Jautājums o Šarm eš Šeiha

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
10593 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Ceļojumu aģentūras un operatori»
Kas lidoja ar Anex Tour, atbildiet! Cik liela ir iespēja, ka izlidosim vēlāk, nekā norādīts?
Nopirku tūri uz Šarmu 23. februārī. Pirms divām dienām apskatījos ekskursijas un mājaslapā bija norādīts, ka atiešanas laiks no Kijevas ir 2:55 un atpakaļ 8:00. Mēs esam vairāk nekā apmierināti ar to. Vakar biju ceļojumu aģentūrā, un atiešanas laiks jau cits, no 2:55 pārcēla uz 13:30. Viņi piedāvāja maksāt papildu USD 75 par lidošanu pulksten 2:55. Nepiekrita. Nopirku tādu, kāds ir. Bet tad es sāku lasīt atsauksmes par Anex Tour (mēs nekad iepriekš nebijām izmantojuši viņu pakalpojumus, vienmēr tikām pie Join Up un TPG - viss bija kārtībā). Un atsauksmēs pilnīgi visi raksta, ka Anex zog dienas, pat no tiem, kuri piemaksāja par agru lidojumu turp un vēlu atpakaļ.
Mans jautājums ir šāds: cik liela ir iespēja, ka mēs pacelsimies pat vēlāk par 13:30 (ja viņi pārcels uz 2:55, tas ir lieliski, man nav nekas pret to). Un vai var būt, ka lidojums atpakaļ nebūs 8 no rīta, bet vispār naktī? Tas ir vēl agrāk? Varbūt kāds ir saskāries ar šādu situāciju? Kādi bija jūsu pārskaitījumi?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
25 abonenti  • prasīja 2019-12-144 gadā atpakaļ
Atbildes  •  63
аватар 0676307776
Pirms trim gadiem bija mēģinājums lidot ar Anex, bet pēc tā, ka pirms tūres rezervēšanas pēkšņi piedāvāja samaksāt 25 dolārus par cilvēku sev ērtā laikā, lai gan brīdināja, ka ir pārsēšanās, kā izrādījās visu laiku. .Draugi mani atrunāja laicīgi.Tagad Tez,Tui,Coral.Septiņus lidojumus viss bez problēmām.
аватар lina.fursova
Tā nu tagad šaubos.. nezinu ko darīt citi datumi..
Tava galva vienkārši eksplodē
аватар klichko
Acīmredzot jūs esat trīs. Par diviem jau vairākas reizes maksājuši 50 dolārus par lidojumiem, viss skaidrs (max 30 min + -). Tieši pirms lidojuma atpakaļ pielikuma tiešsaistes tablo bija daudz lidojumu pārsēšanās, un mēs skaidri izlidojām. Nauda, ​​kā izrādījās, tiek atgriezta pēc pārskaitījuma. Tagad speciāli meklēšu tikai maksas lidojumus. Ne tikai tas, ka ir piedurknes uz priekšu un atpakaļ un nav slimu autobusu. Tas tiešām ir tā vērts
аватар klichko
Arī mūsu viesnīca atrodas tikai netālu no piebūves. Lūdzu, tikai maksas lidojumi. Agrāk gadījās jebkas, īpaši pēc trīs gadu karuseļa. Ar pārmaksu viss nokārtojās. Uzņēmums uzreiz maksā par koridoru, nevis negaida "rindu". Turklāt piedurkne ir dārga. Līdz ar to cenu problēma. Bonusa diena bez maksas un ņemiet vērā, gandrīz garantēta diena. Un nepārvaramas varas gadījumā nauda tiek atgriezta ... kam tā vajadzīga? Tik tālu, labi!
аватар lina.fursova
Un, ja es nolemšu atcelt tūri, piemēram, pirmdien, vai būs sods? Vairāk nekā divus mēnešus pirms ceļojuma
аватар lina.fursova
Jā, mēs esam trīs. Nebūs tik aizvainojoši nozagt atpūtas dienas kā grūtības ar bērnu. Nobadināt viņu nevar, un lidostās nevar pabarot normālus, tur pārsvarā ātrās uzkodas.. Pieaugušam lidostā nosēdēt grūti, bet ar bērniem divtik.
аватар klichko
Jūs kaut ko jaucat, piemaksa par nakts lidojumu ir nieks, jo koridori ir lēti. Pārmaksas jēga ir ērtā izbraukšanas laikā un papildu atpūtas stundu garantija. Aizved rītu tur, vakaru atpakaļ... šajā sezonā Anex ļaujas izvēlei. Un kāpēc papildus laiks mocīties ostā. Rezervējiet sēdvietas un ierodieties līdz reģistrācijas beigām, tas beidzas piebūvē 40 minūtes pirms izbraukšanas (bet jums nav nepieciešams braukt atpakaļ)
аватар lina.fursova
Viņiem ir lidojums uz turieni pulksten 13:30 un atpakaļ pulksten 8:00. Un ja ar piemaksu, tad izbraukšana būs 2:55 un atpakaļ arī 8 no rīta. Un tas nav fakts, ka maksājot viņi nepārcels visu uz sākotnēji plānoto laiku. Spriežot pēc cilvēku atsauksmēm, Anex bieži to praktizē. Izrādās, cilvēki ne tikai zaudē naudu, bet arī atpūtas dienas.
Tas ir izdevīgi vietējiem iedzīvotājiem, jūs varat doties pēdējā brīdī. Un mums vēl ir 6 stundas līdz Kijevai
аватар AndreySWAR
Vai īsti nesaprati jautājumu? Kas notiek ar tūrisma operatoru? Jautājums ir vairāk pārvadātājam!
Jūs lidojat ar čārterreisu, patiesībā par santīmu. Tāpēc esiet gatavs tikt ievietots jebkurā piemērotā plaknē.
Intereses labad jāuzrauga, cik maksās "nečārterreiss".
Pirms nedēļas es lidoju ar biļeti no Anex Tour, ko pārvadāja Azur Air Ukraine, tur pulksten 2:45, atpakaļ pulksten 19:30. Nemaksāja papildus un ieradās pēc grafika. Bet es joprojām domāju, ka tas ir nejaušības jautājums, aprīlī Sky Up pārcēla lidojumu un faktiski nozaga pusi dienas un nakts ... kaut kas tamlīdzīgs.
аватар klichko
Kas notiek ar tūrisma operatoru?
========
Kas ar šo repliku? Hartai nav tiesību pārdot biļetes. Pārvadātājs Azur formātā ir miris saistīts ar Anex, un visa atbildība gulstas uz TO
Gadās, ka ērti lidojumi iziet bez maksas, bet tad TO patur tiesības pārsēsties. Piemaksas gadījumā riski mēdz būt nulle
аватар klichko
Un ja ar piemaksu, tad izbraukšana būs 2:55 un atpakaļ arī 8 no rīta.
=========
Muļķības un ārkārtēja riebuma pakāpe TO. Par to noteikti nav vērts maksāt papildus. Cik ļoti apšaubāmi. Nosauciet datumus, es vēlos uzzināt, kāda veida šķiršanos Anekss sāka praktizēt
аватар moy_contakt
Ja runājam par izbraukšanu tuvākajā nākotnē, tad tas laiks var nemainīties krasi. Bet šajā gadījumā ekskursija februārī un ir daudz iespēju. Mūsu tūre, kas tika rezervēta pielikumā uz 3 mēnešiem, pārcēla izbraukšanu no 14 stundām, tad 16, tad 18, un rezultāti noteica laiku 23:55 un izbrauca pēc 24 stundām (bet ir sīkumi, kavēšanās bija tikai 30 minūtes.) Bet atpakaļ mūsu izlidošana pulksten 13 (saņemšana no viesnīcas pulksten 8:00) tikko tika atlikta ik pēc divām stundām un tā līdz vēlam vakaram, aneksija neapmaksāja lidostas degvielas uzpildi un apkopi, lidmašīna tika stāvēja, bet nebija uzpildīts, neapkopts. Tas nebija Ēģiptē, bet Taizemē... Tagad es neskatos uz pielikumu. Bet atkal jūs lidojāt ar džinsiem un tpg. Šie ir visneuzticamākie MOT, tāpēc jūs izlemjat, kā un kas, bet pāreja uz februāri noteikti būs un viņiem ir tiesības to darīt saskaņā ar līgumu. Diemžēl tāda ir mūsu realitāte
аватар moy_contakt
Precīzāk, nevis Tas, bet gaisa pārvadātājs, bet, kā visi zina, Anex un Joe ir savs Skype un Azur
аватар klichko
Mēs maksājām labus lidojumus vairāk nekā mēnesi. Tie, kuri īsi pirms izlidošanas paņēma sev ērtu laiku bez maksas, atpūtās pie mums un tika nežēlīgi pārvests. Es uzstāju uz Anex maksas lidojumu uzticamību. Bet maksāt par nakts lidojumu turp un agru rīta lidojumu atpakaļ ir pilnīgs absurds. Piemaksa par šādiem neveiksmīgiem lidojumiem ir klaja blēdis
аватар veritasana
Anex vai ne Anex... Un kāds gaiss?? tas ir svarīgi..
аватар lina.fursova
Izbraukšana 23.02.20. plkst. 13:30, atgriešanās 20.01.20. plkst. 8:00
аватар lina.fursova
Lieta tāda, ka lidojot ar join up un tpg viss bija līdz minūtei skaidrs. Viņi neko nekavēja un neizturēja.. Lai gan daudzi sūdzas arī par šiem Tūrisma operatoriem, par viņiem ir dažādas sūdzības. Un par anex vairāk nekā 90% sūdzas par pārskaitījumiem un kavējumiem.
Jā, ukraiņu tūrists, diemžēl, nekādā veidā nav aizsargāts.
Es uzskatu, ka, ja jūs sniedzat savus pakalpojumus, tad dariet to, kā teikts. Kāda jēga samazināt atpūtas dienas, savu reputāciju. Vai tiešām viņi nedomā, ka kādreiz, bet visi vienkārši atteiksies no saviem pakalpojumiem, jo ​​nevienam nav izdevīgi sadarboties ar tiem, kuriem ir miljons sūdzību
аватар lina.fursova
Un Anex sadarbojas tikai ar Azur Air
аватар klichko
Izbraukšana 23.02.20. plkst. 13:30, atgriešanās 20.01.20. plkst. 8:00
=========
Tas ir nepārprotams sašutums. No kurienes jūs lidojat? No Kijevas šiem datumiem ir daudz iespēju, un es nesaprotu, par ko maksāt papildus
Piemaksas jēga ir samērā normālā miegā tur un dienas rezervē. Aizvedām 8.00 turp un 19.15 atpakaļ. Viņi pārcēla to uz 7.30, lidoja atpakaļ uz minūti. Tikai par tādiem lidojumiem piemaksāju
аватар maxud
Pirmo reizi lidoja 2017. gada februārī
no Odesas viss darbojās skaidri.
аватар AndreySWAR
Jūs varat iegādāties čarterbiļetes pats, un neuztraucieties par tūrisma operatoriem!=) avia.tripmydream.com
аватар Vika284
Vai patstāvīgi iegādāta biļete uz čarterreisu kaut kā būtiski ietekmēs to, ka šis reiss netiks pārcelts?
аватар Fancase
ANEX vēl 2016. gadā ieviesa papildu samaksu par izvēlēto lidojumu, tāpēc cenšos apiet šo tūroperatoru, jo. par 4 cilvēku ģimeni jūs saņemat 100 USD tur un 100 USD atpakaļ.
аватар zaeugene
Viņš visbiežāk lidoja anē. Un tui daudzas reizes. Piemaksāju piebūvē par ērtiem lidojumiem. Reizēm nemaksāju papildus, bet ir liela starpība nokļūt viesnīcā 8 no rīta un 20 vakarā. Šeit izvēlieties ekonomiju vai komfortu. Nu vai cita TA ar lielāku iespēju lidot vēl sliktāk :)
Kas attiecas uz mani, zzur un rose ir mazāks pārskaitījumu un kavējumu procents.
Es apietu pievienošanos ar sky-up, kas tika slavēts iepriekš :) Statistika par lidojumu kavēšanos ir viegli atrodama googlē
аватар zolyshka111
Lidoju trīs reizes ar Anex, divas reizes kavējās reisi no Kijevas, vienu reizi ap 9 stundām, otro kādas piecas stundas kaut kur. Izbraukšana no Ēģiptes vienmēr laicīgi)))
Uz piemaksu rēķina tad jā par nakts lidojumu turp un vakara reisu no turienes grib piemaksas. Tāpat kā jūs vēlaties palikt jūrā pēc iespējas vairāk - maksājiet.
аватар lina.fursova
Paldies visiem par atbildēm) Secinu, ka katram ir savs stāsts, kāds nav īpaši pozitīvs, bet kādam paveicās un neko neizturēja))
Cerēsim, ka viss izdosies pēc plāna :)
аватар Tonel
Pirms mēneša pie pielikuma viss bija stabili. Vienīgi visu reisu izlidošana-ierašanās tika pārcelta par stundu vēlāk. Kas tika ziņots nedēļas laikā. Kā tas bija iepriekš, es nezinu, es pirmo reizi esmu ar anex.
аватар zolyshka111
Vismazāk lidojumu aizkavē Wind Rose, kam seko UIA, Anex un Join. Vērtējums ir balstīts uz personīgiem novērojumiem.
аватар solt07
90/10, kas tiks pārcelts uz vēl vēlāku izbraukšanu. Izdariet likmes, kungi!
аватар lazy_person
Sarunas par šo tēmu (tiks nodotas, nevis nodotas) ir veltīgas. Čarterreisu pārcelšana, slēpta taktika, lai izjauktu dienu vai divas, ir kļuvusi par praksi visiem TO un ar tiem saistītajām aviosabiedrībām. Ir bezjēdzīgi minēt. Čarterreisa pārsūtīšana ir LIKUMDOŠANA un visi prasmīgi to izmanto. Ir tikai viena recepte - ieplānot vairāk atpūtas dienu dienas, tad šīs nianses būs mazāk pamanāmas...
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Šarm eš Šeiha
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl