Jautājums o Šarm eš Šeiha

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
10597 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Cits»
Labdien visiem. Vai šokolādes konfektes ir piemērotas dzeramnaudai vai mazām dāvanām? Ko vēl var ņemt par šo?
Labdien visiem. Vai šokolādes konfektes ir piemērotas dzeramnaudai vai mazām dāvanām? Ko vēl var ņemt par šo?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
27 abonenti  • prasīja 2019-02-065 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  53
аватар zolyshka111
Lasu un domāju, cik ilgi esmu Ēģiptē, man neviens šokolādi tieši nav prasījis, pašā sākumā pāris reizes iedevu šokolādes, bet tas neizraisīja lielu sajūsmu, tad iedeva dolārus , tagad kaut kā vienaldzīgi pieņem dolārus, nu, deva un deva. Visu savu uzturēšanās laiku neviens ar tamburīnu man apkārt nelēca pēc furgona dolāra, un man tas nemaz nav vajadzīgs. Kaut kā pludmalē sarunājāmies ar puisi, kurš tirgo daivingu, tāpēc viņš teica, ka viņus vairāk interesē eiro, nevis dolāri, bet par angļu mārciņām gatavi izsijāt vismaz smiltis. Tāpēc brīnos, ēģiptieši arī nav muļķi par šņabja pudeli, kas maksā pāris dolārus un Roshen's Alyonka par 50 centiem, iedod uzlabotas istabas un van dolāra vietā tieši prasa sojas šokolādi, nu daži kaut kā savādāka Ēģipte nāk ar tevi.
аватар Galina50
Atbalstu visus, kas rakstīja, ka dzeramnauda jādod vai nu dolāros vai savās mārciņās.Pareizi te raksta, ka ne viens vien ārzemnieks viņiem dzeramnaudu produktos nedos.
аватар Olgaolga153
Katram ir savs viedoklis šajā jautājumā. Bet ir mūsu kopīgais brīnišķīgais sakāmvārds: neskaties dāvinātam zirgam mutē. Kāds ir pieradis dāvināt eiromārciņas-tugrikus, kamēr kādam ir vieglāk iedot šokolādes kastīti. Valūta ir sava veida kukulis. Un konfektes-šokolādes ir tikai kārums no sirds. Kāpēc ne? Ja ir pieņemts atstāt dzeramnaudu restorānā, tad šokolādes tāfelīti noteikti neatstāsi. Bet kāpēc gan neizturēties pret kalponi, dārznieku, kuram principā jūs neko neesat parādā? Tieši tāpat, no sirds.
аватар zolyshka111
Olgaolga153, nu tas viss skaidrs. Tikai autore jautāja, vai šokolādes ir piemērotas dzeramnaudai, nevis tikai dāvanām. Tur sākās diskusija.
аватар AllOverTheWorld
atpūtieties grūtā dienā apkopēja ;))))))))))))))))))
vlbel3005, tu esi mārketinga dievs ;)))))))))))))))))))))
аватар Olgaolga153
"Varat arī, ja vēlaties uzaicināt viņu uz tasi kafijas"
Tad labāk uz glāzi tējas.)))))) Ko vēl tūrists var darīt atvaļinājumā?)))))
аватар kkk1204
Viņš katru rītu mani aicināja uz pusglāzi vīna – neatteica.
аватар ollennka
Pareizi! Es dzēru no rīta - visa diena ir brīva. Labāk nekā jebkurš padoms. Un bez šokolādes.
аватар Olgaolga153
Kā tas ir "nav šokolādes"? Un ko ēst?)))
аватар vlastelin_2005
OLA14 ... šodien bija karsts, nebija vēja. Vienīgais, ka daudzas medūzas parādījās pēc lietavām, kas bija iepriekšējās divas dienas, bet tās ir sakrājušās dziļumā. Es domāju, ka rīt viņi tur nebūs.
Kas attiecas uz viesnīcu, tad man ļoti patīk, kā arī daudzi atpūtnieki, kuri tur nāk un nāk. Pirms tam tūrēju tikai pirmajā pieciniekā: atšķirība ir autobuss uz pludmali pēc grafika (var iet 20 minūtēs), kas atrodas vēja akmeņiem klātajā līcī... netālu no piecinieka zonas un numuri ir lielāki .. bet šīs viesnīcas priekšrocība ir tā, ka tai ir silts baseins, trīs slidkalniņi un lieliska virtuve (trīs dienas pēc kārtas pusdienās deva krabjus) un lieliska atrašanās vieta (2 USD ar taksometru uz vecpilsētu vai Naamu līcis).
Kas nezina: Vecrīgā (bazārā) var iegādāties svaigas un lētas jūras veltes. Piemēram, jau pagatavots omārs, kas sver 1 kg, maksās 24 USD)))
аватар OLA14
vlastelin_2005, paldies par atbildi! Vai viņi jūs aizved uz 2 pludmalēm bez maksas?
аватар yanina.lyashchuk
Novembrī atpūtāmies viesnīcā Stella Li Mare Makadi Beach.Recepcijā pacienājām apkopēju,bārmeni,viesmīli,labu šokolādi.Vienmēr bija sirsnīgs prieks par atsaucību,lai gan šajā viesnīcā neviens nekad neko neprasīja!
аватар vlastelin_2005
OLA14 ... brauciens uz vienu pludmali ir bez maksas, bet ar kājām var nokļūt 15-20 minūšu laikā. Varat arī izmantot maksas pludmali par USD 3 - 5 minūšu gājiena attālumā no viesnīcas.
аватар bodic1996
Mēs vienmēr ņemam šokolādi, es to nēsāju rokas bagāžā, kā likums, es to vedu. Bagāžā tas pārvēršas par kūku. Bet jebkurā gadījumā labāk ir nedomāt par neko labāku par zaļiem kraukšķīgiem papīriem.
аватар oksanashewchenko
Es sāku šeit par šokolādi un sēklām, un pirmo reizi es to paņēmu līdzi. Neizraisīja entuziasmu. Un pēdējo reizi es nepaņēmu šokolādi, un, lūk, apkopēja man par to jautāja. Es vienmēr ņemu sēklas sev, un šoreiz tās kopā ar dolāru atstāju uz gultas kā dzeramnaudu. Atgriezās istabā bez dolāriem, sēklas uz naktsgaldiņa. Nu labi. Tāda pati situācija bija ar saldumiem, kas atstāti pie dolāra. Droši vien bija pazemīgs apkopējs. Bet bārmenis labprāt paņēma sēklas.
аватар ollennka
Cilvēki, un kurā brīdī vispār un kādos apstākļos kādam pirmo reizi ienāca prātā atstāt dzeramnaudu ar pārtiku??? Un kāpēc jūs nolēmāt to darīt Ēģiptē? Jūs neuzdodat šādus jautājumus par Turciju, Tunisiju, Spāniju, Kipru, Apvienotajiem Arābu Emirātiem.
аватар Oliviya_
Šokolāde "Alenka" reģistratūrā, vienmēr uzreiz ievietoju pasē ar frāzi - prezent. Pie USD mājiena - es nereaģēju, bet smaidu. Man paveicās ar cipariem. Istabā - rieksti, sēklas, batoniņi. Ne visās valstīs viņi to paņēma, viņa rakstīja - prezent. Porteri - cigaretes. Noteikti sagatavojiet nelielu naudu - ja esat izveidots, viņi paņems lielu rēķinu, jums nebūs laika pamirkšķināt ne aci.
аватар tursia
Mēs to darījām. Mēs labi atpūtāmies. Tikai ūdens ir ļoti auksts un gandrīz vienmēr vējains...)
аватар Oliviya_
Atpūta, lai arī nav slikta, tomēr ir arī laba. Pat Āfrika, bet tomēr ziemas-pavasara periods un attiecīgi "ūdens ir ļoti auksts un gandrīz vienmēr vējains" - tas ir atkarīgs no līča. Ērta un mierīga jūra - Sharks Bay, ļoti vējaina un spēcīga straume - Nabq Bay.
аватар tursia
domājām, ka Naama Bay būs ērti, šoreiz kļūdījāmies (gājām 8 reizes)
аватар Oliviya_
Skumji, ka nesaņēmām komfortablu baudījumu, bet pieredzi gan.
Laimīgu turpmāko atvaļinājumu.
аватар tursia
Paldies. Un tu..))
аватар yulacha2011
neviens vēl nav atcēlis naudu, un šokolādi vai cigaretes var apmainīt ar tirgotājiem, piemēram, pret augļiem vai tēju
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Šarm eš Šeiha
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl