Jautājums o Šarm eš Šeiha

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
10593 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Izvēle starp Hilton Sharks Bay un Albatros Aqua Blue
Pēc Albatrosa mīnusiem: 3. līnija un daudz bērnu, bet pati viesnīca man ļoti patīk (pēc bildes spriežot), Hiltone, cik saprotu, ir sliktāka, bet plus 1. rinda. Galvenie kritēriji: jūra, ēdiens, istabas un tas, ka bija jautri.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
12 abonenti  • prasīja 2017-07-257 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  33
аватар Pavel1900
Ko tu mīli vairāk? Ābols vai bumbieris?) Es domāju, ka Ēģiptē visas viesnīcas pēc apkalpošanas kvalitātes, ēdināšana ir aptuveni vienāda (nu izņemot ļoti dārgās viesnīcas kā Barons) par Albatrosu neko neteikšu, bet tieši pirms gada plkst. šoreiz Hiltone bija piebāzta līdz galam, bet tiesa, 75% bija ēģiptieši, kas, protams, nemaz nav īpaši labi, ņemot vērā, ka viņi vispār nav dzirdējuši par higiēnu un ēdnīcā tiek laizītas visas karotes, kas guļ traukos. (pagaršoju) un liek atpakaļ. Vienīgais viesnīcas pluss, 1 līnija un augsts serviss, tas pats, šī ir Hiltone.
аватар zolyshka111
Es vairāk mīlu avenes)))) tikai jokoju. fakts ir tāds, ka ēģiptieši viesnīcās + - viena cenu kategorija ir virs jumta, un viņi mani nebiedē, tas nav par viņiem. Respektīvi, Hilton servisa krīze nekādi neparādījās, vai tomēr tā ir "klibo"?
аватар Radushka58
Mums patika Hilton Sharks Bay. Istaba bija lieliska, jūras līmenis! Ēdiens... nekas īpašs, kā visur citur tāda līmeņa viesnīcās, cik saprotu. Bet, katru dienu grilēta gaļa (vista-zivs-aknas-jēra-liellopa gaļa). Jūs varētu meklēt vairāk. Neviens neskatījās šķībi. Tīrība... radinieks (labāk neskatīties pārāk cieši).
Smieklīgi? Nezinu. Mēs devāmies pastaigā pa SOHO. Par laimi, tas ir ļoti tuvu.
аватар zolyshka111
Raduška, kad tu biji Hiltonē?
аватар Pavel1900
zolyshka111
Apkalpošana Hiltonē tiešām ir augstā līmenī, bet tieši otrādi, par servisu (cik ātri pie manis atnāk, piemēram, nomaina spuldzīti vai salabo kondicionieri, kas man gluži otrādi) es absolūti nedomāju. pastāvīgi ir junk vai tas pats seifs), bet es nedomāju par pārtiku, un ne tik daudz, kas būtu Tas bija garšīgi un daudzveidīgi, bet svaigi! Tā nu trešajā dienā daudziem vēderi sāpēja un nepārgāja, ka vienkārši nedzēra, nekas nepalīdzēja, tiklīdz viņi ieradās mājās, viss uzreiz aizgāja. Bet tā varētu būt mana lieta. Viesnīcas plusi ir tās nosaukums, velk uz saviem 4, labs serviss, jūra tā-tā, pareizāk sakot jūra laba, bet koraļļi jau 90% beigti, jāpeld uz Sivas pusi, tur ir ugunsgrēks (kur atrodas ēka) Viesnīcā nav animācijas, pareizāk sakot, viņa ir, bet es viņu nekad neesmu redzējis, jo viņa ir tikai no rīta pie baseina. Vakarā priekšnesumu nav, tikai ar bērniem klusi dejo un dejo kādā no bāriem.
аватар Pavel1900
zolyshka111
Un vispār par šo naudu ieteiktu paņemt Royal Grand Sharm, viss tas pats, 5, teritorija daudz lielāka, ēdiens ne sliktāks, 1 rinda, + arābu praktiski nav, tikai mūsējie vai izskatās kaut kas līdzīgs oāžu rifam. Un jūra ir daudz interesantāka (zivis, koraļļi)
аватар Radushka58
2016. gadā. Tas arī ir, visticamāk
аватар LindaLinda
Ja nav mazu bērnu, tad Aqua Blue nav ko darīt. Hilton Sharks Bay ir pluss - netālu no Soho, bet es izvēlētos Concord vai Island View.
аватар Radushka58
inna_šarkeviča
uz Salu laikā, kad braucam (novembra sākums-vidus) bēguma laikā, straume ir spēcīga. Mēs tur bijām vienreiz
аватар xsuxa
Katrs pats izlemj, kas viņam ir svarīgs. Serviss, ēdiens, jūra... Man (es ziņkārīgs) Albatrosam ir ievērojams pluss - no tā ir viegli izpētīt un salīdzināt vairākas populāras pludmales: savvaļas pludmale netālu no Albatross pludmales, Ras Katy pludmale, Faraan un Phanar. Un vakarā varat doties uz vecpilsētu, uz Fares restorānu pēc šikas specializētas zivju zupas (mūsu izpratnē šī nav gluži zupa...), Il Mercato ielu. Uz Soho (atkal man personīgi) otrā reize vairs nav interesanta, bet nekā cita tur nav.
аватар zolotko63
Tagad Royal Grand Sharm ir tik daudz arābu, pirms tam viņu nebija tik daudz ((((
аватар LindaLinda
xsuxa, mēs esam bijuši Aqua Blue 5 reizes un Concorde 7 reizes. Bez Fares, Aqua Blue rajonā mūs nesaista nekas, īpaši nevīžīgā vecpilsēta. Labāk ir meklēt suvenīrus 1001 naktī, un Il Mercato mums vairāk patīk Fares. Soho, ja dodaties uz turieni no citas pilsētas daļas, otrreiz var nebūt ko darīt, bet, ja dzīvojat netālu esošajā viesnīcā, tas ir pavisam cits stāsts. Par gaumēm, protams, nestrīdas, katrs izvēlas pats.
аватар Radushka58
xsuxa,
tieši tā! "ja tu dzīvo tuvumā"...
аватар zolyshka111
inna_sharkevich, tātad tu iesaki Aqua blue vai Hilton, citādi es īsti nesapratu?
аватар LindaLinda
zolyshka111, rakstīju, ja nav mazu bērnu, tad Aqua Blue nav ko darīt. Kad mūsu bērni izauga, mēs pārtraucām turp doties. Izmēģinājām Concorde un viss sanāca. Man ļoti patīk pati viesnīca un Soho tuvums. Bezmaksas autobuss uz Naama Bay katru dienu. Septembrī atkal turp lidojam.
аватар Blakpolice.com.
zolyshka111 kaut ko tu lemj par viesnīcu uz ilgu laiku!? Ir pienācis laiks slēgt līgumu ar tūrisma aģentūru.
аватар zolyshka111
Blakpolice.com., es nemeklēju sevi, radiniekus, viņi ir izvēlīgi. ar kādu tūrisma firmu slēgt līgumu un par tēmu?
аватар Blakpolice.com.
Vai tu esi otium!?,
аватар Blakpolice.com.
Es domāju līgumu par tūrisma pakalpojumiem.
аватар zolyshka111
Un es pats vēl neesmu izlēmis))) bet, iespējams, Otium, jā)))
аватар kkk1204
Mēs bijām Hilton viesnīcā 2015. gada janvāra beigās. Pati viesnīca sastāv no divām viesnīcām.
Viens 1.līnijā - kompakts, mājīgs (nez kāpēc viņi tur apmetās vairāk nekā mūsējie), labākie numuriņi ar numuru 1xxxx, 1 korpusā, uzņemšanas ēkā. Restorāns vairāk atgādina ēdamistabu, vakara animācija ir tikai 1. korpusa pagraba bārā (atvērts pēc 22:00). Pie baseina ir viens bārs (atvērts līdz 22:00).
Otra 2.līnijā platāka, ar milzīgu baseinu un irdenām smiltīm (tur apmetušies ārzemnieki un vietējie), par cipariem neko nezinu. Restorāns kā pienākas - restorāns.
2 līnijās gandrīz katru dienu bija diezgan pieklājīgas izrādes (nevis animācija). Jūs varētu ēst šur un tur.
Pludmale šaura, daudzlīmeņu, ir bērnu baseins. Jūra ir laba. Labs stacionārs, liels bārs pludmalē (nevis bārs).
Par ēdienu esmu mierīgs – tas mani netraucēja.
Soho tuvums ir + vakaros.
аватар kkk1204
turpinājums...
2016. gada novembrī bijām Sivā, ejot garām Hiltonei Soho, vaicājām hiltiešiem, kā - atbilde ir jā, bet šķiet, ka 2 līnija nedarbojās.
Šajā rajonā budžeta viesnīcas Nr.1 ​​Siwa, Nr.2 Grand Oasis, Nr.3 Island (tas ir mans personīgais viedoklis).
аватар 6040999
Hiltone 2016 - un ar katru gadu sliktāk..... Pats gids teica, ka Hiltone Šarmā vairs nav tā pati (ēdiens, apkalpošana), tikai jūra palikusi nemainīga no bijušās Hiltones, Hurgadā vairs nav 5
аватар Radushka58
6040999
Nu ja salīdzina... Uz Ēģipti sākām braukt 2007. Kopš tā laika VISAS viesnīcas, kurās esam bijuši, ir palikušas sliktākas.
Bet, mēs braucam no pāri jūrai un, redz, kur vēl var lēti izpeldēties akvārijā ar tropu zivīm?
аватар zolyshka111
Atbildes apklusa. Hiltone ir slikta, bet kas tad ir labs cenu kategorijā diviem 1000 USD. 8-9 naktis?
аватар LindaLinda
Šajā cenu diapazonā Hilton nav īsti slikts. Ja vēlaties labāk - Concord Front 1. rindā vai Concord Sport 2. līnijā.
аватар Pavel1900
zolyshka111
par savu naudu var, ja 8-9 naktis, neiesaku 4k, vismaz 2 vai pat 3. rinda. Nekautrējies ņemt Dominu no 5, rifs tur labs, ēdiens normāls, nu viduvējs kā visur citur.
https://prnt.sc/g0w77e
аватар zolyshka111
inna_sharkevich, es gribu Savoy vai Hayat, bet maciņam ir cits viedoklis))) Konkordi ir dārgāki par mūsu budžetu, diemžēl.
аватар kkk1204
Viesnīcas jūsu makā šajā rajonā #1Siwa, #2Grand Oasis, #3Islands
аватар zolotko63
Paskatieties uz Otium Hotel Amphoras 5 *, arī nav slikti!
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Šarm eš Šeiha
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl