Jautājums o Šarm eš Šeiha

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
10593 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Laikapstākļi un gadalaiki»
Kas jums jāzina par laikapstākļiem? Kas jāņem līdzi un kam jāpievērš uzmanība?
Pirmo reizi lidojam uz Ēģipti kā pāris laika posmā no janvāra beigām - februāra sākuma. Mēs izvēlējāmies Naama Bay. Kas jums jāzina par laikapstākļiem? Kas jāņem līdzi un kam jāpievērš uzmanība? Mēs ejam svinēt dzimšanas dienu un vēlamies būt gatavi uz visu, lai pārējais izdotos ar uzviju.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
16 abonenti  • prasīja 2020-01-074 gadā atpakaļ
Atbildes  •  35
аватар Valery_ukr
Dokumenti, nauda, ​​saules aizsargkrēms un labs garastāvoklis) labi, jo dzimšanas diena ir šampanieša pudele
аватар 0676307776
Ja ir vajadzība pēc alkohola, tad ņemiet līdzi koferī vai iegādājieties Djutikā Borispilē.lai nesabojātu D.R. Ēģiptes surogāts.Parasti viesnīcās apsveic ar kūku.
аватар byyjxrf7
iemet koferī: odu atbaidīšanas līdzeklis, aktīvā ogle, nerēķinās ar ziepēm un ziepju viesnīcām, paņem savus gēla šampūnus, noteikti ieliec drošu iedeguma krēmu, plastmasā ielej šņabi, konjaku, no pieredzes zinu, ka trešajā dienā gribēsies sviestmaizi ar MŪSU desu un sieru (der arī speķa gabaliņš), jā un pāris mazie personīgie dvielīši nenāks par ļaunu, ------- pārējais ir T-krekli-šorti-sandales pa dienu un vakarā džinsi-kedas-vējjakas-džemperi)))) matu sprādzes un nafik suites nav vajadzīgas)))))
ja ierodaties vēlu vakarā budžeta viesnīcā, iemetiet pudeli ūdens ar desu un degvīnu)))
budžeta viesnīcai ļoti noderēs: neplīstošās krūzes tējai, ūdenim, alum, pāris plastmasas karotes un dakšiņas - ietaupi laiku un pūles ēdienreizēs, kafijas cienītājiem iesaku paņemt līdzi kafiju!
un luksusa viesnīcās jūs saņemsiet apmēram 3 papildu mārciņas ... turiet peldkostīmus agri ierodoties pieejamā vietā, pirms reģistrēšanās varat doties uz pludmali))) viss būs labi, ja jums būs labs garastāvoklis ! !!
аватар Elenka08
Es nekad negribēju savu desu. Un pilnīgi iespējams iztikt ar saviem līdzekļiem dušai utt.
аватар Vika284
Tas ir tas, kas ir jābūt super budžeta viesnīcai ar vienreiz lietojamām karotēm un dakšiņām, viesnīcai mīnus viena zvaigzne)))
Kafija Ēģiptē ārpus viesnīcas kafejnīcās var izdzert par 1-2$ ir ļoti laba un līdzi var nopirkt arī kafiju pupiņās un maltu kafiju. Var nopirkt arī lētāk un labāk par mūsējo un dušas želeju un šampūnu
Un kāpēc tikai luksusa viesnīcās 3 papildu mārciņas? Ja katru dienu dodaties peldēties Rixos Seagate pontona galā un atpakaļ uz viesnīcu, liekie kilogrami pazudīs)))
аватар Alex714
Kas attiecas uz alkoholu, tad, ja dzerat, tas jāņem līdzi, jo nav iespējams izdzert VISĀ iekļautos pārtikas produktus, izņemot alu, lai gan ir atpūtnieku kategorija, kas tusē pie bāriem un filtrē šmurdjaku valstij. Par "zombiju" ņemšanu līdzi, kā aprakstīts iepriekš, arī apšaubāms uzņēmums, uz kuru viesnīcu jālido, lai paņemtu līdzi pārtiku? Jā, piekrītu, ka ēģiptiešu ēdiens viesnīcās ir garlaicīgs, trešajā dienā jau domā, ko dažādot, un izeja ir pāris reizes aiziet uz jūras velšu restorānu, nopirkt augļus, bet atnest speķi, man nav. nezin.. Agrāk nesa uzkodas pie alus, tagad pērkam vietējās uzkodas, sēklas, riekstus carrefour vai veikalos.
Bet galvenais, kas jāzina, pirmo reizi apmeklējot Yegi, ir būt uzmanīgākam ūdenī, neaiztikt zivis ar rokām, īpaši lauvzivs, kas peld peldvietās un seklā ūdenī, nav vēlams pieskarties arī koraļļiem , neuzkāpiet uz ežiem, pretējā gadījumā jūs varat sabojāt savu atvaļinājumu.
Foto - Naamo līcis
аватар 0676307776
Nebaidiet tūristus.Parastās viesnīcās vienmēr ir vannas ziepju piederumi un komplekti tējai un kafijai, kas pastāvīgi tiek papildināti.Par dvieļiem,dakšiņām,karotēm,desu ir par daudz.Kādam līmenim tad jābūt viesnīcai?uzvarēja. Dāvanas nekaitē. Vienkārša šokolādes tāfelīte dažkārt dara brīnumus un aizvieto vairāk nekā vienu dolāru.
аватар Elenka08
Interesanti, ka cilvēkiem mājās ir speciāli apmācīti šefpavāri, ka 3dien apnīk ar ēdienu viesnīcā (ļoti domīgs smaids)
аватар Alex714
“Interesanti, ka cilvēkiem mājās ir īpaši apmācīti pavāri, ka 3. dienā viņiem viesnīcā apnika ēst,” nē, es vienkārši netaisos izlikties, mēs lidojam galvenokārt uz vidējas klases viesnīcām, un tur ēdienkarte visiem vienāda, atgādināja frāzi no Krilova video , kad viņš ar brāli veica gājienu pa Šarmas viesnīcām, par šefpavāriem un ēdienkartēm - "šķiet, ka pa viesnīcām staigā viens un tas pats un gatavo" (c))
Nu es neteicu, ka ir bezgaršīgs vai nav ko ēst, bet ēdiens ir specifisks, un trešajā dienā tu ej un domā iet vakariņās vai kaut ko uzkost pilsētā, ko izvēlamies plkst. finiša taisne.Tā nav aksioma,tīri mans viedoklis,jo VISIEM ņemos viegli un pērku tikai Turcijā-Ēģiptē,atšķirībā no dažām tūristu kategorijām,kas stāv rindā pirms atklāšanas un grābj ēdienu kalnus,bet tagad es Arvien vairāk domāju par lidošanu patstāvīgi ar nakšņošanu apartamentos, piemēram, Delta Sharm ar virtuvi, gatavot sev, ko es tagad gribu immeno, bet pagaidām tas ir plānos.
аватар Dakhab
Ar desu tas ir par daudz))))))
Tas man atgādināja pirmo reizi, kad devos uz Itāliju, un man ieteica ņemt līdzi mivinu))))
Izvēlējās lielisku vietu, lai izpētītu Ēģipti. Naama Bay ir visērtākā, vēju tikpat kā nav, ir kur pastaigāties un iepirkties. Nu pie Vecā tirgus kursē mikroautobusi par 1$ vienai personai vienā virzienā.
No padomiem:
1. Iztērējiet nelielus dolārus 5, 10 un īpaši 1 tējai un ceļojumiem.
2. Līdzi jāņem pirmās palīdzības aptieciņa: pretdrudža, pretalerģijas (nekad nevar zināt, kādas alerģijas var rasties nepazīstamā valstī, tāpēc diazolīna iepakojums nebūs lieks), antiseptisks, gremošanai, no vilšanās, saindēšanās, obligāti peroksīds, pārsējs , slānis. Ja ir elektriskais termometrs un ņem, neņem dzīvsudrabu, to atņems Borispilī. Un, protams, lietojiet parastās zāles.
3. Paņemiet masku un caurulīti ar caurulīti.
Aļonkas šokolādes konfektes ļoti noderēs, ņem.
аватар mindguru
Tūkstoš un pirmais jautājums ir, ko ņemt līdzi. Paskaties vismaz forumu pa diagonāli, lielākā daļa jautājumu pazudīs paši.
аватар Dakhab
Vispār, lai nesabojātu atpūtu un Ēģiptes iespaidu, iesaku izturēties pret visu kā pret vietējo garšu.
Ja redzat netīrumus viesnīcā, nesāciet drāžoties un ķengāties, lai tas ir tas, kurā viņi cenšas iekārtot oāzi.
Ja jūs domājat, ka viņi ir ļoti atkarīgi, nepievērsiet uzmanību, viņi ir, tā ir viņu kultūra. Lielākoties viņi ir laipni un draudzīgi, un, ja viņi zvēr, ka ne vienmēr saprot, ko viņi saka, viņi vienkārši iemācīja viņiem "ņemt slāvus". Ja neesi rupjš, tad arī pretī nebūsi rupjš.
Neaizmirstiet, ka viņiem ir atšķirīga kultūra un reliģija, ja dodaties uz pilsētu, nevalkājiet pārāk atklātus tērpus.
Esiet pacietīgs ar visu, un jūsu atvaļinājums netiks sabojāts, un jūs tur lidosit vairāk nekā vienu reizi))))
аватар olesjo
kafiju vienmēr ņemam līdzi gultā - termoss, tējkanna un maltā kafija (viesnīcai iesals) - nav pieradis pie šķīstošā... viss pārējais ir vajadzīgs atkarībā no viesnīcas un sezonas
аватар byyjxrf7
Jā, un arī pēc savas pieredzes bagāžu nereģistrē, bet ņem līdzi lidmašīnā vismaz pārģērbšanai vasaras drēbēs, t.i. rokas bagāžā, piemēram, T-kreklu šorti un peldkostīms - ļoti spilgti atceros gadījumu, kad bagāža ieradās Šarmā 2 dienas vēlāk nekā tūristi !!!!
Jēlkūpināta desa vai maiga speķa šķēle līdz piecām baltuma lāsēm nevienam vēl nav traucējusi.
Ēdiens Yegi nav paredzēts visiem, vai vēl labāk, ne gardēžiem))) Tajā ir pārāk daudz cietes un ogļhidrātu, trešajā dienā trūkst olbaltumvielu.
Viesnīcu šampūni un gēli var nedarboties – pārbaudīti uz jūsu matiem un ķermeņa.
Viesnīcās Egi ir ietaupījums uz visu.
Novēlu lieliskas brīvdienas visiem bez izņēmuma gan luksusa, gan budžeta viesnīcu pastāvīgajiem apmeklētājiem!
аватар byyjxrf7
Jā, tomēr - neļaujiet sevi apmānīt ar tādu blēžu kā "dod man naudu par labu istabu" - vienmēr atbildu, ka baksheesh (paldies) būs vajadzīgs, bet ja man patiks numurs. Tas vienmēr darbojās – tie uzreiz ved uz normālu istabu. Es neļaujos ar šokolādi, bet pateicos par 1 dolāru par labu apkalpošanu. Ja viņiem šķiet, ka jums ir nauda un jūs esat labsirdīgs cilvēks, no ubagošanas nevar izvairīties. Runājiet pieklājīgi, bet nežēlojieties un pat esiet stingri un skaidri. Labi darīts - tātad saņēmu dzeramnaudu. Tas attiecas uz telpu apkopējiem, viesmīļiem, bārmeņiem.
Un vēl labāk netraucēt un nepievērst uzmanību sīkumiem. Jūra, zivis, ziemā tik forša saule. Jūras braucieni ar niršanu un snorkelēšanu ir tikai klase. Nesēdiet istabās, nepeldieties, komunicējiet ar jauniem cilvēkiem un būsiet laimīgs))))
аватар Vika284
"luksusa un budžeta viesnīcu regulārie viesi", izņemot tādas luksusa viesnīcas kā Rixos un budžeta kategorijas viesnīcas, piemēram, Cataract Naama Bay, nav nevienas viesnīcas?! Piemēram, Sentido, Hilton haizivis, Royal Grand Sharm, Sierra, Stella Di Mare, Movenpick, Jaz Fanara - vai tās ir budžeta vai luksusa cenas?
"Viesnīcas Yegi ir ietaupījumu stāvoklī uz visu" - visas viesnīcas?! Varbūt ir vērts maksāt 100-200 USD par ekskursiju, lai viesnīca jums netaupītu.
аватар Miss_girl
Janvārī jūra atdziest - tas ir pirmais, jo tuksneša vēju dēļ apsildāmajos baseinos arī ne vienmēr ir silti, jo tie ātri atdziest. Bijām 2019. gada janvāra vidū, laiks nepavisam nebija ērts, un pašā pludmalē izskalojās medūzas, apdegumus guva daudzi bērni un pieaugušie. Bet! Viss atkarīgs no viesnīcas un programmas tajā. Garlaicīgi nebija, komplekss liels, daudz staigājām, devāmies bezmaksas ekskursijās uz vecpilsētu. Viesnīcā bija daudz izklaides.
аватар byyjxrf7
Vika 284, kas par problēmu? Maksājiet, cik vēlaties, un atpūtieties, kur vēlaties.
Nu, jūs vienkārši neairējiet viens izmērs, katrs atpūšas pēc savām spējām un vēlmēm.
Kādam nepatīk, ja pa bufetēm vienlaikus skraida tūkstotis cilvēku, bet kādam "pasaulē" vajag tusēt. Un neatsakieties no "no maisa", nauda ir tāda viela - šodien tā ir, un rīt nav īpaši daudz, pateicoties mūsu gudrajiem "vadoņiem".
"Sentido, Hilton haizivis, Royal Grand Sharm, Sierra, Stella Di Mare, Movenpick, Jaz Fanara ir budžeta vai greznība?" tas noteikti nav viss budžets, un ne visi var atļauties ekskursijas uz turieni. Un ziemā ne visas šīs viesnīcas ir bezvēja un ērtas. Kurš ko meklē
аватар lazy_person
Skatos uz šiem jautājumiem un šīm atbildēm un brīnos... parasti tie aiziet, kā likums, tikai 10 dienas, un līdzi ņem tikai veselu mēnesi. Nu ko tu tur dari, bez speķa un desām 10 dienas neiztiksi? Tāda ir mūsu noslēpumainā ukraiņu mentalitāte. Glabāt kartupeļus maisos un doties uz Ēģipti uz 10 dienām ar speķi un mājas desu?
аватар byyjxrf7
patiesībā runa ir par to, kā pietrūkst ēģiptiešu ēdienos: kuram patīk neraudzēta liellopa gaļa, vistas gaļa, treknās zivis, ko viņi pasniedz, baudīt vai doties uz restorāniem un ēst papildus.
un daudziem pietrūkst proteīna un vienkārši sāta, ko agrāk dabūjām no siera sviestmaizes un!JĀ! jēli kaltēta vai jēlkūpināta desa ------ tur ir runa !!!!!!!!!!!!!!!
priekš kam pārspīlēt PAR MĒNEŠIEM UN SOMAS?
un pēc 7 dienām (pat!) uz šiem daudzkrāsainajiem cepumiem, želejas, un citiem aldentes gaumē gatavotiem ēdieniem jau ir pretīgi skatīties - PAR TO IR RUNA!
аватар Elenka08
Cik sevi atceros vienmēr ir bijušas sūdzības, ka garšvielu un paprikas par daudz, tagad izrādās, ka ēdiens ir skops....
аватар grebenik_si
Esmu diezgan izvēlīgs ēdienā (visu neēdu, ne viss garšo), bet BUFETE nez kāpēc NEKAD nebiju izsalcis, vienmēr varu atrast un paņemt ko ēdamu arī vājā četras, tāpēc nevajag ņemt desu. Paņemiet zāles, bet tur arī tās var nopirkt (augstas kvalitātes). Bet ar drēbēm un citām blēņām bagāžā es nevaru paņemt maz... Vienmēr brīnos, redzot ģimenes ar 2 bērniem un nelielu bagāžu, tikai gribas ieskatīties viņu koferī: ko viņi paņēma.. .. Tā - lai lietas arī pārāk neaizraujas, lai nenestu. Patiesībā par laikapstākļiem jūsu jautājumā. Man Yegi ziemā ir forši: ūdenī (jebkurā līcī es pat klusēšu par NBC ...) un vakarā jums vajag džinsus un jaku. Protams, pa dienu sauļosies, bet tagad ir modē runāt par ultravioleto staru kaitīgumu ādai, tāpēc šis... Vispār, ja lidojat pirmo reizi, es ieteiktu
tikai viena lieta: izvēlieties viesnīcu, kas nav īpaši budžeta, lai vēlāk nebūtu vilšanās ...
аватар Vika284
byyjxrf7 jautājums bija par to, kura kategorija Sentido, Hilton haizivis, Royal Grand Sharm, Sierra, Stella Di Mare, Movenpick, Jaz Fanara jāklasificē kā luksusa vai budžeta kategorijas?
"Viesnīcas Yegi ir ietaupījumu stāvoklī uz visu" - visas viesnīcas?! Ko jūs sagaidāt no restorāna ēdienkartes un četru sezonu viesnīcas pakalpojumu viesnīcā, kur ekskursija ir 490 USD par 2 nedēļām? Pasaku nav
jūs jau esat izstrādājuši veselus pieņēmumus par to, kurš atpūšas, un teorijas par naudu, man arī ir ērti Delta Sharm, kā arī Sentido. Ēdiens nav svaigs, ne Sentido un ne Deltā, es varu dzert labu kafiju par 1 USD viņu kafejnīcās.
"Un ziemā ne visās šajās viesnīcās ir bezvējš" Sentido, Movenpick, Jaz Fanara - bezvējš, un es joprojām varu mest dažas viesnīcas ar nenoteiktu statusu starp luksusu un budžetu. Bet bezvēja pie pašreizējā klimata jau ir relatīvs jēdziens.
аватар Vika284
"un pēc 7 dienām (pat!) uz šiem daudzkrāsainajiem cepumiem, želejas un citiem aldentes gaumē gatavotiem ēdieniem jau ir pretīgi skatīties - PAR TO IR IR IR UN PAREDZĒTS!" - nopirkāt tūri par 490$ uz 2 nedēļām, viesnīcā jāvāra omāru zupa ar kokosriekstu putām ar trifelēm un foie gras?
аватар Wiland
Piezīme
1 Vējš. Temperatūra nav tik svarīga kā vējš, ja ziemeļi un viesnīca ir līcī, tad jūra ir ērta, nevis pie baseina, ja rietumi nav ērti, ja vairāk par 8m/s, tad man nav ieteiktu jahtu
2. Odi. Viņi ir visur, pat ja viņi ir saindēti, ņemiet fumigatoru tikai ar šķidrumu, plāksnes nepalīdz
3. Zāles. Ja Naamā, tad pastaigas attālumā ir aptieka 24h El Ezaby, zāles ir 5-10 reizes lētākas, ja saglabā čeku eksportam vietējiem muitniekiem
Ņem
Dokumenti, ja ir bērns līdz 16 gadiem, tad nepieciešama pase + dzimšanas apliecība (pretējā gadījumā robežsargi bērnu nelaidīs ārā, ja aizmirsīs un labais robežsargs nofotografēs viedtālrunī)
peldšorti
Ar spurām un maskām nav jāpūlas, tās var iegādāties vietējos veikalos, labas spuras maksā 10$ (prasa 15-20$). kaulēties viņiem tas patīk
Alkohols, īpaši vīns/šampanietis, viņiem pudele sākot no 15-20$, Naama ir Duty Free, nopirkt var tikai līdz 48h no ierašanās, tad vai nu nepārdos vai būs jāizmet no plkst. 5-10 USD par gabalu
аватар Al-la
byyjxrf7 Tavā atbildē izlasīju ieteikumu ņemt līdzi mūsu desu, sieru, speķi *smejas*... Skatos, ka pieredzējuši tūristi tev jau daudzkārt atbildējuši... Starp citu, kad pirmo reizi lidojām atpūsties uz ārzemēm, Paņēmu līdzi cepumus, boileri , minerālūdeni.... Mūsu pirmais atvaļinājums bija Utopia World 5*, tad nupat atvērās šis ultra viss iekļauts.
аватар byyjxrf7
visiem "desas un speķa ieintriģētajiem": Man ir liels prieks lasīt, ka jūs visi esat tik turīgi cilvēki un varat atļauties ēst Šarmas restorānos tik daudz, cik vēlaties un jebkur, kad esat noguris no ēdiena un alkohola viesnīca, novēlu arī turpmāk tā atpūsties!
аватар byyjxrf7
Vika 284 par ko tu raksti un kāpēc ------ "un pēc 7 dienām (pat!) Uz šiem Aldentes gaumē gatavotajiem daudzkrāsainajiem cepumiem, želejas un citiem ēdieniem jau ir pretīgi skatīties - TAS IR KAS TAS IR PAR!" - tu nopirki tūri par 490 $ uz 2 nedēļām, viesnīcai tev jāsagatavo omāru zupa ar kokosriekstu putām ar trifeli un foie gras?
būt starp pieredzējušajiem?
аватар byyjxrf7
ak nē karaļos (((((
tagad saprotu kur tāda verbāla.....
аватар Vika284
byyjxrf7 jūs iegādājāties ekskursiju par 490 USD uz 12 naktīm Šarmā, jo cena jums ir pievilcīga, un tad jūs sūdzaties, ka
"Šos daudzkrāsainos cepumus, želejas un citus al dente stila ēdienus jau ir pretīgi skatīties"
"Kam patīk neraudzēta liellopa gaļa, vistas gaļa, taukainās zivis, ko viņi pasniedz, izbaudiet"
"Viesnīcu šampūni un gēli var nedarboties – pārbaudīti uz jūsu matiem un ķermeņa.
Viesnīcās Yegi ir iespēja ietaupīt uz visu.
Paskaidrojiet mums, kādai ēdienkartei jābūt viesnīcā par 490 USD par 12 naktīm? Kāda zīmola kosmētikas vannas produktiem vajadzētu būt viesnīcā par 490 USD par 12 naktīm?
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Šarm eš Šeiha
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl