Jautājums o Šarm eš Šeiha

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
10593 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Kuru viesnīcu Ēģiptē (Šarmā) izvēlēties novembrī?
Iesakiet viesnīcu ģimenēm ar bērniem no 14 un 7 gadiem Šarmā oktobra beigās - novembra sākumā, vēlams ar maigu ieeju, ne līdz ceļiem, bez vēja, lai ir pāris slidkalniņi un labs ēdiens. Pateicos jau iepriekš.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
14 abonenti  • prasīja 2019-09-275 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  29
аватар Vika284
ko ieteikt vajag aptuvenu budžetu, atpūtnieku sastāvs 2 pieaugušie + 2 bērni vai 1 pieaugušais + 2 bērni, dienu skaits. Daudz vairāk tūristu no Baltkrievijas izvēlas ekskursijas, kur izlido no Kijevas, neatkarīgi no tā, vai apsverat šo iespēju.
аватар lazy_person
Apskatiet "Hilton Sharm Dreams Resort", iespējams, ka tas jums būs piemērots atbilstoši jūsu bāzes līnijai (budžetam utt.). Viesnīca Naama līcī (2. līnija). Viesnīcā ir bērnu tematika un bezmaksas piekļuve akvaparkam ("Cleo Park"). Viesnīcas "Sharm Fayrouz Resort (Ex. Hilton Fayrouz) 4*" pludmale.
аватар kate082103
2+2 uz 7-10 dienām, izbraukšana tikai no Baltkrievijas. Budžets līdz 3000 USD
аватар Vika284
Ja maiga ieeja, bezvējš, slidkalniņi un ēdināšana 7 naktis Sentido Reef Oasis no 9/11 - $ 2863 bet tur bērns 14 gadus vecs tiek uzskatīts par pieaugušo, t.i. 3 pieaugušie + 1 bērns, Baltkrievija Avia
аватар Vika284
vai Tropitel Naama Bay 5* Nāmā, Tez no 24.10 par 9 naktīm 2745$ 3+1
аватар kate082103
Paldies
аватар Shev37
Filmas virsotne
аватар zolyshka111
Atvainojiet, protams, kāpēc jūs nevēlaties lidot no Kijevas? Uz Borispoli cik zinu no Minskas, Gomeļas un citām lielajām pilsētām brauc mikroautobusi, par prezdu jau klusēju. Jūs varat viegli ietaupīt tūkstoš dolāru. IMHO, protams, bet atdot trīs dolārus Ēģiptei ir ļoti trekni Ēģiptei.
аватар Vika284
zolyshka111 ir pilnīga taisnība
No Kijevas, ja Sentido no 5.11 uz 7 naktīm 3+1 - 2400$ un air UIA, ietaupot 460$
un Tropitel Naama Bay 2059 USD par 9 naktīm no 5.11 , starpība 700 USD
аватар kate082103
Esam gatavi pārmaksāt, bet ne braukt ar mikroautobusiem....
аватар vezha2
Kate082103
Ceļojumu uz Borispiļu organizē ceļojumu aģentūra, kas pārdod tūri (paziņas tā braukāja no Minskas, pat ar bērnu).
Lai gan tas, protams, ir atkarīgs no jums...
аватар zolyshka111
Nu autors, tā kā tāds dzēriens aizgājis, nogriez pēdējo gurķi. Par trim dolāriem var izvēlēties daudz viesnīcu, bet bērnam septiņus gadus vecam būs interesanti vienā viesnīcā, un četrpadsmit pilnīgi citas prioritātes, kā man. Šarmā nav tik daudz maigu ieeju. Es varu ieteikt Novotel, bet tas ir lētāk nekā jūsu budžets. Lai arī slidkalniņu tur nav, bet, kad es tur biju, bērniem notika dažādi interesanti konkursi. Un ja vajag akvaparku, tad protams Albatrosus.
аватар kate082103
Es dotos uz Albatrosu, bet tagad ir problēmas ar pludmali. Es negribu līdz ceļiem dziļu jūru, bet pat 10 metri uzreiz arī nav fantastika. Es speciāli prasu viesnīcu nosaukumus, kur var aizbraukt, un tad jau paši meklēsim, kur un kad lidot. Tās ir atsauksmes par viesnīcām.
аватар zolyshka111
Autor, es tev ieteicu Novotel, kas par vainu? Es varu pievienot citas viesnīcas Naama Bay. Ja Albatross nav comme il faut, tad Naama paliek, ir gluda iebraukšana, kā Odesā Melnajā jūrā)))) Nu nekas nopietnāks man Šarmā nenāk prātā.
аватар lazy_person
Kate082103
Realitātē ieeja jūrā no krasta ir tikai līčos: Naama Bay, Sharm el Maya un Ras Umm el Sid. Viss pārējais ir ienākšanas imitācija. Visur ir rifs (līdz viduklim, līdz krūtīm, un tas ir paisuma laikā), un jums ir jāpaspēj pārpeldēt rifu ...
Jūs runājat par pieeju "ar maigu ieeju, ne līdz ceļiem, bez vēja .." - tas ir šajos līčos. Meklējiet tur viesnīcu (novembra sākumā). Tas nav fakts, ka jūs atradīsit viesnīcu, kas piemērota visiem ģimenes locekļiem (lai būtu slidkalniņi, rotaļu laukumi un lieliska pludmale). Pirmās līnijas viesnīcas (Naama Bay) ir vairāk piemērotas pieaugušajiem, savukārt otrās līnijas viesnīcas ir vairāk piemērotas ģimenei.
Nāma līcī: "Maritim Jolie Ville Resort & Casino 5*"; "Novotel Beach Sharm El Sheikh 5"; "Sharm El Sheikh Marriott Resort Beach Front 5*"; "Movenpick Resort Sharm el Sheikh 5*"; Ghazala Beach Hotel 4*. Visām viesnīcām, izņemot Movenpick Resort, ir atbilstoša viesnīca otrajā rindā...
"Iberotel Palace 5*" - Šarmelmaija. "Reef Oasis Beach Resort 5*";"Sentido Reef Oasis Senses Resort 5*" - Ras Umm El Sid
аватар kate082103
Paldies
аватар Vika284
Uz slidkalniņiem 7 gadu vecumam un 14 gadu vecumam un lielākiem bērniem, un lieliska ieeja gan no krasta, gan no pontona ir Reef Oasis Beach un Sentido Reef Oasis. Tās ir 2 viesnīcas ar koplietošanas zonu, bet tikai Sentido viesi var izmantot visu 2 viesnīcu infrastruktūru.
Šeit ir slaidi maziem bērniem
аватар Vika284
Šeit ir slaidi vecākiem bērniem un viņu vecākiem
аватар Vika284
Atvainojiet, šeit ir pareizā fotogrāfija
аватар Vika284
Šeit ir šo 2 viesnīcu pludmale
аватар 0676307776
Jaunā Albatrosa pludmale ir piemērota bērniem.Ieeja maiga smilšaina.Apmēram līdz ceļiem jūra nav taisnība.Viņi brauc ar autobusu 7-10 minūtes ar 30 minūšu intervālu.Vienkārši izvēlieties Albatross Aqua Park 5. Protams, tas ir mans personīgais viedoklis, izlemiet jūs.
аватар 0676307776
Akvaparks Albatros akvaparks5
аватар 0676307776
Slaidi dažādiem vecumiem.
аватар kate082103
Paldies, mēs skatīsimies
аватар vitalina393
Labākais risinājums jums, protams, ir sendido, un jūs varat arī uzskatīt Sunrise Diamond, ļoti cienīgu iespēju.
аватар m23101960
Bijām Sunrise Diamond, ēdiens lielisks, ir apsildāms bērnu baseins, slidkalniņi, personāls draudzīgs. Atrodas pirmajā līnijā, Hadaba rajonā. līcis,
аватар abogdan
Novotel pludmale ir super, piemērota gan 7, gan 14 gadiem (koraļļu tuvumā viņš var peldēt). Bet pašā viesnīcā 14 gadus vecam būs garlaicīgi, un 7 gadus vecam arī. Animācija ir pilnībā paredzēta bērniem, izņemot to, ka vakarā viņi uz ekrāna skatīsies multfilmas. Tā ir ļoti klusa viesnīca! Nu, ēdiens neizdodas... pagājušajā gadā bijām Reef oasis blue bay, tāpēc pēc tā Novotel bija pilnīga vilšanās par virtuvi. Es uz to vairs neietu.
аватар kate082103
Paldies
аватар ira.novo2000
Naama ir skaista pludmale, bet Sarkanā jūra nekur neceļas. Daudziem tūristiem patīk bildēt zivis un tās tur tiek pabarotas – to ir ļoti daudz. Un kaut kā nav mierīgi, kad ķirurgs makšķerē šautriņu bērnam garām, un apkārt karājas lidojošu zivju bars. Viņi ir veikli un, ja peldēsi maskā, zivis pašas brauks tev apkārt, un bērni raustās. Zivju ķirurgiem nepatīk pēkšņas kustības, un viņi tās var uzskatīt par agresiju.
Varbūt labāk izvēlēties viesnīcu ar plašiem apsildāmiem baseiniem?
Un, kad bērni labi peld, tad lai viņi snorkelē jebkurā pludmalē.
Ar tādu budžetu, kā tu raksti, var paņemt Holtonu. Super inclusive Ukrainā uz 7 naktīm nedeg labi 350-400 dolāri no cilvēka. Vajag arī 100 dolārus izdevumiem - SIM karte lidostā, ekskursijas, bazāri
Bet man tas patika un lēti - gluži pretēji, es zaudēju svaru uz tvaicētiem dārzeņiem un augļiem. Bet man negaršo saldumi. Un saldumu cienītāji Ēģiptē nevar zaudēt svaru - tur vienmēr ir forši konditorejas izstrādājumi - pat ja jūs dodaties uz viesnīcu par 180 USD uz 8 dienām
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Šarm eš Šeiha
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl