Jautājums o Šarm eš Šeiha

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
10597 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Lūgums 2021. gada marta beigās ieteikt labu viesnīcu 2 pieaugušajiem ar bērnu (gandrīz 4 gadus vecu), vēlams līcī. Budžets - 1000-1500 USD par 7 naktīm. Bezvēja līcis un pakalni
Lūgums 2021. gada marta beigās ieteikt labu viesnīcu 2 pieaugušajiem ar bērnu (gandrīz 4 gadus vecu), vēlams līcī. Budžets - 1000-1500 USD par 7 naktīm. Bezvēja līcis un pakalni
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
12 abonenti  • prasīja 2021-02-143 gadā atpakaļ
Atbildes  •  33
аватар himaswelom
Rēvas oāze
аватар Anna179
Paldies, kuru tu domāji?
1. Reef Oasis Blue Bay Resort & Spa
2. Reef Oasis Beach Resort
3. Sentido Reef Oasis Senses Resort
Paldies!
аватар Gramm
Arī rifu oāzes pludmalei. Koplieto teritoriju ar sentidos. Pēdējam ir nedaudz labāks numurs, ir visa rifu oāzes infrastruktūra + daži labumi, bet tālu no jūras. Un rifu pludmalē var rezervēt skatu uz jūru, bet istabas pārsvarā ir piebāztas.
Lūk, kam ko)
аватар neppmann
Noteikti ROBR
аватар neppmann
Ja iekļaujas budžetā, tad Sentido ir labāks
аватар neppmann
Atvainojiet, mana franču valoda, lūdzu, iekļaujieties
аватар Kapitanpereira
Paskaties uz Gafi, viņš ir Naamā, teritorija ir ļoti labi slēgta no vēja. Atrašanās vieta ir laba, bet kāds tagad ir apkalpošanas līmenis, nezinu, par cenām arī nezinu.
аватар Kapitanpereira
Kopumā marta beigās no vēja vairs nav vērts baidīties. Tur ir silti. Un ūdens ir lielisks. Gafi joprojām ir daži plusi, jo jūs varat ieiet ūdenī bez pontona (lai gan labāk to nedarīt - zivju dēļ). Ja ej pa smiltīm, tad ne no rīta.
аватар vezha2
Gafi ir tikai laba vieta un smilšaina pludmale, citādi tā ir viesnīca ne īpaši prasīgiem pensionāriem.
Izvēlieties kādu no rifiem
аватар Kapitanpereira
Visa Ēģipte kopumā maz atgādina jauniešu kūrortu)
аватар Slav_na
Es vienmēr esmu par Sentido)))
аватар Gramm
YaSlavnaYa viņam būtu vairāk istabu ar skatu uz jūru, viņam nebūtu bijusi cena))
аватар Slav_na
Gramm, no vienas puses – jā. no otras puses ... viņi mani aizvizina līdz jūrai)))
аватар Vika284
"Ēģipte kopumā maz atgādina jauniešu kūrortu" - ļoti relatīvi, visu vecumu tūristi un tūristi ar dažādām interesēm un pieejām atpūtai atradīs kaut ko sev, atpūšoties Ēģiptes kūrortos.
Reef Oasis Beach - 2 + 1 par 7 naktīm no Kijevas, cena sākas marta beigās, USD 1562 - ir cena ceļojumam par vēlamo numuru ((((
uz manu iecienītāko Sentido 2 + 1 uz 7 naktīm marta beigās 1570 $ - šajā gadījumā es izvēlētos Sentido
аватар alla.neshcheretnaya
Paskaidrojiet man par nepatikšanām ar skatu uz jūru?Pēc personīgās pieredzes - tikai izrādīšanās! Kurš no tūristiem, atbraucis atvaļinājumā, sēž uz balkona un apbrīno jūru? Visi iet peldēties un sauļoties, vai uz restorānu , vai ekskursijā īpaši nav laika sēdēt istabā.Skats uz jūru ir tīrā peļņa tūrisma aģentūrām.vaučers ar skatu uz jūru + no 100 dolāriem un vairāk līdz vaučera cenai.Par 10 -30 dolāri, ja ļoti gribas skatu uz jūru, jautājumu var atrisināt uz vietas.skats uz jūru ziemā.Pēc 16 satumst, kāds skats uz jūru? Tāpēc esmu par Sentido, Rifā ir arī dažas istabas ar skatu uz jūru, pārējās uz dārzu vai baseinu.
аватар Gramm
alla.neshcheretnaya, man patīk pamosties un logā redzēt jūru, nevis dārzu / būvlaukumu / sienu utt. Un tas nav atkarīgs no sezonas. Lai gan pie rifa šādu istabu nav daudz, tās ir pieejamas un, ja vēlas, tās var rezervēt. Sentido nosacīti jādzīvo otrajā līnijā.
Jā, ir autobuss vai jūs varat staigāt - bet man tas nav tas, ko es vēlētos no atvaļinājuma)
Bet, ja tas nevienu netraucē, tad tas ir labs risinājums)
аватар Kapitanpereira
Man personīgi patīk skats uz jūru. Un es nopirku dzīvokli Hurgadā ar skatu uz jūru. Dārgāks, protams, iznāca. Nerūp, ka saule ir logos, bet ir balkons. Ar stellas burciņu rokā pāris gadus satiku saullēktus. Bet tad viņi uzcēla šo skatu uz jūru, parazīti, ar laikmeta stila daudzstāvu šķūnīšiem)) tagad tur plīvo mājas siena, ar tipisku āra notekūdeņu sistēmu))) tas ir nožēlojami.
аватар Vika284
"Skats uz jūru" nav TA tīrā peļņa, bet pati viesnīca šāda veida numurus pārdod par augstāku cenu. Vairumā gadījumu tas nav svarīgi, taču, pēc jūsu pieredzes, jūs nakšņojat istabā, izmantojat vannas istabu un pārģērbaties. Bet, ja es zinu, ka viesnīcā ir dažas sliktas nianses ar noteiktas kategorijas numuriem, un kategorijā ar skatu uz jūru viss ir kārtībā - tad jā, skats uz jūru ir labāks
Preferred Room ir tikai tas gadījums, kad ir nianses, neatkarīgi no skata vietas
аватар Dmitry_Lebedev
Anna179, no personīgās pieredzes iesaku Reef Oasis Beach Resort: https://www.turpravda.com/eg/sharm_el_sheyh/Reef_Oasis_Beach_Resort-h8114-r475124.html
аватар Slav_na
Dmitrijs aprakstīja ROBR TĀ, ka gribēja skriet, pazaudējot čības)))
Es vienkārši nesapratu - vai Sentido ir atvērts vai tikai rifs?
аватар Kapitanpereira
Dmitrij_Ļebedev, tu visu lieliski aprakstīji) žēl, ka daudziem ir slinkums, lai tik sīki aprakstītu. Un peldēties janvārī var tikai krievu tūristi) (Un vācieši var sauļoties visu dienu) Es dzīvoju Ēģiptē septiņus gadus un saliju tikai janvārī, īpaši naktī nikns ozols)) vakaros gāju dūnu jakā . Kāda jūra!
аватар Dmitry_Lebedev
YaSlavnaYa, Sentido ir atvērts. Viesus pieņem aptuveni 50% viesnīcu ēku
аватар Dmitry_Lebedev
Kapitanpereira, ūdens tiešām bija silts! Mana sieva dažkārt nepeldējās Spānijā un Grieķijā, kurp braucām vasaras mēnešos, taču šeit viņai patika plunčāties un filmēt bagāto faunu. Laikam mums paveicās ar laikapstākļiem.
аватар Kapitanpereira
Acīmredzot Ēģiptes ziemu tūristi uztver pavisam savādāk nekā savas dzīves laikā tur. Dzīvojot Ēģiptē, ziemā nav kūrorta sajūtas. Tomēr no jūlija līdz septembra vidum nav arī skaidrs, kāpēc cilvēki brīvprātīgi dodas uz stalli +45)) mēs no turienes aizbraucām uz vasaras karsto daļu. Manuprāt, visvairāk kūrorta (jūras/pludmales izpratnē) laiks Ēģiptē ir no marta vidus līdz maija sākumam un no oktobra līdz decembra vidum. Decembra otrā puse jau tā-tā, no janvāra sākuma līdz februāra beigām nekad jūrā nepeldējos. Bet ziema ir labākais laiks apskates ekskursijām! Redziet, Mozus kalns +20 un +40 ir divas lielas atšķirības! Tieši ziemās izbraukājām visu Ēģipti, pat nebija slinkums, lai dotos ceļā uz Sudānu. Un, starp citu, ziemeļos un dienvidos klimats ir ļoti atšķirīgs - dienvidos ir manāmi siltāks.
аватар Kapitanpereira
Dmitrijs_Ļebedevs un, iespējams, vēl viena lieta: man patīk peldēt 2-3 stundas ar masku, peldot 3-4 km nesteidzīgā tempā. Un 23 grādi ūdens tam nav labvēlīgs. Tuvāk 30 tā temperatūra paaugstinās tikai līdz aprīlim - tad ūdenī var uzturēties ļoti ilgi, bet aprīlī piekrastē joprojām nav karsts, tikai silts. Tas ir par Hurgadu. Šarmā parasti karstums nāk nedaudz agrāk. Klimats tur ir labāks, iespējams, tas ir unikāls. Un ūdens neparastā tīrība, ar ko salīdzināt! Kā piejūras kūrorts Šarma, protams, ir nepārspējama.
аватар Dmitry_Lebedev
Kapitanpereira, tev taisnība! Viena lieta ir, kad tu dzīvo šajā klimatā, un cita lieta, kad tu nokļūsti tajā no -15 zemūdens pasaules! Fantastiska pieredze! Domāju, ka šogad janvārī ūdens temperatūra bija tāda, ka divas stundas varēja viegli nopeldēties
аватар Kapitanpereira
Dmitrijs_Ļebedevs, es esmu pārāk termofīls) Man patīk ūdens zem 30 grādiem)), bet par ūdens blīvumu jā! Sarkanā jūra arī tam ir brīnišķīga! Nedaudz neparasta sajūta "peldēt ūdenī", lai paliktu uz virsmas, nemaz neprasa nekādu piepūli. Nu tas, ko tu tur zem ūdens redzi, arī ir pasaka. Šarma šajā ziņā ir vienkārši skaista (pie Hurgadas tādas zemūdens pasaules pārpilnības nav, tur koraļļu rifi pārsvarā ir gājuši bojā - tāpēc uz Šarmu devos speciāli visa šī skaistuma dēļ). Tur, starp citu, ziemas ir patiešām dažādas. Manā atmiņā bija gan silti, gan ļoti auksti (bija tā, ka Sinaja kalnos bija sniegs).
аватар alla.neshcheretnaya
Gramm no visiem "jūras skatiem" kurā dzīvojām, tikai vienā viesnīcā tika nopirkta istabiņa ar "skatu uz jūru", šī ir Desert Rose Hotel. Un tas bija sliktākais no šī skata, ja kāds ir bijis šajā viesnīca, viņi zina tās infrastruktūru.
Pārējās viesnīcas jau visu izlēma uz vietas.4-5 viesnīcās skats nebija sliktāks kā Tuksnesī, bet par skatu uz jūru netika uzskatīts.Viesnīcā Deviņi mirušie, Emeralda, nu VIP tūristi bija izmitināts, vai par maksu .Es aprakstu šo skatu: logs, rotaļu laukums 70 metri, tad krūms 20 metri, ceļš uz pludmali, pludmale ar 6 rindām sauļošanās krēsliem ar saulessargiem, un aiz tā pati jūra. Ļoti amatieris... Skaistākais skats uz jūru bija viesnīcā Mercury.No loga uzreiz mazs zaļš zāliens ar ziediem un palmām, tad tīra tuksneša zona 10 metru attālumā un tad bezgalīgā jūra, no kuras no rīta uzlēca saule.uz kuru es gribēju skatīties stundām, no rīta un vakarā.
аватар Vika284
Kapitanpereira vai varat pārbaudīt ūdens temperatūru jūrā - jums 23-24 ir auksts ūdens, + 29-30 ir normāli ērti?
Tas ir tikai statistikas interesēs, kā dažādi tūristi izjūt ūdens komfortu, ko katrā gadījumā nozīmē siltais ūdens un aukstais ūdens.
аватар Kapitanpereira
Vika284, jā, tā es to iztēlojos. 26-27 grādi, tāda ir vidējā joslas upju vidējā temperatūra vasaras augstumā. Nu un, ka ir vēsāks, es to neuzskatu par kūrortu. Lai ilgstoši peldētu 20-22 grādu ūdenī (tātad Hurgadā, Šarmā ir nedaudz silts), ir jābūt diezgan rūdītam cilvēkam.
Bet ūdens, ūdens ... un temperatūra naktī 7-15 grādi Ēģiptei ir ļoti auksta, ziemā ir liela atšķirība dienas un nakts temperatūrā. Pavasarī un rudenī klimats ir maigāks. Un vējam, protams, arī ir sava loma! Ēģiptē +20 naktī ar vēju 10 m/s - tas nekad nav silts.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Šarm eš Šeiha
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl