Jautājums o Šarm eš Šeiha

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
10593 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Sakiet, kurā viesnīcā pludmale ir labāka un skaistāka jūrā - Sharm hotel Jaz Fanara Resort vai Club El Faraana Reef?
Man ir grūtības ar viesnīcas izvēli.. sakiet, kur pludmale ir labāka un skaistāka jūrā - Sharm hotel JAZ FANARA RESORT vai CLIB EL FARAAN REEF?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
10 abonenti  • prasīja 2017-01-117 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  14
аватар Marsyanchik
Es esmu par Jaz Fanara. Atjaunota viesnīca, bijušais Iberotel. Līmenis virs Farānas. Arī rifs tur ir skaistāks, lai gan nav būtisks.
аватар mishonok
fanara džezs
аватар Shev37
Abas viesnīcas atrodas vienā līcī. Izvēlieties pēc viesnīcas noslogojuma, mazāk par 10% būs ļoti slikti, viesnīcas infrastruktūra šajā gadījumā ļoti cieš. Man Faraana ir labāka, jo tai ir savs pontons, no kura vējainā laikā var iekāpt jūrā, var startēt no krasta, bet šajā līcī ir ļoti jūtami bēgumi, no rīta var droši peldēt pāri barjerrifam, sākot no krasta, bet atgriežoties tas var būt problemātiski, un jūs peldat uz pontona. Taču šis ir domāts aktīviem pētniekiem, pārējie var peldēt pie krasta, bet rifs līcī ir stipri degradēts (bet vēl ir ko redzēt), tāpēc interesantākais ir no pontona pa labi
аватар Shev37
Grubs ir apmēram tāds pats. Ja vēlaties labu skatu uz jūru, rezervējiet Sea View uzreiz, citas cenu kategorijas numuriņu par kukuli reģistratūrā nevar dabūt
аватар Uman2010
Decembrī arī es izvēlējos starp šīm viesnīcām. Kluba izvēle. Plusi: liela viesnīcas platība (tāpat kā ciematā, atpūtniekus redzēju tikai pludmalē un ēdamistabā) un pludmale (skatieties Google kartēs šīm viesnīcām un salīdziniet.). Pludmales un rifu bumba (murēnas, dzeloņrajas, Napoleons, lāpstiņriteņi, + daudz zivju 0,5 -1 metra dziļumā). Rietumu smiltis, bet vajag krokus vai citus apavus, jo ir eži. Ēdiens normāli vienkāršs + periodiski jābūt autordesertiem no šefpavāra (atnesa papildus 1,5 kg), vienmēr ir gaļa, ir pieņemama kafija un kapučīno no kafijas automāta. Alkohols, izņemot alu, nē (mēs nedzeram, tāpēc mums tas nebija principiāli). Viesnīca ir pamatīga un bija paredzēta itāļiem. Telpas ir nogurušas, bet ar mēru (liecina par perfektu plānojumu un labu būvniecību). Uz 20 g. pārcēlos uz jūru, bet mums tik un tā patika (tikai 2 stāvi, jo uz 1 tu dzīvo kā uz ielas). Pludmalē ir savs niršanas centrs - jūs varat nirt vai trenēties, lai iegūtu sertifikātu. Cena bija 432 un 770 (džezs) par 7 naktīm 2 pieaugušie.
аватар Uman2010
Mīnuss: pludmalē nav tualetes un dušas (Fāršā ir ūdenspīpe, bet ne pārāk tīra). Viesnīcā vai pludmalē nav uzkodu. Ir vietas ar nekārtību un būvgružiem. Cola un Sprite dzērieni ir vietējie un specifiski. No dažiem numuriem paveras tiešs skats uz jūru. Animācija mazuļa vidū. Bet tas viss bloķēja jūru, koraļļus, zivis un cenu. Palasot, ka Jazz ir veicis remontu atsevišķās telpās, bet tas ir daudz mazāks nekā Klubs ir mazs un ļoti garš kā iekšā (skat. karti). Ar bērniem plānojam šeit atgriezties februārī-martā. Labi atpūties.
аватар Yu.Yu
Par Ševčuku37 Neticiet, par kukuli reģistratūrā 20 USD viņi apmetās Jazz Phanar ar sānu skatu uz jūru, lai gan viņi rezervēja vienkārši Superior. Uzturā tas noteikti ir labāks par Club Reef: uzkodas, sulas, milzīga gaļas un zivju ēdienu izvēle, kā arī kafija ir ļoti garšīga.
аватар Yu.Yu
Jā, un Jazz Phanar noslogojums bija 50-60% tajā periodā, kad mēs atpūtāmies, bija daudz ārzemnieku
аватар Uman2010
Kvalitatīvas pārtikas jautājumu, kas mums pietrūka viesnīcā, atrisinājām, dodoties uz diennakts lielveikalu kaimiņos, kur dzīvo ēģiptieši. Cenas tur ir fiksētas, maksā ar Privat karti :) Tur jau pirkām to, ko dvēsele kāro, nevis to, ko viesnīcnieks iespieda "trūcīgajā" budžetā. Jāsaprot, ka zemās biļešu cenas noved pie ēdiena un apkalpošanas kvalitātes pazemināšanās. Pagājušā gada janvārī mums bija 10 naktis Grand Hotel Charm, tad tas maksāja 1000 USD. (tagad 7 naktis 432 USD - dzirdi atšķirību) Ja ir interese, iedošu linku kur ir. Pa apgaismotām ielām ir kādi 2,5 km (mēs ar sievu noderēja pastaigāties). Tāpēc personīgi mūsu ģimenei sanāca lētāk un noderīgāk :) Izvēle ir jūsu :)
аватар kkk1204
Var iztikt bez skata uz jūru. Istabā pārģērbties un gulēt, bet pārējais cilvēkos. Vienreiz viņi paņēma istabu ar skatu uz jūru, istabā bija tvaika pirts (decembris), aizkari un kondicionieris neko daudz nepalīdzēja - no saullēkta līdz saulrietam, saule spļāva mamma neraud. Pārvācās, jūtos labāk, bet ne tas, ka tā ir katrā viesnīcā.
аватар orhideya21
Phanar Jazz ir mazāks, bet nedaudz labāks. Bet neviena pontona.
аватар Uman2010
Paldies, orhideya21 Pontoon in the Club arī nav bumba. Tas ir stacionārs. bet margu nav un no tās nācās ātri nokāpt, tāpēc rifu šķērsošana "uz skuvekļa " bez jautājumiem (man nav tā sliktākā sejas krāsa 113 kg.) . ..
аватар Validtours.com
el faraana
аватар agent_borabora
Pludmale ir tā pati, un rifs ir tas pats.
Bet Jaz Fanara ēdiens ir labāks.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Šarm eš Šeiha
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl