Jautājums o Šarm eš Šeiha

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
10597 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Ceļojumu aģentūras un operatori»
Pastāsti man labs tūrisma operators Kijevā par braucienu uz Šarm, 5 zvaigznes ar bērnu, bērnam ir gads. Ja man nav biopases, vai man tas ir jāatjauno?
Pastāsti man labs tūrisma operators Kijevā par braucienu uz Šarm, 5 zvaigznes ar bērnu, bērnam ir gads. Ja man nav biopases, vai man tas ir jāatjauno?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
19 abonenti  • prasīja 2019-01-225 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  34
аватар zolyshka111
pr_ok, ko nozīmē pārdroši uzticēties ceļojumu aģentam? Jūs nelasījāt atsauksmes par Join vai lasījāt, bet, nolēmuši ietaupīt naudu, joprojām ticējāt TA, ka viss būs ķekars? Nu nav ko vainot spoguli))))
аватар pr_ok
Zolyshka111, jūs runājat ar sevi: jūs uzdodat jautājumu un atbildat uz to.
аватар pr_ok
Pārdrošs, jo ceļojumu aģentūra nebrīdināja par iespējamiem riskiem ar Join Up tūroperatoru. Ja es būtu par to zinājis, es būtu izvēlējies citas iespējas.
аватар moy_contakt
pr_ok, ir tāds izteiciens - slīcēju glābšana, pašu slīcēju darbs.... Un TA strādā tie paši cilvēki kā citur un laikam vienkārši no pieredzes, ne zināšanām, un dažreiz lai par katru cenu pārdotu , lai klients neaizietu, par niansēm klusē . Tāpēc, pirms pērkat, vienmēr rūpīgi izpētiet, kas TAS ir, kāda reputācija, viesnīcu atsauksmes par to (šeit daži cilvēki jums pateiks tieši patieso ainu, un tikai pats tūrists, pamatojoties uz savām prasībām un vēlmēm, var patiešām novērtēt, cik labi šī viesnīca ir paredzēta jums)...
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Šarm eš Šeiha
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl