Jautājums o Šarm eš Šeiha

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
10597 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Ceļojumu aģentūras un operatori»
Vai ir iespējams pagarināt uzturēšanās laiku kompleksajā ceļojumā jau atvaļinājuma laikā, tādējādi mainot atgriešanās datumu?
Vai ir iespējams pagarināt uzturēšanās laiku kompleksajā ceļojumā jau atvaļinājuma laikā, tādējādi mainot atgriešanās datumu? Tas ir, tā bija nedēļa - nolēmu palikt vēl pāris nedēļas.Vai arī man būs jāpērk jauna biļete atpakaļceļam?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
17 abonenti  • prasīja 2019-07-255 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  90
аватар lazy_person
"Komplektā tūre" - ietver visu, ieskaitot vietu čārterreisā (turp un atpakaļ). Lai jūs iekļautu hartā pēc divām nedēļām (tas nozīmē, ka jūsu vieta jūsu hartā tiks zaudēta, un hartā, kas būs divas nedēļas vēlāk, jums ir jāaizpilda vieta "tur", atstājot jums vietu uz "aizmugures") ...tas ir pārāk liels satraukums tūrisma nozares darbiniekiem. Kurš to darīs? Jā, un apšaubāma ir arī shēma "aizbraukt pašam", pērkot biļeti regulārajam reisam, upurējot vietu čarterreisā. Tūrisma uzņēmums, kas jums pārdeva "komplekso ceļojumu" un MOT, ir savā ziņā atbildīgs par jūsu brīvdienu no sākuma līdz beigām.
Es domāju, ka šī ideja ir apšaubāma.
аватар lazy_person
Tagad mūsu kritikas dāmas man uzbruks manas frāzes dēļ "... jūsu vieta jūsu hartā tiks zaudēta ...". Protams, vieta jebkurā gadījumā paliks tukša. Vieta "tur" arī būs ar pasažieri, viņi to nokomplektēs. Bet tas ir papildu darbs aviobiļešu rezervēšanai. Kurš to darīs īpaši jūsu labā, tikai tāpēc, ka pēkšņi nolēmāt mainīt savas uzturēšanās datumus, jau esot kompleksajā ceļojumā???
аватар lazy_person
Starp citu, Jūsu uzturēšanās Kompleksajā ceļojumā ir aprēķināta arī "Apdrošināšana"...
аватар travelsita
Uzdevums grūts, bet atrisināms (zemajā sezonā). Ja ir vietas čarterā un viesnīcā, tad tas ir iespējams, bet ļoti apgrūtinoši. Lai gan par viesnīcu var sarunāt reģistratūrā. Bet cena nebūs tāda kā kompleksajā tūrē.Sazinies ar gidu,varbūt par bakšīšiem mēģinās kaut ko darīt. Ja plānojat pagarināt - neaizmirstiet nekavējoties izsniegt vīzu lidostā.
аватар lazy_person
travelsita
Jautājums par komplekso ceļojumu. Tas, par ko tu runā, ir tūrista personīga iniciatīva un atbildība. Principā viss ir iespējams. Dodieties uz kādu valsti, iegādājoties "Package Tour", un pēc tam nospļauties par šo ceļojumu un apprecēties ...
аватар Bovik
Starp citu, šis ir pirmais ļoti pamatotais jautājums.
Es bieži sev jautāju.
Atpūties, viss ir lieliski. Ekskursija 8 naktis.
Un priekšpēdējā dienā mana mīļotā iesāk: "Viņa teica, ka vajadzēja ņemt 10 naktis."
Un uzreiz nodomāju, būtu labi ekskursiju pagarināt uz 1-2 naktīm.
Gan students, gan tūrists vienmēr nokavē 1 nakti.
Bet uz 10-12 naktīm limits. Vairāk, to ir grūti aiznest.
аватар travelsita
lazy_person, ceļvedis oficiāli strādā no operatora. Viņam ir visi iebraucēju un izbraucēju saraksti. Par samaksu varbūt viņš var palīdzēt. Gan jau būs jāmānās. Un pagarināt paketi - protams, tā ir tūrista personīga iniciatīva.
аватар lazy_person
Kad pārējais ir veiksmīgs, šis jautājums vienmēr rodas.
аватар Vika284
Es pagarināju, bet ne Ēģipte, bet Turcija. To var izdarīt ar operatora starpniecību uz vietas, samaksāt par viesnīcu pats viesnīcā, rezervēt papildu dienas, izmantojot rezervāciju, un, ja jums ir iespēja pārskaitīt naudu savai ceļojumu aģentūrai, kas rezervēja jums komplekso ceļojumu, tad caur ceļojumu aģentūra. Tas bija izdevīgāk caur ceļojumu aģentūru
Iespējas ar čarterlidojumiem ir jārisina tikai ar operatora vai ceļojumu aģentūras starpniecību. Vairumā gadījumu man bija vai nu pašam jāpērk biļete turp un atpakaļ uz regulāro sezonu, vai arī čarterreiss
аватар lazy_person
travelsita
Es neesmu ceļojumu aģents, tās ir manas domas. "Pakete", kā jūs sakāt, sākas ar "Līgumu" ... tur ir visi nosacījumi "paketei". Kurš to visu pārtaisīs, veiks izmaiņas? Viss, par ko jūs runājat, ir personīga iniciatīva. "Baksheesh", izbraukšanas atlikšana, "Apdrošināšanas" pagarināšana, viesnīcas vai cita viesnīca... tas vairs nav "The Bag".
аватар mindguru
Vika, kā tu nopirki biļeti čārterreisam? Dalies! Vienkārši brīnos.
аватар Vika284
Jūs varat pārdot čarterreisa biļeti turp un atpakaļ par minimālām izmaksām, taču tas ir jādara ļoti laicīgi, un tas ir arī labāk, izmantojot ceļojumu aģentūru.
аватар Vika284
Esmu čartera biļete caur ceļojumu aģentūru, noteikti zinu, ka mūsu meitenes, kas strādāja par viesiem un animatorēm viesnīcās, iegādājās biļetes, lai atgrieztos mājās caur gidiem
аватар travelsita
slinks_cilvēks, nu, lai manis rakstītais iziet ārpus līguma robežām (par tūres pagarināšanu līgumā neko nelasīju). Bet jautājumu par izbraukšanas datuma maiņu un atpūtas dienu pievienošanu pēc viesnīcā apmešanās tūrista iniciatīvas līgumattiecības neregulē. Tas tiek izlemts kopā ar gidu individuāli vai neatkarīgi, īpaši, ja tūristi jau atrodas viesnīcā. Spēle būtu sveces vērta.
аватар lazy_person
Vienkāršam cilvēkam, kurš devās uz jūru, tas viss ir tukšs un bezjēdzīgs tracis. Sēdi, sarunājies (pludmalē), lai pārdotu savu čartera vietu, skrien uz banku pārskaitīt naudu, zvani Vikai tūrisma aģentūrā, meklē hosteļus un animatorus (lai viņiem pārdotu savu čarteru) ... DURDOM!
Vieglāk ir nospļauties uz "Paciņu", par čarteru, uz ceļojumu aģentu, rezervēt viesnīcu, nopirkt atgriešanās biļeti un izbaudīt atvaļinājumu.
аватар mindguru
Jums jāsaprot, ka privātpersona var iegādāties biļeti čarterreisam tikai izņēmuma gadījumos, parasti caur citām personām, kurām ir blats vai kuras tieši strādā TO. Jūs nevarēsiet ierasties kasē un iegādāties biļeti vai iegādāties biļeti tiešsaistē. Nejauciet cilvēkus.
аватар mindguru
Nu, vai jūsu personīgā lidmašīna veic čarterreisus. Arī diezgan labs variants.
аватар lazy_person
mindguru
Kāda veida harta ir šī? Šajā gadījumā biļete būs parastajam lidojumam, piemēram, "Turkish Airlines". Pārdodot savu hartu un pērkot jaunu, ne visi to var izdarīt ... tikai Vika284 var to izdarīt. Visi to ļoti labi saprot. Neviens nevienu nemulsina.
аватар lazy_person
vip lollol
Te pat no šīs diskusijas ir pilnīgi skaidrs - APVIENOTS UZŅĒMUMS, kas saistīts ar pārmērīgu skraidīšanu un izšķērdību.
аватар Bovik
Lezi cilvēks
Draugs, tu mani sasprindzini ar savām domām. Čarterbiļetes netiek pārdotas.
Lūdzu, nerakstiet neko.
travelsita
Tas ir, vai ekskursiju ir iespējams pagarināt uz vietas?
аватар mindguru
Mani satrauca piedāvājums pirkt "vai nu pirkt biļeti turp un atpakaļ uz regulāro sezonu vai čarteru". Piegāju pie kases un nopirku. To var izdarīt tikai Vika284. Tāpēc es lūdzu jūs dalīties pieredzē.
Un, kad tas sākās par "atgriešanās biļetes pārdošanu čarterreitā" ... Kur mēs varam doties!
аватар mindguru
Bovik, jūs varat pagarināt nevis ekskursiju, bet gan savu uzturēšanos viesnīcā. Cik naudas pietiek. Šajā gadījumā atgriešanās dzimtenē, ieskaitot transfēru uz/no lidostas, ir pašu atpūtnieku darbs. Starp citu, par vīzu un apdrošināšanu arī nevajag aizmirst.
аватар mindguru
Komplekso ceļojumu nevar pagarināt.
аватар Oleksii64
Bovik :
"Lezi cilvēks
Draugs, tu mani sasprindzini ar savām domām. Biļetes netiek pārdotas čarterreitā.
Tātad viņi to nepārdod??? Biļešu šahta.
"" Egypt Sharm El Sheikh RT Economy Kyiv-Borispol Sharm El Sheikh 14.08.2019. 21.08.2019. SQP 7105 KBP-SSH plkst.
SQP 7106 SSH-KBP 19:10-00:20+1 249 249 88 "" - 249 eiro. Ir dažādi.
аватар Oleksii64
Te pat no šīs diskusijas ir pilnīgi skaidrs - APVIENOTS UZŅĒMUMS, kas saistīts ar pārmērīgu skraidīšanu un izšķērdību.
slinks_cilvēks
.
.
Bet piekrītu šim 100% Viņi atgriezīsies mājās, un pēc pāris mēnešiem atkal pacelties - tas arī viss :)
аватар vezha2
Komplekso ceļojumu jūs nekādā veidā nepagarināsiet - līgumā ir norādīts ilgums, transfēri, dzīves apstākļi.
Ja pagarināsi savu uzturēšanos - aprēķini, cik tev izmaksās viena uzturēšanās diena + transfērs uz lidostu.
Ir ļoti problemātiski pārdot biļeti turp un atpakaļ uz savu čarteru, un tas var aizņemt daudz laika un rezultātā beigties ar neko.
Atgriešanās biļete var maksāt pusi no kompleksās ekskursijas izmaksām — ja jums paveicas, rezervējiet tās tiešsaistē.
Un tagad saskaitiet visas papildu materiālās izmaksas, un īpaši morālās - vai šīs divas vai trīs papildu dienas būs tā vērtas?
аватар Vika284
Facebook ir pilns ar pēdējā brīža un pamestu ekskursiju grupām, kurās tiek pārdotas atteiktas biļetes vismaz divos virzienos, vismaz vienā čarterreisā.
Kāda burzma, visas pirkšanas darbības, sarunas ar ceļojumu aģentu un naudu par biļeti pārskaitīju sēžot jūras krastā uz zviļņa no telefona caur viber un bankas aplikāciju
Nekad neesmu pirkusi lidmašīnas biļeti skaidrā naudā. Pieņemu, ka daudzi te lidojot ekskursijā pat paņem biļešu izdrukas uz lidostu un uzrāda pie reģistrācijas?
аватар travelsita
Līgumā nav ne vārda par pagarinājuma iespēju (skaidri atpūtas datumi). Lai to pagarinātu, jums nevajadzētu nogalināt dārgo laiku pārsūtīšanai. Un, ja jūs joprojām ļoti vēlaties - dodieties uz to. Bet neviens jums nedos garantiju. Atvaļinājumā jums ir jāatpūšas un jāaizmirst par pasaulīgām lietām.
аватар klichko
Biļetes netiek pārdotas čarterreisam
==========
Kādas muļķības? Visas apkopes tiek pārdotas, viņiem ir jāaizpilda dēlis, nevis viesnīca. Cita lieta, ka augstajā sezonā ir jābūt zemā startā. Egi stipri avansā, vidēji 350 dolāri 2 gali, pāris dienās vienā var paspēt līdz 100 dolāriem. Dažādu iemeslu dēļ mēs daudzas reizes paņēmām čarterbiļetes. No šejienes bez problēmām, no turienes jautājums pārskaitīt naudu aģentūrai (jau sen atrisināts). "Mūsu ēģiptiešiem" ostā izdodas paņemt
Piemērs degošai izbraukšanai uz Rosa
аватар klichko
Bija mēģinājumi vienoties par pagarināšanu, izmantojot TO. Tika noteiktas pārmērīgas cenas, tāpēc viņi paņēma numuru pie letes un noķēra biļetes. Ja atpūta ir dārgāka par visu pasaules naudu, mēs atrisinām problēmu
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Šarm eš Šeiha
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl