Jautājums o Šarm eš Šeiha

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
10597 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Cits»
Pastāsti man, lūdzu, kur ir skaistākie koraļļi un vairāk zivju, un kura pludmale ir labāk aizsargāta no vēja?
Decembra sākumā plānojam atpūsties Šarmā. Apmetāmies vairākās viesnīcās. Apsveriet:
Dive Inn kūrorts
Island Garden Resort
Shores Golden Resort
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
11 abonenti  • prasīja 2020-05-084 gadā atpakaļ
Atbildes  •  18
аватар Slav_na
Island Garden Resort ir praktiski Soho. ja nemaldos, White Knight Bay. pludmale "diviem no Island View 5, stacionāra piestātne, pirms daudziem gadiem bija daudz zivju un bija lieliski. Decembra sākumā man nebija auksti, bet bieži ir vējš
Shores Golden Resort - 2. līnija aiz Otium Hotel Aloha Sharm, sava pludmale. pilnīgi mierīga viesnīca, jūra sarkanai ierasta, zivis peld (bija mazmeita, viņai pietika)))
Dive Inn Resort ir gandrīz 5. līnija. laba apkārtne ar Il Mercato ielu, kur ir daudz veikalu, kafejnīcu un iepirkšanās pasāžu. bija divas pludmales, tās bieži ved uz RUES - nu un tur rifs joprojām ir izcils.
аватар sergey_vin
Ras Um el Sid līcis. Netālu no vecpilsētas. Tur ir vairākas viesnīcas. Mēs bijām džeza fanārā. Viņi arī slavē sentido, rifu oāzes pludmali. Džeza fanārē viss ir super, lai gan četri. Rifs ir labāks centido. Tur var peldēties no džeza pludmales.
аватар Valisa
Reef Oasis Blu Bay ir krāšņa vēja aizsargāta pludmale un koraļļu rifs 10 metru attālumā no īsa pontona.
аватар Slav_na
džezs Phanara nav lēts 4k. bet daudzi slavē
аватар NellyK
No jūsu nosauktajām viesnīcām rifs bija interesantāks Island Garden Resort - 2014. gadā, vēlāk tā nebija. Napoleoni tur peldējās kā ģimene, nu, bija daudz citu zivju un dažādas.
Shores Golden Resort - pludmalē bieži ir viļņi un straumes gar rifu sienu, tāpēc jums jābūt uzmanīgiem ...
Un labākie rifi no tām viesnīcām, kurās es biju (2019), ir Hyatt Pegency5 * (nejaukt ar Hyatt 4 * - tas parasti atrodas Šarmas otrā galā!). Tie nav mūris, bet atoli, saliņas, starp tām ir ļoti ērti peldēties un vērot, redzēju arī Napoleonus, starus, barakudas un citas mazāk bīstamas, bet skaistas zivis! Starp citu, Continental Plaza Aqua Beach 5 atrodas blakus Hyatt - un pagājušajā gadā bija diezgan pieņemamas cenas, vispirms varat apskatīt otpusk.com, kad viņiem ir atlaides (noteikt dažādus izbraukšanas datumus)
аватар Nataliya30776
Atpūtāmies no 2019. gada 1. decembra līdz 7. decembrim Island Garden. Labprāt atgriezīšos vēlreiz. Šis ir viens no budžeta variantiem no viesnīcām, kas atrodas netālu no Soho (ir arī Siva Sharm, bet viņa, neskatoties uz to, ka viņa šķiet piecinieks un pirmajā rindā, es domāju, ka būs sliktāk. Es zinu ka ēdiens tur ir ļoti slikts un apkalpošana). Soho tuvums un iespēja gandrīz jebkurā vietā aiziet par USD 1 ir ļoti foršs. Pirms tam viņi atpūtās attālākās vietās no Šarmas infrastruktūras, tāpēc novērtēja šo faktu. Istabas viesnīcā, maigi izsakoties, nav īpaši labas (zinu, ka tā kādu laiku bija tukša, tūristi bija apmetušies Island View, pirmajā rindā piecinieks), bet ēdiens mums ļoti patika, un tas absolūti ne ar ko neatšķīrās no Five View ēdiena. Taisnību sakot, zivju nebija īpaši daudz, arī par Napoleoniem biju dzirdējis iepriekš, bet vienu reizi burtiski noķēru. Darbinieks tur bija gadu vai divus agrk, jlij, tad viam bija tums uz video zivju.
аватар Valisa
Reef Oasis Blue Bay Resort & Spa 5 * lieliska viesnīca.
аватар natochka__74
2019. gada novembrī atpūtās kūrortā Dive Inn
Viņi maksāja 800 USD par divām dienām. Pamatojoties uz to, viesnīca man ļoti patika. Divas reizes dienā brauc autobuss uz pludmalēm, kas no 20 līdz 20 minūtēm devās ar kājām līdz koraļļiem, ēdiens labs, izvēle ir, mans ne visai veselais vēders nesacēlās. Pludmale ir kā līcī, pasargāta no vēja, mūs priecē zivis un koraļļi.
аватар Slav_na
natochka__74,
pludmale - netālu no kafejnīcas Farsha?
аватар natochka__74
YaSlavnaYa, jā, gandrīz, šeit, kartē
аватар natochka__74
Tiesa, tā ir tādos apstākļos kā Krima, bet jūra nav slavējama
аватар Slav_na
natochka__74,
Labi, es sapratu, kur, paldies!
Farsha atrodas daudz vairāk pa kreisi, Faraanas apgabalā
аватар Vika284
natochka__74 šeit ir kartes daļa ar simboliem, lai jūs varētu pareizi orientēties
аватар natochka__74
Vika284
Es saprotu, paldies, bet es domāju, ka no Farsha kafejnīcas uz leju kartē
аватар buger74
Julie Willie Golf Koraļļu rifs ir ļoti foršs, tur pat niršanas centrs ir mierīga jūra.
аватар sergey.18071972
Maldivu salās skaistāka vai tas ir viens un tas pats, bet ja salīdzina woo .. un tad woo.. bet tas vispār ir nereāli .. Tu tur nebrauc - labāk lidot uz Turciju vai Horvātiju vai pat Bulgāriju ... Ēģipte manikīra meistariem un atslēdznieki un pusaudži .. Ēģipte cilvēkiem "pirmo reizi" nekad nelido uz ārzemēm.. Bet ja tad cilvēks aizbrauc kaut vai uz Turcijas 4.rku viss - raksti - ir pagājis.. Uz šito cūku viņš neies. krogs vairs
аватар Slav_na
dīvaini... neesmu ne manikīre, ne diemžēl arī pusaudze - bet uz Ēģipti biju 20 reizes un plānoju vēl joprojām.
kāpēc Bulgārija ir labāka par Ēģipti - mūsu praktiski mirušo Melno jūru?
rupjība ir tāda rupjība ... it īpaši netā
аватар Nataliya30776
YaSlavnaYa, es tevi atbalstu! Daudzus gadus klausījos tādos biedros, saka, Ēģiptē nav ko darīt, tāpēc atpūtās galvenokārt Turcijā. Un arī 4-kā))) Tagad, pēc Sarkanās jūras, es vispār nožēloju, ka iztērēju laiku un naudu Turcijā.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Šarm eš Šeiha
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl