Jautājums o Šarm eš Šeiha

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
10597 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
Iesakiet labu viesnīcu ar skaistu rifu Šarm eš Šeihā
Iesakiet labu viesnīcu ar skaistu rifu Šarm eš Šeihā
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
13 abonenti  • prasīja 2017-06-197 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  25
аватар Blakpolice.com.
Izvēlieties viesnīcu Sharks Bay.
аватар zolotko63
ISLAND VIEW RESORT 5 * vai ROYAL GRAND SHARM 5 * kurš ir labāks ŠODIEN?
аватар Blakpolice.com.
Viesnīcas ir vidējas ēdināšanas un apkalpošanas ziņā, bet rifi šajās viesnīcās ir labi un atrašanās vieta ir pirmajā netālu no Soho, otrajā El Mercado. Kur ir laba vieta pastaigai.
аватар Veter.Peremen-Nadezhda.Kurganskaya
Ir daudz labu viesnīcu ar skaistu rifu.Norādiet kurā mēnesī braucat un kāda aptuvenā cena jums ir piemērota
аватар Veter.Peremen-Nadezhda.Kurganskaya
Es apstātos pie Royal Grand Sharm.Tur ir bagātāka zemūdens pasaule.Bet es gribētu precizēt,kas jums ir vissvarīgākais jūsu atvaļinājumā.(Jūs vairāk interesē relaksējoša atpūta, snorkelēšana, niršana, diskotēkas un klubi, jūs gatavojas atpūsties kopā ar ģimeni vai bērniem).
аватар zolotko63
Plānojam braucienu jūlijā, budžets līdz 26 000 UAH diviem, mūs vairāk interesē snorkelēšana, diskotēkas NEinteresē))
аватар Veter.Peremen-Nadezhda.Kurganskaya
Ja jums patīk Royal Grand Sharm, dodieties) snorkelēšana tur noteikti būs brīnišķīga. Un viesnīca ir laba visos aspektos. Jūs noteikti to nenožēlosit.
аватар Veter.Peremen-Nadezhda.Kurganskaya
Laba viesnīca ir arī Concorde el Salam - baseins tur ir vienkārši foršs, un pludmale ir lieliska, un netālu ir Soho)
аватар zolotko63
Concorde ir labs, bet netiek pārdots) bija pirms pāris gadiem, patika))
аватар kvi2007
Es piedāvāju konstruktīvu pieeju, nevis sarunu ultimātu valodā! Visas nepilnības tiks novērstas vienas dienas laikā ar abpusēju vēlmi to izdarīt!, hmm ..., nav labākais mēnesis atpūtai Yegi..., abas viesnīcas nav ledus, salā ēdiens ir labāks, ar rifu - noteikti labāka Sala, otrreiz uz šīm viesnīcām nebrauktu! Tomēr jums ir ierobežots budžets... izvēlieties salu ar uzsvaru uz snorkelēšanu — tā ir labāka par Royal Grand!
аватар kvi2007
Atvainojos!!! Admin, dzēst, telefonā radās kļūme, tika ielīmēts svešs teksts ... (((
аватар kvi2007
Kas attiecas uz Royal Grand, kas visos aspektos ir labs .... - protams, ka drauga gaumei un krāsai nav kolēģu ..., jums ir dīvains priekšstats par parametriem .. . ;)
аватар _kotenok_
Mēs bijām Island View Resort 2017. gada maijā. Rifs ir krāšņs, viesnīca ir nogurusi, bet tas mūs netraucēja. Tikai 26 000 UAH maksā par divām 10 naktīm / 11 dienām.
аватар ivanova-l-o
Interesanti, ko citi rifu cilvēki ir redzējuši, sakot, ka salā ir krāšņs rifs.Visticamāk, ka viņi nepeld aiz bojām.Tas pats Meltons. Abi bijušie Sinai. Jūs varat paņemt jebkuru no rifu oāzēm, īpaši Sentido. Tās visas noteikti ir labākas par jūsu izvēlētajām.
аватар _kotenok_
Paskatījos jūsu ieteiktās Cyrene Grand viesnīcas cenas, cenā nemaz nav līdzīga - 10 tūkstošu atšķirība. Peldējām tālu 3 viesnīcas pa kreisi un pa labi.
аватар donbass2012
Un ja 29000 UAH.? Šeit ir labs variants, es pats šeit atpūtos... Man patika https://www.otpusk.com/search#f=1323& t=Sensatori%20Sharm%20El%20Sheikh%20Resort%205*&i=8004&y=hotel&c= 2017-06-27&v =2017-07-11&l=7&p=2&tc=&n=0&g=1&d=1544&o=ob%2Cbb%2Chb%2Cfb%2Cai%2Cuai&st=1% 2C2%2C3%2C4%2=C&pt=0&pt 0%2C10&e=&sr =&r=gaiss%2Cbus%2Ctrain%2Cship&w=false&ex=1
Mūsu pārskats: http://www.turpravda.ua/eg/sharm_el_sheyh/Coral_Sea_Sensatori_Resort-h8004-r206137.html
аватар kvi2007
Sensoriskais rifs ir izcils! Pati viesnīca kādreiz bija bez jautājumiem, domāju, ka būs interesantāk par salu, bet ir atšķirība cenā...
аватар inna4ka
Draugs bija Il Mercato.Viņi mūs aizved uz Tauera līča rifu, kur arī bijām. Redzējām bruņurupuci, un Napoleonus u.t.t.Bet jūlijam var būt karsts,kā tas ir bezvēja līcī.Var padomāt arī par Royal Grand Sharm Hotel vai jebkuru viesnīcu Nabq līcī,tur ir atklāta jūra un vējš.
аватар Shev37
Ja velk uz naudu Sensatoria, tad tur rifs ir ļoti labs, labāks par Concorde. No Sensatoria varat viegli aizpeldēt uz Barona rifu, kas līdz šim ir labākais Šarmā.
Ja nevelc naudu, tad Melton Reef atkal ir labāks nekā Konkordā, bet Meltonā ēdiens ir vidējs. Ras um Sid Bay viesnīcās vasarā būs karsts, jo tās atrodas slēgtā līcī, un zemūdens pasaule šajā līcī pēdējo 10 gadu laikā ir ļoti degradējusies. Moviepeak rifs ir labs, bet viss iekļauts būs apmēram 1500 USD par nedēļu, bet jūs varat arī dzīvot ar puspansiju
аватар Shev37
Royal Grand Charm nav slikta viesnīca, bet rifs ir viduvējs, diezgan vienmuļa siena, un, ņemot vērā to, ka šī viesnīca ir koraļļu ceļojumu bāzes viesnīca, tad tur būs daudz cilvēku un arī tautiešu satraukums. pontons (tilts)
аватар ivanova-l-o
Nebiju slinks un skatījos tūres,tāpēc Cerene Grand cena pat lētāka kā Island un Royal.Paskaties Join Up.Var iet cauri numuriem un citiem operatoriem.slikta viesnīca un barošana.
аватар Shev37
No Meltonas līdz Sensatorijai vairāk nekā 2 km būs pa jūru, atrodoties Melia Sinai (tagad Meltona), es pat nevarēju aizpeldēt līdz Baronam, labāk staigāt un nirt netālu no Barona
аватар mr.Givi
Domina koraļļu līcis (viesnīcu komplekss dažādām gaumēm un budžetam), milzīga teritorija, krāšņa pludmale ar rifu. Ieeja jūrā gan no pontoniem, gan no zemes (koraļļi tiek izgriezti cauri).
аватар angelicah
Viesnīca Sultan Gardens ir lieliska visos veidos
аватар andrey911
otium amphoras 5*
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Šarm eš Šeiha
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl