Jautājums o Šarm eš Šeiha

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
10597 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Kā tur nokļūt»
Kā notiek lidojumu kavēšanās Join, Anex, TRG NOW?
Kā notiek lidojumu kavēšanās Join, Anex, TRG NOW?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
20 abonenti  • prasīja 2018-12-075 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  27
аватар Vika284
Šķiet, ka ar TPG no UIA līdz Šarm viss ir kārtībā
Un saskaņā ar Join ar dažādām aviokompānijām Sky Up un Bravo + saistītajām aviokompānijām katru nedēļu noteikti ir kavēšanās un skandāli ar tūristiem
аватар Valisa
Mēs lidojām no Join Ap 26.11.2018. uz Šarmu un atpakaļ 18.12.05. Sky ap kavējās pusstundu.
аватар zolyshka111
Uzraugiet +- nedēļu Boryspil tiešsaistes rezultātu tablo un viss būs redzams, visi kavējas: Rosa, UIA, Azur un Bravo. Bravo lidojums tiek atcelts vienas dienas laikā.
аватар _727615
Tad mēs esam šokā............. un ne tikai mēs....... Plus viņi izmet Borisu uz Žuliany uz lidojumu.
аватар zolyshka111
Kuru met no Borispiļas uz Žuliany? Vai kāds cits to nedara, izņemot Join?
аватар Marsyanchik
Vai kāds nesen ir lidojis uz Ēģipti caur Tui?
аватар moy_contakt
Šī ir rulete, un, ja nolemjat iegādāties tūri no šiem MOT, tad jums jābūt gatavam jebkādiem pārsteigumiem.
аватар helena_fortuna
Šarmā varat pārbaudīt Zhulyany vietnē https://iev.aero/ru/departures?date=07-12-2018
Pārbaudīts laika posms no 21. novembra līdz 7. decembrim, agri lidojumi uz Šarmu.
Viss skaidrs, 5-10 minūšu kavēšanās.
/ Izņēmums 26. novembrī - tas tika atcelts vai pārvietots uz Borispiļu nepārbaudīja /
SkyUP
SkyUP
Tātad jūs varat lidot!
аватар yanina.lyashchuk
Marsjančiks lidoja 24.novembrī uz Hurgadu ar TUI un Windrows.RB uz 2,5 mēnešiem.2 reizes mainīja laiku,rezultātā meta uz visu dienu.Windrows it kā salūza.Bijām vienkārši šokā!
аватар Vika284
yanina.lyashchuk Man jūnijā bija tieši tāda pati situācija ar Windows, es speciāli izvēlējos lidojumu, lai nezaudētu ne dienu, viņi mainīja nedēļas laiku un lidojums kavējās par 4 stundām
Visām aviokompānijām ir kavēšanās, taču skandalozākās un briesmīgākās ir vietas, kur pievienojas sprādzienbīstams maisījums TO + Air Bravo, Anda, Jan Air un viņu dzimtā Sky up.
аватар yanina.lyashchuk
Vika284 TA mums tikko rakstīja pulksten 11 un 4 stundas pirms izlidošanas naktī.
аватар Volodymyr.
UIA lidoja, vajadzēja izlidot 8:50 pārcelts uz 11:50.
Bet mums atkal paveicās, viņiem vajadzētu izlidot no rīta, viņi to pārcēla uz 21:30. Šeit ir UIA harta.
аватар shmutz
Nejaucieties ar Džoinu Upi, dārgais sev. Jūs zaudēsiet atpūtas dienu un neejiet pie vecmāmiņas. Lasiet atsauksmes citos portālos. Izskatās, ka neviens viņus neiesūdz, un ja tiesā, tad tikai daži, bet viņiem tas tik un tā ir izdevīgi. Ja izvēlaties nakts lidojumu (agri no rīta), tad tas noteikti tiks pārcelts uz 8-10 stundām, kā rezultātā labākajā gadījumā nokļūsiet viesnīcā vakariņās. Bet viņi kaut kā izbaudīja atgriešanās lidojumu, nevis 7 no rīta, pārcēla to uz 10.30. rezultātā vilciena biļetes no Kijevas uz Harkovu tika pārklātas ar sievietes dzimumorgānu.
аватар gribineidg
Jauna informācija par Joine: pārcelts lidojums no Borisa uz Žuļani, Bravo lidmašīna atcēla lidojumu, Sky up - lidmašīna sabojājās, gaidīja, pārsēdās uz citu lidmašīnu. Join ir samazinājis cenas tūrēm, bet neviens to vairs nedara, jo lidot ar pilnībā demontētām lidmašīnām ir biedējoši. UIA hartas ir arī vecas un avārijas lidmašīnas. Īstā UIA = biļetes cena ir gandrīz tāda pati kā ekskursijas cena. Mani radinieki atteicās no ekskursijas līdz labākajām stundām (rezervēts Join).
аватар zolyshka111
gribieidg, nu es neteiktu, ka Join ir ļoti lētas tūres.
аватар Shev37
Uzraudzīta pagājušajā nedēļā / p Kharkiv. Kavēšanās bija pāris reizes, vienu reizi 2 stundas un 6. Viss pārējais bija laikā, ieskaitot pievienošanos
аватар Shev37
Tagad meklēju pēdējās 3 dienas, kavēšanās ir palielinājusies. Aizkavējiet Azur gaisu un vēju no 2 līdz 4 stundām gan izlidojot, gan ierodoties
аватар kkk1204
Piektdienas reiss 2.05 izbraukšana 8.00 Anex Kharkiv
аватар moy_contakt
Nav jēgas uzraudzīt rezultātu tablo, jo ir diezgan spēcīgi pārskaitījumi, tie vienkārši notiek iepriekš ... jums teica dienu iepriekš, pusi dienas iepriekš, 4 stundas iepriekš (kā viņi rakstīja iepriekš) .nederēja, bet ja cilvēki brauc uz Kijevu no citas pilsētas... jau ceļā vai sēž lidostā... nu, vēl mazliet pasēdēs, bet kam tas interesē. Uz tiesāšanās rēķina ... saņemsiet elektronisko biļeti un līgumu ar TO ... pērkot ekskursiju. Tur viss ir rakstīts, ka ja iepriekš, tad viss ir kārtībā, un vispār šī ir čarter... un mums ir tiesības pārcelt grafiku utt utt ... kad mēs lidostā pavadījām 12 stundas novembris sakarā ar to, ka Azuram netika uzpildīta degviela, jo par to netika maksāts.... aktīvisti pat savāca pasažieru sarakstu.. ar stingru nolūku tiesāties... rakstīju Azurai par kompensāciju par tādu brīnumu. lidojums ... nu nē ... viņiem ir tiesības uz visu un burtiski visi šie punkti ir ierakstīti biļetē, kas ir līgums ar aviopārvadātāju..... nav vārdu, ir tikai lāsti. tūrists šādās situācijās ir pilnīgi neaizsargāts.
аватар reset_lik
Vakar lidojām no Šarmas uz Borispili. Izlidošanai no Šarmas bija jābūt plkst. 12:30, un pacelšanās plkst. 15:30. Mums paveicās – mūs gaidīja nevis lidostā, bet gan viesnīcā. UIA reiss, izlidošanas kavēšanās iemesls ir tas, ka lidmašīna laikapstākļu dēļ vēlāk izlidoja no Ļvovas lidostas.
аватар Slav_na
Mēs tur lidojām 26.11, Sky up. apledojuma dēļ joslas (pēkšņi) Zh tika pārceltas uz B. Reiss aizkavējās pusstundu dēļ kavētajiem pasažieriem (cik atceros - Borisenko).
Dienu pirms izlidošanas viņi ievietoja sludinājumu, ka atgriešanās reiss 17-10 ir atcelts brīvas vietas dēļ un mūs pārcēla uz citu, pulksten 15:00. Sun International kārtējo reizi izgāzās - stundu kavējās (pēdējo reizi mūs vispār aizmirsa un piedāvāja noķert taksi). Lidmašīna pacēlās ar tādu pašu pusstundas kavēšanos (lai gan vairs nebija Borisenko vainas))).
Varbūt mums ir paveicies (TTT), bet pēdējos gadus lidojam tikai ar Džoinu un līdz šim tas mūs nav pievīlis (nevis reklāma, vienkārši mūsu iecienītākās viesnīcas ir tikai pie viņiem). Šoreiz viņi pat ļāvās pierunāt apdrošināties pret kavēšanos un nelidošanu – beigās iedeva 300 UAH.
аватар zhuravel-1995
Izbraukšanai bija jābūt 17:15 un beigās devāmies 23:30! Tajā pašā laikā tūroperators Join Up mūs atveda uz lidostu 15:30, ātri izgāja visu kontroli uz 2 stundām, paņēma mums ūdeni. Un tad uzgaidāmajā telpā nopirkām ūdeni par 3$ - 1 pudele. Jautri, kas nav vārdos! Viņi lidoja uz šarmu 02.12 Bravo Erveis bija šausmīgi vecs, aiz motora bija maz vietas, čumēja, it kā jūs būtu rūpnīcā. Vispār, ja iespējams, nesazinieties ar Join Up, mūsu ceļojumu aģents jau iepriekš rakstīja, ka jūsu lidojums tika pārcelts uz 21:30, un gids izlikās, ka viss ir kārtībā, lai pēc iespējas ātrāk izliktu un savāktu 6 viesnīcas ar vienu autobusu 2 stundu rezultātā viesnīcām mēs savācam visus lidojumā.
аватар zhuravel-1995
Izlidošanai vajadzēja būt 17:15 12/09/2018, kā rezultātā izlidojām 23:30! Tajā pašā laikā tūroperators Join Up mūs atveda uz lidostu 15:30, ātri izgāja visu kontroli uz 2 stundām, paņēma mums ūdeni. Un tad uzgaidāmajā telpā nopirkām ūdeni par 3$ - 1 pudele. Jautri, kas nav vārdos! Viņi lidoja uz šarmu 02.12 Bravo Erveis bija šausmīgi vecs, aiz motora bija maz vietas, čumēja, it kā jūs būtu rūpnīcā. Vispār, ja iespējams, nesazinieties ar Join Up, mūsu ceļojumu aģents jau iepriekš rakstīja, ka jūsu lidojums tika pārcelts uz 21:30, un gids izlikās, ka viss ir kārtībā, lai pēc iespējas ātrāk izliktu un savāktu 6 viesnīcas ar vienu autobusu 2 stundu rezultātā viesnīcām mēs savācam visus lidojumā.
аватар RomanNeeie
zhuravel-1995 - mēs arī lidojām ar šo lidojumu. Bravo air un joint up kopā dara brīnumus. Gaidīju no viņiem tādas nepatikšanas, taču pārsteidzoši lidojums “tur” noritēja labi, viņi izlidoja laicīgi un bez pārsēšanās. Taču lidojums atpakaļ aizkavējās par 6 stundām. Es paskatījos uz tablo - bija kavēšanās ar citām aviokompānijām, es nevaru vainot locītavu šajā situācijā. No plusiem - lidostā uz biļetēm izdalīja picu un dzērienu. No mīnusiem - ir iekšējas šaubas, ka Join un Bravo vadība iepriekš zināja par lidojuma kavēšanos, jo. autobuss ļoti lēni savāca tūristus no viesnīcām transfēram uz lidostu. Patiešām, Borispiļā pie nosēšanās bija migla.
аватар malish_nata
Pielikums. Mans reiss no Šarmas aizkavējās 5 stundas, kaimiņš pēc 8 stundām izlidoja cauri sienai. Bet tā nav problēma, jo lidojums bija agrs, pārcēla uz vēlāku laiku un varēja pagulēt, pabrokastot no rīta. Vilciena biļetes no Kijevas, protams, nevar ņemt.
аватар nicknick
Saskaņā ar savienojumu no novērojumiem (UIA lidoja no TPG) teikšu sekojošo:
Šarmā biju no 8.12 līdz 17.12 (ieskaitot) viesnīcā Melton Beach. Viesnīcā tikai 2 dienas es neievēroju, ka viņi nesēdēja vestibilā no Džoinas un negaidīja, kad viņus paņems. Visi nemitīgi sūdzas, ka tiklīdz kavēšanās, vietējais gids pēkšņi nokāpj pazemē, pa Joyne uzticības tālruni saka, ka gaidiet tik daudz, tad autobuss nebrauc pēc tūristiem, zvana vēlreiz un liek atkal gaidīt. Vietējais atbalsts ir vienāds ar "0". Kad es biju viena, viņi sēdēja 12 stundas, tas ir kā tad, kad mēs devāmies uz istabu gulēt no vestibila, un es nezinu, kad viņus aizveda. TPG: Man vajadzēja lidot 08.12 13.00, bet lidoju 08.12 00.55 (uzvarēju 1 dienu, jo 5.30 no rīta jau biju pie viesnīcas). Lidojums PS 6019 izlidoja no UIA bez problēmām, un tam bija jāatgriežas 17.12. plkst. 15.00, taču tika pārcelts uz 19.35 (atkal uzvarēta diena). Izlidoja bez problēmām, lidojums PS 6018. Pirmo reizi ar TPG, tad prieks, ka ne ar Džoinu. Tagad Ēģiptē visiem uzspļauj uz locītavu. Šī informācija ir par laika posmu no 08.12 līdz 17.12.
аватар nicknick
Un es gandrīz aizmirsu: bija puiši, ģimene: tēvs, sieva un 20 gadus vecs dēls. Viņi teica, ka viņiem bija jālido no Žuļanas vai otrādi no Borispiļas (neatceros precīzi, bet būtība nav tā, bet gan tas, ka viņi mainīja izlidošanas vietu pēc ierašanās lidostā). Ierodoties Žuļaņos (Borispolē), viņi teica, ka jādodas uz Borispiļu (Žuļani), tāpēc viņiem izbraukšanas vietā bija šāda pils. No turienes ar 12 stundu kavēšanos viņi lidoja uz Šarmu. Mēs viņus atvedām no viesnīcas laikā, bet es nezinu, kā bija ar lidojumu, vai nebija kavēšanās. Uz Šarmu lidojām ar sky-up.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Šarm eš Šeiha
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl