Jautājums o Šarm eš Šeiha

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
10597 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
Viesnīca ar 4 gadus vecu bērnu Šarmā marta sākumā
Lidoju kopā ar 4 gadus vecu bērnu februāra beigās, marta sākumā (28/1) provizoriski. Es nevaru izvēlēties viesnīcu. Es gribu 14 dienas. Bezvēja līcī ar labu pludmali un koraļļiem. Vēlams ar akvaparku (apsildāmu) un bērnu animāciju. netālu no augļu tirgus. Mani līdz šim iecienītākie ir Iberotel Palace 5* un Sentido Reef Oasis Senses Resort 5. Ko jūs ieteiktu vai aizrādītu?)
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
14 abonenti  • prasīja 2017-02-217 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  20
аватар nekto_a
Ļoti laba Sentido Reef Oasis Senses Resort 5 izvēle.
аватар brigantina35
Ja izvēlaties starp divām viesnīcām, tad bērnam es izvēlētos Sentido Reef Oasis Senses Resort 5, jo infrastruktūra to veicina, neskatoties uz to, ka tā atrodas otrajā līnijā. Tūristi vienmēr ir bijuši laimīgi. Nu, ja tikai pieaugušie, tad Iberotel Palace 5
аватар brigantina35
Ak, un vēl viena lieta saistībā ar Iberotel Palace 5 - viesnīca uzņem viesus ar bērniem līdz 2017. gada 30. aprīlim (pēdējai uzturēšanās dienai).
Īslaicīgi slēgts (līdz aptuveni 2017. gada aprīlim):
Austrumu restorāns Ala Carte
Borsalino diskotēka
Pludmales koraļļu daļa ir slēgta atjaunošanas darbu dēļ (beigšanas datums nav zināms).
Šī ir piezīme jums.Kā saka: iepriekš brīdināts ir forearmed.
аватар Veronika7081
Labrīt. Pareizi raksta, ka ja ar bērniem, tad no jūsu iespējām labāks ir Sentido Sens (2.rinda). Varat arī apsvērt Jazz Phanar (1. līnija) un Reef Oasis Beach (1. līnija).
аватар kleo5555
Uz Iberotel labāk neiet, mēs tur bijām decembrī-tin! Izlasi manu atsauksmi par šo šausmīgo viesnīcu!!!!!! Es neiesaku ienaidniekam! Vienīgais + ir ideāla ieeja jūrā un viss! Jazz Phanar - tur viss ir vecs (izstaigājām viesnīcu, bija kaut kā drūms). Mūsu draugi bija ar 4 bērniem: 5,7,4 un 14 gadi Stella Di Mare, bija ļoti, ļoti apmierināti ar visu! Viņiem arī ļoti patika Movenpick! Izvēle ir tava! Veiksmi!
аватар mindguru
Ja "netālu no augļu tirgus", tad laba izvēle ir Island View Resort.
аватар brigantina35
Piekrītu iepriekšējai atbildei. Īpaši blakus šai viesnīcai ir Soho laukums. kur var pastaigāties un nopirkt sev daudz interesantu lietu gan sev, gan saviem mīļajiem :)))
аватар Veronika7081
Atbilde uz kleo5555. Jazz Phanar numuri ir atjaunoti, un tie vēl nav iekārtoti rezidencē. Bet tas lepojas ar labu aizsardzību pret vējiem. Protams: Jūsu iespējas: Stella Di Mare un Movenpick ir lieliskas viesnīcas apkalpošanas ziņā, taču tās nevar lepoties ar līdzīgu mieru. Un februāra beigās šis joprojām ir aktuāls jautājums.
аватар brigantina35
Un šajā viesnīcā netiek veikti nekādi remontdarbi. tāpēc mēs iesakām Island View Resort. 5.
аватар Marsyanchik
Stella di Mare un maksā attiecīgi gandrīz 700 dolārus dārgāk par 3 03.03. Nekā Jazz Fanara un par 600 vairāk nekā Iberotel pils! Tāpēc nav pareizi salīdzināt pakalpojumu. Ir daudz citu vietu, kur varat labi atpūsties par 1750 USD trim personām.
аватар Veronika7081
Marsjančik, tev ir 100% taisnība.
аватар sharm2112
Šarmā ir vairāk nekā 300 viesnīcu. Katrs ir labs savā veidā, un katram ir trūkumi, un katram ir sava adekvāta patiesā vērtība.
Izvēlieties jebkuru. Jūs joprojām saņemat Sinaja tīro gaisu un skaisto Sarkano jūru.
Ir tik forši, kad cilvēki uz nedēļu lido uz jūru un nopietni apspriež, kura viesnīca ir laba un kura slikta. It kā viņi tur pavadītu mūžīgi...
Ar tiem pašiem "ekspertiem"
аватар brigantina35
protams, ja ej un meklē mīnusus, tad tos var atrast visur, bet ja brauc atvaļinājumā, tad cenas/kvalitātes variantu vari izvēlēties sev, tas ir, jebkurai precei ir kāds pircējs.
аватар baldina.mari
Tagad mēs atpūšamies Albatros Aqua Blue. Bērniem šī ir paradīze! Es arī biju Rifu oāze. Kas attiecas uz mani, tad rifu oāze nav paredzēta bērniem. Jauniešiem un Hangout sesijām ir vairāk. Te tur bez bērniem un ar draugu pulku. Un Albatross ir otrajā līnijā, pludmale ir slepkava, bet ja paej nedaudz pa kreisi, vai ir nenormāli skaista vieta, ērta ieeja un daudz koraļļu) pašā viesnīcā ir 2 apsildāmi bērnu baseini ar slaidu kaudzi, tiek apsildīts 1 pieaugušais. Es nevaru izvilkt bērnu no baseina))) ļoti laba bērnu programma ar diskotēku, bērnu kubiņu, kur var atstāt bērnu un pavadīt laiku sev. Ēdiens ir lielisks, lai gan mans bērns vienmēr ēd slikti, bet ir daudz, no kā izvēlēties un ar ko barot mazos kaitēkļus)))) Iesaku to apsvērt)
аватар mindguru
Cienījamais sharm2112!
Pirms televizora iegādes interneta veikalā par pāris tūkstošiem dolāru, es personīgi izpētu tā tehniskos parametrus, kā arī lasu atsauksmes internetā. Atsauksmes no tādiem ekspertiem kā es.
Ko es daru nepareizi?
аватар nikolaich-7070
Albatros Aqua Blue tikko ieradās. Viesnīcā ir īpaši apsildāmi baseini. Mēs atklājām, ka 6 no tiem visiem ir sadaļa maziem bērniem. Bērnu baseinos ar slidkalniņiem, un tādi ir 4, ūdens parasti ir 40-45 grādi. Nevilcinieties, ja finanses to atļauj tikai tur. Veiksmi.
аватар agent_borabora
Iberotel Palace 5 ir viesnīca bez koraļļiem.
Sentido Reef Oasis Senses Resort 5 ir lieliska izvēle.
Stella un Movenpick ir viesnīcas bez ūdens parkiem.
Island View Resort - nav ūdens parka, nav pārtikas.
Aqua Blue ir otrā līnija.
аватар IberotelPalace
Lai visiem laba diena un labs garastāvoklis.
Visiem, kas lasīs par viesnīcu Iberotel Palace.
Koraļļu pludmale jau ir atvērta - nebija nekādu konstrukciju, bet bija nogruvusi dabiskā siena, pie kuras atradās pludmale, un tur atrasties bija bīstami, tagad viss ir mierīgi un droši.
Ar bērniem var ceļot līdz 2017. gada beigām.
Lai iegūtu jebkādu informāciju, lūdzu, sazinieties ar mani pa e-pastu [email protected]
Atbildēšu un palīdzēšu visiem.
Trūkumi ir visur, ja tos meklē :)
Vēlreiz jauku dienu un labu garastāvokli
Ar cieņu
Olga
Iberotel Palace pārstāvis
аватар Veronika7081
Sentido Reef Oasis Senses Resort 5* vai Reef Oasis Beach 5*, Jaz Fanara 4*. Tie ir labi aizsargāti no vēja.
аватар mindguru
Island View Resort - cilvēki ir patiešām izsalkuši.
Ēdienu labāk ņemt līdzi no mājām, jo ​​viesnīca to nedos.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Šarm eš Šeiha
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl