Jautājums o Šarm eš Šeiha

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
10593 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Barcelo Tiran Sharm 5, Sharm Plaza, Siva Sharm, The Grand hotel — ko jūs varat izvēlēties no šī?
Barcelo Tiran Sharm 5, Sharm Plaza, Siva Sharm, The Grand hotel — ko jūs varat izvēlēties no šī?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
9 abonenti  • prasīja 2017-01-117 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  51
аватар vitvitskaya_su
Labdien, atpūtāmies Siva Harmā, bijām ĻOTI apmierināti! Speciāli atstāju atsauksmi,varbūt kādam noderēs!Jūra super,skaista zivtiņa,apstādījumi.Darbs apsildāmais baseins.Pantonam ir 15m,var iet arī no krasta.nav akmeņi un bezvējš.
аватар lenokua
bijām decembrī grand hotel viss patika.pat dabūjām labu istabiņu uzreiz,jūra,attieksme,teritorija,ēdiens,internets pie recepcijas,skaista viesnīca. nav apsildāmu baseinu, bet mēs nekad nepeldējāmies baseinos pat tad, kad tie bija apsildāmi, kāpēc, ja ir jūra
аватар kkk1204
Novembrī bijām Sivā - brīnišķīgi, īpaši atpūta uz zāliena zāles. Jūra laba, aizpeldēju līdz kaimiņu viesnīcām pa labi. Visām viesnīcām ir problēmas ar pārtiku.
https://www.youtube.com/watch?v=7a7FbLu77YY
аватар lenokua
izlasījuši atsauksmes par grandiozo šarmu, viņi bija satraukti. patiesībā ēdiens bija garšīgs, dažādu veidu gaļas un zivju ēdieni, labi pagatavoti dārzeņi un deserti. saldējums no 12-17 bāros pludmalē un pie baseina, fasētās sulas bārā uz terases no 12-24 Viss bija garšīgi un pagatavots ar dvēseli
аватар orhideya21
Grand Hotel ir diezgan laba un kvalitatīva. Šeit ir uzkarsēts bass, vismaz viens nenāktu par ļaunu. Pēc vakariņām tas pietrūka. Pārējais ir lieliski.
Barselona - ar vējiem un viļņiem, nav mana izvēle.
Siwa atrodas tā, ka saule pludmalē atrodas gandrīz līdz saulrietam. Plus silts bass. Ēdiens ir vienkāršāks grand.
Sharm Plaza ir nedaudz vienkāršāks par grandiozu. Par apsildāmu basu šodien nezinu.
аватар ledi.lana
Neatkarīgi no tā, vai baseins ir vai nav apsildāms, mums nav nozīmes, jūra mums ir svarīgāka))
Svarīgs ir ēdiens, istabu tīrība, attieksme pret atpūtniekiem.
Tieši par šiem jautājumiem ir ārkārtīgi pretrunīgas atsauksmes.
аватар ledi.lana
Pirmkārt, mēs apsvērām Grand, bet tajā ir pārāk daudz kāpņu))
аватар lenokua
atvainojos par stulbo jautājumu, cik tev gadu? ir pastaigu iespējas. Kāpnes ir diezgan ērtas. tabu ratiņkrēslu lietotājiem, cilvēkiem ar kruķiem un ļoti sāpīgām kājām. kāpnes nav nepārtrauktas,
аватар ledi.lana
Mums ir 45, 48 gadi, bet pagājušajā gadā atpūtāmies viesnīcā Sahara Boutique Hotel (Hurgada), mūsu numuriņš bija pie centrālās ēkas un visu dienu: istabiņa-restorāns-pludmale, un tā 4-5 reizes dienā, pirmās trīs kājas dienas viņi nemitīgi ņurdēja (no ieraduma) un soļi tur bija šauri, vienmēr bija iespēja "saskrūvēt"))
аватар lenokua
mēs esam 10 gadus vecāki par jums, mēs jutāmies ērti, un pēc sātīgas maltītes tas ir pat noderīgi
аватар ledi.lana
Vai jūs domājat, ka viesnīca ir tāda "upura" vērta?)))
аватар lenokua
Viesnīca mums ļoti patika. neko ārkārtēju no viņa negaidījām. mums patika Mums nebija lielas cerības. Es vienmēr gribēju atpūsties viņu pludmalē. pati viesnīca ir batāniskais dārzs.atskaitot istabas, ja atrod vainu. neveikli celtnieki.
аватар ledi.lana
Kopumā mums arī nav lielas cerības, taču pirms labi zināmajiem notikumiem atpūtāmies Turcijā.
Joprojām ir grūti atjaunot pēc 5 * Turcijas uz 5 * Ēģiptē. Un ņemot vērā krīzi un nepilnīgo norēķinu ..., kopumā tas kļūst skumji
аватар lenokua
paskatieties uz neilona ūdenskritumiem un sjerru nedaudz dārgāk, bet ūdenskritumos ir funikulieris un baseins ar jūras ūdeni, tas ir apsildāms. siera ir Savoie Royon soho 2. līnija daudzi restorāni Soho ir iekļauti a la carte un ēdiens tur esot interesantāks
аватар lenokua
mums bija agra reģistrēšanās un vēlā izrakstīšanās no grandiozā šarma, mēs īrējām istabu, bet izmantojām visus viesnīcas pakalpojumus līdz izrakstīšanās brīdim. in votefalls un sieur nogrieza rokassprādzes v12 pusdienot
аватар ledi.lana
Nē, nē, nē, nekādu otro līniju un nekādu apsildāmu baseinu!
Tikai jūra. Mēs nevaram to izdarīt dārgāk, mums ir cena no 1600 līdz 2000 USD par mūsu iespējām (un tas ir ar agrīnu rezervāciju) no Minskas. Gribējām arī 4 ekskursijas, bet nācās tās samazināt uz divām, jo ​​cena izrādījās augstāka nekā plānots. Paldies par informāciju.
Tagad atliek izvēlēties starp Siva Sharm vai The Grand hotel)))
аватар lenokua
lētāk lidot no Kijevas atpūtāmies ar cilvēkiem no Baltkrievijas visi lidojām no Kijevas nedēļa no jonapas no Kijevas maksāja 700 un divi 1250 diviem decembrī
аватар lenokua
1230. gada 12. februārī grants šarms un balsu kritumi1276 no 2. februāra diviem uz divām nedēļām no Kijevas, skat. doinap
аватар kkk1204
Piekrītu *lenokua* par tādu naudu no Kijevas var 2x atpūsties.Mums arī no Baltkrievijas lidoja no Kijevas un Harkovas.
аватар orhideya21
Wow cenas no jums! Tiešām apsveriet iespēju caur Kijevu. Jums būs ne tikai 4 ekskursijas, bet arī paliksiet spa un pēc augļiem:) Spa Sivnā ir lielisks. Saimnieks ir tas pats, kas grandā, bet pirts tur nedarbojās mūsu ierašanās brīdī un mūs aizveda uz Sivu.
аватар ledi.lana
Ir tāda ideja, nevis 10 naktis no Minskas, bet 14 naktis no Kijevas))
Atliek tikai pierunāt draugu, viņai ļoti nepatīk 6 stundas kratīties mikroautobusā (transfērs uz Kijevu)))
Joprojām jāizlemj par viesnīcu)) Un tomēr: The Grand Hotel Sharm El Sheikh 5 * vai Siva Sharm Resort & Spa 5 *?
аватар Validtours.com
siva šarm
аватар ledi.lana
Un kāpēc? Kāpēc jūs domājat, ka šī viesnīca ir labāka?))
аватар lenokua
paskaties youtube vienu un otru viesnīcu apskatus, visi viedokļi atšķiras, ja rodas šaubas, es vienmēr tā daru
аватар ledi.lana
Es paskatījos. Diemžēl diezgan vecas atsauksmes. Piekrītiet, ka sešu mēnešu laikā (vai pat vairāk) daudz kas var dramatiski mainīties))
Jebkurā gadījumā paldies visiem par ieguldījumu un viedokļiem. Īpaši – par detalizētām, pilnīgām un argumentētām atbildēm.
аватар orhideya21
Pati nodomāju, ka man vairāk patīk un apmulsu.. Visur ir savi plusi. Atrašanās vieta ļauj vakarā pastaigāties šurpu turpu.
Teritorija man patika vairāk nekā Grand. Noteikti. Jaunāks un vairāk. Priecē aci. Un Sivā no restorāna paveras lielisks skats uz jūru. Tie. jūras tuvums - Sivā tuvāk :)
Ēdināšana Grande.
Es neatceros detaļas par Sivas rifu, tad man tas patika. Grandā tā ir tikai siena. Tik-tā.
Pludmale. Sauļošanās krēsli Sivā bija šausmīgi, veci un sadalījās ceļā. Bet viņi visu ceļu sēdēja pludmalē un vēroja saulrietu. Saulaina visu dienu. Grandē pēc trim dienām jau ir ēna pludmalē, bass nesasildīja, t.i. izklaide pārcēlās uz viesnīcu līdz vakariņām. Bet milzīga pludmale un labs pontons.
аватар ledi.lana
))) Vai varat iedomāties, cik grūti man ir izvēlēties, kad es nebiju ne tur, ne tur?)))))
Radās cits jautājums, tu raksti, ka var staigāt tur un tur.
Man likās, ka Grand stāv diezgan noslēgti un tur nav kur staigāt. Ja nu vienīgi ar mikroautobusu (rakstīja, ka ir bezmaksas transfērs no viesnīcas) Vai arī tas nav tik tālu?))
аватар orhideya21
Līdz lielajam tirdzniecības centram un restorānam ir 5 minūšu gājiens, 10 min. vietējais centrs - veikalu tumsa, hotel il mercato, vēl 5 min. 1001 nakts. Gājām kājām, netraucējām. Tas pats notiek no Siwa garām būvlaukumam uz Soho.
аватар orhideya21
Jums "jāiet" pa kreisi no izejas virzienā uz Faraana.
аватар Hot-Prices
Viesnīca Grand Hotel Sharm El Sheikh atrodas Ras Um Sidā. Viesnīca nodrošina viesiem bezmaksas ikdienas transporta pakalpojumus uz Nāmas līci, savukārt kūrorts Siva Sharm Resort & Spa atrodas Haizivju līcī. Šis līcis ir mazāk vējains, un tajā ir skaists rifs. Jūs varat staigāt līdz Soho.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Šarm eš Šeiha
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl