Jautājums o Šarm eš Šeiha

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
10593 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Dokumenti un apmales»
Vai mani ielaidīs izbraucot, ja būs pagājušajā gadā nesamaksātais sods par ceļu satiksmes pārkāpumiem?
Labdien. Jautājums patiesībā ir virsrakstā.
Pagājušajā vasarā es nokļuvu nepatīkamā situācijā ar jauno policiju, man tika uzlikts naudas sods par to, ka man nebija līdzi automašīnas apdrošināšanas (UAH 425). Bez detaļām sodu nesamaksāju. Tagad par to atcerējos un uztraucos - vai muitnieki mani atlaidīs kārtējā pludmales tūrē vai tomēr būs jāmaksā sods? Lidoju no Dņepras uz Šarmu 06.01.2017 ar diviem bērniem.
Paldies visiem, kas atsauksies.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
18 abonenti  • prasīja 2017-05-167 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  36
аватар Olgaolga153
Vai nav vieglāk samaksāt sodu un gulēt mierīgi?
аватар Olgaolga153
http://www.turpravda.com/tr/alanja/Club_Enjoy_Beach-h19910-question-19591.html par to jau šeit ir runāts, bet varbūt informācija ir novecojusi.
аватар Merime
Samaksāt ir vieglāk. Bet es negribētu maksāt - policijas pārstāvji uzvedās bubuli un ir arī citas nianses. Un informācija linkā visticamāk ir novecojusi - pagājuši 6 gadi, ceļu policija vairs neeksistē.
аватар kara77
Tīri teorētiski – tas ir iespējams. Bet praksē tas ir maz ticams. Jābūt tiesas rīkojumam. Jums jāievada robeždienesta bāzē. Maksimums - izpildu dienests var arestēt īpašumu. Ja jums pieder automašīna, viņi var apstāties kontrolpunktā un arestēt automašīnu līdz brīdim, kad samaksāsiet naudas sodu. Bet labāk samaksāt sodu, tev ir vēl 2 nedēļas laika.
аватар Olgaolga153
Ukrainas likumus nezinu, bet pēc krievu valodas (piekrītu kara77) ir jābūt tiesas lēmumam. Tikai tad jums var parādīt "sarkano gaismu".
http://www.prostobank.ua/finansovyy_gid/otdyh_semi/sovety/kak_pered_otpuskom_proverit_ne_ustanovl eny_li_dlya_vas_ogranicheniya_po_vyezdu_za_granitsu, lai gan ir maz konkrētas informācijas, bet ir tālruņa numurs. kur zvanīt. Noteikti ir vietnes, kurās norādīti parādnieki.
аватар ollennka
Nesapratu iemeslus, kāpēc tu gadu nemaksā sodu un nepārsūdzi. Un tā kā soda apmērs ir mazs, tad diez vai tā dēļ sāks tiesvedību un nodos VAD un robežsardzei.
аватар travelsita
Ja robeždienestā neesi iekļauts to personu sarakstos, kuras nedrīkst ceļot uz ārzemēm (tas ir ar tiesas lēmumu), tad tevi laidīs cauri. Dažiem ir ap 10 000 un vairāk parāds komunālajā dzīvoklī - izlaiž. Sazinieties ar robežsargu un pārbaudiet.
аватар Vic-Grin
100%, ka viņi palēnina. Dzirdēju par gadījumu, kad cilvēks samaksāja naudas sodu, taču viņu no valsts neizlaida tikai tāpēc, ka viņa vārds netika dzēsts no parādnieku datu bāzes, kaut gan viņš robežsargiem uzrādīja soda samaksas kvīti. Tāpēc ir ne tikai jāsamaksā sods, bet jāierodas izpilddienestā ar kvīti un, stāvot pār izpildītāja dvēseli, jāpārliecinās, ka viņš no melnā saraksta izsvītro uzvārdu... Un apmēram policijas bargo uzvedību, vajadzēja laicīgi, noteiktajā kārtībā sūdzēties priekšniecībai. Varbūt sods tiktu atcelts.
аватар vlanda2006
Jā, muitnieki nebūtu atlaiduši, ja būtu zinājuši par šādu aizliegumu, kuru tikai tiesai vajadzētu noteikt pēc pašas sprieduma. Tātad, iespējams, "izlīst cauri", jums ir jāizmēģina "poke" metode. Valsts izpildītājiem vajadzēja no tevis pieprasīt sodu, vai tiešām viņi to sašķobīja?
аватар ollennka
Bet galu galā, lai tiktu izdzēsts no parādnieku datu bāzes, vispirms tajā ir jāiekļūst, tas ir, jābūt tiesas lēmumam? Izpildītājus sauc par izpildītājiem, jo ​​viņi izpilda tiesas lēmumus.
аватар Merime
Pāvel1900, lūdzu izvēlēties izteicienus un nenolaisties uz apvainojumiem.
Uzdevu konkrētu jautājumu un nelūdzu komentēt situāciju kopumā.
аватар kara77
Kas tad ir Pāvils? Laiks atļaujas būt rupjš?
аватар Igor_m
Atbrīvots bez problēmām! Ja robežu šķērsoji ar auto, tad 100% nē. Un tomēr, būsiet pārsteigts, bet soda apmērs vairs nav 425, bet daudz vairāk. Turklāt izpilddienests drīzumā izrakstīs rēķinu par "pakalpojumiem" "Māte neraud". Jauku atpūtu!
аватар Helengorshkova
Nekas tamlīdzīgs!Sodus neapliek ar nodokļiem un nekādu sodu.Mums bija sods uz 3 gadiem,kad pārdevām auto,maksājām summu,kas sākotnēji bija čekā
аватар Helengorshkova
Un atbilde autoram izpaliks
аватар Igor_m
Helengorškova, - "par naudas soda nesamaksāšanu 30 dienu laikā no lēmuma paziņošanas dienas tiek iekasēta soda nauda dubultā naudas soda apmērā. Par naudas soda nemaksāšanu un līgumsodu trīsdesmit dienas no dienas, kad iestājies pamats tā iekasēšanai, lēmums par soda uzlikšanu par noziedzīgajiem nodarījumiem ir izpildāms "(izpilddienests) - tāds ir likums. Nevajag būt tik kategoriskam, ne visiem "paveicas".
аватар kkk1204
Man liekas, ka bāzu nav (mana sieva pēc pases pirmslaulības uz Ēģipti brauca 4 reizes un vēl brauks). Tādā stāvoklī ir jābūt policijas bāzei. Tiesa lemj nevis bāzes, un arī bankas var sniegt informāciju muitai..
аватар Igor_m
Mikola, policijas izrakstītais naudas sods tiek ievadīts vispārējā datu bāzē, un, šķērsojot Ukrainas robežu, tas tiek noteikts uzreiz. Kādas sekas? - izfantazējiet sevi.
аватар Igor_m
Piebildīšu - šķērsojot robežu ar auto.
аватар kolyan_cat
Tas atgādina manu neseno situāciju - dzīvoklis svaigi uzceltā mājā, cilvēki taisa remontu, ievācas. Rodas jautājums par domofona uzstādīšanu. Apkārt staigā aizdomīgi cilvēki, vienam uzlauzts pieliekamais, citam kāpņu telpā nozagti bērnu ratiņi, kaimiņmājā noņēmuši kāpņu telpas restes, nozagt skaitītāju...
Emisijas cena 1000 UAH. no dzīvokļa. Vispārējā čatā notiek diskusija, un ir cilvēki, kurus "mēs neizīrēsim, dārgais". Neskatoties uz to, ka cilvēki ir ieguldījuši dzīvokļos no 500 000 UAH. un vēl 150 tūkstoši remontam., 1000 UAH. par domofonu viņiem "dārgi" un daudz iemeslu, kāpēc neizīrēt.
Šur tur autors šķiet no viena kontingenta.
аватар Merime
Kā cilvēkiem patīk etiķetes?
Nezinot ne cilvēku, ne situāciju, ne vispār neko.
Tomēr esmu pateicīgs par praktiskiem padomiem tiem, kas tos sniedza, un par zinātni, kas principā neprasa padomu par šādiem resursiem tiem, kas par tēmu neko neraksta, bet izdara skaļus secinājumus.
Paldies vēlreiz, miers, savstarpēja pieklājība un pacietība visiem :)
аватар Igor_m
Merime, un jums tas pats! Un nepārkāpjiet ceļu satiksmes noteikumus, to darot, jūs pakļaujat ...
аватар Merime
Paldies Igoram. 15 gadu braukšanas pieredzes laikā šāda situācija notika pirmo reizi. Es precīzi zinu, cik trausla ir cilvēka dzīve un cik svarīgi ir ievērot ceļu satiksmes noteikumus no visiem satiksmes dalībniekiem.
Un, ja nedaudz vairāk, tad rīta agrumā apstājos, lai paņemtu kolēģi nepilnu 30 m attālumā no sabiedriskā transporta pieturas. Jāsaka, ka pieturā nebija ne dvēseles, un kolēģis kavējās, bet bija redzeslokā (skraidīja pilnā ātrumā)).
Tikko garām gāja patruļa, kura, tā kā citu transportlīdzekļu veidā nebija alternatīvas, bija ļoti "laimīga" ar mani ...
аватар ollennka
Un sākotnējā versija bija par apdrošināšanas trūkumu ...
аватар Merime
ollennka, tieši tā. Par stāvēšanu blakus autobusa pieturai - minimālais naudas sods ir 255 UAH. Bet, kad izrādījās, ka viņiem nav apdrošināšanas (uzreiz prasīja uzrādīt tiesības, reģistrācijas apliecību un apdrošināšanu), viņi par to uzlika naudas sodu, jo. summa ir lielāka.
аватар travelsita
Samaksā sodu un aizmirsti! Nervi un mokas ir dārgākas.
аватар Igor_m
Merime, cilvēciski tevi var saprast un attaisnot, bet pēc likuma - nē, piedod. Darīsim tā un darīsim vienmēr - pārkāpts, tad atbildi, citādi Mēs savā valstī neko necelsim. Bet policijai nevajadzētu kautrēties"bāzt degunu", un ne tikai policijai. Izbrauc ar auto uz ārzemēm, izdari tādu pašu pārkāpumu, un viss aizvainojums pazudīs (kopā ar naudu) pats no sevis. Ir pienācis laiks visiem atpūsties, jebkurā vietā, katrā jautājumā un atbildē ir jūtams nogurums ...
аватар Helengorshkova
Igor_m Es jums izsaku patieso situāciju, kas notika ar mums
аватар mindguru
2 kkk1204: bankas nenodod muitai nekādu informāciju.
аватар admin
Pavel1900 atbildes ir izdzēstas. Izteica brīdinājumu.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Šarm eš Šeiha
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl