Jautājums o Šarm eš Šeiha

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
10597 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Kur februāra sākumā būs mierīgāk: Hilton Waterfalls Ras Um Sid vai Sharm Plaza Pasha Bay?
Es lūdzu palīdzību, kur būs mierīgāk pie Hilton Waterfalls Ras Um Sid vai Sharm Plaza Pasha Bay. Mēs lidojam februāra sākumā.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
6 abonenti  • prasīja 2017-01-117 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  8
аватар mishonok
vairāk Hilton
аватар Blakpolice.com.
Novembrī pie Hiltones bija ūdenskritums - zemākā līmeņa baseins ir aizsargāts no vēja, pludmale arī. Man patika funkcija ar tālruņa dzesētāju.
аватар n.magnolia79
Paldies par atbildi, mēs ceram uz labu laiku un atpūtu). Šodien mūsu tūroperators piedāvāja Reef Oasis Blue Bay Resort, kas, šķiet, ir arī pasargāts no vēja.
аватар vic21
Decembra sākumā atradās Hilton Waterfalls, bija auksts un vējains. Pludmale nav pasargāta no vēja un viļņiem, lai gan pati viesnīca bija ļoti patīkama. Laukuma šarms ir labi pasargāts no viļņiem (nezinu par vēju, oktobrī bija karsts), lai gan pati viesnīca ir sliktāka nekā Heaton. Ja izvēlaties Hilton Waterfalls, tad vētras un vēja gadījumā varat doties uz maksas El Lantern pludmali (10 pasaules pastaiga, cena 1-2 USD). No vēja to ļoti labi aizsargā augstas klintis. Izejot no Heaton, dodieties pa kreisi, pēc Jae Phanar viesnīcas, pagriezieties pa labi un lejup pa kāpnēm.
аватар agent_borabora
"bezvēja" nevienā. Abas viesnīcas ar atvērtu līci.
аватар n.magnolia79
Paldies par ieteikumu, 3. februārī devāmies ekskursijā uz Blue Bay Reef Oasis. Tūrisma aģentūra pārliecināja, ka šī viesnīca būs ērta, lai gan agrāk to teica par Hiltoni un Plaza. Ak, es ceru, ka viņi nav maldinājuši ceļojumu aģentūru, kas domā?
аватар agent_borabora
Reef Oasis Blue Bay ir pievilcīga viesnīca ar savu pārtikas kvalitāti, teritoriju un numuriem. Bet es nerunāju par aizsardzību pret vēju. Pludmale ir nedaudz aizsargāta, bet jūra būs skarba pat pie neliela vēja. Tāpēc peldēties tikai baseinos.
Bezvēja viesnīca, kuru nevarēji izvēlēties.
аватар n.magnolia79
Tāpēc uzticieties tūrisma aģentūrām, bet viņi jautāja par vēju, galvenais nav viesnīca, bet iespēja peldēties jūrā. Cena par to ļoti pievilcīga, tagad skaidrs kāpēc... Cerēsim, ka paveiksies ar laikapstākļiem.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Šarm eš Šeiha
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl