Jautājums o Šarm eš Šeiha

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
10597 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Dokumenti un apmales»
No Šarmas līdz Izraēlai Kā iet ar robežkontroli 2018. gadā Ukrainai?
Lasīju, ka ukraiņi pastiprinājuši kontroli uz robežas ar Izraēlu un daudzi tiek atgriezti atpakaļ. Tā ir patiesība?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
30 abonenti  • prasīja 2018-05-016 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  147
аватар OliverTvist
No 10 cilvēkiem grupā, kas devās no Šarmas uz Izraēlu, 4 tika atgriezti.
Ekskursijas gids maksāja 100 USD par 2 dienām. Pludmalē - 50 dolāri.
аватар mindguru
Kontrole ir pastiprināta visiem. Tai skaitā krieviem. Kuru vajag ielaist, kam atgrūst. Nav nekādas diskriminācijas.
Pat es neesmu dzirdējis, ka dārgie krievi staigāja pa zaļo joslu, un ukraiņi bija murgi uz robežas.
аватар Pretorian00757
Un atteikuma gadījumā kādus% naudas neatdod?
аватар olesjo
4 no 10 = 40% vai vairāk. Zaudēt stundu un naudu, jo "kam vajag"? Un bez jebkādiem paskaidrojumiem!
аватар mindguru
Pretorian00757, uz kādu noraidījumu jūs runājat? Ja jums nav atļauts ieceļot Izraēlas teritorijā, attiecīgi jūs nemaksājat nodevu par robežas šķērsošanu. Taču nevienam nav pienākuma atdot naudu par ekskursiju no Šarmas uz Izraēlu un nav arī pienākuma, jo ekskursijas organizatori nenes nekādu atbildību par muitnieku rīcību. Principā tas ir loģiski.
аватар yana49
Naudu atgriež operators, kurš pārdeva ekskursiju. No 100 dolāriem tika atgriezti 35 dolāri. turklāt nebraukšanas uz Izraēlu gadījumā iztērēja vismaz 20 dolārus. vienai personai par atgriešanos viesnīcā. Pazemojums ir neizsakāms, es domāju, ka nav vērts braukt cauri Šarm, lai gan viņi saka, ka caur tūroperatoriem Izraēlas ieceļošanas procents ir daudz lielāks, es domāju anex tūri.
аватар Pretorian00757
Paldies par atbildēm. Varbūt es kaut kā atsevišķi lidošu uz Izraēlu)
аватар Pavel1900
Catch my life hack!
Braucot no Šarmas uz Izraēlu, pats galvenais, lai ko arī uzrādītu, NEŅEMT līdzi vispār neko, pat ne zobārstniecības kucēnu, vispār tikai pasi un ūdens pudeli, tātad ļoti palielini iespēju, ka tevi nepagriezīs uz robežas!
аватар ollennka
Lielisks dzīves hacks divu dienu ekskursijai.
Cilvēki, padomājiet par to, kāpēc tik ļoti gribat iekļūt valstī, kas nevēlas jūs ielaist? Es joprojām saprotu atsevišķus fanātiski ticīgus biedrus, kuriem jālūdzas par asiņainu degunu tempļa kalnā. Bet parastajiem tūristiem arī bez Izraēlas ir pietiekami daudz valstu ar senlietām. Nāves jūra atrodas arī Jordānijā.
аватар Pavel1900
ollennka
Nu, tas ir tikai tavs viedoklis, es tur biju vienreiz, absolūti ne reliģiozs, bet es domāju, ka tev vajag reizi mūžā apmeklēt Izraēlu! Turklāt, ja dodaties ekskursijā no Šarmas, vienkāršākais un lētākais veids, kā turp nokļūt, tāpēc, jo vairāk iespēju, kā tur nokļūt, lai jūs nenokavētu, jūs zināt, jo labāk!
аватар ollennka
Jums vienkārši ir paveicies iekļūt 6 tūristos no 10, kas tika garām. Ja jūs to nebūtu palaidis garām, es domāju, ka jūs par Izraēlu runātu savādāk.
аватар Pavel1900
ollennka
AAAA, lūk, viņi tevi nelaida iekšā))) Bet, ja viņi agrāk būtu zinājuši par manu dzīvi, viņi būtu ielaiduši arī tevi ....
аватар katass
secinājums liek domāt par sevi .... ja vēlaties papildus * galvassāpes * un apgrūtinājumus .... laipni lūgti ekskursijā uz Izraēlu .....
аватар ollennka
Katass, tieši tā!
Un tad te life hacks, ziniet, viņi izdomā... Es labāk dotos uz citām valstīm bez jebkādiem life hackiem normāli. Pēc šausmīgo atsauksmju gūzmas par Izraēlas robežsargiem nav ne mazākās vēlēšanās kārdināt likteni. Nav izslēgts, ka kādreiz vēlēsies porciju ekstrēmo sporta veidu un negatīvus iespaidus, bet noteikti ne tagad.
аватар mishatour
Pāvel, jūsu padomos ir vērts ieklausīties). Un visi jau ir aizmirsuši "smuku" Sinaja, lai gan ir pagājuši nepilni trīs gadi. Izraēla nav vainīga pie robežas notiekošajā.Tūristi, kuri var skaidri formulēt savas vizītes mērķi, problēmas nesagādā. "Golovnyak" ir ne tikai Izraēlā un mūsu tiesības izvēlēties no daudziem ļaunumiem.... drošība, cena, robežšķērsošana. Es domāju, ka prioritātes jālasa no kreisās puses uz labo, nevis otrādi).
аватар Pavel1900
mishatour
Shalom, tev tas noteikti patīk!)
аватар mishatour
Shalom, paldies par prātīgo skatienu..)
аватар andrey_sedov
Šodien, 2018. gada 8. maijā, no 2 autobusiem no Šarmas tikai 92 cilvēki (visiem ir svētās zemes nozīmītes), apmēram trešdaļa netika ielaisti Izraēlā !!!
Izņemot ģimeni no Moldovas (3 cilvēki, ieskaitot bērnus), visi pārējie ir ukraiņi.
Turklāt mūsu acu priekšā bija ietīts ukrainis. tūristu grupa ar nozīmītēm anex tūre, pilnā sastāvā, cilvēki 10-15.
Mūsu tūre tika pirkta no ielu/interneta/viesnīcu tūroperatoriem par cenu 70-75 dolāri/persona, no kuras organizators paņēma 60. 30 piekrita kompensēt.
Jautājumi, kas saistīti ar darbu, līdzi paņemto naudu, ģimenes stāvokli, bagāžu. Daudzi pārbaudīja telefonu - kontaktus, Viber utt.
Viņi saglabāja sāpes. 5 stundas No tiem, kas tika nosūtīti uz papildu nopratināšanu/pārbaudi ar lietām (atsevišķā telpā), tikai daži varēja piekļūt. Pārējie tika atgriezti Ēģiptē, iemesls - "viņiem nebija laika pārbaudīt, bet jūsu autobuss Izraēlā jau bija aizbraucis."
Brauciens atpakaļ pie ēģiptiešiem jau ir nolikts uz konveijera, 16 dolāri/pers. un esat savā viesnīcā Šarmā, ar vienu pieturu Dahabā.
Žēl sevi un savus nervus. 122 dolāri - caurulē.
аватар andrey_sedov
P.S.
Jā, un nepārprotami nepietiek ar skaidri formulētu iemeslu - ekskursiju, svētvietu apmeklējumu. Visā atrast vainas, visā meklēt pavedienus. Iemesls ir arī jaunā biometriskā Ukrainas pase.
Ukraiņi tūristu aizsegā no Ēģiptes paliek Izraēlā, gadījumi nav izolēti.. Paldies viņiem !!
аватар lynky01
Mēs ar draugu robežu šķērsojām bez problēmām. Visi gaidīja pratināšanu un visādas šausmas, bet viss izdevās! No mūsu grupas nelaida jaunus puišus 25+, un pāris pieaugušos vīriešus 40+. Ģimenēm ir labi. Mums paskaidroja, ka labāk pa telefonu, lai nebūtu izraēliešu un ēģiptiešu kontaktu, fotogrāfijas ar arābiem. Daudzas lietas nav jāturpina! Bet tajā pašā laikā man bija mugursoma un rokassomiņa - normas!
аватар mishatour
Kurš vainīgs un ko darīt???
Ja paskatās Izraēlas pavedienu, tad var redzēt, ka 99,9% foruma dalībnieku interesē nelegālais darbs Izraēlā un viss, kas ar to saistīts. Tāpēc nav pat jābūt migrācijas dienesta ekspertam, lai saprastu Ukrainas tūrisma tendences – tā ir medaļas viena puse. Otrs ir tas, ka Izraēlai, iespējams, būtu pareizāk (uz laiku) atteikties no bezvīzu režīma. Ir nepareizi pakļaut 70% tūristu pratināšanai un deportācijai, tas ir aizvainojoši cilvēki un aizskar Izraēlas prestižu. Taču bezvīzu režīma atcelšana ir solis atpakaļ valstu attiecībās. Un neviens neuzdrošinās spert šo soli ... un mums ir tas, kas mums ir.
аватар mishatour
Un ko darīt???
Tūristiem no UKRAINAS, kuru vecums ir līdz 45-50 un kuriem nav radu vai paziņu ielūguma, likteni labāk nekārdināt. Diemžēl šodien ir tāda situācija. Mēs nekarināsim etiķetes tiem, kas nelegāli vēlas strādāt Izraēlā, un tiem, kas viņus nelaiž iekšā... Šodien tā ir objektīva realitāte, kuras ķīlnieki dažkārt kļūst par reāliem
аватар mishatour
...... īsti tūristi (atsevišķi gadījumi)
Ēģiptes kūrortpilsēta Taba ir kļuvusi par potenciālu vārtiem nelegālajiem imigrantiem... Šī ir visbudžetiskākā iespēja nokļūt Izraēlā. Es domāju, ka Izraēlas migrācijas dienesti par to zina)
аватар Lyusiaverh
Mums ar māsu paveicās, bijām starp tiem laimīgajiem, kurus palaidām garām, no visas grupas 30 procentus neielaida.
Un viņu vidū bija vīrs un sieva -
sieva pagāja un vīru nelaida iekšā, abi aizbrauca uz viesnīcu. Baidījos, ka neielaidīs, jo tā bija mana pirmā pase un vispār pirmais ārzemju ceļojums. Logā sastapu diezgan adekvātu meiteni, pajautāju, kur un pie kura strādāju, ar ko braucu un vai šī ir mana pirmā pase, prasīju telefona numuru, skatījos kādas piecas minūtes, prasīju viesnīcas rezervāciju. no Šarm eš Šeihas un palaida garām.
Patiešām, kā visi šeit raksta, muitošana aizņem daudz stundu.
Starp citu, es nevarēju saprast un noticēt, ka daudzus nelaiž iekšā nelegālā darba dēļ. Bet es tam ticēju.. No mūsu grupas divas sievietes neatgriezās Šarmā, apmaldījās, tad atzvanīja gidam un teica, ka neatgriezīsies, lai nemeklētu. Kā šis.
аватар Ukraine.ua
Guvām daudz nepatīkamu iespaidu !!!!! Kratījāmies uz Izraēlas robežu no Šarmas 3 stundas, 1 stundu stāvējām rindā uz aptauju, lai izietu cauri robežai, tad 3 stundas gaidījām atbildi. Iznāca kādas tūrfirmas pārstāvis Izraēlā un mūsu grupai (52 cilvēki), kas nebija saņēmušas pases, pateica, ka mūs nelaiž, jo bija aizdomas, ka varam palikt strādāt. T e no 3 tūristu autobusiem 1 devās uz darbu!!!! Dīvaina statistika! Man ir lielisks darbs Ukrainā, es nezinu ivritu, es nezinu angļu valodu labi, bet mana dzimtā valoda ir ideāla! Taču mēs ar ģimeni ļoti vēlējāmies apmeklēt svētvietas. Mēs paņēmām lētāku viesnīcu Šarmā, lai paliktu nauda ekskursijai uz Izraēlu - rezultātā mēs iztērējām papildu USD 50 vienai personai “ekskursijā” līdz robežai un atpakaļ naktī neērtā autobusā !!! Nogulējām visu nākamo dienu (tas ir, zaudēto atpūtas dienu Ēģiptē). Vai tomēr labāk ir atgriezt vīzas? Tātad vismaz savā valstī es sapratīšu, ka man nav jēgas tērēt savu laiku ceļojumam uz Izraēlu.
аватар Stanislav_5
Es lasīju jā!!
Un tagad gribējām aizbraukt uz Šarmu un braukt uz svētvietām, mums ir pāri 60.
Labi, ka 2007. gadā lidoju no Turcijas uz Izraēlu – nekādu problēmu nebija. Ielaida visus, pat krievu vecmāmiņu ar mazdēlu bez pilnvaras.
аватар shok2017
2018. gada 5. oktobrī bijām ap 50 (ukraiņi (arī mēs). krievi, baltkrievi) no ANEX tūres un vietējais tūroperators Ēģiptē un Izraēlā - TRUST TOURS (tie, kas pirka ne viesnīcā no sava operatora) nedrīkstēja iebraukt Izraēlā no Tabsas. Mūs (mēs ar meitu) nepratināja, jo Biju sašutis pēc gida (Alekseja) vārdiem, ka katrai pratināšanai paiet 15-20 minūtes, ja mūsu būs tik daudz, tad autobusā neiekāpsim pirms 11:00, t.i. būs nepabeigta ekskursija, kurai nav jēgas, tāpēc, ja viņi mūs nelaidīs 30 minūtes, autobuss mūs negaidīs. Kas tas ir? Pieprasu no gida, lai viņš pasaka robežsargiem un atdod mums pases, jo. Neredzu šajā gadījumā jēgu sēdēt uz robežas. Bet bija daži cilvēki, kuriem tika pļauka ar deportāciju (citādi nevar teikt). Daudzi skatījās pa telefonu, skaitīja naudu. Viņi jautāja kādai vecāka gadagājuma sievietei (kuru pēc nopratināšanas neielaida), kāpēc viņa atpūšas Ēģiptē bez vīra, tā ka viesnīcas fotoattēlā bija redzams, vai Izraēlā ir draugi/radinieki, uz ko viņa atbildēja: “Nē”. viņai: "Kāpēc tad tev jābrauc uz Izraēlu? Viņa : "Svētās vietas apskatīt, lūgt", viņai: "Vai tu nevari lūgt mājās?", Viņi prasīja vīrietim fotogrāfiju no darba ...
аватар shok2017
Man uzdeva tikai 3 jautājumus (robežsargs ne pārāk labi runāja krieviski). Bet viņu sašķobīja atbilde, ka mēs ar meitu viesojamies (plānots) Izraēlā jau 3. reizi. Nu, mums patīk apmeklēt svētās vietas Izraēlā! Pareizāk sakot, viņiem tas patika. Pēc pirmajiem iespaidiem par svēto zemi: cildens un garīgs, tiešām “zosāda” .. Tagad pēc tik pretīgas, pazemojošas procedūras man pat gribējās iesūdzēt tiesā Izraēlas valsti. Atturēti viņi teica, ka tas būtu pārāk dārgi. Tāpēc tagad es esmu antireklāmas ekskursijas uz Izraēlu (.
аватар shok2017
Mums atdeva 80 no 200$ (par 2) Jautāju TEZ TOUR cik viņi ietur atgriešanās gadījumā no Izraēlas robežas, atbildēja 30-40$, atkarībā no nenokavēto skaita. uz robežas visas procedūras, izņemot robežsargus, izgājām tikai 1,5 stundā. Ar mums brauca daudzi poļi, tikai lidoja garām robežsargiem. Šķiet, ka viņi saņēma atļauju iebraukt Izraēlā ar vienu skatienu.
аватар shok2017
Jā, un es runāju arī ar gidiem Šarmā, dienu iepriekš pirmdien no 83 cilvēkiem tikai 5 tika ielaisti.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Šarm eš Šeiha
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl