Jautājums o Šarm eš Šeiha

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
10597 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Ceļojumu aģentūras un operatori»
Pastāsti man labs tūrisma operators Kijevā par braucienu uz Šarm, 5 zvaigznes ar bērnu, bērnam ir gads. Ja man nav biopases, vai man tas ir jāatjauno?
Pastāsti man labs tūrisma operators Kijevā par braucienu uz Šarm, 5 zvaigznes ar bērnu, bērnam ir gads. Ja man nav biopases, vai man tas ir jāatjauno?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
19 abonenti  • prasīja 2019-01-225 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  34
аватар zaeugene
Parasts derēs. Galvenais, lai derīguma termiņš būtu vismaz 6 mēneši.
аватар borispolskiy
Anex tūre, Koraļļu ceļojumi. Pievērsiet uzmanību arī gaisa pārvadātājam.; visādi dažādi Bravos, Andi. Jans ir nepieņemami!
Pase ir parasta, nav beidzies derīguma termiņš. Lidostā jāaizpilda anketa. Jauku atpūtu.
аватар moy_contakt
Šeit ir pielikuma tūre, kuru es neiesaku ar to debeszilu, kā jūs varat iegūt ... viņi ir nedaudz labāki par Join, bet pēc pēdējā "veiksmīgā " brauciena ar 12 stundu sēdvietu lidostā atpakaļceļā ( nemaksāja par degvielas uzpildīšanu un lidaparāta apkopi...) lidmašīna bija redzeslokā, mūsu lietas bija zem tās ratos un mēs uz to visu skatījāmies caur termināļa stiklu... Teztur, coral travel, Tui, pegasus Nezinu vai Ēģiptē strādā, bet Turcijā 10 gadus un nekad nebija nekādu problēmu.... laikam šīs ir galvenās
аватар boyaleex1
Ja vairāk vai mazāk budžeta, tad TPG. Viņi lido ar UIA, kārtīgiem Boeingiem. Viņi tevi neielaiž lidostā iepriekš, ja ir transfērs, viņi brīdina iepriekš un ļauj sēdēt viesnīcā, kas ir svarīgi. Šogad viņi pat pārcēla cilvēkus uz pusi dienas uz citu viesnīcu pirms izbraukšanas. Man nebija problēmu organizēt, izmantoju pakalpojumus vairākas reizes. Neiekrītiet Joynap ar viņu Bravo aviokompāniju. 70. gadu McDonald's Douglas lidmašīnas ir kaut kas ar kaut ko. Kā viņi vispār lido. Nu, operators ir azartisks.
аватар HotLine
Un neaizmirstiet, ka bērnam ir nepieciešama arī pase.
аватар Polupan07
tes tūre, parasti lido ar vējrozi)
аватар ZlyukaLenka
Tikai Tez tūre! Pakalpojums ļoti atšķiras no citiem. Un nekad nav nekādu kavēšanos vai pārsteigumu. Aģentūrai patīk Elma tour, lidoja trīs reizes, viss kārtībā. Viņi arī iedeva foršus koferus)
аватар travelsita
Tez un Anex. Bet ne Džoina. Pievērsiet uzmanību aviokompānijai.
аватар travelsita
Azur Air (Anex) iegādājās tālsatiksmes Boeing. Pavasarī un vasarā tos ielaiž Ēģiptē. Ļoti ērti, ir kur likt ķepas :)))
аватар moy_contakt
travelsita, tu lidoji ar šiem Azur tālsatiksmes lidmašīnām????? Nav jau tikai tā, ka kājas nav kur likt, arī paši sēdekļi jau šaurāki kā jebkurā citā lidmašīnā, es ar saviem 52 kg varu uzlikt dupsi, bet vīrs aizmugurē nevarēja ietilpt, nepaceļot tiem roku balstus blakus sēdošs... Nu viņš tā salocīja galdu bet nevarēja, kamēr priekšā sēdošais nepacēla krēslu, un tad ..... Nu jau augstāk rakstīju kā, jo neizlēja degviela un serviss lidostā pavadījām 12h un lidojām pa kreiso ausi ar piezemēšanos uz degvielas uzpildīšanu....varbūt rezultātā uzpildiet tos ne pilnā apmērā nemaksāšanas dēļ un lidojām 3h ilgāk.... Alvas un tas arī viss, viņi tagad ir manā melnajā sarakstā
аватар travelsita
Jā, viņa lidoja. Manam vīram ir 184 augums, kājas brīvi pieguļ (pirmo reizi). Rindas izvietojums bija 2-4-2. Dēlis ir plašs. Lidojums bija ļoti patīkams, neskatoties uz konkrēto kavēšanos. moy_contakt, tev vienreiz nepaveicās. Vai arī mēs lidojām ar dažādiem Boeing modeļiem, jo ​​mums nebija tuvu, kā jūs aprakstāt.
аватар oksana.zalevska
Kad viņi nopirka, viņi atturēja no Anex un TPG (viņi paskaidroja, ka Ēģiptē šie operatori nav īpaši labi). Viņi paņēma Tez Tour, viņiem nav komentāru.
аватар verakiev0909
Pēdējo reizi lidojām ar Pegasus (lidojam bieži un pārsvarā ar Anex, viņam parasti ir lētākas tūres). Pegazs ir daudz jautrāks. Vadītāji nenoslogo ar lieku "spiedienu". Arī viņiem lidojums ar Windrose pagāja kaut kā ērtāk. Atceļā lidojums aizkavējās par stundu, mūs brīdināja un agrāk uz lidostu neaizveda... bijām viesnīcā.
аватар moy_contakt
travelsita, lidojām šeit novembrī uz Taizemi ar Boeing-767-300 lidmašīnu (ar izmitināšanu 2-4-2). Hermētiskums bija vienkārši nereāls, rokas bagāžai katastrofāli pietrūka vietas, 4 tualetes tādai lidmašīnai ir trakas rindas (par netīrumiem klusēju). Nu labi ar tādu lidmašīnu lidot uz Ēģipti, bet uz Taizemi... 11 stundas tur un atpakaļ gandrīz 15 (stundu pavadījām ar degvielas uzpildi Tbilisi bez iespējas piecelties un vismaz izstaipīt kājas.. .) Un tas, ka nebija jāmaksā par degvielu, tas vedina uz skumjām domām - bija lidmašīna, pie tās mūsu mantas cepās....negribētu, lai tāds ienaidnieks pārlido, pat ja tā bija visērtākā lidmašīna. Kad Anex paveicas ar regulāru lidojumu no UIA (no Kijevas) vai vēja rozi (tā viņi lido no Harkovas), tad domāju, ka var izvēlēties, jo tajās pašās lidmašīnās lido no teztur un TUI utt. ... Un ja azur .... .uz dārzu.
аватар Alex714
Es nezinu, kurš balso par Pegasus, bet es ar Pegasus ar Bravo lidoju uz Turciju, nebija izvēles, un tūre bija lēta, tāpēc es neuzstājos daudz. Lai arī pret Bravo, bet no trim šī A/K lidojumiem (divi uz Ēģipti, vienreiz uz Turciju) izturēja - visas trīs reizes lidoja ar Boeingiem (McDouglas netrāpīja), bet bija nelieli kavējumi.Visbiežāk lidoju ar anexu ar savu Azur, kritiski aizkaves tas nebija, par 767 kas lido uz Egu, man patika vairak neka A320 un B737, tur vel ir vairak vietas, un ja lidojat kopaa, tad laicīgi nāc uz reģistrāciju var ieņemt divas blakus vietas kopā, tomēr labāk par vidējo piekrītu 767. numuram un tālsatiksmes lidojumam, reiz lidoju uz Tai ar vienu no UIA, un teicu - "nu tas ir celms ", nākamreiz, kad lidoju caur AAE ar pārsēšanos, ar ērtākām lidmašīnām, četru stundu lidojumam der.
аватар moy_contakt
Alex714, Pegasus lido bravo???? Winrose, jā, UIA, jā, skatos, ka tagad piedāvā arī azuru kaut kādās kombinācijās, bet bravo.... neesmu ne redzējis, ne dzirdējis... Cik gadus mēs lidojam caur Pegazu uz Turciju un kaut kā viss vienmēr bija skaidrs, kvalitatīvi un mau vai vinrose.
аватар Alex714
Pagājušajā gadā lidoju, maija sākumā pirmo reizi izmantoju Pegasus, lidoju ar Bravo, pats biju pārsteigts. Lai gan aizdomājos un atradu rakstu:
http://www.travelspy.com.ua/2018/04/bravo-airways.html
Citāts no raksta:
"Šodien viņas partneri ir visi lielākie vietējie tūrisma operatori: TPG, Coral Travel, Pegas Touristik, Join UP!."
Divus Ēģiptes lidojumus uz Bravo nopirku no Coral Travel.
аватар moy_contakt
Es pārstāju apsvērt tūres no TO TPG, jo viņi lido ar Bravo ..... bet kā tas ir. Katrā ziņā, pērkot tūri, vienmēr precizēju, ar ko lidosim.
аватар Dakhab
Mēs lidojām uz NG ar Coral Travel.
viņiem ir līgums ar UIA.
Pacēlāmies laicīgi, atgriešanās lidojums tika pārcelts uz 2 stundām, bet mēs par to zinājām iepriekš, Koraļs mūs brīdināja, tāpēc mums bija papildus 2 stundas atpūta))))
Pēc pases: man ir gan biometriskā, gan parastā, abas derīgas. Es lidoju ar parasto, nolēmu, ka nevēlos piegružot savu biometriskos datus ar Ēģiptes zīmogiem))), problēmu nebija.
Neaizmirstiet par "TIKAI Sinaja". Ja tu nebrauksi uz Kairu, un es saprotu, ka tu nebrauksi ar gadu vecu bērnu, tad nepērc vīzu, kāpēc tu maksā 50 dolārus papildus.
Bet par pasi bērnam uzzini. Manuprāt, nevajag, vajag tikai viena vecāka pasē ierakstīt bērnu. Bet es varu kļūdīties.
аватар moy_contakt
Dakhab, nevajag rakstīt to, ko nesaproti. Tagad bērnus neieraksta un nelīmē.Tikai atsevišķa pase. Pārplānošana ir izplatīta situācija ar čarteriem, taču to var spēlēt dažādos veidos. Ja jūs aizveda uz lidostu, zinot, ka lidojums tiek pārcelts (daži tūrisma operatori to dara), tad tas ir pretīgi. Un tā iepriekšējā dienā pie ziņojumu dēļa karājas izdruka ar precizējumu par lidojumu un saņemšanas laiku no viesnīcas. Ēģiptei biometriskais nav vajadzīgs, tāpat kā Turcijai, Melnkalnei un citām valstīm, turp dosies vecā, kuras derīguma termiņš ir 6 mēneši no tūres datuma.
аватар anais75
Lidojām ar Teztour, aviopārvadātāju Windrose (WINDROSE) uz Ēģipti, lidojām bez problēmām, lidmašīna ietilpīga, liela, krēslu var nedaudz izvērst, kaimiņiem ietilpīgs, kājas nemaz nejūtas 4. stundas, personāls jauns - patīkami lidot, pacēlās un apsēdās kā pulkstenis .
Bet atpakaļ - lidmašīna izrādījās mazāka, krēslus var likt max 2 cm, ceļi atpūšas pret kaimiņiem, mums blakus sēdēja vīrietis zem 185 cm ... viņš vispār kājas ielika eja :-()) un smiekli un grēks, cieta - ļoti neērti, bet galvenais ir lidojums - nesatricināja, lieliski pacēlās un nolaidās!
аватар anais75
Starp citu - mums ir arī parastās pases. Bio - viņi pat to nedarīja, tie nenotiek visās valstīs. Tātad uz priekšu!! :-)
аватар moy_contakt
Anais75, Kurās valstīs neiztur biometriskās pases? Gluži pretēji, dažās valstīs, piemēram, AAE, par vīzu nav jāmaksā, bet ar nosacījumu, ka jums ir biometriskā pase. Bērniem jau ir biometriskais.... Jau sen, tiklīdz tika izdarīts bezvīzu režīms, un mums tikko radās jautājums, bija jālīmē mazākais (ko viņi beidza darīt) un lielajiem jātaisa jaunas pases... Un bērni pie mums ar šīm pasēm ir visur, tajā skaitā tur, kur mums vēl bija vecās (tomēr mums tādas ir līdz 2021. gadam), nu, pagājušo gadu mēs to lēnām darījām paši.
аватар Lisna-A
Ar Pegasus neieteicu, jo. atbrauca vakarā kaut kur no 22.00 un neviens mūs nesagaida..... Labi, ka pirmo reizi nelidoja. Kad braucām atpakaļ uz lidostu, gids vakariņoja pēdējā viesnīcā 40 minūtes. ja bi nav šoferis, varbūt vairāk, bet pilns autobuss atpūtnieku gaidīja.
Jauku atpūtu
аватар Alex714
Dakhab
"Mēs lidojām uz NG ar Coral Travel. Viņiem ir līgums ar UIA."
Kā jau rakstīju iepriekš, viņiem ir līgums arī ar Bravo, piemēram, es saņēmu lidojumu no Corel ar šo A/C, vienkārši visi Tūrisma operatori ir noslēguši līgumus ar vairākiem A/C un jums rūpīgi jāskatās, kas jūs lidot, jo ir skaidrs, ka Brovo ar savām 4 lidmašīnām viņam nebūs laika apkalpot visus, bet izrādās, kā visos izskanējušajos piemēros:
1) Tev iekrita ar Korelu lidot uz UIA, bet man uz Bravo.
2) moy_contakt no TPG uz Bravo, un es divas reizes lidoju no viņa uz UIA.
3) Pegas Touristik man ielika Bravo, un moy_contakt Winrose un UIA.
Anex izkrīt, jo ar to jūs lidosit uz 90% Azur, 10% palika par to, ka pirms diviem gadiem, kad acīmredzot nebija pietiekami daudz bortu, es no tiem lidoju ar Turkish Onur Air.
аватар Alex714
Bet Join UP ir tumšs zirdziņš, visi zina par aizkavēšanos un pārsūtīšanu, bet es pirmo reizi saskāros ar gaisa kondicionēšanas nomaiņu decembrī, lidojām ar nelielu kompāniju uz Šarmu, bet dažādos datumos un no dažādiem operatoriem, mēs esam no Anex uz Azurovsky 767 (viss ir laikā tas bija, pat pārsteigts), un biedri saņēma A / K Flyidubai, izbraukšana no Žuļanas, viņiem ir ērti - no Cherry (Kijevas priekšpilsēta) 15 minūtes un uz vietas, izbraukšana plkst. 2:00 Bravo, izlidošana 12:00 un no Borispiļas, bet patiesībā izlidojām 18:00, viesnīcā bijām pēc vienpadsmitiem, īsi sakot, diena bija mīnus, un mums bija agrs lidojums atpakaļ, šķiet lai nebūtu aizkavēšanās.Bet kurš atpūtās pie mums no Join UP - kurš -kāds aizlidoja laicīgi, un kāds no rīta reiss tika pārcelts uz vakaru, bet vismaz atstāja viesnīcā un nemarinēja AE Sharma ar savvaļas pārtikas cenām.
аватар zolyshka111
travelsita, decembrī jau lidoju ar lielu Boeing no Sharm. Ir trīs rindas, 2 sēdvietas - 4 sēdvietas - 2 sēdvietas. Kur ir divi sēdvietas, tas ir vēl kaut kā normāli, varēja kājas izstiept ejā, tur ir četri, sēdekļi ir atzveltnes, sēdekļi ir šauri, es tiešām nezinu KĀ tur var sēdēt uz 10 stundām, piemēram, uz Taizemi .
аватар moy_contakt
zolyshka111, Šeit es par to pašu. Pati lidmašīna protams liela, bet tur visi bija nokomplektēti līdz minimumam...cilvēki apgūlās uz grīdas pie avārijas izejām, tā kā vairs nevarēja sēdēt.... tin
аватар zolyshka111
moy_contakt, pilnīgi piekrītu tev.
аватар pr_ok
Tikai nepievienojies. 2018. gada septembrī, lidojot uz Šarmu, nozagtas 18 stundas - no 4 rītā izlidošana pārcelta uz 21-30. Pārgalvīgi uzticējās ceļojumu aģentūrai
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Šarm eš Šeiha
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl