Daudz trūkumu

Rakstīts: 17 februāris 2020
Ceļošanas laiks: 9 — 15 februāris 2020
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 3.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 4.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 7.0
Viesnī ca ir vairā k 3* nekā.4*. Mē beļ u un tekstilizstrā dā jumu stā voklis istabā s, segums futbola laukumā , trauki atstā j daudz ko vē lē ties. Ē dieni ir vidē ji, svaigu dā rzeņ u salā ti un grilē ti dā rzeņ i ir labi. Reizi nedē ļ ā deva nesā lī tus krabju serdes, no augļ iem meloni un apelsī nu, vienu reizi zemenes. Cepš ana parasti ir vienā da. Viena veida tē ja, lē ta maisiņ os. Sulas atš ķ aida ar ū deni. Ja no rī ta vē l var izdzert kā du daudzmaz normā lu dzē rienu no dzesē tā jiem, tad vē lā k pā rlej ar ū deni, un bez apmulsuma, visiem acu priekš ā . Vainas, viņ i saka, arī nav, bet mē s neesam dzē rā ji, tā pē c mē s necietā m...
Pontons pludmalē nav fiksē ts, veciem cilvē kiem bija problē ma ar vē ju tikt lī dz jū rai. Un bē rniem tā ir tikai vē l viena izklaide. Animatori ir jauni, enerģ iski, smieklī gi. Patika gan bē rniem, gan pieauguš ajiem.
Paņ emiet moskī tu atbaidī š anas lī dzekli.

Neatkarī gi no tā , kā viņ i tika saindē ti teritorijā , to joprojā m bū s pietiekami daudz istabā s. Apstā dī jumi apkā rtnē ir ļ oti skaisti, bet sakarā ar to, ka tas ir laistī ts ar fekā lijā m, tā pē c esiet gatavi smarž ai.
Ja, nedod Dievs, saslimsi (kā man izdevā s), tad nekavē joties zvani apdroš inā š anai. Polise, kupons – tie ir ļ oti svarī gi dokumenti. 30 USD paš risks klī nikā . Transports ar auto no viesnī cas un atpakaļ , ā rsta apskate, injekcijas, rekomendā cijas, medikamentu paka - viss uz apdroš inā š anas rē ķ ina. Sazinieties tikai ar tehniķ i. pirmajā dienā , nevis paš ā rstē š anos, pretē jā gadī jumā apdroš inā š ana nesegs. Mū su gids no Join Up kliedza viņ am piezvanī t nepā rvaramas varas gadī jumā jebkurā diennakts vai dienas laikā , bet mē s viņ u meklē jā m divas stundas pē cpusdienā , bet diemž ē l. . . Tā tad apdroš inā š ana mums ir viss.

Ja esat nepretenciozs un izvē lī gs, tad š ī viesnī ca ir paredzē ta jums.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu