No labā tikai liela teritorija un jūra

Rakstīts: 11 maijā 2019
Ceļošanas laiks: 2 — 9 maijā 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
2.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 2.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 6.0
1. Ierodoties ā tri aizbraucā m uz viesnī cu, reģ istratū rā savā cā m pases un lika vakarā atnā kt un paņ emt. Viņ i mū s sū tī ja vakariņ ā s, tad ievietoja istabā , iedeva š veicaram 2 USD, bet viņ š prasī ja 4 USD. Wi-fi tikai reģ istratū rā .
2. Š arm eš Š eihā pirmo reizi sagaidī ja kaut ko pasakainu, tikai jū ra un zivis izrā dī jā s pasakainas. Tieš ā m skaists dzī vs rifs.
3. Ē diens ir kaut kas. Piektajā dienā mē s ienī dā m olas un vistu. Ja paveicas, stā vi rindā (20 minū tes) tad saņ emsi omleti, un tā s bū s "š ikas" brokastis. Ja negribas stā vē t rindā , tad tā s ir tikai vā rī tas olas. Ir arī trī s veidu jogurti. Ir daudz konditorejas izstrā dā jumu, bet apē st nevar, ka š odien neē da, nā koš ajā dienā ņ em ā rā . Tomā ti un gurķ i ir greznī ba, pē c tiem arī jā stā v rindā . Gaļ ai tiek dots viens gabals katrā rokā . Vī rietim ar svaru 100 kg, kas ir viens gabals. Viena veida nož ē lojama lī dzī ba desai un viena veida siers. Salā tus deva tikai pusdienā s un vakarā , pā rsvarā no kā postiem. Vakarā š os salā tus nav iespē jams ē st, tie smarž oja pē c skā buma. Jū s nevarat piepildī t 0.5 ū dens pudeli, viņ i pieprasa, lai jū s no viņ iem pē rkat par 2 USD. Dzē rieni var bū t tikai 2 mazas tasī tes vienā rokā . Trauki ir netī ri, krū zes gandrī z visas bez rokturiem. Bē rniem nav pā rtikas. Daudzi cilvē ki devā s uz pā rtikas veikalu, lai iegā dā tos pā rtiku.

4. Viesnī cas gids Timurs, ī si sakot, ir rupjš un rupjš cilvē ks. Viņ š ir ļ oti saš utis, kā pē c mē s š eit braucā m, ja negribam no viņ a pirkt ekskursiju.
5. Treš ajā atvaļ inā juma dienā mū s aizveda bezmaksas apskates tū rē . No interesantajā m lietā m bija apskatī t koptu (pareizticī go) baznī cu un El Mustafa moš eju (bet iekš ā nelaiž ), atveda uz papirusa veikalu, juvelierizstrā dā jumu veikalu un skaistumkopš anas fabriku (bet ir tā das cenas ka es nolē mu, ka esmu jau dabiski skaista).
6. Mē s ar vī ru neesam ī paš i kaprī zi tū risti, vienmē r braucam atpū sties tur, kur ņ emam 4* viesnī cu, bet tā das 4 mums nekad nav bijuš as, ceru, ka vairs nebū s. Nevienam neiesaku š o viesnī cu. Un vē l viena lieta: ja jū s ieradā ties pirmajā dienā un jums bija pusdienas un vakariņ as, tad pē dē jā dienā jums tiks dotas tikai brokastis (un neatkarī gi no jū su izbraukš anas laika, tas nevienu neinteresē ). Un mums bija lidojums 22-25, brokastojā m 8-00. Tas ir muļ ķ ī bas, ar mums tas nekad nav noticis.
7. No Š arm eš Š eihas gaidī ju kaut ko nedaudz sliktā ku par Dubaiju, patiesī bā tā ir maza pilsē tiņ a 45 km garumā . Praktiski bez atrakcijā m. Vai mē s te vē l nā ksim – ar vī ru nolē mā m, ka NĒ . Rakstī ju atsauksmi tikai tā pē c, lai cilvē ki netē rē tu savu naudu atvaļ inā juma sabojā š anai.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu