Jautājums o Šarm eš Šeiha

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
10593 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Concord Front - brauciens ar bērniem no 24. marta līdz 4. aprīlim, tas ir tā vērts vai nē?
Brīvdienās plānojam izkāpt saulītē. Ceļoju ar trim bērniem 8+4+4 gadi.
Sākotnēji es rezervēju Kleopatru, bet tad izlasīju, ka tajā laikā bija ļoti vējains.
Tagad es apsveru Concord Front 5 *, pastāstiet man, kurš martā atpūtās: jūra / pludmale, vai šajā laikā jau ir iespējams peldēties jūrā? Saprotu, ka martā baseinos nav apkures. Kā ar pārtiku – cik daudzveidīga un piemērota mazu bērnu ēdināšanai?
Pagājušā gada atsauksmes par aprīļa mēnesi bija ļoti satraucošas, ka visi bija slimi ar zarnām - vai viesnīcā ir ārsts, kā teikts, vai nav, cik tīra ir viesnīca / baseini, vai ēdiens ir svaigs?
Jau iepriekš atvainojos par daudziem jautājumiem, bet šī ir pirmā reize, kad mēs plānojam ceļojumu uz Šarm šajā periodā, un mums ir ļoti bail ar bērniem))
Budžets līdz 1000 USD mūsu sastāvam 1 pieaugušais + 3 bērni
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
10 abonenti  • prasīja 2019-02-035 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  79
аватар lina.fursova
Par šo periodu un pat šajās viesnīcās par 1000 USD jūs nesatiksiet. Martā - aprīlī Šarmā jau ir ļoti karsts, pat ja ir vējains, būs patīkams vējš, nevis auksts. Lai gan tas viss ir atkarīgs no uztveres, katrs cilvēks ir atšķirīgs. Piemēram, mēs februārī dodamies atvaļinājumā. Ne jau tāpēc, ka būtu lētāk, bet tāpēc, ka mums ir ērti pa dienu tur atrasties +25-30. Mums ar to pietiek. Ūdens +23 nav ne silts, ne auksts. Mēs neesam valzirgus ????)) bet aprīlī man personīgi ar vati būs karsti.
аватар lina.fursova
Kur "mēs neesam valzirgus" bez jautājuma zīmēm))
аватар elena_igo
Lina, liels paldies par atbildi!!
Runājot par cenu, esmu jau veicis divas rezervācijas, un tagad man ir jāizlemj, uz kuru viesnīcu doties un no kuras atteikties:
- Kleopatra šiem datumiem izrādījās ar atlaidi USD 866 par viss iekļauts.
- Bet Concourt, šķiet, aizbrauca tieši uz 1000, uz lielu (54m) luksusa numuru, bet es neredzēju, ka man vēl uz vietas jāmaksā nodokļi un nodevas 200 USD uz viesnīcu - šī ir tāda rezervācija. funkcija))
Ar šo atlikto maksājumu jau esam samierinājušies, bet mūs moka jautājums - vai tiešām Nabkā tik stipri pūš marta beigās vai aprīļa sākumā?
Tieši šī iemesla dēļ tūrisma operatori attur Kleopatru. Saka, ka bērni tiks izpūsti un peldēties nebūs ērti. Jā, un man pašam nepatīk vējš, ja tas karstumā nav viegls vējiņš.
Tāpēc es sāku meklēt citu viesnīcu kaut kur līcī.
Interesē viedokļi par šīm viesnīcām noteiktā laika periodā vai kādi alternatīvi priekšlikumi no paša pārbaudītā.
аватар lina.fursova
elena_igo vai jūs rezervējat viesnīcu pēc rezervācijas un lidojat atsevišķi ar lidmašīnu? Tas ir, jūs neveicat gatavu ceļojumu? )
Man personīgi nabq vispār nepatīk ne ziemā, ne vasarā. Mans mīļākais līcis ir Ras um el sid. + labs rajons. Šajā līcī varu ieteikt viesnīcas The Grand Hotel SharmEl Sheikh 5*, Otium Hotel Amphoras 5*, Club El Faraana 4*, Royal Grand Sharm 5*, Sunrise Diamond 5*.
аватар oksanashewchenko
Concord ir laba viesnīca. Bet bērni tur var peldēt tikai no pontona, un jums ir 3 no tiem uz pieaugušo. Kā sekot visiem?
Tavā vietā es meklētu viesnīcu ar maigu nogāzi. Tas pats Sultāna dārzs
аватар elena_igo
Oksana, diemžēl, mūsu randiņos sultāns jau ir kājā.
аватар elena_igo
No Ras um el sid apgabala Otium viss iekļauts jau ir augstāks naudas izteiksmē.
Noskatījos arī Oasis Reef Resort, bet tas ir arī mūsu randiņu pieturā un, manuprāt, iznāk augstāks naudas izteiksmē - šī viesnīca un līcis tika ļoti atzinīgi novērtēti
аватар lina.fursova
elena_igo jā, oāzes rifs ir dārgāks.
аватар elena_igo
Un no Oasis, kura būtībā ir - vai tā ir viena ķēde vai arī ir dažādas viesnīcas ar savām teritorijām? varbūt var atrast ko lētāku...
аватар oksanashewchenko
Varbūt viesnīca nav pieturā, tikai rezervējot neredzat tādu izkārtojumu kā 1 + 3, mēģiniet meklēt 2 + 2.
аватар elena_igo
Nē, Oksana, viesnīca man patika un es to meklēju caur dažādiem meklētājiem un rezervācijām - īpaši mūsu datumiem no 24. marta līdz 4. aprīlim numuriņu nav. Un esmu pieķērusies biļetēm un atvaļinājumiem.
Es saprotu, ka visi ar bērniem jau ir rezervējuši jaukākās ģimenes viesnīcas)))
аватар elena_igo
Kurš atradīs mums istabu Sultan Garden Resort, plus 5 mannai un apelsīnu un šokolādi no manis personīgi!))
Oksana, jūs to nekur neesat redzējuši pārdošanā. Ja pēkšņi, tad neņem par darbu, pabāz degunu.
аватар lina.fursova
Reef oasis 5* un pharaana reef 4* ir dažādas viesnīcas, taču tās atrodas blakus. Četri nav zemāki par pieciem. Tikai cenas atšķiras. Tagad četros pilnā sparā notiek renovācija. Viņi uzcēla Santorini mini zonu, tāpat kā Grieķijā)) ir arī viļņu baseins, bērni ir sajūsmā. Viesnīca atrodas pirmajā līnijā, mierīgā līcī un tur ir viens no skaistākajiem rifiem, kā arī ir ieeja jūrā bērniem.
аватар lina.fursova
Diemžēl Sultan Gardens nav rezervējamu vietu (bet jūsu datumiem farānā ir rifs, lai gan 1 pieaugušais + 3 bērni neuzrāda vietas, bet, ja ievadāt 2 pieaugušos un 2 bērnus, vietas ir. 3 vienvietīgas gultas + iespējama papildus gulta.Istaba ar skatu uz dārzu vai baseinu,viss iekļauts gandrīz 32 tūkstoši UAH Rubļos apmēram 15-17 tūkst.
аватар lina.fursova
Vai arī ir Royal Grand Charm 5 zvaigznes. Tajā pašā līcī. Ģimenes numurs ar 2 vienvietīgām gultām, 1 divguļamo gultu un dīvāngultu, viss iekļauts. Bet šis ir dārgāks. 51 tūkstotis UAH
аватар elena_igo
Liels paldies par "bruņinieka gājienu", pamēģināju un tiešām booking izmeta skaitļus uz 2+2. Bet cenu zīme, ņemot vērā Pharaana nodokļus, sanāca 1500 USD.
Apskatīju arī Renaissance Sharm El Sheikh Golden View Beach Resort, tas atrodas blakus Faraanai. Es īsti nesapratu, kas notiek ar pludmali, pēc atsauksmēm kopumā viss šķiet nav slikti, telpas un teritorija šķiet patīkama. Bet atkal cena! Paskaties - tas ir lēts, bet izvēlaties "viss iekļauts" un cenu zīme paceļas vairāk nekā divas reizes.
Linda, liels paldies par palīdzību! Godīgi sakot, smadzenes jau izpeldēja, acs aizmiglojusies un it kā neko negrab.
аватар elena_igo
Par Royal Grand Charm es tikai gribēju jautāt, kā jums patīk šī viesnīca? par naudu it kā izbraucam, lai gan ne ģimenes numurā, bet ar parasto izmitināšanu standarta numurā.
аватар LindaLinda
elena_igo, pēc Concord teiktā: peldēt var tikai no pontona, krasta tuvumā var peldēt līdz ceļiem tikai tad, kad ir paisums, parasti pēc pusdienām. Ar ēdienu viss kārtībā, zupas garšīgas, ir diētiskais stūrītis ar vārītu ēdienu bez garšvielām. Tikai centrālais baseins ar ūdenskritumu nav apsildāms, citi ir apsildāmi, t.sk. peldbaseins ar slidkalniņiem Sportā. Konkordā ir ļoti labs bērnu klubs, bērnus no turienes aiz ausīm nevar vilkt ārā. Jūra man šajā periodā ir auksta. Nezinu par ārstu viesnīcā, 14 atpūtas reizes Konkordā nebija iemesla doties pie ārsta. Ja jums ir vēl kādi jautājumi, lūdzu, jautājiet. :)
аватар sharm2112
Iesaku sazināties tieši ar viesnīcām. Pēc rezervācijas veikšanas bez viesnīcas Ēģiptē apstiprinājuma var rasties problēmas.
Ieteicams saņemt apstiprinājuma e-pastu no reģistratūras, nevis kvīti no vietnes booking.com
Ja viesnīca varēs aizpildīt visus numurus bez rezervācijas (un šis ir skolas brīvlaika laiks), viņš ar prieku to darīs un pieklājīgi nosūtīs jūs iesniegt pretenzijas vietnei. Tomēr nav laimīga situācija ar 3 bērniem.
Viss ir izskaidrojams ar vietnes lielo komisiju un zemajām rezervācijas cenām.
Citās valstīs viesnīcas joprojām cenšas nostāties tūrista pusē, Ēģiptē tas ne vienmēr notiek
аватар elena_igo
Oho! Pirmo reizi rezervēju ar rezervāciju, tagad prasīšu apstiprinājumu. Lai gan viņi jau ir pārbaudījuši izmēģinājuma summu no kartes, bet tas, protams, nevar kalpot par apstiprinājumu.
аватар sharm2112
Tikai starp mums: kāpēc rezervēt viesnīcu par USD 1000 nedēļā, ja jūs varat īrēt ĻOTI pieklājīgu dzīvokli par USD 350 mēnesī? Un bērniem ir mazāks stress - viņi atpūtīsies un nopirks pietiekami daudz, ēdīs augļus un jūras veltes, tusēsies ar citu valstu bērniem (ļoti noderīgi, starp citu).
Pārtika lielveikalos ir ļoti kvalitatīva un lēta, kafejnīcas ļoti pieklājīgas.
1000 $ pietiek jums visiem diviem mēnešiem.
Ja jau lido pats, tad par ko tu dižojies Konkordē?
аватар LindaLinda
Sharm2112, Tavuprāt sievietei ar 3 bērniem nemaz nevajag atpūsties? Mājās stāvi pie plīts un arī atvaļinājumā stāvi pie plīts?
аватар sharm2112
Kāpēc tādas galējības? Šī ir Šarm eš Šeiha, šeit nav jāstāv pie plīts ))
Jūras veltes tiek pagatavotas ļoti garšīgi tieši veikalā un piegādātas uz mājām, augļus un svaigus produktus no lielveikala ar prieku atvedīs tieši uz mājām. Visu var pasūtīt pa telefonu (ja vajadzēs, pamācīšu kā).
Kafejnīca ar bērnu ēdienkarti ik uz soļa. Par diezgan saprātīgu naudu uz mēnesi var nolīgt vismaz pavāru vai auklīti. Un atpūtieties bez problēmām!
Tas vienkārši ir atšķirīgs dzīvesveids.
Nedēļa viesnīcā ar bērniem nav atvaļinājums, bet gan ilūzija. Un ilūzija nav lēta.
аватар LindaLinda
Sharm2112, Pastaigāties ar bērniem kafejnīcā vairākas reizes dienā būs lētāk nekā viesnīcā? ES neticu.
аватар sharm2112
Es ticu, es neticu - tas ir baznīcā.
Neviens tev nespiež iet uz kafejnīcu vairākas reizes dienā. Un "nepārtraukti stāvēt pie plīts" ir arī sava veida dzīvoklis ...
Es absolūti nevienu nepārliecinu nākt uz diženām viesnīcām - galu galā viņiem arī ar kādu ir jāpelna))
Teikšu tā, lai saprastu: kad tūriste ar trim bērniem ierodas tajā pašā Krimā, es nevaru iedomāties situāciju, kad viņa varētu īrēt istabu Oreandā par 1000 USD nedēļā - ir daudz vairāk iespēju. pieejamu un lētāku. Tas pats ir arī Šarmā.
Tajā pašā laikā pakalpojums Šarmā ir augstāks un daudz lētāks nekā Krimā.
Viss atkarīgs no pašu tūristu mentalitātes.
Atpūtieties Konkordā, kāda ir problēma? Es tikko stāstīju, kā cilvēki ar savām ģimenēm ierodas Šarmā, pēdējā laikā arvien biežāk.
Bērni mēnesi vai divus sauļojas, mācās komunicēt – atvaļinājuma beigās viņus vienkārši nevar atpazīt.
Tas ir pilnīgi nesalīdzināms ar nedēļu ilgu uzturēšanos Ēģiptē, ko diez vai var saukt par atvaļinājumu))
аватар sharm2112
Starp citu: laba aukle Šarmā (viņa ir arī pavāre, viņa ir arī animatore) maksās 200–300 USD mēnesī, tikai pavāre - 100 USD.
Produkti Ēģiptē ir tik lēti (izņemot dažas preces), ka es personīgi nevaru tiem iztērēt vairāk par 100 USD mēnesī ar visu savu vēlmi))
Es arī iesaku pievērst uzmanību Dahabam - tā parasti ir mežonīga relaksācija un modeļu pārtraukums. Absolūta drošība, daudz jūras velšu, svaigi spiestas sulas un elegantas brīvdienas Sarkanajā jūrā demokrātiskā gaisotnē
аватар Shev37
Šarm, es tev pilnībā piekrītu. Ja cilvēki sazinās ar rezervāciju un lido paši, tad viesnīcas rezervēšana nav labākais risinājums. tas ir tad, kad čarterreiss no tūrisma operatora ir lētāks, nekā izrādās, rezervējot pašu, un tad, pie velna, lai tā ir viesnīca
аватар Shev37
elena_ neuztraucies par rezervāciju caur booking, ja tiks izņemta apdrošinājuma summa, tad viss būs kārtībā, jo īpaši tāpēc, ka tā ir ķēdes viesnīca nevis ēģiptiešu, viņi uztur kārtību
аватар sharm2112
Shev37, es tev piekrītu.
Turklāt tagad ir atvērts ļoti pienācīgs avioceļojumu pārdošanas pakalpojums, un tagad čarterbiļetes varat iegūt šeit: https://chartershop.com.ua/
Parasti pazūd nepieciešamība sazināties ar komplekso ceļojumu aģentūrām (un pārmaksāt tām divas vai pat trīs reizes))
аватар LindaLinda
Shev37, jūs maldāties, Concord ir tikai ēģiptiešu viesnīca, īpašnieks ir ēģiptietis, viņš pats periodiski dzīvo tur galvenajā ēkā augšējā stāvā.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Šarm eš Šeiha
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl