Jautājums o Šarm eš Šeiha

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
10593 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Laikapstākļi un gadalaiki»
Pastāstiet, kurš tagad atpūšas Šarmā, man ir jautājums par laikapstākļiem: vai pūš spēcīgs vējš un jūra ir silta vai ir jau auksti peldēties (vairāk interesē Naama un Sharks Bay)?
Pastāstiet, kurš tagad atpūšas Šarmā, man ir jautājums par laikapstākļiem: vai pūš spēcīgs vējš un jūra ir silta vai ir jau auksti peldēties (vairāk interesē Naama un Sharks Bay)?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
18 abonenti  • prasīja 2021-01-213 gadā atpakaļ
Atbildes  •  35
аватар zolyshka111
2018. gada decembrī es salsēju jūrā Naama līcī, tagad noteikti ir auksts.
аватар Vika284
"jūra silta vai jau auksts peldēties" - katram ir sava siltas un aukstas jūras sajūta, ir, kam +18 ir normāla ūdens temperatūra jūrā, un ir, kam +24 ir silta jūra un kam ir +24 - auksta jūra un + 26 vēsa jūra
аватар OLA14
Mēs bijām Sharaks Bay 2020. gada februārī, bija silti un ērti, lai gan man ir auksti)) Šogad arī plānojam februāra beigās doties uz Sharaks Bay.
аватар zolyshka111
Vika284, autors uzdeva jautājumu - es atbildēju.
OLA14, februāra beigas un janvāra beigas - dažādi laiki.
аватар pruffesor
Laika prognoze jums palīdzēs, tas nenotiek gadu no gada: 2020. gada februārī tas bija daudz ērtāk nekā 2019. gada aprīlī (no personīgajiem novērojumiem)
аватар zaeugene
Bērni šodien ir atgriezušies. Bija Hadabā. Lai arī bija auksts, katru dienu peldējāmies un sauļojāmies. Bija arī bezvēja dienas. Kad pūta vējš, noteikti bija forši izkāpt no ūdens. Jūrā 23-24 grādi - siltāks nekā ārā :)
аватар YanaKaramel
Lūk, ko viņš raksta, vējš pēdējās nedēļas laikā noteikti ir kļuvis stiprāks 21-25km/h ((jā, principā janvāris-februāris ir vējainākie un aukstākie mēneši, no rīta un vakarā +18, kādam tas var būt ērti
аватар Vika284
zolyshka111 mana atbilde bija jautājuma autoram, un kad viņi raksta auksti vai silti, atkārtoju visiem silts un auksts komforts ir atšķirīgs
Tāpēc atbalstīšu zaeugene un YanaKaramel konkrētās atbildes - lai jautājuma autors izlemj vai būs auksti vai silti
аватар ser_____Witness77
dīvaini, ka cilvēki bez hidrotērpiem šādos laikapstākļos kāpj ūdenī ... tas ir kā ziemā staigāt pa ielām bez jakām)
аватар oksanashewchenko
dīvaini, ka šādos laikapstākļos ūdenī kāpj cilvēki bez hidrotērpiem
Dīvaini Odesā jūnijā cilvēki kāpj ūdenī bez hidrotērpiem pie ūdens temperatūras +20?
Ikviens peldas, kad tas viņam ir piemērots.
аватар lyonta88
Tikko vakar atgriezāmies no Naama Bay.Līcis,bet auksts.Ūdens auksts,ļoti auksts.Gaiss arī auksts,var vilkt džemperi ēnā) bija tikai viena reize vidēja stipruma.Nekā nebija kas tur jādara līdz marta sākumam.Ūdens nesasils
аватар ser_____Witness77
"Dīvaini Odesā jūnijā cilvēki kāpj ūdenī bez hidrotērpiem pie ūdens temperatūras +20? "Odesā jūrā nav ko redzēt - 5 minūtes pludinājos un tur vairs nav ko darīt... bet Sarkanajā jūrā vajag vismaz pusstundu peldēt - interesanti)
аватар grabarchuk1983
Odesā jūrā nav ko redzēt - 5 minūtes pludinājos un tur vairs nav ko darīt... un Sarkanajā jūrā vajag vismaz pusstundu nopeldēties - interesanti)
kā ar zemūdens pasauli? Jautājums ir par laikapstākļiem) un katram ūdens un gaisa temperatūra ir tīri individuāla. Tas, ka tev ir auksti un vajag hidrotērpu, nenozīmē, ka visi tādi)
аватар kolgas
Izlasīju atbildes ... Cik dažāda ir cilvēku uztvere par temperatūru. Šarmā esam kopš 19. novembra, peldos katru dienu pusotru stundu no rīta (8-9) un stundu pirms saulrieta. Ar masku un snorkeli, bez hidrotērpa. Un pagaidām man ir labi, ūdens nejūtas vēsāks, vai arī esmu vienkārši pieradis. Kopš 13. janvāra ir kļuvis vēsāks, bet man ir mainījies tikai tas, ka ir kļuvis auksts izkāpt no ūdens, ja ir vējš, un tas ir gandrīz vienmēr. No rīta ātri izžūstu saulē, pirms saulrieta uzreiz ietinos dvielī un dodos uz istabu nomazgāties. Agri no rīta un pirms saulrieta ūdenī ir jūtami siltāks nekā gaisā. Paskatos uz apkārtējiem cilvēkiem (šī mums ir piektā viesnīca vairāk nekā divu mēnešu laikā) - visi mazgājas, cits ilgāk, cits mazāk. Pārsvarā pulksten 10-13, kad saule ir vissiltākā. Nezinu, kas būs tālāk, bet, kamēr laiks ir jūrai ērts, peldos bez vardarbības pret sevi)) pēc saulrieta, pēdējo nedēļu jau ir auksts, vakariņot eju vilnā. Bet naktī miegs nav smacīgs, ļoti ērts.
аватар Sharmtourist
Melnajā jūrā +20C ir silts ūdens. Akabas līcī ūdens temperatūra nenoslīd zem +20. Jūs esat koncentrējies uz labiem līčiem, bez vējainiem.
Haizivju līcī ir skaists rifs un mazi pontoni.
https://www.youtube.com/watch?v=cUW5fDa07BI&list=PLMU5kU4U9k_9zOtWHOxoZM8Zy49e2Ik-D&index=8
https://www.youtube.com/watch?v=Vq9l3Ah1-Fc&list=PLMU5kU4U9k_9zOtWHOxoZM8Zy49e2Ik-D&index=10
аватар OLA14
pruffesor, 2019. gadā bijām februāra beigās - bija ērtāk nekā 2018. gada aprīlī)) Tas ir ļoti atkarīgs no vietas. Aukstuma ziņā neomulīgākās brīvdienas bija 2018. gada decembris Hurgada un 2019. gada Šarm (Albatross Aqua Blue tajā līcī, kas bija), Charax Bay divreiz nepievīla 2019. gada un 2020. gada februāra beigās.
аватар OLA14
2019. gada Šarmā pie Albatros aprīlī bija aukstāks nekā 2019. gadā Charax Bay Hilton...
аватар YanaKaramel
Un janvāra sākumā pirms 2 gadiem lidojām uz zilo līča oāzes rifu, lai gan meitene mūs brīdināja, ka tas nav līcis un var izpūst cauri, pārņēma fotogrāfijas no interneta) kopumā 2 nedēļas laika apstākļi bija krāšņs 26-28 karsts un jūra bija augsta, bet pēc divām nedēļām 2 dienas pirms izlidošanas (janvāra vidus) viss mainījās pēcpusdienā 20-22 vējā un nav ērti iziet no jūras, labi, ir ļoti foršs vakars un tas pūš līdz kaulam ar šo salnu vēju. Vispār laikam grūti prognozēt, tepat Kijevā pirms divām dienām bija -20, šodien +2...
аватар IgorKyiv
Jautājums ir skaidrs. Kurš atpūšas tagad un ne pirms diviem gadiem un Odesā. Mani interesē arī jūra tagad ir silta? Man ir 27 lidojumi
аватар OLA14
IgorKijev, tu neko nesaprati)). Katram ir savādāka temperatūras uztvere, lai jūra pēc taviem standartiem būtu silta, kādai tai vajadzētu būt?
аватар ser_____Witness77
21. datumā ūdens bija 24,2 C ... bet izejot ārā uz solāriju ir auksts = vēlams vilkt hidrotērpu (vismaz īsu) un labāk ar ķiveri;)
аватар sk_lora
Cik var rakstīt, ka no decembra līdz martam, kā arī no jūnija līdz septembrim Ēģiptē nav ko darīt - nu, ja vien, protams, negribas mirt.
Pirmajā gadījumā jūs saņemat aukstumu - lai dzīvo tuberkuloze.
Otrajā gadījumā ir ļoti karsts – nāve no sirdslēkmes un insulta – tā ir tava atpūta.
Neesiet idiots un dodieties uz Ēģipti tikai ne sezonas laikā. Tie. No oktobra līdz novembrim un no aprīļa līdz maijam.
Parūpējies par sevi.
аватар OLA14
sk_lora, jūs, iespējams, reti braucat uz Ēģipti, un tāpēc jūs nesaprotat, par ko jūs runājat, un rezultātā trūkst zināšanu šajā jomā. Decembris Sharaks līcī ir siltāks nekā marts Nabq)
аватар YanaKaramel
Un es lidoju 7 gadus jūlijā, bez insultiem)))) nu maijs, oktobris-novembris, kā varēja aizbēgt no darba, vasarā Ēģiptē ir vieglāk nekā Kijevā, kad ir +25, tur nav mitruma, kā rezultātā siltumu panes daudz mierīgāk
аватар Vika284
sk_lora vai tiešām tu domā, ka ziemā var saslimt ar ēģiptiešu vēja tuberkulozi vai insulti notiek tikai karstās vasarās?
аватар Vika284
Pievienošu YanaKaramel, piemēram, Delta Sharm un Santer, mūsu tūristi ar ģimenēm ar bērniem īrē mājokli vasaras mēnešiem un dzīvo tur visu vasaru. Patiešām, Šarmā ir sauss klimats, un karstumu ir vieglāk izturēt.
Un ja visi no aukstā vēja saslimtu ar tuberkulozi un visi tie, kuriem ir nosliece uz CVD pēc sauļošanās, saņemtu insultu un infarktu, tad zemes iedzīvotāju skaits ievērojami samazinātos.
аватар sk_lora
Par YanaKaramel
Par Vika284
Par OLA14
Nu pirmkārt, Ēģiptē (galvenokārt Šarmā, lai gan tur bija arī līča rietumu krasts) atpūšos pēdējos 8-10 gadus. 1-2 reizes gadā.
un katru reizi dzirdu - kāpēc Šarmā vasarā ir tik karsts. Tāpēc ir karsts, jo ir +40...45'C.
Nu kāpēc februārī smilšu vētras un aukstums. Jā, tāpēc vētras ir tajā februārī un temperatūra ir 21-23 C, dažreiz 18 grādi.
Jā, jo izkārtojums ir šāds. Un jūs to visu labi zināt, bet kā tūrisma aģenti vilina tūristus atpūsties atpūtai absolūti nepiemērotos klimatiskajos apstākļos. Čistogans ir vairāk vērts.
Es atkārtoju vēlreiz: no decembra līdz martam - tā ir pneimonija, kas pārvēršas par tuberkulozi. Un no jūnija līdz septembrim - tas ir karstuma dūriens, kas pārvēršas par sirdslēkmi un insultu.
Laipni lūdzam Ēģiptē nesezonā.
Nākamgad jūs šeit ieradīsieties. Šis ir paredzēts ceļojumu aģentiem. Nu, lai nenestu nejēdzības.
аватар YanaKaramel
sk_lora Liels paldies, ka atvedāt mani uz ceļojumu aģentiem, es jums atklāšu noslēpumu, mana pozīcija ir atšķirīga) viņi tur nemaksā tik daudz - ceļojumu nozarē šoreiz
Tālāk Ēģiptē savu aktivitāšu un neparedzētā atvaļinājuma dēļ, uzsveru, agrāk 2-3 reizes gadā, atkal, kad varēju uz nedēļu aizbēgt, uzreiz lidoju, lai nepazaudētu dienu tur un dienu atpakaļ uz tālu valstīm. Un aizlidojuši 15-16 gadus arī toreiz ar vecāko meitu, nebija tuberkulozes un citas ķecerības, tagad lidojam ar jaunāko.
Un treškārt, tuberkuloze ir infekcijas slimība, tiem, kas nezina un slikti saprot diagnozes, bet spiež tās visur)
аватар YanaKaramel
Starp citu, no tuvējās vietas esmu bijis Tunisijā, kur šī smaka mani nogalina (viņi veic talasoterapiju no šīm aļģēm, kas ir visā piekrastē), bet, pieņemsim, maniem draugiem tur ļoti patīk, man. nezinu vai viņi tagad lido, un tur ir arī daudzas vietas, un tur lido ātrāk, protams, tas nav fakts, ka arī transfērs būs ātrs, šajā uzvar Charm, un man personīgi galvenais trūkums Turcijā ir mitrums, starp citu, tāds pats kā Kijevā, tātad pie +28 nāk nost 40 sviedri, šarmā pie +38 mierīgi dzeru latte un peldos jūrā, tāpēc izvēle ir acīmredzama man un manai ģimenei personīgi . Starp citu, mēs skatāmies tur esošos dzīvokļus, es jau esmu viņā tik ļoti iemīlējusies, tāpēc varu uzaicināt jūs ciemos uz jūsu insultu))))
аватар grabarchuk1983
YanaKaramel piekrītu jums. Jūlijā biju šarmā, laikam bija +50, 2 reizes uz jauno gadu Hurgadā, abas reizes laiks cits, gan vēss, gan karsts. Jūnijā biju Tunisijā, bet mitrums, lietas labi neizžuva uz balkona. Un parūka. Kā, manuprāt, Šarmā bija vieglāk + 45-50, bet man ir tā, ka kāds viegli panes siltumu, kāds ne., viss ir tīri individuāls)
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Šarm eš Šeiha
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl