc visas kritikas pret Join, mēs bijām patīkami pārsteigti par operatīvo mūsu evakuācijas organizēšanu un tās pavadīšanu, atšķirībā no dažiem tūroperatoriem, kuri pat nepaziņo saviem tūristiem par savām izredzēm. Anex, piemēram, 15. martā tomēr atveda jaunus tūristus atpūtai.
Paldies visiem par atbalstu un laba vēlējumiem.
slinks_cilvēks, esam iedeguši un veseli, lai arī pēc ceļa nedaudz noguruši.
_370667, nevilcinieties, ar radiem viss būs kārtībā, tikai ļaujiet viņiem pārbaudīt tūristu sarakstus ar viesnīcas gidu (ne tikai par izbraukšanu).
аватар veritasana
Paldies Dievam..esiet atpakaļ veseli..tas ir pats svarīgākais!
аватар Igor_m
Pārsūtiet savu stāstu no sadaļas "Jautājumi un atbildes" uz "atsauksmes" vai "stāsti". Ļoti noderīga informācija no pirmavotiem, tā ir vajadzīga ikvienam. Paldies ! Labi padarīts!
аватар vezha2
Šajā sadaļā rakstīju ar administratoru atļauju
аватар dima_80_
Zinošs un pieejams.
аватар V.Zolot
Paldies par informāciju! Laipni lūdzam atpakaļ! Kā cilvēki pret jums izturas? Ir pagājušas 10 dienas, kopš es atgriezos. Visi, kas īrē kaimiņu birojus, kautrējas no manis kā uguns. Daudzi atklāti pauž neapmierinātību. Akmeņi vēl nav mesti :)
аватар vezha2
Pēc atgriešanās sākās pats jautrākais.
Naktī pa ceļam no lidostas piestājām degvielas uzpildes stacijā, lai iedzertu tēju un kafiju, neapmierināta pārdevēja (bez maskas) izturējās rupji pret visiem.
Darbā man izsludināja divu nedēļu karantīnu, draudēja sods vairāk nekā 30 tūkstošu apmērā, ja atnākšu uz darbu šo divu nedēļu laikā.
Bet pats foršākais ir priekšnieka jautājums "Vai esi apstrādāts?".
Šķiet, ka tiem, kas neaizbrauca, smadzenes tika apstrādātas.
Es pagaidīšu 14 dienas, tad mainīšu darbu
аватар Slav_na
vezha2, karantīna - kā iet administratīvajā atvaļinājumā?
аватар vezha2
Karantīna ir kā atvaļinājums uz sava rēķina
аватар Slav_na
un saglabāts šeit. no sūda!
Krievijas Federācijā viņi dod slimības atvaļinājumu ...
аватар vezha2
Domāju, ka mana karantīna neaprobežosies ar divām nedēļām, jo ​​jautājums par apstrādi tika uzdots ne velti.
Ir vēl jocīgāks brīdis - atnesu draudzenei pēc viņas lūguma ēģiptiešu krēmus un medikamentus, piezvanīju un no viņas toņa sapratu, ka man viss būs jāatstāj sev (lai gan zāles man nemaz nevajag)
аватар marinasimonova70
Krievijā bez maksas izved visus tūristus organizētus un ne.Un Ņenko organizē eksportu par milzīgu naudu.
аватар Slav_na
vezha2 ,
kā vienmēr: darīja labu - pārvietojies drošā attālumā, lai nenotriektu ne vienmēr pateicības vilnis
аватар vezha2
Visa šī situācija ir kā lakmusa papīrs, lai pārbaudītu cilvēkus uz "utu". Es, protams, atvainojos par rupjo izteicienu, bet patiesībā tā ir. Sev noteicu galveno – palikt pāri situācijai, un laiks rādīs, kurš ir kurš
аватар vezha2
Cienījamā marinasimonova70!
Es aprakstīju mūsu evakuāciju no Šarmas un ievietoju to šeit ar vietnes administratoru atļauju, jo tas neietilpst sadaļā "jautājums-atbilde", bet gan tikai ziņojuma atbilstības dēļ.
Par evakuācijas no Izraēlas jautājumiem man personīgi nav nekādas informācijas, tāpēc nevaru komentēt šo tēmu. Labāk sazinieties ar sociālo tīklu administratoru, vienkārši atveriet tēmu un apspriediet to atsevišķi. Paldies par sapratni.
Vēlreiz atzīmēju - mūsu pārpildīto uzturēšanos (2,5 dienas), ēdināšanu (7 reizes + saldējums) un atgriešanās lidojumu apmaksāja tūroperators Join Up, par ko viņiem liels paldies.
аватар marinasimonova70
Jā, nerunājam par Join!Join nodarbojas ar savu tiešo biznesu - izved savus tūristus.Bet valsts uzvedas cilvēciski.No neorganizētajiem tūristiem nolēma nolobīt trīs ādas.
аватар V.Zolot
vezha2, šī situācija JAU ir pārbaudījusi visus manus draugus un paziņas vai nav utis. Tie, kurus visvairāk "šūpo" bailes, manā sejā, kas atgriezās no Ēģiptes, redz visa planētas koronavīrusa personifikāciju! Ir pienācis laiks reklamēt: "Es iznīcinu valstis un kontinentus ar savu klātbūtni." Apkārt izveidojās vakuums. Mēs sazināmies ar ģimenes locekļiem Skype. Meita stāsta, kā šī situācija notiek ASV. Gan viņa, gan viņas svainis joprojām brauc uz darbu. Ikviens komandā ir līdzjūtīgs situācijai, taču viņi strādā aiz slēgtām bankas durvīm caur īpašu logu. Zēna restorāns nodrošina mērķtiecīgu ēdienu piegādi. Nav atklātu uzbrukumu, kliedzienu un apvainojumu pret citiem. Ir histērija ar tualetes papīru, autiņbiksītēm un ....... paliktņiem! Viņi joprojām nevar nopirkt pienu savai mazmeitai. Es nevaru saprast, kāpēc histērija ar tualetes papīru ir izplatījusies visā pasaulē? Vakar mūsējie burtiski cīnījās par viņu, un publika to nofilmēja un ievietoja vietnē YouTube.
аватар vezha2
Es ierosinu izveidot no Ēģiptes evakuēto partiju, mēs izvēlēsimies priekšsēdētāju šajā vietnē.
Aizgāju no rīta uz lielveikalu, pie ieejas man bija 18, uzvilku masku, gumijas cimdus - un aiziet. Veikalā ir viss, arī bēdīgi slavenais tualetes papīrs. Es mierīgi skopojos, viņi pievērsa uzmanību manai šokolādes fizionomijai, bet nekādu pārmērību nebija.
аватар veritasana
Uz kontu, būt mājās 2 nedēļas..
Ja vadītājs to pieprasa un dod rīkojumu, nav jautājumu ..
Dīkstāve tiek apmaksāta kā 2/3, un jums nav nepieciešams ātri pārsūtīt pieteikumu par saviem līdzekļiem.
Lai paši izdod rīkojumu, norāda dīkstāves iemeslus.. un darbinieku sarakstu ..
аватар vezha2
Tātad lieta ir tāda, ka es nekādu paziņojumu nerakstīju, nav arī kārtības (es tā domāju), tauta ir tik daudz sevi pārvaldījusi (piedodiet, uzvārījusies), ka baidās nākt pēc paziņojuma. Saimnieks ir džentlmenis, viens no pirmajiem nobīstas un par kaut kādu samaksu pat nav runas. Un vēl kolēģiem konfektes vilku! Jums ir jāiznīcina sevi
аватар V.Zolot
vezha2, par saldumiem - tāda pati situācija :)) Vai tad bez cimdiem lielveikalā nelaiž?
аватар nataha33
Vezha2, kamēr tu biji Ēģiptē, daudzi par tevi uztraucās. Galvenais, ka atgriezies un bija laiks atpūsties! Un tam, kas notika ar tevi darbā un V.Zolotu ar draugiem, tam pat ir savas priekšrocības - tu redzēji, kādi tad īsti ir tavi paziņas. Dzīvē viss iet garām un tava dzīve kļūs labāka, tikai pa ceļam atbrīvojies no "sapuvušiem" cilvēkiem.
аватар vezha2
Valkājiet gumijas cimdus saskaņā ar dažādiem "gudriem" medicīnas norādījumiem. Dzīvē - es nenēsāju cimdus tikai vasarā, man ir daudz dažādu blīvumu un jebkuram gadalaikam.
Nataša 33, paldies par labajiem vārdiem, ja neesam zaudējuši optimismu sarežģītajā situācijā Šarmā, tad šeit NEGAIDīsim!
аватар Apyatka
marinasimonova70, pastāstiet tiem, kas ir iestrēguši Peru. Neviens viņus vēl nekur neved.
аватар vv146075
Cik noderīga informācija tūristiem! Veselību jums)
аватар Slav1
V.Zolota labi zina, vai pirms 15 dienām atgriezusies no Ēģiptes. Nu karantīnas laiks ir pagājis un mazliet nomierinājies.
Darbā viņi jautāja, vai tur nav itāļi. Viņu procentuālais ieguvums ir 3% no kopējās klases, varbūtība, ka kāds no viņiem ir inficēts kopumā 0,00003%, varbūtība, ka es biju kopā ar viņiem tuvāk par pusotru metru kopā 0. Taču cilvēki, kuri devās uz darbs mikroautobusā, tad metro, pēc tam pārcelts uz metro, tad atpakaļ uz mikroautobusu, kas iekštelpās bija mega ciešā kontaktā ar simtiem cilvēku. Es braucu uz darbu ar mašīnu. Par laimi karantīnas laiks ir pagājis un jūtos lieliski, jo masu psihozes un Veselības ministrijas īsziņu dēļ "nesen atgriezāties no valsts, kur" jau sākāt uzskatīt, ka esmu tirgonis. Nē, es nenovērtēju par zemu draudus: es valkāju masku un lietoju antiseptiskos līdzekļus, antiseptiskos līdzekļus, starp citu, vienmēr lietoju un mazgāju rokas simts reizes dienā. Bet ir drošība, un jau ir puisis
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Šarm eš Šeiha
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl