Jautājums o Šarm eš Šeiha

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
10596 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
Palīdziet man izlemt, izvēlieties Grand Oasis Resort 4 un Hilton Sharks Bay. Izbraukšana februāra sākumā, ko jūs ieteiktu vai citi varianti?Ļoti pievilcīgas cenas.
Palīdziet man izlemt, izvēlieties Grand Oasis Resort 4 un Hilton Sharks Bay. Izbraukšana februāra sākumā, ko jūs ieteiktu vai citi varianti?Ļoti pievilcīgas cenas.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
17 abonenti  • prasīja 2016-01-278 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  56
аватар ser_____Witness77
Viņi lidoja uz Hiltoni - es arī gatavojos;)
аватар parhomenko20
Cik maksā Hilton februārim?
аватар KsenVeter
Par 9 naktīm 609 c.u. (protams, diviem)
аватар KsenVeter
Ak nē, 644
аватар ser_____Witness77
7 dienas = 523.
аватар parhomenko20
jāņem!
аватар ser_____Witness77
iedod man divus! ...par vienas cenu ;)
аватар parhomenko20
Es gribu doties uz Concorde, es nekad tur neesmu bijis, pēdējo reizi, kad iegāju, es prasīju apsargiem laukumu, bet es neko nesapratu ...
Ikviens, kas zina, lūdzu, precizējiet.
аватар NellyK
Mēs atradāmies pretī Concorde. viņiem tur ir staļļi, tāpēc smaka mūs sasniedza... nu padomājiet...
аватар orbittours.ru
Es esmu par Hiltoni. Par šo cenu ir maz, ko vēl var ieguldīt tik pienācīgā veidā. Ņem to.
аватар ser_____Witness77
vai sporta zāle ir laba?
аватар parhomenko20
pieklājīga istaba, diezgan
аватар kkk1204
2015. gada janvāra beigās bijām Hilton, bet 2015. gada decembra sākumā - Grand.
Spriežot pēc viesnīcām, tad:
Hilton ir kompakta, mājīga viesnīca (1. līnija), 2. līnijā ir lieli baseini, plašāka un ārzemniekiem apmetusies, teiksim, ir paredzēta eiropiešiem, ir foršāks restorāns un labāka animācija un daudz kas cits. Tad janvārī bija vairāk cilvēku (70% ārzemnieku un 30% mūsējo), jautrāk un visu var izmantot 2 līnijās. Pludmale daudzlīmeņu, bezvēja, vietas pietika visiem, izņemot nelielu vietiņu pie ūdens.Jūra laba.
Grand - liela ļoti zaļa zona (dārznieks milzīgs treknrakstā +). Uzņemšana skaista, gaiša, liela, mājīga. Restorāns otrajā stāvā ir plašs (Hiltonā 1.līnijas restorāns vairāk atgādina ēdamistabu, bet 2.līnijā tāds pats kā pie mums). Pludmale arī līdzena, bezvēja, vietu vairāk, no krasta var peldēt (neieiet), ir smiltis.
Un ir vēlme atgriezties tur un tur, bet vairāk sliecas uz Grand.
аватар ser_____Witness77
Hiltone nedaudz sadārdzinājusies = 543 un lidojumi kļuvuši neērti - atpakaļ 11.30, bet biļešu daudz - vajag ņemt tuvāk izlidošanai;) P.S. Viņi saka, ka tagad strādā tikai 1. līnija.
аватар kkk1204
Un arī apsveriet viesnīcu piepildīšanu. Hiltonē animācija darbojās ar lielu blīkšķi + animatori nāca no ārpuses (iespējams, eiropiešiem). Pēc neapstiprinātās informācijas 2. rindu var segt???
Grandē animatori darīja visu iespējamo, bet lielākā daļa atpūtnieku sēdēja internetā un dzēra. Izglāba SOHO - gāja katru vakaru. Kas mani iepriecināja Grandē - Tagils nebrauca ar taksometru, bet mūsējo redzēja tikai piedzēries, bet ne piedzēries, ļoti silta kompānija, ukraiņu mova skanēja pat no kalpotājiem.
Viņi atcerējās Concorde (augšējā) - smakas ir pat garāmejot.
Par vakardienas cenām (27.01.) no Harkovas 30.01.___8 dienām __Hilton 530, Grand 495.
VISU LABĀ ATPŪTA. VISS BŪS LABI!
аватар ser_____Witness77
P.S.
Es paskatījos atsauksmes par Grand ... pirmajā lapā bija 2 zādzības gadījumi no istabas, pagājušajā mēnesī ... no seifa $ 3000 un 35 000 UAH ... kāds nēsā tādu skaidras naudas daudzumu ar tos Yegi ... vai tā ir tikai antireklāma?
аватар lmholiday
Protams, Hiltone! Vai jūs interesē ekskursijas pa Šarmu?
аватар ser_____Witness77
Kāds ir ēdiens Grand? kāda sporta zāle?
Kopumā es varu nēsāt līdzi naudu - atšķirība starp Hilton un Grand (ja ņem vienu) ir vairāk nekā 100 USD
аватар kkk1204
Par zādzību un seifu.
Izlasīju šo un nesapratu - labi, 3000 dolāru (jautājums kāpēc?), Bet kāpēc 35 000 UAH. Ēģiptē???
Seifi istabās - tikai nosaukums, ir atiestatīšanas kods no personāla. Iesaku paņemt līdzi dokumentus (un labāk taisīt kopijas), paņemt līdzi arī naudu vai ārkārtējos gadījumos uztaisīt somā SHRON. Seifs ir pirmā vieta, kur viņi skatās, un jums ir jāzina, kur rakņāties pa lietām, un tas prasīs vairāk laika.
аватар ser_____Witness77
ar seifu tas saprotams...pastāsti kā tur ēda janvārī? Visvairāk interesē gaļas ēdieni/grils vakarā...restorāns tīrs (trauki tiek mazgāti normāli?)
аватар kkk1204
Cik es saprotu, tas ir jautājums par Hiltoni janvāri 2015. Tur viss bija. 1. rindā, kā jau teicu, tā vairāk izskatās pēc ēdnīcas, bet 2. rindā tā ir ļoti laba. No rīta un pusdienās viņi ēda 1. rindā, bet vakarā devās uz 2. līniju, jo tur sākās vakara animācija. Bija cilvēki, kas no 2.līnijas nāca uz 1.rindu paēst, te labāk teica, ka man tāpat, bet 2.līnijā tīrāk, ērtāk un civilizētāk.
аватар kav1212
Hilton pilsētā (2015. gada novembra beigās) otrā līnija ir SLĒGTA, un pirmā līnija ir noslogota par 50–60%. Ēdiens un restorāns ir nepretenciozs, bet viss ir blakus un nav jāgaida dzērieni (kā viņi rakstīja iepriekš), viņi uzreiz atnes, un jūs varat dažus. Personāla attieksme ir ļoti draudzīga. Viņi visu atstāja seifā – šķiet, ka viss ir savās vietās. Vienmēr bija viena apkopēja. Pat reģistratūrā, ja piespiež un pierunā, var vienoties par labu numuru nevis par 10 dolāriem dienā, bet tikai par 20 dolāriem. Trenažieru zāle ļoti laba (reiz tur pat cilvēks redzēts) Un pirts vāja, lai arī par velti. Konkordā agrāk bija kaut kas "cienījams" pēc izskata un ēdiena. Tagad devos pastaigāties uz baseinu, cilvēku bija ļoti maz. Ja Hilton ir lētāk - kāpēc maksāt papildus par Concorde
аватар klichko
laupīšanas ir spontānas laupīšanas, tās nav piesaistītas konkrētai viesnīcai... strādā vietējie klaiņojošie, viņi bombardē dažādas viesnīcas. Viņi atgriezās no Sunrise Makadi, viņi arī izņēma vairākus seifus NG priekšā ... un tur apsargi neklepo. Tātad, lūk, kā karte nokritīs
Situācija šodien ir maģiska, ēdieni ir lieliski, publika ir izvēlīga, viņi visu ceļu lepojās ar saviem dzimtajiem ģerboņiem... ja nebūtu ukraiņu runas, tīri Austrumeiropa. Jūra ir vienkārši wow, jūs nevarat izkāpt! Personāls pretimnākošs kā vienmēr... lai gan ko priecāties, puse tika nosūtīta atvaļinājumā. Ziņoju par viesnīcu, kaķim bija 15. reize... labāku atpūtu nevar iedomāties! pat pēc revolūcijas tas nebija tik maģiski
Mēs esam daudz vairāk ceļojuši... Es skatos uz pašreizējām cenām un satraucos... viņi tikai ņirgājas! manas rokas atkal trīc uz bruņām, tā ka man jau ir slikti ... un es nemainīšu ziemas jogu pret nekādām piparkūkām
PS. jums noteikti vajadzētu paņemt hiltonu
аватар ser_____Witness77
"Es saprotu, ka tas ir jautājums par Hilton 2015. gada janvāri"
Nē - jautājums bija tikai par Grand (es vienīgais eju - ietaupīju vairāk nekā 100 USD): kā ir ar ēdienu (garša, dažādība, GAĻAS ēdienu sortiments, vai vakariņās/pusdienās grilē?) ?
аватар kkk1204
Es biju Grandē 2015. gada decembra beigās. Normāli ēģiptiski. Grilēt ne bieži. No rīta uz balkona ir pankūkas, olu kultenis..., pusdienlaikā makaroni bieži ir dažādi, varbūt grilēti, vakarā grūti pateikt. Ēdu maz un bez fanātisma. Tu nebūsi izsalcis. Salīdzinot ar 2015. gada sākuma Hiltoni, Hilton ir labāks.
аватар ser_____Witness77
Es saprotu - es tulkoju no smalkas valodas vispārīgi saprotamā: ēdiens ir ļoti slikts, ir maz gaļas / zivju, pietiekami daudz augļu)) vai ne? ... tomāti / gurķi vismaz netrūkst? (un tādu satiku) ;)
аватар kkk1204
Nē, nekas, tad tu esi pārāk noguris. Es neatceros augļus - es neesmu gardēdis.
аватар ser_____Witness77
Paskatījos bildes/salīdzināju (citā resursā) - tur var izvēlēties: "restorāna bildes" (ēdieni/sortiments... Sapratu, ka Grandē man būtu ļoti skumji pēc mājas ēdiena, un Hiltonē tas vismaz nebūtu sliktāks ;)
P.S. Es sapratu, ka labāk vispār nelasīt tripadvisor - viņi pat slavē Royal Paradise caur vienu))
аватар kkk1204
ser_____Liecinieks77 .
Hilton ir šaura, kompakta un uzbūvēta ar bāru pie baseina ar dažām sēdvietām. Pēc 22.00 pagrabā ir bārs, bet tur skan mūzika, mamma ir nedegoša, bet var paņemt dzērienus un pasēdēt uz ielas. Arī pludmale ir šaura līmenī, ir labs bārs, nav pietiekami daudz vietas peldēšanai.
Lieliski liels, zaļš, skaists. pie baseina ir bārs, reģistratūrā ir daudz vietas un ir arī bārs un tas ir skaisti. Pludmale ir lielāka un var peldēt kilometru pa kreisi un pa labi, ir bārs.
аватар ser_____Witness77
ko nozīmē nekur peldēt? - ja tu gribi aizpeldēt uz Sivu, ja gribi uz Savoju caur Konkordu - kurš liegs?
... es peldēšu visur (ja es tur iešu). Grand at Sea arī droši vien interesants - netālu ir Fo Sizn un Rojana... bet kad vakariņās nav pāris gardu gaļas/zivju gabaliņu, paliek skumji. Un man nepatīk skumt atvaļinājumā))
P/S/ Grand Oasis jau sāk mainīt nosaukumu - dažās vietnēs jau saucas savādāk...parasti to dara, kad ir daudz sliktu atsauksmju un viesnīcā ir nopietnas jambas;)
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Šarm eš Šeiha
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl