Jautājums o Šarm eš Šeiha

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
10597 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Cits»
Kāpēc ēģiptiešu vīrieši vēlas fotogrāfiju ar tūristu?
Nesen staigāju pa vecpilsētu un, par pārsteigumu, bieži dzirdēju pārdevējus, kas lūdz kopīgu foto. Atbildot uz maniem atteikumiem, turpināju saņemt pieprasījumus, viens pat izdomāja stāstu, ka izskatos pēc viņa draudzenes no Polijas. Viņa bija ģērbusies pieticīgi, nogurusi un bez kosmētikas. Kāpēc viņiem vajadzīgas tūristu fotogrāfijas?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
18 abonenti  • prasīja 2020-11-163 gadā atpakaļ
Atbildes  •  31
аватар agent_borabora
Paaugstināt savu atpazīstamību savu radinieku vidū.
аватар Slav_na
viņi bieži strīdas par to, kuram ir vairāk "balto" sieviešu. foto - pierādījums)))
аватар ollennka
Bet man ir jautājuma turpinājums)). Es varu saprast vīriešus, jā, viņi tad salīdzinās ar draugiem, kuriem ir vairāk.
Bet galu galā Ēģiptē sievietes un īpaši bērni mani tracināja ar lūgumiem nofotografēties! Kāpēc viņiem vajadzētu? Bērni vispār bez bremzēm, pēc atteikuma fotografēt, mēģinās nobildēt uz viltības.
аватар Slav_na
Esinka,
pretjautājums: kāpēc mēs (ne tu un es, bet vispār) fotografējamies ar pamatiedzīvotājiem?
dažiem mēs esam eksotiski.
un dažreiz viņi, nofotografējušies ar "saibu", sāk ubagot naudu ...
аватар ollennka
o_o
Es nekad nefotografēju ar pamatiedzīvotājiem))). Tad vēl viens papildinājums jautājumam - ja mūsu vidū ir tādi, kas fotografējas ar vietējiem citās valstīs, atbildiet, kāpēc jūs to darāt.))
аватар mindguru
Bērni - tā paša iemesla dēļ. Foto ar balto vīrieti. Nu, prasiet naudu, protams.
Lielākā kļūda ir mēģināt kaut kā ar personisku piemēru ("Es nefotografējos ar vietējiem iedzīvotājiem"), lai mēģinātu izprast citas valsts kultūru no cita kontinenta. Neatkarīgi no tā, cik daudz jūs uzminējat, jūs nekad pilnībā nesapratīsit viņu rīcības iemeslus. Tātad, kāpēc tas viss?
Es personīgi cenšos, ja iespējams, ar kādu no vietējiem nekontaktēties vispār, un vispār apbraucu bērnus pa desmito ceļu. Viņi ir kļuvuši pārāk augstprātīgi. Viens zēns reiz palīdzēja sievai izkāpt no laivas, sāka par to prasīt desmit dolārus. Kad viņi to nedeva, viņš zvērēja arābu valodā, viņš principā varēja mest akmeni. Viņi ir neapdomīgi, īpaši jauni. Un fotografēt - nekad. Tad viņi noteikti neaizbrauks.
аватар ollennka
Tāpēc es, manuprāt, necenšos koncentrēties uz sevi. Tāpēc uzdodu jautājumu publikai, varbūt kāds zina atbildi tieši no pamatiedzīvotājiem.
Starp citu, pirmajās reizēs bez problēmām fotografējos ar arābiem/arābiem, neviens naudu neprasīja, necentos apskaut. Bet tad kļuva vienkārši garlaicīgi. Ar ķīniešiem ir vairāk vai mazāk skaidrs, kāpēc viņi fotografējas ar eiropiešiem, šāda veida veiksme viņiem nes)).
аватар lana_181
Es varu pastāstīt, kāpēc indieši bildējās ar mums.Un starp citu, ne ar visiem. Pirmkārt, tikai ar sievietēm. Bet tika fotografētas sievietes un bērni, vīrieši un visas ģimenes. Un viņi arī lūdza man pieskarties ķermenim)) ar mani tika fotografētas pat kāzas. Acu un matu krāsa nebija svarīga, svarīga bija ādas krāsa un kontrasts.No mums 7 meitenes tika fotografētas tikai ar trim, mums ir tumši mati un brūnas acis)) Bet balta āda. ļoti balts)) Un starp indiešiem, ja jūs pieskarsities vai nofotografējat sevi ar cilvēku ar baltu ādu, nākamajā dzīvē jūs piedzimsit ar tādu pašu ādu. Un puisis 17 gadus mani tik ļoti mudināja nobildēt, un es viņam jautāju, kāpēc es tev esmu vajadzīga fotogrāfijā? Es esmu daudz vecāks)) Viņš atbildēja, lai lepotos draugu priekšā. Un ēģiptieši parasti neprasa nobildēt, bet uzreiz piedāvā pastaigāties)) Principā jebkuras sievietes, nevis arābu sievietes. Es neatceros gadījumu, kad vajadzēja nofotografēties.
аватар Vika284
lai viņi neapgrūtinātos ar dažādiem piedāvājumiem, sākot no fotografēšanās un iepazīšanās ar Habibu, un iegādātos manas preces pasaulē labākās - viņi runā turku vai turku-angļu valodā Ēģiptē un Tunisijā bazāros un veikalos un kafejnīcās.
аватар inga.rom
Mēs ar vīru kaut kā tikām uz jahtas ar jaunlaulātajiem - visi ieradās medusmēneša ceļojumā, bija 6 pāri no dažādām pilsētām, galvenokārt no Kairas. Sievietes bija pilnībā ģērbušās peldkostīmos – rokas, kājas, galva bija aizsegtas. Beigās viens pāris prasīja nofotografēties ar mums - atšķirība kolosāla - es peldkostīmā, vīrs ir šortos un tie ir pilnībā piesegti. Mēs esam sarkani kā omāri pēc saulē pavadītas dienas, bet viņi tā nav. Acīmredzot mēs viņiem bijām zinātkāri))
аватар lana_181
inga.rom ak, un man bija tāds gadījums, Arī jaunlaulātie, arī pāris no Kairas, brauca ar laivu, Tas man bija nesaprotami. Kāpēc man tās vajadzīgas? Un atsevišķi viņš ir ar mani un kopā ar viņiem abiem. Es viņai jautāju, vai tas ir labi? Viņa teica jā. Kopumā saprotiet tos. Ja kaut kur bildēju, tad tikai ar, piemēram, gidu, kas man patīk. un tas bija pāris reizes)) Kairā es satiku gidu, par kuru lasīju un skatījos daudz video vietnē YouTube, Viņš ved tūristus no Hurgadas.. Nu viņš ir harizmātisks, es nevarēju pretoties)). . Ejot starp piramīdām, es dzirdēju balsi, kuru jau kaut kur biju dzirdējis). vaicājāt tam pašam gidam, kurš sevi salīdzina ar priesteri?)) Mēs sākām runāt. un nofotografēja. nu tas arī viss. Bet man ir draugi, viņiem ir 65 gadi. precēti pāri, tāpēc viņi fotografējas ar visiem savos ceļojumos un ar masajiem, un ar kuģu vāciņiem, un ar viesnīcas apsargiem un pārdevējiem., ar tiem, kas viņiem patīk. Kaut kas tamlīdzīgs)
аватар vezha2
Lai uzlabotu pašcieņu.
аватар ollennka
Šrilankā viņi ar mani īsti nefotografējās, bet visi ļoti gribēja tai pieskarties. Un viņi man lūdza pieskarties bērniem)))). Arī kaut kas no tautas kategorijas tiks pie veiksmes.
Turcijā daudzi cilvēki lūdza fotografēt savus vai viņu bērnus. Es domāju, es tikko nofotografēju ar savu kameru. Bez manis. Un viņi neprasīja bildes. Šis bija ļoti interesanti. Diemžēl neizdevās noskaidrot, kāpēc viņi tā rīkojās, tajās daļās viņi ne pārāk labi runā angliski.
аватар LindaLinda
Es nefotografējos ar svešiniekiem, bet reiz ēģiptiete man palūdza nofotografēties ar viņu - viņa nevarēja atteikt :)
аватар Iren48
Man neviens nekad nav lūdzis nofotografēties ar mani. Un es fotografēju bērnus Goā. Viņi neko neprasīja pretī, bet ar prieku pozēja. Taizemē bērniem nepatika, ka fotografēju. Viņi novērsās.
Kādu dienu biju aculiecinieks ainai - ēģiptietis, veikala tirgotājs, lūdza vecākiem atļauju nofotografēties ar meitu, 4 gadus veco.Domāju, ka viņš ar šo nelielīsies draugiem :)))
аватар Elenka08
Pirms kādiem 20 gadiem pie manis un Turcijā ļoti bieži lūdza nofotografēties, pat tūristiem viesnīcā (turkiem). Toreiz mūsu bija ļoti maz. Ēģiptē, pareizi saka, rādīs savā ciemā. Kaut kā nokļuvu Hurgadā februāra sākumā, atvaļinājumā Sunrise. Es biju blondīne un vēl viena no mūsu kompānijas, tas arī viss. Tā bija elle ..))) kurš vienkārši nelūdza nofotografēties. Un viņi klusi fotografēja utt. Viņu ģimenes bija pludmalē, sievietes ietinušās lūdza fotoattēlu. Nolēmu, ka šis ir priekš viņiem, kā bilde ar lāci cirkā :)))
аватар LindaLinda
Elenka08, viņi izlēma nedaudz nepareizi, viņiem ir laime nofotografēties ar ārzemniekiem. Tāpēc neuzskatiet sevi par lāci cirkā :)
аватар Iren48
BET! Nu jā! Es neesmu blondīne. Un mana āda ir tumšāka nekā dažiem arābiem :))) Viens gids salīdzināja viņa roku ar manējo iedeguma dēļ :)))
аватар lotos2500
Manai draudzenei, blondīnei, pensionārei, palūdza nobildēties ar savu 3-4 gadus veco meitiņu, bez problēmām piekrita, tas bija Šarmas viesnīcā, tad ekskursijā ģimene arī prasīja ar bērnu, varbūt mēs esam viņiem eksotika vai kas cits.
аватар Elenka08
LindaLinda, es tikai domāju, ko viņi darīs ar šo fotogrāfiju)) Tāpēc es saku, mēs muļķojamies ar lāčiem)), un viņi ir ar mums
аватар camomille
Tas notika ar mani ne tikai karstajās valstīs, bet arī pie mums. Es nekad nepiekrītu fotografēties ar kādu. Un visnepatīkamākā situācija ar mani notika Maskavā gumijā. Šķiet, kāda ir iespējamība šādā vietā satikt šādu spēli, bet man arī šeit "paveicās". Bija tur ar draugu. Vispirms mani uzrunāja kāds kaukāziešu cīkstonis, kurš kopā ar savu sporta komandu staigāja pa veikalu. Un tad man uzbruka absolūti nekaunīgas ķīniešu sievietes, kādi 10 cilvēki, uz kuru fona kaukāzietis likās superkorekts. Tāpēc viņi vienkārši nekaunīgi turējās ap mani, un katrs mēģināja noglāstīt manus matus, un viens pat izrāva man matus. Man bija jāfotografējas ar viņiem. Labi, ka zināju, ka ķīniešiem ir blondīne ar gariem matiem, un man ir mati līdz viduklim, to uzskata par veiksmi. Tāpēc es vismaz zināju, kas notiek.
аватар ollennka
"un viens pat izrauj matus"
Tryndets. Piedod manu franču valodu.
аватар camomille
Tik labi, ka es apzinājos. Man ir draudzene, kas pirms tam devās uz Pekinu. Pirms ceļojuma viņa nokrāsoja matus baltus un izaudzēja ļoti garus baltus matus. Viņa tur bija gandrīz noskalpēta. Viņa stāsta, ka bērni vienkārši pieskrējuši klāt un satvēruši viņu aiz matiem, ik uz soļa visi prasījuši ar viņu nobildēties, tikai nelaižot garām. Tas kļuva tiktāl, ka viņa staigāja kapucē.
аватар Elenka08
kumelīte, smiekli caur asarām ir stāsts par tavu draugu)) . Matu pieaudzēšana un puse, iespējams, izrauta
аватар dima_80_
Kaut kas tamlīdzīgs)
аватар camomille
Elenka08, viņi paši nokrita)) Man nepatīk pagarināti mati, it īpaši, ja ir redzami stiprinājuma punkti..fuu
аватар camomille
"Kaut kas tamlīdzīgs)"
==
un saknes ēģiptiešu vēlmei pieskarties baltajam cilvēkam ir tas, ka viņi mūs redz kā albīnus (
https://evening-cowboy.livejournal.com/360447.html
аватар ollennka
Vjetnamā, beidzoties atvaļinājumam, man jau radās vēlme vismaz piecus dolārus nofotografēties ar ķīniešiem. Patiešām nebija beigas, lai gan es neesmu blondīne. Acīmredzot augumam tomēr ir nozīme, esmu diezgan gara auguma.
аватар Elenka08
kumelīte, līdzīgi. Es reiz pieskāros galvai ar tādiem matiem .... (traks smaidiņš)
ollennka, nākamreiz izmantošu tavu ideju))) labi ienākumi. Kaut kā joks vai varbūt ne joks, cilvēki stāvēja pie ieejas naktsklubā un vāca naudu par ieeju, simboliska summa, visi piekrita :))))
аватар Elenka08
Redzēts*
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Šarm eš Šeiha
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl