Jautājums o Šarm eš Šeiha

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
10597 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Valstis un pilsētas»
Kādas ir jūsu prognozes Izbraukšana 11. aprīlī. Kāds, jūsuprāt, ir labākais veids, kā to izdarīt? Atcelt ekskursiju un pieprasīt naudas atmaksu, pārcelt grafiku vai gaidīt līdz X stundai viss mainīsies uz labo pusi un karantīna tiks atcelta?
Kādas ir jūsu prognozes Izbraukšana 11. aprīlī. Kāds, jūsuprāt, ir labākais veids, kā to izdarīt? Atcelt ekskursiju un pieprasīt naudas atmaksu, pārcelt grafiku vai gaidīt līdz X stundai viss mainīsies uz labo pusi un karantīna tiks atcelta?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
23 abonents  • prasīja 2020-03-164 gadā atpakaļ
Atbildes  •  72
аватар travelsita
Karantīna var tikt pagarināta. Es naudu atgrieztu. Var būt sodi. Jums ir jāizlasa līgums.
аватар _586819
Tā kā būtiski mainījušies apstākļi, no kuriem puses vadījās, slēdzot līgumu par ceļojumu pakalpojumu sniegšanu, pilsonim ir tiesības vērsties tūrisma aģentūrā ar lūgumu grozīt līgumu vai to izbeigt (Civillikuma 421. panta 1. daļa). ).
Pie šādiem apstākļiem pieder pagaidu dzīvesvietas valsts (vietas) valsts institūciju lēmumi slēgt vai ierobežot ārvalstu pilsoņu apmeklējumu šajā valstī (vietā) karantīnas noteikšanas, ārkārtas stāvokļa un citu iemeslu dēļ, kā arī nespēja sniegt pakalpojumus lidojumu atcelšanas un citu iemeslu dēļ, kas izraisa ceļojumu pakalpojumu sniegšanas neiespējamību.
Šādu apstākļu gadījumā nauda ir jāatdod pilnā apmērā, uzsvēra Sporta ministrijā.
Tāds pats mehānisms attiecas uz valstīm, kurās ir atļauts apmeklēt, taču ir aizliegumi vai ierobežojumi apmeklēt tūristu ceļojumu programmā paredzētās vietas, un ceļojumu pakalpojumu sniegšana uz citiem nosacījumiem nav iespējama.
аватар zolyshka111
Atmaksas pieprasīšana par atceltu ceļojumu ir spēcīga.
аватар _586819
No kurienes lidojums?Ja no Ukrainas/slēdz uz karantīnu/tad izlasi līgumu,laikam labāk atlikt,ja būs lidojums no Baltkrievijas,tad būs lidojums,un tur jau nejauši un gribas no Allāha.
аватар 28valery28
Viņu Ukrainas izbraukšana no Harkovas.
"Pieprasīt naudas atmaksu par atceltu turneju ir spēcīga lieta."
Spēcīgs, protams. Tas pat nav personiski. Tādas situācijas, cik atceros, jaunajā vēsturē vēl nav bijušas. Un spļaut un malt par piecpadsmit simtiem dolāru man ir pārāk grezni.
аватар travelsita
28valery28, kas attiecas uz mani, labāk ir zaudēt 20 procentus no ekskursijas izmaksām, nekā zaudēt visas izmaksas.
аватар zolyshka111
autor, kāpēc tev radās doma, ka principā tev atmaksās visas ekskursijas izmaksas, ja tā tiks atcelta mazāk kā mēnesi pirms izbraukšanas?
Starp citu, kas ir tūroperators?
аватар zolyshka111
Es personīgi, ja iespējams, tūri pārceltu uz rudeni kaut kur.
аватар dima_80_
Ļoti jāšaubās, ka tas viss beigsies pirms 10. aprīļa – domāju, ka būs vēl bargāki pasākumi. Tā ka ar 11. aprīļa braucienu nerēķinātos. Kā rīkoties tālāk, ir atkarīgs no jums.
аватар _586819
Atbalstu pārcelšanu uz rudeni.
аватар TanjaYad
Kur tu lidosi? Trīs viesnīcas Ēģiptē jau ir ievietotas karantīnā. Nav zināms, kas notiks tālāk. Neviens nesniedz labas prognozes. Vai labākajā gadījumā vēlaties sēdēt istabā, sliktākajā - kaut ko paņemt? Kāpēc jums ir vajadzīgs šāds atvaļinājums? Pagaidiet. Labāk naudu zaudēt nekā nedod Dievs veselību.
аватар _586819
Ēģipte slēdza gaisa satiksmi no 19.03 līdz 31.03
аватар mindguru
Nauda jums netiks atgriezta 100%
аватар camomille
pat ja TO piekrīt atdot naudu, tad labākajā gadījumā būs jāgaida 2 mēneši. vai tad tas būs šķīdinātājs? nav fakts.
pārgrāmatot rudenim - tie paši riski + risks, ka epidēmija turpināsies
аватар _586819
Kāpēc visi ir tik pārliecināti, ka naudu neatdos?
аватар _586819
Kas, bija neatgriešanās gadījumi? Minskā tūristi tika atgriezti.
аватар Vika284
_586819 Kā Baltkrievijas Sporta ministrijas likumdošana un padomes palīdzēs Ukrainas pilsoņiem?!
Baltkrievija neslēdz robežas
Kāpēc jūsu padoms Ukrainas pilsoņiem
аватар _586819
Piekrītu, bet te ir ne tikai Ukraina, bet arī Baltkrievija utt.
аватар camomille
_586819
Acīmredzot jūs esat teorētiķis šajā jautājumā
un es esmu praktizētājs - mana ekskursija tika atcelta bez soda. kad būs nauda - Dievs vien zina. TA saka: negaidi drīz, situācija ir slikta. principā es pats to saprotu, un adekvāti uztveru notiekošo, tāpēc neizslēdzu arī neatgriešanās iespēju.
аватар Vika284
_586819 jautājums bija par tūri un izbraukšanu no Harkovas, Ukrainā
аватар moy_contakt
Es jau noskaidroju šo jautājumu, mums bija reiss 21.04 ..... un 15.03 reiss nenotika ... un tātad saskaņā ar 15.03 reisu tas ir 100% nepārvarama vara un saskaņā ar līgumu viņi var vispār neko neatdot, paldies, ka ieteicāt pārplānot, nauda tika izmesta aprīļa tūrē (viens MOT), samaksāja 30%, bet es saprotu, ka tā arī nenotiks. Droši vien sagaidīsim karantīnas pagarinājumu un pārcelsim uz rudeni. Arī izbraukšana no Harkovas abos gadījumos.
аватар _586819
Jūs atcēla bez soda naudas, bet no kurienes jūs lidojāt?
аватар moy_contakt
Nē, mums teica, ka tā ir nepārvarama vara un naudu neviens neatdos, taču var pārskaitīt, ko arī izdarīja.
аватар AllOverTheWorld
_586819, 28valērijs28
tu vismaz intereses pēc izlasi, kas ir nepārvarama vara un kas kam ir parādā un kādos apstākļos.
аватар lazy_person
Atkal šeit par "force majeure". Dzelzceļā ir arī "force majeure", taču šodien ziņas vēstīja, ka naudu par iepriekšpārdošanā iegādātajām biļetēm (brauciens pēc 17.03.2020.) dzelzceļš pilnībā atdos pasažieriem. Kāda ir atšķirība starp "force majeure" uz dzelzceļa no "force majeure" TO un ceļojumu aģentūrās? Pandēmija, tā ir visiem, tā ir visur, un nepārvarama vara attiecas uz visiem. Bet vieni problēmu risina, "caur negribu", citi silda rokas. Varas iestādes klusībā vēro šo attēlu malā. Un vajadzētu izmantot varu, uzlikt par pienākumu uzņēmējiem dot naudu par neizmantotajām ekskursijām.
аватар lazy_person
28valērijs28
11. aprīlī Ēģiptē situācija tikai pasliktināsies. Nav jāgaida, kad viņi tiks galā ar epidēmiju, kas tikko izpaudusies Šarmā. Šo tūri labāk nokārtot (11.aprīlī), daļēji zaudējot naudu.
аватар AllOverTheWorld
slinks_cilvēks, vai tu tiešām nesaproti?
Pieņemsim, ka kāda īpašums ir cietis dabas stihijas, nepārvaramas varas dēļ? Force Majeure. Ja nav apdrošināšanas, tad no kā prasīt naudu?
Dzelzceļš ir valsts uzņēmums (vismaz viens no akcionāriem ir valsts uzņēmums) un maksāt naudu vai nemaksāt ir viņa paša ziņā, turklāt TO valstīs nav ieviesuši karantīnu.
Tāpēc rūpīgi izlasiet, kas ir nepārvarama vara.
Un ko nozīmē tirgotāji? Vai jūs vispār saprotat, ko šī nepārvarama vara apdraud tūrisma industriju ??? Un cik cilvēku būs bez darba? Tu vispār saproti, kā veidojas ekskursiju pakete? Ja jūs to neizmantojāt, tas nenozīmē, ka esat ielicis visu naudu savā kabatā.
аватар ANDREI1974
Ja iespējams, pārejiet uz rudeni. Aprīlis noteikti būs bīstams.
аватар 28valery28
Operators Anex. Pēc līguma iznāk, ja gribam lauzt līgumu, tad zaudējam visu naudu.
Bet ja pirms izbraukšanas būs karantīna, tad VIŅI nevarēs pildīt savas saistības. Un tikai tad viņi piedāvās iespējas. Vai nu pārskaitījums uz rudeni, vai, ceru, atmaksa.
Personīgi es dodu priekšroku atgriešanai. Tāpēc izvēles nav, būs jāgaida notikumu attīstība.
аватар zolyshka111
Anex vīģes, kas atgriezīsies, redneck joprojām ir tas pats. Ja 11. aprīlī vairs nebūs karantīnas, tad lidojiet, pārskaitījumu nebūs, pats atceļot tūri, naudu nesaņemsiet. Pat ja karantīna tiks pagarināta, jums vienkārši piedāvās labākajā gadījumā pārcelt to uz rudeni. Pat nedomājiet par naudas atdošanu, nekādā gadījumā nauda jums netiks atgriezta. Galvenais, lai Anex nemaz nebankrotē, tad arī radu nebūs (((
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Šarm eš Šeiha
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl