Jautājums o Šarm eš Šeiha

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
10593 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Vietas un izklaide»
Vai Ras Oum El Sidā ir bezmaksas piekļuve laipai?
Kartē redzu iezīmētu promenādi gar promenādi gar jūru gar Sunrise Select Diamond Beach Resort 5 * un Royal Grand Sharm 5 * viesnīcām. Ja kāds zina, sakiet, lūdzu, vai kaimiņu viesnīcu viesiem ir pieejamas pastaigas vakaros? Un, ja jūs varat tur staigāt, kāds ir labākais veids, kā turp doties? Atpūtīsimies tuvējā Shores Amphoras.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
9 abonenti  • prasīja 2019-04-055 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  26
аватар ninank29
Šeit ir šīs teritorijas karte ar atzīmētu promenādi.
аватар lenokua
Šajā teritorijā nav promenādes gar jūru
аватар nadin65
Ēģiptē visa krastmala ir sadalīta, piešķirta viesnīcām, šī ir privāta zona.Brīva pieeja jūrai ir Turcijā, Kiprā, Šrilankā, Goa, Hainaņas salā.
Un Ēģiptē, izņemot savvaļas pludmales, jūs varat
аватар klichko
Promenāde gar ceļu. Veikali pa ceļam. Ceļā 1001 nakts. Jūs varat staigāt līdz il Mercado, krustojumā 30-40 minūtes
аватар lenokua
30 4o minūtes es nezinu, kā tam vajadzētu būt, ejiet 15 vai 20 minūtes, ja ejat ļoti lēni, patiesībā ir 2,5 kvartāli līdz el mercado un 3,5 kvartāli līdz leila maleila un 30 40 minūtes gājienā līdz krustojumam līdz vecpilsētai
аватар klichko
Izskatās, ka esam pārāk izšķīrušies) uz Vecrīgu tikai ar taksi
аватар lazy_person
ninank29 Jā, skaidrs, par ko tu runā. Šī nav tā promenāde, par kuru mēs visi parasti runājam. Promenāde Marmarisā jeb Naama Bay ir ballīte ikvienam ar saldējuma kafejnīcām ar izklaidi... Šeit promenāde ir viesnīcu pastaigu takas gar krastu (divas viesnīcas), kuras izmanto viesnīcas viesi. Lai tur nokļūtu no savas viesnīcas "Shores Amphoras", ir jāapiet vairākas viesnīcas zonas (nejākāpj pāri žogam) un jāieiet šo viesnīcu teritorijā, kur ir šis pastaigu celiņš. Apšaubāma kaprīze...
аватар Slav_na
ir promenāde. bet starp viesnīcām ir apsargi, viņi nevar ielaist kaimiņu teritorijā.
ja jūs interesē tikai pastaiga, no Amforas jūs sasniegsit Royal un taisnā līnijā uz platu ielu. pa kreisi - uz Leilu ar iepirkšanās ielu, pa labi - uz Ilmercato. gar Leilu 35-40 minūtes - līdz Oldmarket
аватар ninank29
Es visu sapratu. Paldies visiem par padomiem un komentāriem. Es noteikti visu apgūšu.
аватар vella_vella
Uzturējās Royal Grand Charm. Ja gribas vakarā pastaigāties pa to rajonu, tad man liekas, ka nav jēgas. Apgaismojums ļoti vājš, tumšs, jūra nav redzama. "Promenāde" ir ceļš starp pludmali un baseinu. Ja ej lejā uz pludmali, uzreiz pienāk apsargs un saka, ka neproti peldēt :)
Nu pie jūras pievakarē vairāk odu.
Vakarā devāmies uz Il Mercato pēc mango un McDonald's pēc magoņu fluri :) Nu vakara animācija :)
Un mums arī bija "nakts baseins" līdz 24h.
Starp citu, apsveram arī Otium amphora un plānojam šo vasaru.
аватар vella_vella
Es pievienošu dažas fotogrāfijas no Royal Grand Charm.
Šī ir daļa no promenādes dienas laikā - pa labi / uz augšu - viesnīca, pa kreisi / uz leju - pludmale.
аватар vella_vella
Šī ir arī promenāde - kreisajā pusē - pludmale
аватар vella_vella
Tas ir vakarā, foto ar zibspuldzi, jo. ļoti tumšs bez zibspuldzes. Bet tur tiešām ir tumšs, tas nav telefons
аватар vella_vella
Un tas ir Il Mercato saulrietā. Viņi tur gāja. Abās pusēs bulvārim ar palmām - veikali un kafejnīcas. Il Mercato beigās starp citu Fares zivju restorāns
аватар vella_vella
Un tas ir Il Mercato
аватар vella_vella
Un tas ir Il mercato – panorāma. Viss izskatās ļoti jauki
аватар vella_vella
Arī Il Mercato :)
аватар Slav_na
vella_vella ,
kurš baseins bija naktī? palaida garām klavieres, nolēma iet - viņu interesē, kur apmesties.
Un vēl viena lieta: vai zelta rokassprādzes ir atceltas pastāvīgajiem klientiem?
Paldies jau iepriekš )))
аватар vella_vella
YaSlavnaYa, nakts baseins ir augšējais, tuvāk saullēktam. Teritorija ir kompakta, tāpēc nav svarīgi, kur apmesties - tā ir tuvu no jebkuras vietas. Par zelta rokassprādzēm tagad nezinu, tās tika uzdāvinātas pagājušajā gadā. Bet mēs tur bijām pirmo reizi.
аватар Slav_na
vella_vella, paldies, es saprotu, kur tas atrodas.
mūsu mīļākā ēka - netālu no bērnu baseina - tuvu jūrai un restorānam, un vispār)))
аватар emhik
Trīs nedēļas no Royal) Zelta rokassprādzes tiek dāvinātas. Bijām otro reizi un pēc lūguma tikām iekārtoti vēlamajā istabiņā (nedēļu pirms izlidošanas pierakstījāmies ar viesnīcu)
аватар Marsyanchik
YaSlavnaYa, pastāstiet man, lūdzu, kur jums patika (kur jūs vēlētos atgriezties) no divām viesnīcām Royal Grand Charm un Sentido Reef Oasis un kāpēc? Domājot par savu nākamo ceļojumu...
аватар Slav_na
Marsjančiks,
Royal - 15. aprīlī Sentido - 18. augustā.
Klavieres. pirmo reizi tikām ilgi turēti vestibilā, pulksten 13-30 tikām izmitināti vienā no mājām pa kreisi no amfiteātra, pašā augšā, vienā līnijā ar reģistratūru. no balkona var redzēt jūru. viens mīnuss (vai pluss) - daudz staigāt. Principā mūs tad apmierināja viss, izņemot attieksmi. viņi steidzās pirmkārt pie ārzemniekiem un zelta rokassprādzēm, un dažkārt gāja mums garām, it kā nemanot. turklāt 12-00 tika nogrieztas rokassprādzes - un sēdi un gaidi savu autobusu.
otrreiz viņi apmetās istabā uz kuru es praktiski norādīju ar pirkstu. katru rītu svaigs, a la carte restorāns - kā parastas pusdienas, daudz lielāka uzmanība nekā pirmajā reizē.
tīrīšana ir laba, barošana ir vidēja. animācija - pieaugušajiem. nav wifi. veikalu pārdevējas ir spiedīgas. pludmale ir terase, jūra tikai no gara pontona, no krasta ir tikai viena vieta, kur plunčāties - un tad guļus. Man nepatika tas, ko es neteicu. bet mežonīga entuziasma nebija. gribu 3. mēģinājumu
аватар Slav_na
Es turpināšu
Sentido. neskatoties uz samaksu par "skatu uz dārzu", viņi samierinājās ar desmit ar piekļuvi baseinam (mēs dodam priekšroku 1. stāvam). brokastīm - tūlīt pēc ierašanās. vakarā atstāja - visu dienu baro un dzirdināja, tikai prasīja atbrīvot istabu. Starp citu, jau otro reizi jautāja, kad braucam prom un piedāvāja palikt istabā - bonusā. attieksme abas reizes bija vienlīdz vienmērīga, izņemot to, ka visi mūs atpazina un pat bārmeņi atcerējās, ka mēs mīlam, un viesmīlis uzreiz pieteica mums pretenzijas.
uz jūru - auto, ja slinkums iet kājām. daudz baseinu, džakuzi, 7-8 bāri, 3 a la carte un 4 alink restorāni. pieklājīgs akvaparks. jūra ir ārpus konkurences; ieeja ir smilšaina ar pakāpenisku pāreju uz dziļumu. ja prot peldēt, nav obligāti jāiet uz pontonu, var brīvi peldēt līdz dziļumam un apskatīt visus skaistumus. pludmale ir atsevišķi no Reef Oasis. starp viesnīcām no Phanara līdz Faraanai var staigāt - neviens nebrēc. Pildījums (kafejnīca) nepārsteidza (cena-kvalitāte).
Ja ejat pa kreisi no viesnīcas, Oldmarket atrodas 20 minūšu pastaigas attālumā.
аватар Slav_na
beidzas
no mīnusiem: vājš bārs pludmalē, bet tur ir Rifovskis, labāks; Pontons šūpojas, tāpēc ir neērti staigāt. labāk pavadīt laiku un tikt pie farānas koka; vakara animācija Sentido (kartē pie 5) - dzīvā mūzika, bieži uzaicināti vietējie dziedātāji, visa galvenā darbība - Rifā: netālu no centrālā bāra - mūzika un dziesmas, aiz galvenā restorāna - Slāvu amfiteātris, pirmie bērni, tad kaut kas pieaugušajiem , un apakšā, veikalu zonā, itāļu animatoru amfiteātrī, tur ir jautrāk, bet, nezinot valodu, ar to nepietiek)
Leila un Oldmarket atrodas tuvāk Sentido, Ilmercato ir tālāk. turklāt pa kreisi no Sentido, aiz Faraanas, slavenās Farsha un Sadyki kafejnīcas ar brīnišķīgu saulrietu un skaistu skatu uz jūru
Ja ir kādi jautājumi, rakstiet, mēģināšu atbildēt.
аватар Marsyanchik
Paldies, ļoti detalizēti un skaidri! 2019. gada februārī es biju Jas Phanar. Tagad es gribu doties uz Sentido. Un es nenokļuvu Karaliskā, jo tie netika slēgti laikā, bet tas ir labākais. Vēlreiz paldies!
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Šarm eš Šeiha
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl