Jautājums o Šarm eš Šeiha

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
10593 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Lūdzu, iesakiet kādu labu viesnīcu ar labu pludmali Šarmā. Mēs gribējām doties uz Reef Oasis Beach, bet pārdomājām
Lūdzu, iesakiet kādu labu viesnīcu ar labu pludmali Šarmā. Mēs gribējām doties uz Reef Oasis Beach, bet pārdomājām
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
10 abonenti  • prasīja 2020-11-163 gadā atpakaļ
Atbildes  •  14
аватар Vika284
Iberotel pils
Movenpick 5 * šajā viesnīcā ir 5 pludmales katrai gaumei
аватар vadim-555
kāpēc mainīji domas???krāšņs rifs, pludmale un viss bez vēja
аватар agent_borabora
Man "laba viesnīca ar labu pludmali" ir Four Seasons.
Un ko jautātāja domā ar vārdiem "labs", zina tikai viņa pati.
аватар Fancase
Kāpēc jums nepatika Rifs?
Kad plāno doties?
Kāds ir budžets un cik cilvēku?
Kādas ir jūsu izvēles un vēlmes?
аватар Slav_na
pēc atvaļinājuma Sentido es arī negribu braukt uz ROBR. bet Sentido tagad ir slēgts, saka...
аватар Vedana
Paldies par atbildēm. Kāpēc pārdomāju - cena sāka iekost. Vispirms operatore paziņoja summu diviem par 6 naktīm 1000 dolāru, kamēr mēs domājām, ka pēc trim dienām cena kļuva 1150 dolāri. Ņemot vērā, ka pagājušajā gadā mēs ar ģimeni bijām 7 naktis par 1400 dolāriem, tas ir kaut kā resni. Un tā viesnīca arī bija ļoti laba, bet tur ir vairāk bērniem, slidkalniņi, bērnu izklaides utt. Tas ir tas, ko mēs izvēlējāmies bērniem. Un tagad mēs gribam būt kopā bez bērniem....
аватар Vedana
Laba pludmale ir vieta, kur var doties bez koraļļiem uz kājām. Šeit bija Phanara in Jazz, blakus šim rifam un citam klubam. Bet klubs noteikti pazūd, un cena par Rifu tika sabojāta, un jūs nevēlaties doties uz Džezu otrreiz, un tur ir garlaicīgi. Viens milzīgs pluss viņiem ir pludmale.
аватар Slav_na
ja jums ir svarīgs rifs un cenas saspringst, paskatieties uz Kontinentālu - korona dēļ šuravi pārstāja apmesties "krievu ciemā" (augšā, pie kalniem), tas ir, ir iespēja dabūt a skaits šo viv. pa labi un pa kreisi lieliski zemūdens skati
bet ar ēdienu un batoniņiem vienmēr ir bijušas problēmas. un vakarā vīģes, kur var tikt ar kājām ...
аватар kvitka7m
Es arī ieteiktu Continental.. pludmale ir lieliska bez koraļļiem, rifs arī labs. navigācijas apgabals pa labi pa kreisi bez ierobežojumiem. skaisti koraļļi un lielas zivis. ir animācija, puiši mēģina gan pa dienu, gan vakarā.ir vakara animācija.ir labs daivinga centrs,labas cenas ekskursijām,cilvēku maz,līdz 100,istabas kā visur citur . ja ir problēmas, tās ātri tiek atrisinātas, puiši ļoti draudzīgi reģistratūrā, tagad visi izmitināti ar skatu uz jūru. Šeit ēdiens ir patiešām vājš. tur ir viss nepieciešamais. bet nav dažādības. pēc oāzes rifs liksies vājš)), bet cik paveicies. Viesnīca atrodas pastaigas attālumā no Holivudas un muzeja. 20 minūtes, un tur kopā ar mikroautobusu par 1$ var aizbraukt uz vecpilsētu... lasiet atsauksmes ..
аватар agent_borabora
"Laba pludmale ir vieta, kur varat doties bez koraļļiem uz kājām"
- Vidējā cenā:
Domina,
Novotel,
Marina Šarma,
Barselo.
аватар kvitka7m
agent_borabora Man nav īsti vajadzīga pludmale. Es uzreiz no pontona un jūrā))) Es zinu, ka tiem, kas atrodas kontinentā, tas patīk. ka viņš ir līcī.Dārza rifu līcis pats par sevi ļoti skaists, pontons īss m 40. maigi slīpas smiltis, diezgan garas, bērni un tie pieaugušie. tie, kas nepeld vai slikti peld līdz viduklim, nāk iekšā un visu dienu sēž jūrā. smiltis)) un arī bērni. plus pludmale palmās... arī no pludmales var peldēt pāri koraļļiem.. interesanti Tās viesnīcas. ko jūs piedāvājat, ir daudz labāk. bet laikam dārgāks... Labas smilšu pludmales Naama līcī. bet man tas nepatīk..pārāk pārpildīts. daudzas laivas utt. un rifs manuprāt tur ir ļoti vājš. katram savs budžets. jūsu prioritātes utt.
аватар sk_lora
Par kvitka7m
Un es esmu pilnībā apmaldījies. Un kāds ir īstais jautājums, kad tu jau diezgan labi pazīsti Šarmu?
Jā, 8/% Šarm viesnīcu ir pieejams ūdens no pontona. Kāpēc tad kaut ko meklēt? Nu tikai uztura ziņā vajag atmest Noamu un Nabq - nu negribas īsti peldēties mazutā (Noama) vai slīkt (pa pontonu ir varianti līdz jūrai ap 300 m) .
аватар kvitka7m
sk_lora Tāpēc es vienkārši vairs neko nemeklēju))) Es zinu, kas man ir vajadzīgs, un mēs nesen bijām)) Es vienkārši ieteicu. un ļauj viņiem izvēlēties
аватар Vedana
Paldies visiem par atbildēm. Izvēlējās Sentido. Un cena un nosacījumi mums ir piemēroti. Tad uzrakstīšu, kas un kā īsti notika))
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Šarm eš Šeiha
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl