Jautājums o Šarm eš Šeiha

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
10597 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
Ko karastāvokļa ieviešana nozīmēs tūristiem, kuri plāno lidot uz Ēģipti? Ko tu domā?
Ko karastāvokļa ieviešana nozīmēs tūristiem, kuri plāno lidot uz Ēģipti? Ko tu domā?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
23 abonents  • prasīja 2018-11-265 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  73
аватар moy_contakt
Jebkas, atkarībā no situācijas. Ja šīs agresijas rezultātā sāksies daudz nopietnākas un apjomīgākas militārās operācijas, tad par kādu Ēģipti var runāt ... nedod Dievs, lai te nesāktos Sīrija # 2 .... es neesmu trauksmes cēlējs, bet reālists....
аватар AllOverTheWorld
Kungi cīnās, un dzimtcilvēku priekšsēdi lido.
Šāds scenārijs tika prognozēts jau ilgu laiku.
Es vairāk baidītos no citas ekonomiskās krīzes, pretējā gadījumā mēs nevarēsim lidot nevis kara stāvokļa dēļ, bet gan tāpēc, ka nav ko darīt ...
No tā, ka mēs tagad apspriežam, strīdamies, nekas nemainīsies.
Ja to ieviesīs (VP), tad uzreiz noteiks, kurus punktus piemērot (karastāvokļa pieņemšana nenozīmē visu karastāvokļa punktu piemērošanu, bet tikai tos, kas būs norādīti lēmumā (dekrētā)) Tātad , tuvākajā laikā (maksimums 2 dienu laikā) visu uzzināsiet.
аватар ziskin
Jūs paliksit bez vēlēšanām
аватар AllOverTheWorld
Un pats aizskarošākais.... tūkstošiem bojāgājušo 4 gadu laikā nav VP pamats, bet velkonis vēlēšanu priekšvakarā ir jā .... iemesls.
Tas ir pretīgi no šīs politiskās netīrības, kur mēs esam, kaulēšanās...
аватар Marsyanchik
Jā, viss tā diemžēl ir, bet tā kā šis ir tūrisma forums, mūs interesē konkrēti ierobežojumi izceļošanai un iebraukšanai no teritorijas, kurā tiks ieviesta AP. Loģika nosaka, ka ceļojumi uz ārzemēm būs pieejami šo 60 dienu laikā. Biļetes jau izpirktas.
аватар AllOverTheWorld
Kā jau tev rakstīju... ja izmantos VP, tad norādīs punktus, kas darbosies.
аватар Anetka-gan
Mobilizācijas likums nosaka, ka pilsoņiem ir pienākums ierasties militārajos komisariātos, lai veiktu reģistrāciju un noteikšanu par iecelšanu kara laikā.
Tomēr tas nenozīmē tūlītēju mobilizāciju. Valsts prezidents Nacionālās drošības un aizsardzības padomes sēdē norādīja, ka "lēmums [par karastāvokļa noteikšanu] neparedz tūlītēju mobilizāciju, taču tiks veikts atbilstošs darbs ar pirmās prioritātes rezervi".
Taču arī tad, ja militāristi mērķtiecīgi nemeklēs iesaucamos, reģistrētiem pilsoņiem dzīvesvietas maiņa būs diezgan problemātiska. Tas ir aizliegts bez militārā komisāra atļaujas.
аватар Anetka-gan
Īsāk sakot, kā viņi teica iepriekš ... jums jāgaida, ko viņi rakstīs, ja viņi to pieņems. Ceru, ka nepieņems. valūta atkal sāks lēkt
аватар mindguru
Nav ēģiptiešu. Paliec mājās.
аватар AllOverTheWorld
Autor, piedod man .... bet tu pats uzdevi jautājumu, kaut vai ekskursijas forumā.....
Vai tā nav mūsu attieksme pret visu situāciju ar jums? Vai tas nav pseidopatriotisms?
Visā šajā situācijā mūs uztrauc tikai tas, vai varēsim lidot uz Ēģipti saskaņā ar karastāvokli ......
Un mēs arī brīnāmies, kāpēc mūsu valstī ir bardaks ....
Autors ... tas nav pārmetums ... tikai kaut kāds dvēseles sauciens no impotences ....
аватар Marsyanchik
Visā pasaulē, es jums pilnībā piekrītu. Bet tagad no mums nekas nav atkarīgs, mūsu patriotisms vai pseidopatriotisms nekādi neietekmēs situāciju kopumā. Viņi mums nejautāja, kad kuģi tika nosūtīti, un viņi mums nejautā tagad, jūs saprotat. Situācija ir ļoti nepatīkama un skars visus bez izņēmuma!
аватар AllOverTheWorld
Tas ir tas, kas šad un tad skars jūs un mani, un tie, kas pieņem lēmumus, turpinās lidot pa Maldīvu salām kopā ar Seišelu salām neatkarīgi no gaisa telpas.
Jebkurā gadījumā atliek cerēt uz to labāko....
аватар Marsyanchik
:) Paldies par sapratni!
аватар klichko
Situācija ir ļoti nepatīkama un skars visus bez izņēmuma!
=============
Mierīgums, tikai miers (c) Vēl nekas nav ieviests, ierobežojumi pat nav izsludināti, un tauta jau airē valūtu un vētra bankas. Panika ir sliktāka par epidēmiju
iedvesmoja
-Kur skriet kodolkara gadījumā?
- Ietinies baltā palagā un lēnām rāpo uz kapsētu
- Kāpēc lēnām?
- lai neradītu paniku
аватар ser_____Witness77
Teikšu īsi: nē = strutojošs pid @ r / viņš jau visus dabūja ar saviem mēģinājumiem siles malu (mūsu budžeta) aizāķēt ar cūkas snuķi, bet laikam izdosies... P.S. Tūristi brauks mierīgi = Austrumu partnerība tika ieviesta pavisam cita iemesla dēļ: atlikt vēlēšanas / aizvērt nosodāmus medijus / aizliegt mītiņus utt. = visi zina, KAS tagad notiek rietumu autorobežas šķērsošanas vietās? un ka riepas jau deg pie daudzām valsts pārvaldēm?
аватар travelsita
Gaidīsim 16:00...
аватар ser_____Witness77
gaidi / negaidi = neko jaunu tur neuzzināsi: robežas NEBŪS bloķētas. Šis ir viltus (tāpat kā visas PeCi darbības un vārdi) VP, kas jāievieš pavisam cita iemesla dēļ = lai neviens viņam netraucētu nozagt mūsu naudu;)
аватар Anetka-gan
Es arī sliecos uz vēlēšanu atlikšanu. ļoti laicīgi...
Es ļoti ceru, ka viņi neslēgs robežas. Savu ģimeni neesmu redzējis kopš maija! un viņi vienkārši lido pie manis citu dienu.
аватар klichko
Situevina patiešām ir rekordliela zemiska. Paskaties, ko zombiju ķēms dara pēc vecāko ķēmu pavēles. Un tādiem šizonautiem ir poga. Dedzini ellē! http://puer.org.ua/news/12331/
Interesanti, kādu "dziļu rūpju" pakāpi paudīs kolektīvie rietumi
аватар AllOverTheWorld
klichko, manā kolektīvajā rietumos, kolektīvi uz mums .... th, galvenais ir kolektīvi un aizņemti ...
аватар lazy_person
VP - parasti ietekmēs нить apgrūtinās dažu kategoriju pilsoņu izbraukšanu uz ārzemēm. Tie galvenokārt ir jauni pilsoņi, mobilizējamie vīrieši ( "pirmās prioritātes rezerve "), obligātā dienesta karavīri. Ja uz šīm pilsoņu kategorijām neattiecas AP prioritārās prasības (sagatavošanās mobilizācijai) un tās turpina brīvi atbrīvot no valsts, tad kāpēc tas viss?
аватар klichko
AllOverTheWorld, forši iesaiņots)))
Protams, gribētos vairāk, bet Rietumi ir smalka lieta. Paldies, vismaz kaut kā aiztur trako sūcēju. Un mūsu frīki ir tikai mūsu smuki. Domāju 16.00 un ielieku diskusiju jo Amerika tikko mostas. Stipri šaubos, ka viņi dos gaitu, lai iekļūtu VP
аватар AllOverTheWorld
Nu, vai arī viņi izdomās citu ATO vai ORDLO
vai arī tiks ieviests neārkārtas stāvoklis ... vai Militārais, bet mīkstais variants (pēc Trampa uzstājības), un jā, mēs noteikti gaidām pieprasījumus no malas;) .....
un pēc gada taisīs vēl vienu sēru un sēru dienu, vai arī būs militārā vilkšanas diena .... un tas viss, protams, lai celtu patriotisko garu un saliedētu ukraiņu tautu..... un arī svētā tomosa dēļ, bez šī ekonomika nevar celties.
аватар lazy_person
klichko
Valsts prezidents atbalstīja iniciatīvu ieviest Austrumu partnerību. No nulles, bez atbilstoša atbalsta, viņš to nebūtu izdarījis.
аватар nadin65
Ceru, ka AP ilgi neieviesīs, jo nebūs palīdzības un naudas apgrozības ar citām valstīm - viņām tas nemaz nav izdevīgi.
Odesa un Moreupole, kas jums tur ir? Šīs pilsētas ir pirmās, kas ieviesa
аватар klichko
bez pienācīga atbalsta viņš to nedarītu
=========
Piekrītu, viņa sēklinieki ir šķidri. No vienas puses, atklāta nelikumība prasa reakciju. No otras puses, VP patiesībā ir militārā bāze Eiropas vidienē. Karstākajos laikos viņi nedeva vaļu. Es grūti iedomāties, kā jūs varat apiet un apiet stingrus noteikumus un ierobežojumus, nebūs nekāda efekta. Vai piekrastes reģionos var lokāli ieviest VP
PS. Tikmēr valūtas tirgū valda panika. Sen aizmirstie izaugsmes tempu rekordi ir pazuduši. Mūsu dziesma ir laba ... (c)
аватар ser_____Witness77
Prezidents atbalstīja)))? Pats prezidents visu ir organizējis = pusgadu un vairāk (kopš tilta uzbūvēšanas) mūsu militārie kuģi pārvietojas cauri Kerčas šaurumam pēc noteiktas kārtības - uz klāja uzkāpj krievu locis jeb FSB-IK un kuģi droši dodas tur, kur tie nepieciešams. Atcerieties: mūsu propagandisti jau pāris mēnešus aktīvi raud un bazūnē par to ... un šeit ir DRAUGS ... ... pēkšņi mūsu kuģi nolēma kuģot, neievērojot šos noteikumus (kurus viņi ir skrupulozi ievērojuši vēl vairāk par sešiem mēnešiem) ... Ilovaiska (un Debaļjevo) un WAP - kleptomāni neapgrūtina tādus sīkumus kā cilvēku dzīvības.
аватар nadin65
Ak, atvainojiet, mobilais tālrunis nolēma to salabot šādi ... protams, Mariupol!
"Mariupoles komerciālā jūras osta darbojas normāli - Krievijas agresijas fakts Kerčas šaurumā neietekmēja uzņēmuma ražošanu. Par to ziņo MMTP preses dienests. Šodien, 26. novembrī, bērni un pusaudži iznāca stiprināt Mariupoles piekrasti.
аватар lazy_person
ser_____Liecinieks77
Visi visu lieliski saprot, nav vērts košļāt ... šeit ir maz stulbu cilvēku ...
аватар lazy_person
nadin65 Tavs komentārs (citāts no MMTP preses dienesta) par "bērniem un pusaudžiem" ir vienkārši aizkustinošs. Pārcēlās, aizgāja dzert pilienus ...
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Šarm eš Šeiha
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl