Jautājums o Šarm eš Šeiha

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
10597 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Cits»
Labdien visiem. Vai šokolādes konfektes ir piemērotas dzeramnaudai vai mazām dāvanām? Ko vēl var ņemt par šo?
Labdien visiem. Vai šokolādes konfektes ir piemērotas dzeramnaudai vai mazām dāvanām? Ko vēl var ņemt par šo?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
27 abonenti  • prasīja 2019-02-065 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  53
аватар _727615
Apkopējai ies viss: šokolāde, Snickers batoniņi un citi, jebkuri saldumi ir tikai maisā un ļoti ciena mūsu sēklas, 1 dolārs.paņem 10-25 dārgāk, bet par šīm summām dienā droši atsakieties , jums nevajadzētu pārmaksāt. Pirmajā dienā iedod bārmenim 2 dolārus, bet otrajā dienā cigarešu paciņu un tev neielies indi un atcerēsies vēlmes 5-9 dienas.Ēdamzālē iedod viesmīlim 1 dolārus un viņš nesīs vīnu pusdienās bez ierobežojumiem, kamēr neaizmirsti pasmaidīt, pateikties un pēc dienas (lai neaizmirsti) izspiedīsim savus saldumus - un tīrs galds tevi vienmēr gaidīs. Par naudu tas nav stresa, BET TAVA ATPŪTA brīžiem mainīsies (pārbaudīts ne reizi vien Egi) Starp citu, Grieķijā kaut kā negribējās tīrīt istabu, bet mēs klusi un neatlaidīgi: skaidri katrs dienā atstājam vai nu šokolādi vai saldumus, tad nauda trāpīja 4dien: istaba perfekti tīra, pudele vīna, puķu pušķis, lai gan gulbju nebija.
аватар mindguru
Mūsu šokolāde ir ļoti populāra. Vienkārši ņemiet pienu, vēlams bez pildvielas. Cigaretes, degvīns, tas viss ir skaidrs. Ļoti labi der arī tādi parastie saldumi kā bārbele. Reģistratūrā, protams, labāk ir dot dolārus.
аватар travelsita
Labākās un daudzpusīgākās dzeramnaudas ir dolāri.
аватар tursia
Tātad par dolāriem ir skaidrs, bet vienā reizē ir ļoti maz ..) Jā, un apmainītājā kaut kas īsti nenotiek
аватар travelsita
Mans vīrs pagājušajā gadā nopirka siltummainī uzreiz 40 odnushki. Bet vairs nebija tik paveicies.
аватар _727615
Ziniet, cilvēki, kuriem ir daudz sūdzību par numuru, atvaļinājumā bieži ir pārsteigti, VIŅI NEATPUŠAS - skrien, nervozē, zvana uz reģistratūru, ķer apkopējas, maina dvieļus, sašutinās pie bāra, šņāc uz viesmīļiem. un tajā pašā laikā NETĒRĒTIES DAUDZEM UN 1 USD . par visu pārējo.Tāpat kā visi man ir parādā!!! Tad padoms – izvēlies dārgu viesnīcu – un būsi laimīgs.
аватар _727615
1 dolāra jautājums tiek atrisināts ļoti vienkārši: aizej pie apkopējas (TIKAI NE OTRAM VIŅŠ VISU PIE TĒJAS NEATSTĀS) jebkuram, ko satiksi teritorijā vai aizej uz citu ēku un līdz 50 dolāriem viņš viegli nomainīs. mazie uz 1 g.e. Starp citu, viņi saprot šo pieprasījumu jebkurā valodā, pat tie, kas nav Belmes, nerunā mūsu valodā (pārbaudīts). Reģistratūrā ar šādu lūgumu nebāz galvu, labāk aprunāties ar krieviski runājošu meiteni netālu no reģistratūras, viņa arī palīdzēs. VEIKSMI!!!
аватар Alex714
+1 par to, ka mierīgi nomaina pret viena dolāra banknotēm no apkopējām-portierēm, vienreiz pērkot vīzu ar 100 dolāriem iedeva paciņu vai divas, pietika dzeramiem nākamajā braucienā. ņem šokolādes konfektes dodu kopā ar ruķi, savādāk ar buku nepietiks, bet + šokolāde, un negribu dot vairāk par bariņu, savādāk vienā viesnīcā godīgi prasīja pieci nevis ruksi, lai gan tēja ir brīvprātīga lieta.
аватар ollennka
Pietiek jau blēņas, lai ciestu. Dzeramnauda jāveic ar NAUDU! Nekādu dolāru - dodiet man mārciņas, viņi arī atrada man problēmu. Uzreiz atceros kādu vecu filmu ar sekretāri, kurai visi uzdāvināja šokolādes konfektes, bet tās jau nevar ciest.
аватар zolyshka111
Dolāri un cigaretes. Vīģēs viņiem ir šīs šokolādes.
аватар somik2016
Un mums no balkona nozaga dvieli, lai nemaksātu aizbraucot, mēs vienkārši piegājām pie bārmenes, visu izstāstījām, uzrādījām šņabja pudeli (tad maksāja 80 UAH) un ak, ak. Mums ir 2 kartītes dvieļiem stundā. Iesaku kaut ko pietaupīt līdz pēdējai dienai. Mūsu gadījumā zaudējumi būtu maksājuši 15 USD
аватар iren77
Šokolādes der, un viņi to ļoti mīl. Mēs iedevām šveicaram 2 dolārus, un viņš palūdza samainīt dolāru pret šokolādes tāfelīti :-)
аватар elena_igo
Irēna, cik jauki)) tiešām šokolāde par tādu cenu, es nezināju
Un kā to nēsāt - koferī iedurs vai izkusīs, vai ne?
аватар AllOverTheWorld
Es zinu, ka sēklas dod...
bet man kaut kā ir kauns, un kā cieņas pazemojums svešam par savu darbu, valstī, kur pieņem dzeramnaudu, dot ēst, alkoholu utt.
Uzreiz asociācijas, sēžot kafejnīcā uz rēķina dzeramnaudas vietā liek šokolādes tāfelīti.
Un kaut ko es nekad neesmu redzējis, ka ārzemnieki dod dzeramnaudu ēst, un tad mēs brīnāmies, kāpēc attieksme pret mums ir sliktāka.
ir dabiski mainīt mazus dolārus pie bārmeņiem, viesmīļiem un citiem apkalpojošajiem darbiniekiem.
аватар ollennka
Jā, +100500. Iezemiešiem varat arī dāvināt stikla krelles))).
аватар kkk1204
Jāskatās vieta atbilstoši situācijai. Es personīgi pajautāju mūsu apkopējām, kas ir labākais, šokolāde, cigaretes vai $, alkoholu nepiedāvāju (noderētu), bet aicināju iedzert vīnu (neatteicās). Ja mēs runājam par labākajām istabām, tad vispirms ir jāpaskatās, kas viņiem ir, un bieži vien pēc darbinieku vārdiem viņi ir vislabākie. Paldies par agrīno reģistrēšanos.
аватар yanda
Pilnībā piekrītu AllOverTheWorld. Man arī šķiet, ka ir pazemojoši, ja cilvēki viņiem naudas vietā dod dzeramnaudu ar šokolādes konfektēm, sēklām utt. Vai tā ir viesnīca papildus dzeramnaudai USD
аватар tolyan00721
Sešas dienas kopš atgriešanās no šarma. Pārbraucienā viņi burtiski iedeva gidam un šoferim saldumu batoniņu, viņi tikai mūs pacienāja. Viņi bija ļoti priecīgi, gids pie reģistrācijas palūdza reģistratūrā nekavējoties mūs reģistrēt (bija 7:00), reģistratūrā dāvanā pudele Ņemirovska un pāris šokolādes - un mums ir labs skaits. un rokassprādzes mūsu rokās 7:00.
аватар _727615
Ziniet, kauns ir dot šokolādi, sēklas. Nopietni? Jā, puse MŪSU vispār ar dzeramnaudu neapgrūtinās, NEKO nedod, bet numuru negrib, bet prasa super, bļauj recepcijā par agrāku norēķināšanos un ēdienu pēc čekas ārā (daudzi visu zina, bet mums ir bērni utt.) AR ŠO VISU PAT NESMAIDI NEPALDIES.Nebijām decembrī dārgā viesnīcā (tātad 1000 dolāri par diviem), un tāpēc arī tur apkopēja bija apmierināta ar šokolādi un sēklām, un vecmāmiņa no blakus istabas ielika kaut kādu batoniņu un vafeles, tad viņa trīs dienas apbrīnoja viņu pludmalē gulbjus un lūdza apbrīnot viņas fotoattēlu, kurā visi bija redzami. Kaut kā mēs sēdējām reģistratūrā ( gaidot ekskursiju) un ieraudzīja, ka no rīta pie ēdnīcas darbinieces piegāja pāris un iedeva pāris dolārus, pudeli mūsu ukraiņu degvīna un bondžour paku, par ko viņš ielaida ēdnīcā bez rokassprādzēm 2 pieaugušos un 2 bērnus ( Es to pat nezināju un izdarīju sev ATKLĀJUMU, ka Jegi var paēst arī bez agras reģistrēšanās, varbūt ne visās viesnīcās, bet par kādu nieku tomēr 1 cilvēku ielaidīs)
аватар _727615
Skaidrs, ka restorānam vajag naudu dzeramnaudai, BET pat Dubaijā redzēju, kā diezgan kārtīgs pāris pēc vakariņām salika atlikušo ēdienu kastītē, mīļi pasmaidīja (nezinu vai apgāza rēķins) un uzdāvināja viesmīlim mazu Alenku, par ko viņš sajūsmināts skrēja personīgi atvērt durvis un pateicībā kaut ko papļāpāja. Īsāk sakot, secinājums ir šāds: kam ir kauns, nav ērti, nav patīkami - paldies ar naudu, kurš vēlas - paldies ar jebko, īpaši apkopējām, bārmeņiem, kam žēl - smaida ēdamzālē, bārmenim utt. , paldies sadzirdēs un sapratīs VISS.Neesiet rupjš ,neprasiet no 4* izcilu apkalpošanu un šiku istabā un ēdienā un izveidojiet par noteikumu:"Tu dzīvo kā gribi,UN ES TEVI SMAIDU !! !!!!!!!!!!"
аватар AllOverTheWorld
_727615, es varu jums atvērt Ameriku
bet pat Michelin zvaigžņu restorānos ir pieņemts sapakot pārtikas pārpalikumus, civilizētās valstīs tā ir norma.
Par rupjībām vispār neviens nerunā. Tas ir atkarīgs no cilvēka audzināšanas!
Dzeramnauda Eiropā-Amerikā jau ir iekļauta rēķinā. Daudzās Eiropas valstīs (ar augstu dzīves līmeni) parasti nav pieņemts atstāt dzeramnaudu kalponēm.
Novācu konfektes šoferim, gidam un visiem pārējiem, cik saldumus vajag atnest?;)) Jāsaka Porošenko, lai viņš par Maldivu salām maksā ar konfektēm, citādi tērē kā muļķis pus lamas zaļumus. atvaļinājums, kad viņam ir šie saldumi, piemēram, apavu krēms;)))))))
аватар litvina-ua
Viņiem ļoti patīk mūsu šokolāde. Ņem to, tas nesāpēs. Kad mēs reģistrējāmies, reģistratūrā viņi iedeva 10 USD, lai ātri iekārtotos, un mūsu draugi iedeva tikai šokolādes tāfelīti, un viņiem tika piešķirta istaba daudz ātrāk un labāk nekā mums. Tātad ... Tātad nauda ir nauda, ​​un arī šokolāde dara brīnumus, kā izrādījās! )))
аватар ollennka
Intriģējošas skaņas - paldies jebkurā veidā))))
аватар _727615
Esmu par to, ka kaut ko dāvinu ar abām rokām.Es ilgi atceros mūsu pirmos braucienus uz Egi un braucienu ar kvadracikliem:. kad izgājām ārā uz beduīnu ciemu, bērni uzreiz pieskrēja pie grupas un sāka ubagot. Visi sāka tos tīrīt, un viena meitene novilka savas spilgtās elastīgās lentes, matadatas un pasniedza tās, un es rakos savā somā un atradu dažas karameles un pildspalvu. Candy uzreiz sāka ēst. Vajadzēja redzēt viņu prieku.... Protams, viņi nesamierinās ar šokolādi agrāk, un restorānā vajag naudu, BET IR VAJADZĪGI PADOMI un dāvanas, UN LIETA...
аватар _727615
Esmu par to, ka kaut ko dāvinu ar abām rokām.Es ilgi atceros mūsu pirmos braucienus uz Egi un braucienu ar kvadracikliem:. kad izgājām ārā uz beduīnu ciemu, bērni uzreiz pieskrēja pie grupas un sāka ubagot. Visi sāka tos tīrīt, un viena meitene novilka savas spilgtās elastīgās lentes, matadatas un pasniedza tās, un es rakos savā somā un atradu dažas karameles un pildspalvu. Candy uzreiz sāka ēst. Vajadzēja redzēt viņu prieku.... Protams, viņi nesamierinās ar šokolādi agrāk, un restorānā vajag naudu, BET IR VAJADZĪGI PADOMI un dāvanas, UN LIETA...
аватар kkk1204
Šogad tik ļoti sadraudzējāmies ar apkopēju, pacienājām ar saldumiem, iedevām cigaretes, sarunājāmies ar mums jebkurā brīvajā laikā (kompānija 20 cilvēki + 4 bērni (+/-10 gadi)), pirms aizbraukšanas sieva atveda. pudeļu kaudzi (viņa paņēma nedaudz par pieklājību , viņa necieš no šī sporta veida, lai es visu ņemtu no vannas istabas) un piedāvāja naudas balvu, viņš atteicās.
аватар vlastelin_2005
Tagad esmu Sharming inn Hotel, apkopēja mēģina man iedot šokolādes tāfelīti, lai es pateicībā iedotu dolāru))
Pirms tam viņš man jau bija ielicis pvketiku ar sēklām))
аватар Vic-Grin
Mūsu apkopējs, grimasēdams, atteicās no šokolādes tāfelītes, un, tā kā man nebija mazu dolāru, viņš paņēma 20 grivnas. Un sētniece reiz palūdza samainīt metāla eiro pret papīra eiro.
аватар OLA14
vlastelin_2005, kā jums patīk viesnīca? Kādi laikapstākļi pludmalē?
аватар peionerka
Šarmā ļoti mīl mūsu šokolādi.Reizēm pat jautā.Recepcijā ierodoties iedodu ukraiņu konfekšu kastīti.Ar prieku ņem.Cik reizes esmu bijis,vienmēr palīdz un atsaucas uz katru lūgumu Ar katru reizi nepietiek, jo vēlos pateikties visiem par lielisko attieksmi.Novēlu visiem labus, pozitīvus svētkus.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Šarm eš Šeiha
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl