Jautājums o Šarm eš Šeiha

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
10597 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Saistībā ar jaunajiem uzturēšanās noteikumiem viesnīcās: vai kondicionieri darbosies?
Viņi raksta par distancēšanos, papildu apstrādes pasākumiem, bufetes atcelšanu. Un kā ar gaisa kondicionētāju? Galu galā centrālā sistēma virza gaisu uz visām telpām. Vai viņi ietaupīs un vispār neiekļaus zem izolācijas zīmola?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
9 abonenti  • prasīja 2020-05-114 gadā atpakaļ
Atbildes  •  27
аватар dima_80_
Nekādu informāciju par gaisa kondicionieriem istabās neredzēju. Ja kas - ielieciet fanus)))
аватар Slav_na
un starp citu - jā! Es arī par šo domāju...
manā mīļākajā viesnīcā kondicionieris ir centralizēts, un pat iekārtojoties piecās istabās, viņi šķauda vienā - inficēsies visi.
аватар ilika15
Ziemā taupīja elektrību, neieslēdza dzesēšanu, kondensators strādāja kā ventilators. Il Mercato, Amarsinā, Koraļļu kalnos. Un tagad būs oficiāls iemesls.
аватар ilika15
Visu ceļu: lidosta, lidmašīna, transfērs maskā un cimdos (tikai ēdināšana lidmašīnā bez maskas). Tā ir Belavia prasība. Un kā būs transfērs uz pludmali no viesnīcas?
аватар ilika15
Joprojām ne pārāk patīkams brīdis. Ja, izkāpjot no lidmašīnas, kādam tiks konstatēta temperatūra vai ir aizdomas par vīrusu, kurp dosies visi pasažieri?
аватар Slav_na
ilika15,
kājām )))
un "čigānu" iedegums (ziniet, kad rokas melnas un pleci zem krekla))), bet uz sejas...
аватар Slav_na
=Ja kādam ir temperatūra izkāpjot no lidmašīnas===
uz novērošanu, uz tuksnesi, uz beduīniem
аватар Slav_na
smiekli caur asarām, piedod
аватар ilika15
YaSlavnaYa
Jā, ideja ir laba
аватар ilika15
Varbūt kāds zin, kurās viesnīcās ir individuāli kondicionieri uz numuriņu?
аватар ser_____Witness77
Jā, visas šīs nejēdzības drīz tiks atceltas - pat Lombardijā korona ir pārvērtusies par parastu gripu bez nopietnām sekām;)
аватар mindguru
Fanu kopā ar tevi. Kādas problēmas?
аватар Vic-Grin
Vai gaisa kondicionieris..
аватар Slav_na
Fanu kopā ar tevi. Kādas ir problēmas?===
un vēl - garais krēsls, lietussargs, iknedēļas vienreiz lietojamo trauku komplekts... nu un katram ugunsdzēsējam - OZK pilnā garumā. ar svina biksēm
аватар mindguru
Pats galvenais, neaizmirstiet savu alvas folijas cepuri.
аватар ilika15
Starp citu, jā, traukiem jābūt vienreizējiem. Kā arī "aptaujas-pildspalvas" komplektam pie reģistrācijas, vai arī reģistrācijai jābūt online (nevaru iedomāties kā ir).
Kā Ēģipte to var nodrošināt? Un tāpēc visas viesnīcas ir uz ietaupījumiem. Cenas celsies debesīs?
аватар sharm2112
Lai jūs saprastu:
1. Gaisa kondicionētāji nevada gaisu visā viesnīcā (un tas nekad nav noticis - tā nav pieplūdes un izplūdes ventilācija), gaisa kondicionieri pa hermētiskām caurulēm piegādā aukstumaģentu (parasti freonu) iekštelpu blokā, un iekštelpu bloks jau vada telpas gaisu caur siltummaini (līdzīgi kā radiatoram, kas atrodas aiz režģa). Rezultātā gaiss jūsu telpā iegūst vajadzīgo temperatūru).
2. Pat ja mēs pieņemam, ka viņi pēkšņi iepūš gaisu jūsu istabā, briesmas nedraud, jo neviens nekleps un neizpūtīs jūsu degunu gaisa ieplūdes atverē. Un, ja ir (haha), lāsītes nelido tālāk par pāris metriem. Vīruss arī nelido tikai pa gaisu - tas tiek pārnests ar gaisa pilienu (ja šķaudāt, klepojat vai spļaujat uz jums), un kontakta ceļā (ja berzējat roku uz inficētas virsmas un pēc tam laiza roku, paceliet degunu vai acis.
3. Nedomājiet, ka ēģiptieši ir muļķi.
4. Ja ar 3. punktu. ja nelīdz, paliec mājās
аватар Slav_na
sharm2112, paldies, nomierināja.
bet vispār - mēs esam meitenes, mums būtu mazas krelles un uz rokturiem, bet lai zinātu gaisa kondicionētāju dizainu, mums ir tuvi un ne pārāk pazīstami vīrieši)))
аватар Slav_na
Sharm2112,
un pastāstiet man, pliz, īsi (20 lpp.))), ar ko centralizētais atšķiras no atsevišķiem.
nē, nu es saprotu, ka manējais, mājas - ar atsevišķu tādu kasti aiz loga, no kuras ūdens pil uz kaimiņu balkonu (ar ko viņi nez kāpēc ir neapmierināti). Turklāt?
аватар ilika15
Šarm2112
Mūs uztrauc nevis infekcijas briesmas, kas lido pa kondicionieru portāliem, bet gan ekonomisti viesnīcās. Viņiem vienkārši ir iemesls neieslēgt dzesēšanu. Un odu dēļ vakaros nevar atvērt logus. Ziemā trīs reizes atpūtāmies, kondicionieris dzina gaisu bez dzesēšanas, un tas bija neērti. Un vēl jo vairāk vasarā vai rudenī.
аватар vezha2
YaSlavnaYa, ja jūs apmetīsities vienstāvu vai daudzstāvu ēkā viesnīcā, gaisa kondicionēšana būs centralizēta, ja atsevišķā bungalo vai mājā, tad tas būs autonoms.
аватар Slav_na
vezha2,
jautājums bija citā - kāda ir atšķirība starp tiem
un tā - Andris jau mani mierināja, ka es jebkurā gadījumā elpošu ar saviem mikrobiem. Cits jautājums, cik bieži kondejā tiek mainīti filtri...
аватар Slav_na
vezha2, starp citu, Stella de Mar, cik atceros gaisa kondicionēšana nav centralizēta, lai gan trīsstāvu ēkas
аватар vezha2
YaSlavnaYa, atšķirība ir tāda, ka ar autonomām gaisa plūsmām no blakus telpām tehniski nav iespējams pieslēgties vienā kanālā (izvadā) no gaisa kondicioniera - mēs katrs elpojam savā istabā un izelpojam gaisa kondicionieri, kas ir uzstādīts atsevišķi telpā.
Daudzstāvu ēkās tiek apvienotas izvelkamas sistēmas - tas ir praktiskāk un tehniski kompetentāk.
Priecājos, ka ceļošanas iespēju neesamības gadījumā sākam apspriest tehniskos jautājumus.
Tas ir tikai sākums!
аватар Slav_na
vezha2,
tas ir, centralizētajā, vai plūsmas NO blakus numuriem ir savienotas?
аватар vezha2
YaSlavnaYa, viss ir iespējams, un plūsmas no blakus telpām var savienoties, dzesēšanas komponents var nevienmērīgi sadalīties visā sistēmā, ieejot blakus telpās - jums jāzina iekārtas tehniskie parametri, prasības ekspluatācijas apstākļiem utt. utt. Domāju, ka paši ēģiptieši šobrīd vismazāk domā par problēmām gaisa kondicionēšanas viesnīcās - nav līdz galam skaidra kārtība, kādā tās tiek atvērtas un ielaistas pēc 15. maija.
Negadījumi dažkārt notiek ar tehnoloģijām, īpaši ar gaisa dzesēšanu karstumā
аватар sharm2112
Dāmas, nebaidieties! Gaisa kondicionieri jums neatņems))
Filtri tiek notīrīti no putekļiem, kad tie kļūst aizsērējuši.
Covid-19 caur gaisa kondicioniera filtru nav iespējams dabūt, lai kā jūs mēģinātu.
Individuālais kondicionieris atšķiras no centrālās kondicionēšanas sistēmas ar to, ka katram ir savs bloks ārpusē un savs iekštelpās. Un centrālajam ir savs bloks tikai iekštelpās, un ārējam ir viens visiem, un tas pa caurulēm dzen freonu uz iekštelpu blokiem. Tātad lētāk. Es vispār rakstu uz pirkstiem, lai nebūtu 20 lappuses garš))
Lai gaisa kondicionieris atdzesētu gaisu, nevis to dzenētu tāpat vien - katrā telpā ir vadības panelis darbības režīmam.
Nāciet, jums ir unikāla iespēja atpūsties pustukšās viesnīcās - un tas ir daudz ērtāk, it īpaši, ja ierodaties ar tuviem un ne pārāk pazīstamiem vīriešiem)))
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Šarm eš Šeiha
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl