Jautājums o Šarm eš Šeiha

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
10597 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «iepirkšanās»
Veikals Daria Sharm El Sheikh
Kas tur bija? Ko jūs pērkat? Kā jums patīk cenas? Ikviens ir dzirdējis par Džordžu Klūniju, bet par šo veikalu tiešām nav neviena video vietnē YouTube. Pastāsti man, vai ir vērts uz turieni doties?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
6 abonenti  • prasīja 2019-02-115 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  7
аватар Avtor5005
Bijām ar Mišu pirms pusstundas))) Iesaku. Mēs gājām 5 minūtes. ... atstāja pēc 3 stundām))) Ar cieņu, lēti. Iedeva padzerties tēju, pļāpāja, skopoja (lai gan neko vairs nevajadzēja), šķīrās kā draugi. Rīt dosimies ekskursijās pa to.
аватар Avtor5005
Mēs savācām stipros dzērienus, tēju, ... un labu garastāvokli)))
аватар lotos2500
pastāstiet man, kur tas atrodas, neesmu dzirdējis par šo veikalu, paldies
аватар lightful
Cik saprotu tālāk par Džordžu Klūniju, 100 metrus pie lielveikala, tāpēc cenšos ievākt informāciju.
аватар Avtor5005
+201285625069-zvanīt uz Viber. Mēs turp un atpakaļ ar taksometru (bez maksas) Nosūtiet audio ar viesnīcas nosaukumu un cilvēku skaitu. Viņš atbildēs, kad atbrauks mašīna.
аватар fenix297
Daria... Tā ir tikai dziesma (atvainojos par pareizrakstību, bet citādi to nevar nosaukt). Jā transfērs tika pasniegts laicīgi - uz veikalu.BET! Lai nu kā - laipni lūdzam. ?!! Veikals bija tukšs, klienti bijām es un mana draudzene ar savu mazo dēlu. Uz maniem jautājumiem atbildes bija ar neapmierinātības noti un dažviet ar verbālu agresiju (spriežot pēc ēģiptiešu intonācijas un savstarpējās sarunas). Kaut ko nopirkusi, viņa paziņoja par vēlmi atgriezties viesnīcā. Viņi teica 2 minūtes. 15 minūtes, 20, 30 - bez pārsēšanās. Katra zvana ilgums ir 2 minūtes. Rezultātā: Miša, kurš nav skopulis (tāpat kā īpašnieks), aizgāja no veikala, atstājot savus konsultantus ar mums nodarboties. Tā nu nesagaidot, kad mūs aizvedīs uz viesnīcu, devāmies uz mikroautobusu. Vismaz teiktu – saka, piedod, ka nav mašīnas, lūk, tev dolārs – brauciet ar mikroautobusu. Nē, viņi aizgāja un aizgāja kā tev mīļš galdauts. Ļoti nepatīkama pieredze man personīgi. Es ieteiktu Džordžu Klūniju, viņiem ir labāks serviss. Biju tur. ES iesaku.
аватар dorokhinaov7
Apmeklēja šo veikalu.
Plusi:
1. Pārsūtīšana turp un atpakaļ. Turklāt mēs savācāmies spontāni, bet Miša, neskatoties uz mūsu neorganizētību, burtiski pēc 30 minūtēm personīgi ieradās pēc mums un tad aizveda mūs mājās.
2. Cenas ir saprātīgas
3. Labas kvalitātes produkts
4. Godīgums (gribēju maku no īstas ādas, godīgi pateica, ka Šarmā neatradīšu, arī viņu veikalā)
5. Koncentrēšanās uz klientu (un šis sausais vārds neapraksta sirsnību un siltumu, ko saņēmām, strādājot ar Mišu un viņa pārdevējiem, kāds iepriekš uzrakstīja sliktu atsauksmi, es pat nespēju tam noticēt)
Mīnusi: nav iespējams apstāties, es gribu nopirkt visu, kas tur ir)))
Miša, paldies no visas sirds. Laime un labklājība jums un jūsu ģimenei, labklājība jūsu veikalam!
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Šarm eš Šeiha
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl