Jautājums o Šarm eš Šeiha

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
10597 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
Vai februārī Stella Di Mare ir vējains?
Sakiet, vai STELLA DI MARE būs vējains? Mēs vēlamies uz turieni doties februāra beigās
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
11 abonenti  • prasīja 2017-01-167 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  41
аватар ser_____Witness77
kāda tam tagad cena?
аватар amazon_ka
Būs vējains, viesnīca atrodas ragā.
аватар tally
ko tad izvēlēties, līdzīgu un bezvēja?
аватар amazon_ka
Skatiet Senido rifu oāzi.
аватар Veronika7081
Labvakar. Domāju, ka šajā periodā šajā viesnīcā būs vējains, jo tā atrodas Naama Bay. Līdzīgi vējš ir arī Nabkas līcī. Bet mazāk vēju Ras Um El Sidā. Piemēram: Reef Oasis Beach Resort, Hilton Waterfalls, SunConnet Sunrise Diamond, Royal Grand Sharm, Jaz Fanara. Cita lieta: kādas ir prasības viesnīcai, atpūtai, apkalpošanai, ēdināšanai. Vai plānojat ceļot kā pāris vai ar bērniem? Kāds ir budžets? Daudz jautājumu.
аватар Veronika7081
Lai gan pati Stella di Mare viesnīca ir forša.
аватар tally
Apkalpošanas un ēdiena prasības saprāta robežās
Atpūta kopā (romantiska)
Cena no 1000-1200 USD diviem
аватар Shev37
ja budžets atļauj, tad muvinpick, tas ir Nayame Bay, bet tur nav vējains un rifs pirmajā pludmalē nav ļoti slikts
аватар tally
muvinpick dārgi
аватар Veronika7081
Nu, ja plānojat atpūsties bez bērniem, tad tas jau ir nedaudz vieglāk. Vismaz vairs nav jādomā par ērtībām, ieejot jūrā. Starp citu, iepriekš amazon_ka jums ieteica Sentido Reef Oasis. Starp citu, to var arī uzskatīt par iespēju.
аватар agent_borabora
Reef Oasis Beach Resort, Jaz Fanara - pilnībā aizsargāts no vēja.
Hilton Waterfalls, SunConnet Sunrise Diamond, Royal Grand Sharm – nav aizsargāti no vēja.
Stellas analogs, bet visvairāk aizsargātais Sentido Reef Oasis Sences.
аватар tally
Paldies :)
аватар Veronika7081
agent_borabora, nepiekrītu jums par Hilton Waterfalls. Es personīgi tur atpūtos ar savu vīru martā (tomēr 2008. gadā), 10 dienas. Nebija nevienas dienas, kad vēja dēļ viņi nebūtu drīkstējuši peldēties. Turklāt ir pontons, funikulieris. Un tur bija jauks apsildāms baseins. Protams, laikapstākļi var mainīties. Turklāt jūs, protams, nevarat salīdzināt brīvdienas dažādos gadalaikos dažādos gados. It īpaši, ja ņemam vērā nestandarta situāciju kopumā Ēģiptē šogad. Tomēr par Hilton Waterfalls, kā arī par Jaz Fanara tagad ir pretrunīgas atsauksmes. Jaz Fanara ir arī personīgi pieredzējusi atpūtu, taču arī 2007. gada decembrī. Katru dienu peldējāmies jūrā, 100% aizsardzība pret vējiem. Tikai vakarā uzvilka blūzes. Bet viesnīcai ir savi trūkumi: garāks par platumu. Standarta numuri atstāj daudz ko vēlēties. Labāk apmesties vismaz ar skatu uz baseinu.
аватар agent_borabora
serna7081, varbūt tavā atvaļinājuma laikā Hiltonē vispār Šarmā bija mierīgs laiks un varēja peldēties jebkurā viesnīcā?
аватар Veronika7081
agent_borabora, ko es varu jums atbildēt? Es nezinu, varbūt Šarm toreiz bija lieliski laikapstākļi. Bet fakts paliek fakts. Starp citu, es personīgi redzēju Reef Oasis Beach Resort, jo Jaz Fanara ir kaimiņš. Un es jums piekrītu, ka Reef Oasis Beach Resort ir pilnībā aizsargāts no vējiem.
аватар tally
Paldies visiem, izskatās, ka ir īstais laiks doties uz Sentido, lai gan Stella tiešām ir ļoti laba)))
аватар Veronika7081
Tally, vienīgais, kas jāņem vērā: Sentido Reef Oasis Sences faktiski atrodas otrajā rindā. Bet es domāju, ka pieaugušajiem tā nav problēma.
аватар Veronika7081
Atvainojiet par kļūdu. :)
аватар AllOverTheWorld
un kad Movenpiks kļuva dārgāks par Stellu un Sentido? tīri retorisks jautājums.
аватар Marsyanchik
Es dzirdēju, ka Sentido un Beach tagad ir apvienoti vienā viesnīcā un arī ēdiens. Daudzas pazīstamas lietas nedarbojas, daži restorāni ir slēgti. Vienkārši iesaku pirms pirkšanas pārbaudīt, lai nenāktu vilties savās cerībās.
аватар agent_borabora
Jā, Sentido un Beach ir apvienoti vienā teritorijā. Tātad Sentiido "otrā līnija" nav gluži pareiza. Salīdzinot teritoriju ar blakus esošajām viesnīcām, attālums līdz pludmalei ir tieši tāds pats kā citās viesnīcas pirmajā rindā.
Viesnīcas šobrīd pilnībā nedarbojas. Daži restorāni ir slēgti. Taču ēdieni katras viesnīcas galvenajos restorānos ir atšķirīgi.
Movenpick, Stella, Grand Rotana, Sentido ir viena līmeņa viesnīcas. Ekskursiju cena lēkā, tāpēc ir vērts pievērst uzmanību tam, kurš ir lētāks brīdī, kad tiek pieņemts lēmums par rezervāciju.
аватар tally
Paldies, es tā darīšu)
аватар NataSt66
Kā ar Blue Bay Reef Oasis?
аватар NataSt66
Arī labs un aizsargāts no vēja.
аватар agent_borabora
"Rifu oāzes zilais līcis"
- aizsargājama ir tikai pludmale, bet pats līcis nē. Lai gan viesnīca kādreiz bija laba. Pēdējā mēneša laikā nav saņemtas negatīvas atsauksmes.
аватар mishonok
pateicoties bora-bora, mēs beidzot un paši pieņēmām lēmumu par sendido februārim, šajā periodā Šarmā viņam nebūs analogu
аватар agent_borabora
Sentido nav analogu kritēriju kombinācijas ziņā: telpu novitāte, teritorijas dizains, ēdienu izvēle un klāsts, un pats galvenais, slēgts līcis ar skaistu koraļļu rifu - ne tikai Šarmā. , bet Ēģiptē vispār.
Pirms krīzes cena par to bija nepanesama. Kamēr čarteri no Krievijas netiks piegādāti (līdz martam), Sentido būs atbilstoša cena.
izmanto mirkli)
аватар ser_____Witness77
mīts par čartu atsākšanu no puilostanas jau ir 2 gadus vecs, ceru, ka tas paliks mīts vēl pāris gadus (vismaz;) ... no kurienes malka(-as)?
аватар AllOverTheWorld
neviens neatcēla pārvietošanās brīvību ... pat ar hartu aizliegumu..... tiešām kāds izbauda citas tautas pazemojumus ....
"Panas cīnās, un dzimtcilvēki plēš priekšējās slēdzenes"
p.s...jau daudzus gadus nevaru saprast adminu lojalitāti nacionālismam...vai tas tagad ir modē....dubultstandarta politika?
аватар ser_____Witness77
jā jā — tas ir tikai par tādu cilvēku kā jūs sūtīšanu))
Līber Pēteris!
Tavs draugs Hanss tev raksta,
Man jāsaka, ka mēs šeit Vācijā esam sašutuši un apbēdināti par daudzu krievu izteikumiem - kāds nicinošs "fricis"? Ko nozīmē “nogalināt vācieti”? un tas ir jūsu Ērenburgas raksts! Vai jūs uzskatāt šādus cilvēkus par "dzejniekiem"? kauns tev, Pēter.
Mēs ne visi atbalstām mūsu režīma politiku. Jāsaprot, ka Hitlers un vācieši nav viens un tas pats! tas ir tik viegli domājošam cilvēkam.
Jūs pats esat vainīgs, ka šodien Vācijā ir izveidojies Krievijas ienaidnieka tēls. no kurienes tas naids? ko mēs zinām par politiku? nekas. vai mums jācīnās vienam ar otru?
Lūgsimies un beigsim vairot naidu starp mūsu tautām.
Un tās Hitlera karikatūras tavos papīros! galu galā viņš ir tautas vēlētais fīrers. Es saprotu, ka demokrātija un leģitīmas vēlēšanas jums, krievi, nav skaidras - jums vajadzētu visas revolūcijas! bet apvainojot mūsu vadītāju, jūs apvainojat mūsu cilvēkus, kuri ir izdarījuši savu izvēli. Atceries šo.."
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Šarm eš Šeiha
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl