Jautājums o Šarm eš Šeiha

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
10593 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Izvēle starp Royal Albatros Moderna un Regency Plaza Aqua Park & ​​​​Spa
Laba diena visiem. Brauciens plānots jūlija pirmajā pusē. Abas viesnīcas ir Nabq, kas ir liels mīnuss (garo pontonu un vēju dēļ), bet viesnīcas ir pārāk labas. Jautājums, kura viesnīca ir labāka visos aspektos (rifs, ēdiens, numuriņi, apkalpošana) un kurai viesnīcai būs vislabākā ieeja jūrā? Interesē arī cik dziļi pontona galā, tas ir, pontona galā un uzreiz tīrs rifs ar piķa tumsu dibena vietā?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
14 abonenti  • prasīja 2017-05-247 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  38
аватар maziachik
Regency vispār nav rifa, pontons ir 350 metri, dziļums var būt līdz 3 m, ēdiens ir normāls, istabas ir C ar blakus durvīm, ēka ar numuriem 5000 ir neglīta, manuprāt Albatross ir gaišāks, lai gan atkarībā no tā, kāda ir emisijas cena.
аватар Validtours.com
Royal albatros modena ļoti jaukā viesnīcā ir akvaparks, jūra arī ir skaista
аватар NellyK
ja tomēr izvēlaties, tad kurš tieši liek iet uz Nabq ??? tur tiešām ir ļoti gari pontoni, un jūlija karstumā tiešām būs ļoti grūti pa tiem staigāt. Citos Šarm līčos ir daudz izcilu viesnīcu - skatiet dažādus diskusiju pavedienus.
аватар maziachik
Piekrītu, ja vajag rifu, tad labāk ir Sharks Bay (Island View, Concord, Sierra, Hilton, tikai ne Siwa), Ras-Um-Sid (Jazz Phanara utt., un var paņemt viesnīcas, atkarībā no kas ir svarīgāks jums personīgi .
аватар zolyshka111
NellyK, neviens nespiež, izņemot finanses ((((Viesnīcas Nabq ir salīdzinoši lētas. Spriežu pēc atsauksmēm un fotogrāfijām, šīs divas viesnīcas ir ļoti skaistas un atsauksmes labas), tāpēc precizēju The Grand Hotel Sharm El Sheikh 5 * joprojām ir piemērots cenai un Dreams Beach Resort Sharm El Sheikh. Kā ar šiem diviem?
аватар zolyshka111
maziachik, rifs principā ir sekundārs, galvenais ir ieiešana jūrā un lai nav asa dziļuma, nu lai dziļums gluds. Un pati viesnīca ir svarīga. Bijām Sharks Bay, tikai Hiltone ir piemērota cenai, bet par to ir jautājumi, vēl neapsveram.
аватар maziachik
Godīgi sakot, rifi mums ir svarīgāki, tāpēc, kad ar laimi nokļuvām Regency, tikai jūra mūs sarūgtināja, devāmies nirt tieši vecpilsētā, un tagad apkalpošana, iespējams, nav visur vienāda, bet tas ir mans personīgais viedokli.Izvēlies tikai to, kas tev ir pieņemams. Lai jaukas brīvdienas!
аватар maziachik
Varbūt tad viesnīcas Naamā, tur ir gluda smilšaina ieeja?
аватар Blakpolice.com.
Albatrosam ir ļoti garš pontons, dibena dziļums nav redzams, pastāvīgi viļņi + straume ir mīnusi. Sava akvaparka priekšrocības, labs ēdiens, bērniem īpaša pulcēšanās pantones vidū, veikali pie viesnīcas.
Ja tu pats, tad cita ir labāka, piemēram, Drembic, ja tev ir bērni, tad šī viesnīca ir tieši piemērota.
аватар Blakpolice.com.
Par Albatrosu būs jautājumi, jautājiet personīgi.
аватар Marsyanchik
Ras Um Sid ir ziemas līcis ar vēja necaurlaidīgām viesnīcām ar ilgu nolaišanos karstumā līdz jūrai. Jā, pludmalē ir maiga ieeja ūdenī, smiltis, pa pontonu - skaists koraļlis. Bet visi stieņi būs zem dedzinošas saules, tāpēc es neiesaku. Apsveriet viesnīcas pilsētā Makadi (Hurgada). Ir vējaina un gluda ieiešana jūrā, ir daži labi koraļļi (atkarībā no viesnīcas).
аватар Marsyanchik
koraļļi
аватар Kronsh
Nesen arī uzraudzīju šīs viesnīcas, bet atradu 3. variantu. Sultāna dārzs. Un atsauksmes ir normālas un jūra ir normāla. Ir ieeja no jūras un piestātne 20 m.Kopienā viss nepieciešamais. "Ēdam 8. Starp citu, tajā pašā cenu kategorijā, varbūt pat nedaudz lētāk.
аватар orbittours.ru
Ja mums ir jāizvēlas starp viesnīcām, tad Albatross ir labāks gan ēdināšanas, gan infrastruktūras ziņā. Abas viesnīcas NABC rifos tur nav īpaši labas. Abiem ir garš pontons. Un ļoti "lēna" ieiešana jūrā. Vasarā tur nav tāda straume kā ziemā, arī vēji ļauj iegūt patīkamu vēsumu. Bet izdegt saulainā laikā, vējā ir pusstundas jautājums. Vienkārši esiet uzmanīgi.
аватар zolyshka111
Kronsh, Sultan Garden ir dārgākas nekā šīs viesnīcas.
аватар Kronsh
Pelnrušķīte, par 10 naktīm uz divām iedevu 1160 dolārus. Albatross prasīja 1200. Tātad nav dārgāk.
аватар Veter.Peremen-Nadezhda.Kurganskaya
Piekrītu,ka Albatross būs labāks no diviem variantiem.Apkalpošana un ēdināšana pieklājīgā līmenī.Un ir mazs akvaparks.Un atpūta vasarā Nabq ir labāka,jo nav tāda karstuma un gaiss būs svaigāks nekā Sharks Bay, Naama un Hadaba apgabalā.
аватар zolyshka111
salīdziniet - dienas starpība izlidošanā, cenas starpība 319 dolāri.
аватар zolyshka111
nevis fotogrāfija
аватар Kronsh
Vai man jums jānosūta kvīts? Es nopirku biļeti pirms nedēļas. Es dodos 28. datumā.
аватар Kronsh
Es varu atiestatīt ceļojumu aģenta tālruni, runāt ar viņu.
аватар zolyshka111
Kronsh, nevajag kvīti)) Es jums saku, ka Sultāns man tagad ir dārgāks. Tas notiek (((
аватар Kronsh
Nu kā zināms.Lai gan ar tūroperatoriem vajag sarunāt. Nolaidu cenu no 1340 uz 1160. Pamēģini, viss var izdoties.
аватар zolyshka111
Kronsh, paldies, es arī kaulēšos. Un kad tu atgriezīsies? vai tad var objektīvi pateikt, kā ir sultānā?
аватар Kronsh
LABI. Es uzrakstīšu, kad atgriezīšos. Ierodamies 7. datumā.
аватар Blakpolice.com.
Kronsh nomet tālruni vai ceļojumu aģentūras vietni, kur var pasūtīt sultānu. 2015. gadā man bija Sultānā patika. Paldies.
аватар Tigrusya
Kronsh, kurš tūroperators? Un kā jums izdevās vienoties par šādu atlaidi, ja nav noslēpums? Tas ir 13,5% no cenas – vai tā notiek?
аватар zolyshka111
Blakpolice.com., paldies, ja izvēlēsimies Albatross, es jums uzrakstīšu.
аватар zolyshka111
Tigrusik2006, un tiešām, kaut kāda ļoti liela atlaide.
Kronsh, PM man ceļojumu aģentūras numuru. Paldies!
аватар solt07
ja vēl ir iespēja izvēlēties, Dreams Beach Resort Sharm El Sheikh par 100% pārklāj jūsu divus sākotnēji atlasītos. IMHO...
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Šarm eš Šeiha
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl