Laba viesnīca par savu cenu

Rakstīts: 11 aprīlis 2019
Ceļošanas laiks: 31 marta — 9 aprīlis 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 4.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 8.0
Teksta ir daudz, jo pā rskats bū s detalizē ts. Es to sadalī š u punktos.
1. Tikš anā s lidostā .
Uzņ ē mē ja tū roperators vaidē ja, ka mums bija Fleš tū ra. Viņ i mū s sagaidī ja ar zī mi un parā dī ja, kur atrodas autobuss. Turpat pie izejas nopirkā m Orange karti. 20 GB par 10 USD (mums pietika 9 dienā m, ņ emot vē rā , ka mans vī rs pastā vī gi piedalī jā s videozvanos). Brauciens ar autobusu lī dz viesnī cai ilga 20 minū tes.
Vē rtē jums 10 ballu skalā - 9
2. Atraš anā s vieta

Krā š ņ i! ! ! Pirmkā rt, es pat teiktu nulles lī niju no jū ras. Vecpilsē ta bija 20 minū š u gā jiena attā lumā no mums. Ejot mē s redzē jā m skaistu skatu uz kalniem. Taksometrs uz vecpilsē tu maksā.2$ par maš ī nu. Tas ir, ja nav dā rgi braukt, tas nav dā rgi). Viesnī ca atrodas blakus Itā lijas rajonam Il Mercato. Un blakus atrodas restorā ns Fares. Pa ceļ am ir McDonald's un CFS ā trā s ē dinā š anas cienī tā jiem.
Vē rtē jums 10 ballu skalā - 10
3. Norē ķ ins
Viesnī cā ieradā mies 9.00, gandrī z uzreiz mū s iekā rtoja, lai gan reģ istrē š anā s laiks ir no 14.00. Mums uzreiz iedeva istabiņ u mū su teritorijas otrajā lī nijā (viesnī cai ir 2 rindas - pie jū ras - pirmā , otrā ir augstā k. ) Manuprā t, cipars bija 6614, skats bija uz sienas. blakus viesnī cai, kas mū s sarū gtinā ja. Bijā m gatavi par piemaksu, tā pē c devā mies uz reģ istratū ru, iedevā m 20$ un tikā m iekā rtojuš ies istabiņ ā ar burvī gu skatu uz baseinu, š ova programmu un jū ru, bija ļ oti jauki. Mantas atnesa š veicars, pieprasot uzreiz 5 USD, tač u daž i tū risti vienkā rš i ignorē un dod maksimums 1 USD.
Vē rtē jums 10 ballu skalā - 8
4. Skaitļ i
Pirmā lieta, kas parā dī jā s redzeslokā , bija miruš ā s mē beles, istaba nebija tī ra. Putekļ ains un netī rs. Nedaudz saplē sti aizkari un tills. Skapja durvis tika atvē rtas ar spē ku. Uzkopjot istabu, mainī ja gultas veļ u un dvieļ us, nedaudz mazgā ja grī das. Mē s apkopē jai dzeramnaudu par 1 $. bet tā da bija mū su vē lme. Tī rā m reti pē c mū su pieprasī juma, tas nebija nepiecieš ams. Tī rī ba nav ī paš i laba. Televizors bija vecs, nevis plazma. Bija 8 kanā li, divi no tiem bija ukraiņ u, pā rē jie vietē jie. Bet tā kā nenā cā m skatī ties televizoru, tas mums derē ja. Vannas istabā bija tikai š ķ idrā s ziepes un duš as ž eleja vai š ampū ns. Standarta dvieļ u komplekts, fē ns, seifs, ledusskapis.

Milzī gs telpas mī nuss ir tas, ka istabā nebija galvenā s gaismas, bija tikai 3 stā vlampas.
Uz balkona atradā s 2 plastmasas krē sli un galds ar pelnu trauku. Mums bija daudz odu, tā pē c paņ emiet lī dzi savu kodumu atbaidī š anas lī dzekli.
Vē rtē jums 10 ballu skalā - 6
5. Uzturs
Bufetes sistē ma 3 reizes dienā . Daudzveidī gs, bet lī dzī gs).
Brokastī s bija olu kultenis, virtuļ i, salā ti, pankū kas, š okolā des ievā rī jums, marmelā de, jogurti, pā rslas ar pienu vai jogurtu, kakao, kafija (nav garš ī ga), tē ja, jupi, ū dens, alus, vī ns (pretī gi).
Pusdienā s un vakariņ ā s - visiem svē tkiem bija 10 gaļ as veidi. Dodiet 2 veidus dienā . Bija daž ā du pagatavojumu vista, tī rradņ i, jē ra gaļ a, teļ a gaļ a, zivis, kotletes, burgeru kotletes, kebabs. Piedevas bija katrai gaumei, rī si (5 daž ā di veidi), makaroni, spageti, kartupeļ i, lē cas, tvaicē ti dā rzeņ i, grilē ti dā rzeņ i, pupiņ as, daž ā di cepamie š ķ ī vji, zupas (3 veidi), daudz daž ā du dā rzeņ u, salā ti, salā tu mē rces (š ķ idrie biezpiena salā ti). Augļ u bija maz, bija tikai apelsī ni, melone, gvajava un dateles. Daudz saldumu, bet man nepatika, tā da paš a veida biskvī ts ar daž ā diem smē rē jumiem pa virsu. Reizē m bija panna cotta (nedaudz rū gta).
Vē rtē jums 10 ballu skalā - 7
6. Jū ra

Noteikts pluss. Skats ir š iks. Daudz zivju, skaisti koraļ ļ i, noteikti ņ emiet lī dzi vai iegā dā jieties tur masku un ī paš us apavus koraļ ļ iem. Tā kā no krasta var ieiet jū rā , bet jū ras ež u ir daudz. Pontons ir stabils, bet uzreiz bija nedaudz neparasti pa to staigā t) Pie tā pierod pamazā m.
Vē rtē jums 10 ballu skalā - 9.5
7. Pakalpojums
Apkalpoš ana vidē ja. Pie jebkuras izdevī bas viņ i prasa 1 dolā ru. Istabas uzkopš ana, kaut kas jā kā rto, jā dara, jā atnes. Attieksme pē c 1 USD uzreiz mainā s uz labo pusi.
Vē rtē jums 10 ballu skalā - 5
8. Izklaide
No rī ta vingroš ana, ū dens aerobika, vakarā animā cijas ar bē rniem un vakara priekš nesums. Ja vē laties doties uz diskotē ku, tad apakš ē jā stā vā ir diskotē ku zā le.
Vē rtē jums 10 ballu skalā - 6
9. Ekskursijas
Mē s tikai pasī vi braucā m atpū sties, bet ekskursijā bijā m dzirdē juš i par gides š ķ irš anos. Mē s neko tā du neesam novē rojuš i. Uzreiz teicā m, ka negribam doties ekskursijā , mū s brī dinā ja, ja pā rdomā sim, sazinā simies ar gidu. Atseviš ķ i es vē los izcelt mū su ceļ vedi Timuru. Attieksme pret mums bija lieliska, sniedza daudz noderī gu padomu, neprasot, tā kā ir pieņ emams 1$, nebija uzbā zī gs. Palī dzē ja ar jebkā diem jautā jumiem.
Vē rtē jums 10 ballu skalā - neieguva,
ceļ vedis - 10.
10. Alkohols.
Mē s vē lamies alkoholam veltī t atseviš ķ u punktu.

Vī rs pirmajā dienā izmē ģ inā ja visu, kas tika dots bā rā , pē c pirmā malka uzreiz ielē ja visu, izņ emot alu) Tas bija vienkā rš i pretī gi. Neatkarī gi no tā , kā rums un kola traucē ja vai mē ģ inā ja viskiju un kolu, tas ir tikai murgs, nevis alkohols. Mē ģ inā ju bā rmenim izlū gties vismaz kā du kokteili, viņ š ar skumjā m piekrita uz pusē m un uztaisī ja sī rupu+dž inu+sodu+viskiju, tā garš o. Es dzē ru 2 reizes un viss.
Vē rtē jums 10 ballu skalā - 2
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu