Jautājums o Šarm eš Šeiha

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
10597 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Cits»
Cik stundas man jāierodas Šarm eš Šeihas lidostā (lidojums turp un atpakaļ), lai paspētu laicīgi nolaisties?
Cik stundas man jāierodas Šarm eš Šeihas lidostā (lidojums turp un atpakaļ), lai paspētu laicīgi nolaisties?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
12 abonenti  • prasīja 2022-01-072 gadā atpakaļ
Atbildes  •  12
аватар mindguru
Viesnīcas parasti atved trīs stundu laikā. Bet, ja jums ir atsevišķs transfērs un īpašs krāmu tirgus nav gaidāms, ir pilnīgi iespējams to izdarīt stundā - pusotras stundas laikā.
аватар klichko
Pusotra stunda min. Ja tas ir nedēļas nogales vai vakara lidojums, labāk ir divi
аватар Dzhonni.dzho
Lidojām oktobra beigās, tad viesnīcas transfērs paņēma no viesnīcas 4 stundās....līdz izbraucām visas saistītās viesnīcas, + kamēr tūristi bez īpašas steigas aizbrauca, + kamēr meklēja kādus uristus apkārt viesnīcu, jo neuzskata par vajadzīgu atrasties vestibilā, gaidot transfēru.. un rindas beigās lidostā 2,5 stundas (reģistrēšanās) mēs to neesam redzējuši 8 lidojumiem uz Ēģipti (( īsi sakot, lai jūs saprotat, lidmašīna pacēlās 20 minūtes vēlāk nekā bija paredzēts ... Tāpēc, ja jūs neizlidojat ar vispārēju pārsēšanos, bet jūs pats, tad ņemiet vērā, ka var būt šāds scenārijs ... (((
аватар vezha2
Jāņem arī vērā, no kura termināļa ir izbraukšana, bet labāk ierasties trīs stundas pirms izbraukšanas
аватар alena3339
3 stundas - saprātīgi un bez steigas, ņemot vērā pašreizējās rindas un meklējumus.
аватар lenokua
H w
Šarm lidostā ir vairāki termināļi. tāpēc individuāla pārskaitīšana ir problemātiska. Plus vēl garas rindas uz pārbaudēm, tādas ir 4. gan jau iepriekš skatījās, bet reisu bija mazāk. Mūs savāca 4 stundu laikā un viesnīca bija pēdējā. Mēs lidostā bijām 3, 5 stundas pēc pārbaudes 30 minūtes
аватар Semtiport
Uz dienu vai divām.
аватар denizzium
Viesnīcas gids sanāksmē teica, ka krievus savāca 6 stundās, ukraiņus - 3 stundās. Rezultātā autobuss ieradās apmēram 15 minūtes vēlāk, joprojām stāvēja un gaidīja, kamēr autobusa gids skrēja, meklējot tūristus. Es, starp citu, neatradu. Kopumā lidostā ieradāmies 11.30, izlidošana bija 13.45. Par laimi, visilgāk bija jāgaida pie reģistrācijas. Visās pārbaudēs bija daudz termināļu un robežsargu, muitnieku pūlis, tāpēc tur viss bija operatīvi vajadzīgs. Kopumā nosēšanās sākumu gaidīju 10 minūtes, ne vairāk.
Jā, vairāk. Tas nebija terminālis, no kura viņi aizlidoja vasarā. Lielāks un modernāks.
аватар Wiland
Ja pa savam, labāk par 4 stundām, īpaši no rīta, kaut kā aizķērās uz 2,5 stundām tikai rindā pie pirmās pārbaudes. Katrai lidostai ir savs reģistrēšanās/beigu laiks. Ukrainas lidostās reģistrācija parasti sākas 2 stundas / 30 minūtes, īpaši Šarmā uz 3 startiem / 1 stundu!!! reģistrācijas beigas, t.i. jādodas uz lidostu un jāiziet cauri pirmajam drošības kordonam (rāmis, bagāžas tunelis + rokas bagāža izvēles) un tad reģistrēšanās rindā, tad parasti pēc reģistrēšanās nepagāja ne pusstunda, lai iekāp uzgaidāmajā telpā
аватар brusova.tatiana
Mums teica, ka visus aizveda 5 stundas pirms izlidošanas.. Mūs aizveda, un mēs tiešām tur gājām cauri daudzām rindām un pārbaudēm, daudz brīva laika nebija palicis.
аватар alexfili
Sēžu tagad Šarmas lidostā, ar taksometru ierados pēc trim stundām. Pie ieejas telefonā pārbaudīja pasi un biļeti. Neviens pirmajā pārbaudē, turpat reģistrācijai, tikko atvēra - es esmu pirmais)
Aizpildīju migrācijas karti, robežsargos neviena nebija, dodu pasi un iekāpšanas karti, robežsargs kādas divas minūtes runā pa telefonu, uzliek zīmogu.
Drošības pārbaudē neviena nebija, divas ūdens pudeles neatņēma, sēdēju pie pirmajiem vārtiem, lādēju telefonu no kontaktligzdas.
No ieejas lidostā līdz vārtiem 15 minūtēs...
аватар brusova.tatiana
Iespējams, ka ir 2 termināļi, tas joprojām ir atkarīgs no tā, kurā no tiem iekļūstat.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Šarm eš Šeiha
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl