Jautājums o Šarm eš Šeiha

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
10597 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Kā tur nokļūt»
Gribam pamēģināt lidot paši - jautājums par izlidošanu
Sveiki! Mēs nolēmām par neatkarīgu braucienu, un attiecīgi mums pašiem būs jāpērk biļete čarterreitā. Pastāsti man, kā ar lidojumu: jums pastāvīgi jāuzrauga - vai ir pārsēšanās? Vai "spēle" ir nervu vērta? Problēma nav gala summā - es tikai gribu vienā ceļojumā paņemt divas dažādas viesnīcas...
Paldies visiem jau iepriekš
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
9 abonenti  • prasīja 2019-02-185 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  43
аватар AllOverTheWorld
kompleksās ekskursijas uz Turciju un Ēģipti vienmēr būs lētākas nekā pašam rezervēt čarterreisu un viesnīcu.
Kāpēc nepaņemt 2 dažādas viesnīcas zem vienas hartas caur TA?
аватар Slav_na
AllOverTheWorld, mēģināju - viņi saka, ka šāda pakalpojuma nav. izņemot ar čartera apmaksu "turpu un atpakaļ" un patstāvīgu pārcelšanos uz otru viesnīcu
аватар Slav_na
visā pasaulē,
par "dārgāku": Bookingā iespiedu Sultan Garden (ultra-viss), ar čarteru no Kijevas un atpakaļ - izrādījās ne dārgāk. pat nedaudz lētāk
аватар Vika284
No jebkuras TO var iegādāties ekskursiju uz divām vai vairāk viesnīcām vismaz 7 viesnīcām uz 7 naktīm, taču cena tiks aprēķināta pēc dienas cenām un rezultātā šāda ekskursija būs dārgāka nekā pērkot standarta tūri.
Individuāla transfēra pakalpojumus, pārceļoties no vienas viesnīcas uz otru, var sniegt arī jebkura MOT, lētāk, ja tas ir Sharm - taksometrs
Turcijā, veicot pašrezervāciju, ir iespējas, kad tas ir lētāks, bet kompleksais ceļojums ir lētāks sezonas laikā. Lētāk ir iegādāties komplekso ceļojumu uz Ēģipti
аватар AllOverTheWorld
mainīt TA
vispār kaut kā bija ne tikai viesnīcu maiņa, bet arī atpūtnieku skaits mainījās
Ja godīgi, atvainojos, es nespēju noticēt, ka ir lētāk.
Jo uz rezervācijas cenām Egi bez nodokļa pieskaita vēl + 15% (tikko pārbaudīts) un bez uall, uz maija mēnesi lētākais istabiņš brokastīm!!! uz nedēļu 460$ un čartera biļete šim laikam par vienu 245€ kāds labums, nav skaidrs ......
аватар AllOverTheWorld
jebkura sevi cienoša viesnīca nodrošinās jums transfēru, un taksometrs ir penss ...
Pēc pieredzes jūsu TA negribēja apnikt (zvaniet TO, meklējiet labākos variantus)
аватар catalina777
Biļešu vietā mēģiniet meklēt ceļojumu uz lētāko viesnīcu tās viesnīcas reģionā, kuru izvēlējāties šiem datumiem. Parasti tas izrādās lētāk nekā biļetes. Cilvēki iegādājas ekskursiju, no tās izmanto tikai biļetes un apdrošināšanu. Pārsūtīt arī. Uz vietas brīdina, ka nedzīvos viesnīcā, bet atgriezīsies kopā ar grupu. Es novēroju šo. Viņi saka, ka viņi patiešām ietaupa uz šādām biļetēm.
аватар gr.alena
Pāris reizes braucām paši, rezervējām biļetes un viesnīcu atsevišķi, lidojuma pārsēšanās nebija. Pirms izbraukšanas mēs tieši devāmies uz vietu un katram gadījumam to noskaidrojām mūsu pašu sirdsmieram. Un par maksu jau ir paveicies, ir reklāmas piedāvājumi, labi, ļoti izdevīgi. Atkal jūs pats izvēlaties sev ērtāku laiku... Viss atkarīgs no tā, vai esat gatavs papildus mocīties, jo daudz vienkāršāk ir pasūtīt ceļojumu aģentūrā.
аватар Slav_na
visā pasaulē,
esam iesācēji neatkarībā., visu laiku braucam tikai pakās. un tad mēs izlasījām kaimiņu filiāli un kļuvām domīgi ... mēs pētām jautājumu teorētiski.
un visvairāk biedē kārtējie nemitīgie pārskaitījumi.
аватар Slav_na
gr.alena,
Es gribu mēģināt, ņemot vērā gaidāmo pensiju, jums jākļūst "neatkarīgam"))))
аватар gr.alena
Neviens jūs neapdrošinās pret lidojumu pārsūtīšanu. Vienīgais, ka tūroperatoram ir pienākums brīdināt un atbildība ir tāda kā uz to. Bet, ja jūs pērkat pats ..., viņi nesaskārās tikai ar pārskaitījumiem, bet šķiet, ka, iegādājoties, viņi mums atzvanīja, viņi to noskaidroja. Iespējams, viņi arī jūs brīdinās pārsūtīšanas laikā. Šis ir jautājums tiem, kam ir bijusi šāda situācija...
аватар gr.alena
Ceļošanai vienatnē ir savs skaistums, tas tikai jāizmēģina. Tas nav tik biedējoši, kā šķiet. Izmēģiniet to un neesiet negatīvs!
аватар AllOverTheWorld
nu kā pārsēšanās ir atkarīga no tā, ka rezervē čarterreisu pats ;)
Čarterreisa izlidošanas laiku var pārraudzīt gaisa pārvadātāja tīmekļa vietnē un lidostas tiešsaistes rezultātu tabulā.
Esmu par neatkarīgo tūrismu ar 2 rokām, bet nesaprotu, kāda jēga mocīties ar paku somu uz Jegi un Turciju (lidojošā viesnīca)...
аватар AllOverTheWorld
gr.alena "pāris reizes pa savam" Jegim vai vispār?
"bet šķiet, ka mums nopērkot atzvanīja, noskaidroja" kurš atzvanīja?
аватар Vika284
YaSlavnaYa, ja vēlaties pirmo reizi ceļot pats, sāciet ar Turciju, Grieķiju, Spāniju, Bulgāriju, Itāliju un pēc tam Ēģipti. Pirmo neatkarīgo ceļojumu pieredzi labāk iegūt nevis Ēģiptē.
Tagad visām aviokompānijām, kas darbojas ar čarterreisiem, ir lidojumu kavējumi. Un pat tev, ne čartera piemērs, manu regulāro reisu Lufthansa aizkavēja 40 minūtes un nevis laikapstākļu dēļ
аватар Slav_na
AllOverTheWorld (un kā pārskaitījumi ir atkarīgi no tā, ka rezervējat čarteru pats?;)
viesnīcā pēc pakas zinu, ka "auklītes" tiks atrastas, uzbūvētas pa pāriem, iesēdinātas autobusā un izsēdinātas Šarmelšeihā 3-4-5 stundas pirms izbraukšanas. un pirms tam es varu viegli noformēt Lieldienu kūkas vai skābēt bārā.
un ja dari pats, tad jātur pirksts uz pulsa, lai tiešām nebūtu jālido cauri Kairai. proti, izbraukšanas diena būs, teiksim, nedaudz nervoza. tieši tas kaitina ))))))
(kāda jautrība patstāvīgi mocīties ar paciņu maisu uz Jegi un Turciju) - joks par neatkarību. kā es izlemšu doties uz Tai vai Bali, ja pirms tam nebiju to izmēģinājis gandrīz dzimtajā SHES (13. brauciens)))?
аватар Slav_na
Vika284 (sākums no Turcijas, Grieķijas, Spānijas, Bulgārijas, Itālijas)
varbūt tev taisnība. jādomā)))
аватар Slav_na
AllOverTheWorld (kurš atzvanīja?)
pērkot biļetes uz regulāro sezonu konkrētas aviokompānijas mājaslapā, ar SMS tiekam "izsekoti" gandrīz pirms izkāpšanas no lidmašīnas. čarteros, iespējams, tāda nav? vai viņiem rūp?
аватар AllOverTheWorld
bet kā cilvēki lido caur Kijevu ar paciņu, bet kuri nedzīvo Kijevā?) vienmēr jātur pirksts uz pulsa)))) jo no dzimtās pilsētas vajag tikt uz Kijevu un atpakaļ;))) ))
Manuprāt, tu no mušas taisi ziloni.
Atbilde uz jūsu jautājumu: ar neatkarīgu tūrismu viss būs jāuzrauga neatkarīgi neatkarīgi no tā, vai tas ir čārterreiss vai regulārs lidojums.
аватар AllOverTheWorld
YaSlavnaYa, es adresēju ziņu par atzvanīšanu gr.alena
аватар AllOverTheWorld
godīgi sakot, viņi neizseko mani un pastāvīgos sms, līdz viņi izkāpj no lidmašīnas, es pat nevaru iedomāties, kā un kāpēc tas ir.
аватар moy_contakt
Parastajiem ir iespēja par papildus maksu (penss) SMS brīdinājumus, vienmēr pasūtu. Čarteros - draugs lido uz Turciju ar čarterreisiem, jo ​​tā ir lētāk un TA darbiniece (kur pērk šīs biļetes) pēc viņas lūguma paziņo viņai par izmaiņām, bet ja tāda nav (vajadzīga), tad var būt jēga piezvanīt TO (no kura ir harta) un precizēt šo jautājumu. Ar kavēšanos .. Un TAS ne vienmēr par to paziņo. Novembrī mūs aizveda no viesnīcām Puketā uz lidostu, un mēs tur droši nosēdējām 12 stundas... Tātad viss notiek. Bet, manuprāt, ir valstis, kurās nevajadzētu uztraukties ar patstāvīgiem ceļojumiem un Ēģipte ir viena no tām.
аватар ser_____Witness77
"kompleksās tūres uz Turciju un Ēģipti vienmēr būs lētākas nekā pašam rezervēt čarteru un viesnīcu..." - bet čarterreiss un dzīvoklis kaut kur Hadabā noteikti būs lētāks = īrēt 3 istabu dzīvokli ar visām ērtībām un mēbeles maksā apmēram $ 350-400 $ / mēnesī - tur noteikti ir 4-6 sēdvietas ;)
аватар Vika284
īrēt dzīvokli uz mēnesi vai ilgāk vienmēr ir lētāk nekā viesnīcā Turcijā un Ēģiptē, bet šis ir dzīvoklis nevis viesnīca, kurā jau ir iekļauta pat minimāla ēdināšana. Ja plānojat patstāvīgu ceļojumu pirmo reizi, labāk sākt ar viesnīcām
аватар gr.alena
Mēs paši lidojām uz Ēģipti (Stambulu) ar Pegazu (atzvanīja, bija tikai dažas neprecizitātes) un uz Šrilanku..
Piekrītu AllOverTheWorld, ka ar neatkarīgo tūrismu viss būs jāuzrauga neatkarīgi. Un auklīšu nebūs.
аватар Vika284
"viņi jūs iesēdinās autobusā un izlaidīs Šarm eš Šeihā 3-4-5 stundas pirms izlidošanas" kāpēc braukt ar vispārēju transfēru un tērēt savu atpūtas laiku, ja jūs varat nokļūt ar taksometru uz Šarm lidostu pats, ar taksometru Šarmā nav dārgi
аватар ser_____Witness77
un es to plānoju sev (nākamajā decembrī) Sharm savageS - 3/4 nedēļas;), un ar pārtiku nav nekādu problēmu - tur ir kafejnīcas ar izdevīgām cenām un McDonalds un pārtikas preču tirgi. . varat baudīt pludmali El Phanar ( viena no labākajām pludmalēm ) / transfērs 1-2 $ ;)
аватар Slav_na
AllOverTheWorld (YaSlavnaYa, es adresēju ziņu par atzvanīšanu gr.alena)
atvainojos, ka ielecu. Es tikai gribēju piedalīties sarunā.
(Es pat nezinu, kā un kāpēc)
uztraucies, iespējams ....)))). pirmā sms nāk reģistrācijas sākumā, tad straume: "reģistrācija beidzas", "iet uz ... vārtiem", "laimīgu lidojumu" un beigās "paldies, ka izmantojāt blalala. punktus par lidojumu ieskaita jūsu konts. Mēs ceram, ka blablabla ".
Man patīk ))))
аватар gr.alena
Es kļūdījos, ne uz Ēģipti, protams, uz Turciju.
аватар Slav_na
visā pasaulē,
(Atbilde uz jūsu jautājumu: ar neatkarīgu tūrismu viss būs jāuzrauga neatkarīgi neatkarīgi no tā, vai tas ir čārterreiss vai regulārs lidojums)
liels paldies - tieši to arī gribēju zināt (K)
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Šarm eš Šeiha
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl