Jautājums o Šarm eš Šeiha

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
10593 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Cits»
Kurš veica koronavīrusa testu Šarmā? Kā notiek procedūra un kur tās paliek līdz rezultāta iegūšanai?
Kurš veica koronavīrusa testu Šarmā? Kā notiek procedūra un kur tās paliek līdz rezultāta iegūšanai?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
18 abonenti  • prasīja 2020-09-014 gadā atpakaļ
Atbildes  •  24
аватар YanaKaramel
Pārbaudes tiks ņemtas no 5. datuma, rezultāts tiek nogādāts viesnīcā 6-8 stundu laikā pirms šī laika kā parasti
аватар klichko
Uztriepes tika ņemtas jau vakar Egi ostās. Pārrakstiet datus no kupona un atlaidiet. Tos, kuriem līdzi ir pārbaudes, ved atsevišķs autobuss. Labāk to darīt mājās. Ostās būs elle
аватар sveta.n
Kāpēc vispār jābrauc uz Ēģipti, ja tie rada problēmas cilvēkiem vai kā tu raksti ELLI. Tā nav atpūta, bet daži nervi.
аватар YanaKaramel
sveta.n kas par nerviem?! Es lidoju ar 2 bērniem septembra vidū, nervi var būt visur Turcijā un Dominikānas Republikā, ja viesnīcā atrod slimu cilvēku
аватар sveta.n
Tu esi interesants cilvēks. Šodien viss ir labi, bet rīt cilvēkam slikti. Jā, un jūs nezināsiet, kurš ir slims un kad un kur viņš saslima. Es biju Šarmā 2020. gada martā un man kļuva slikti trešajā uzturēšanās dienā (divas dienas cietu un dzēru tabletes un nesapratu, kas ar mani notiek), un es pat nezināju, ka atvaļinājumā esošais cilvēks nomira. no šīs slimības. Tad viņi teica. Šoreiz labāk pagaidīt un nekur nelidot.
аватар YanaKaramel
sveta.n Un man martā bija draugi, tieši pirms robežu slēgšanas viss kārtībā, un tagad viņi atpūšas un pirms mēneša bija Turcijā, es absolūti nevienu neaģitēju, viņi vienkārši sēž mājās un saka tas aizkavēsies par 1,5 gadiem. Daudz bīstamāk ir iet uz pārtikas veikalu un atpūsties pie Kijevas, citā tēmā rakstīju, ka paziņas ar pozitīvu testu mierīgi aizbrauca uz viesnīcu netālu no Kijevas uz 3 dienām, peldējās baseinā, ēda restorānā ar pilnu slodzi. , piemēram, atbilde "tā ko mums nav klepus, tikai temps bija uz 3 dienām, "jūs nezināt, kur ir sliktāk ... no bezatbildības vai no tūristiem ar negatīviem PCR testiem lidmašīnā
аватар Nikk2
Kopumā es arī domāju, ka labāk nejaukties Šarmā, ja tie rada problēmas cilvēkiem un tur joprojām ir ļoti karsts. Tur ir labi vēlā rudenī un ziemas sākumā un pavasarī.
аватар tanchika
Paldies par atbildēm, vairāki mūsu draugi jau ir slimi, viens pēc viņa teiktā gandrīz nomira, bet plaušas ir ļoti vājas, vienmēr slimojis ar bronhītu un pneimoniju, pārējie kā parasts vīruss. ir pienācis laiks, tu nezini, kur ņemt (ejot pēc maizes vai Ēģiptē), tas ir arī strīdīgs jautājums, kur tiks apstrādāti kvalitatīvie, rajona centrā vai Ēģiptē. Tāpēc katrs pieņem savu lēmumu, bet viens ir skaidrs, neviens vairs nesēž bailēs mājās.
аватар Tana999
Vispār pēdējā info, atbraucat - paņem testu par 30 usd, man likās, ka paiet 5 minūtes. Pēc tam viņus aizved uz viesnīcu un jau var izmantot visus viesnīcas pakalpojumus, nav jāsēž istabā.
аватар tanchika
Tana999 liels paldies!!!!
аватар Elenka08
Gandrīz katrā braucienā uz Ēģipti es saslimstu ... es nezinu kāpēc, es klepoju utt ... Es noteikti tagad nevaru, viņi izraks mani kaut kur smiltīs)))
аватар nataha33
Elenka08, pastāstīšu vēl: tagad mājās nevar slimot, var arī kaut kur ierakties...))) Man jau 2,5 nedēļas ir alerģisks rinīts pret ziedputekšņiem, slimības lapa, protams, nē viens man nosaka šādu diagnozi. Tāpēc darbinieki man teica, ka viņi nelaidīs mani rīt uz darbu. Došos pie ārsta, lai paprasītu izziņu, ka neesmu lipīga. Ja dari, tad vismaz piespraud sev uz pieres! )))
аватар vezha2
Viss, kam ar mums jānotiek, notiks, un nav svarīgi, kur mēs šobrīd atrodamies.
Es arī biju Šarmā 2020. gada martā, mūs evakuēja 17. martā. Tātad, nekādu paniku tur nesaskatīju, jā, viena viesnīca tika slēgta uz karantīnu, bet arī atpūtnieki no tās tika izvesti 19. martā - aizdomas neapstiprinājās.
Kamēr tur ir patiešām karsts, jau atgriežoties var būt slikti - lielās gaisa temperatūru starpības dēļ. Bet var jau ieplānot braucienu uz oktobri, varbūt līdz tam laikam testi tūristiem būs atcelti.
Bet... katrs izvēlas pats...
аватар Elenka08
nataha33, man arī ir alerģija ...))
аватар alexfili
vezha2, un 17. martā ar pēdējo Pegazu tikām līdz Stambulai. Paveicies. Un biļetes tika nopirktas 1919. gada rudenī. Tā tas notiek?
аватар ilika15
Uzrakstiet, lūdzu, kurš jau ir ieradies Šarmā, kāds tests tiek veikts un kā tas tiek veikts?
аватар ilika15
Lūk, kā Hurgadā tika veikti testi
аватар ilika15
Un tālāk
аватар ilona544833
Atgriezāmies un apsolīju pastāstīt par testiem Šarmas lidostā. Tātad mēs nolaidāmies. Tūristi, kuriem bija pārbaudes, tika lūgti doties prom. Cilvēki staigāja ar melnbaltām kopijām un fotogrāfijām savos tālruņos. Pēc viņu aizvešanas mēs palikām kopā ar apmēram 40 cilvēkiem, mūs iesēdināja atsevišķā autobusā un aizveda līdz durvīm, kas atrodas nedaudz pa labi no galvenās ieejas. paklāja uzgaidāmā telpa - neliela tika sadalīta zonās caurbraukšanai. Izmērīja temperatūru, aizsūtīja uz diviem galdiņiem, kur veica maksājumu (veidlapas jau bijām aizpildījuši), tad sieviete ņem uztriepes no sievietēm, vīrietis no vīriešiem. Tā kā sieviešu bija vairāk)), tas nedaudz aizkavēja cilvēkus. Tad mūs iesēdināja autobusā, apmeta apli un bijām pasu kontrolē. Visa procedūra aizņēma 33 minūtes (uzliku hronometru)). Tad mūs aizveda uz viesnīcām, uzreiz iekārtojās. Trešajā dienā viesnīcā ir panika, no rīta ož pēc balinātāja, visi ir mazgāti, berzēti, noslaukti, visi maskās un cimdos. Klusi jautāju draugam, kurš strādā viesnīcā. Kas notika? Saka: Trīs kronas, panika.
аватар nataha33
ilona544833, un kas tad notika? Vai kāds ir bijis izolēts viesnīcā?
аватар ilona544833
Jā. Es jautāju: kur tu dzīvoji? Atbilde ir piektajā (esam 4 stāvā). Sivā no augšas ir atsevišķas ēkas (bez skata uz jūru), kurās parasti dzīvoja konferenču apmeklētāji un semināristi. Tur ir neliels baseins. Viņi tika pārcelti uz turieni. Mēs jautājām: 2 ģimenes teica. Viņiem veida ēdienu atnesa uz istabu un novieto uz galdiem pie durvīm. Ir atsevišķs apsargs. Viena ir Ukraina, otra Baltkrievija. Vakarā devāmies apskatīties. Tieši tā: 2. stāvā spīdēja divas istabas. Tas ir - cilvēkus neizved no viesnīcas, ja nav kritisku simptomu, apdrošinātāji ārstē (arī atkārtotas pārbaudes), ja veic apdrošināšanu "3" - kompānija pēc negatīviem testiem izsniedz biļetes uz lidojumu, ja nē - biļetes plkst. saviem līdzekļiem. Kaut kas tamlīdzīgs.
аватар marchenko_lera
Ieradāmies aizvakar (26.09) Šarmā, pārbaudījumu nokārtojām faktiski lidostā ar visu ģimeni (5 cilvēki), pagāja kādas 15 minūtes visas. Tad ieradāmies viesnīcā un viss, vairs nekādas izolācijas un vēl kaut kas tamlīdzīgs. Vairāk kā vienkārša naudas sagrābšana. Un tie, kas ieradās jau ar testu, vienkārši pirmie izkāpa no lidmašīnas un gaidīja. Patiesībā mūs sadalīja tikai pašā lidostā, un tad visi sakāpa autobusos un devās uz viesnīcām.
аватар turkoloff
Kam vēl vajadzīga informācija, viņi nesen bija šarmā. Pārbaude tika veikta lidostā. Paiet 3 minūtes.. Uz viesnīcu jau devāmies kopīgā autobusā. Es domāju, ka neviens nav veicis testus.
Mēs iekārtojāmies viesnīcā tāpat kā visi citi.
аватар sveta.n
Labvakar mīļā! Uzrakstiet, kur labāk kārtot testu... es domāju Ukrainā. Kurā klīnikā un kur lētāk un ātrāk? Paldies jau iepriekš.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Šarm eš Šeiha
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl