Ģimenes viesnīca, lielisks rajons, bez Wi-Fi

Rakstīts: 24 novembris 2020
Ceļošanas laiks: 15 — 22 novembris 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 8.0
Viesnī ca atrodas 30 minū š u attā lumā no lidostas, un pa ceļ am ir daž as viesnī cas. Kad mē s reģ istrē jā mies, viņ i no mums izvilinā ja naudu par it kā superistabu, bet, ja mē s nedotu naudu, tad š is numurs joprojā m bū tu mū su. Mē s uz to vairs neiekritā m. Bagā ž a tiek nogā dā ta istabā ar speciā lu transportu. Mē s dzī vojā m bungalo, bez interneta. Wi-fi tikai centrā lajā ē kā (reģ istratū rā ). Ja nav interneta, ir zinā ms pluss, var pilnī bā atpū sties no darba un gulē t : ). Daudzi TV kanā li ukraiņ u, angļ u, itā ļ u, arā bu, poļ u un krievu valodā . Tagad viesnī cā ir gandrī z 90% ukraiņ u no daž ā diem valsts reģ ioniem, ir tū risti no Kazahstā nas un Baltkrievijas.

Viesnī cas teritorija ir skaista, zaļ a un ir daudz vietu fotogrā fijā m. Trī s peldbaseini un dž akuzi (par papildus samaksu). Spa, bet neapmeklē ju, tā pē c atsauksmes nav. Teritorijā atrodas divas viesnī cas Nubian Island + Nubian Village un lī dz ar to restorā ni, peldbaseini, koplietoš anas animatori.

Istabas tiek uzkoptas katru dienu, atstā jā m dzeramnaudu dolā ru vai ukraiņ u tumš o š okolā di ar riekstiem : ) Viss super. No viesnī cas ē rti var nokļ ū t vecpilsē tā jeb SOHO – ļ oti forš ā vietā , kas iekā rtota Jaunā.2021. gada svē tku gaismā s, ir daudz daž ā du veikalu, klubu un diskotē ku. Uz ielas ir vispā rē ja bezmaksas diskotē ka - moderna ar dī dž eju, ar daž ā du gadu starptautiskiem hitiem un forš iem aranž ē jumiem.

Ē diens viesnī cā ir ļ oti labs, sā kumā , protams, visi izmē ģ inā ja, lī dz izlē ma, ko ē st. Visdaž ā dā kā gaļ a: teļ a, vistas, jē ra gaļ a, arī zivis (piemē ram, telapija, skumbrija un pat bez nosaukuma, bet garš ī gi). Dā rzeņ i (salā ti, tomā ti, gurķ i, paprika, daž ā das olī vas, garš augi... ), augļ i (gvajaves, dateles, hurma, banā ni, mango, melones, ā boli) olu ē dieni, jogurti, rī si (garš ī gi), kartupeļ i, pankū kas un vafeles , ceptu cukini un baklaž ā nu.
Ir vietē jais baltvī ns un sarkanvī ns (labs), daž ā di dzē rieni kā kola, sprite diezgan laba kvalitā te, alus. Kafija no tirdzniecī bas automā tiem, Lipton tē ja. Kafiju no pupiņ ā m var dzert bā rā pie reģ istratū ras. Ir diena ar jū ras veltē m - krabju zupa, garneles, mī dijas, astoņ kā ji, kalmā ri, grilē tas zivis, jū ras vietē jais. Nepatika vietē jā s desiņ as un cietie sieri. Bet kopumā ē diens ir lielisks!


Ģ imenes viesnī ca, lieliski atpū sties ar bē rniem, bet bez bē rniem iztikā m labi. Pludmale. Pietiekami daudz vietas, sauļ oš anā s krē sli un dvieļ i ir iekļ auti cenā . Novembrī.15:00 saule gandrī z noriet un kļ ū st vē ss. Vē jš pū š gandrī z katru dienu un lī dz pulksten 12:00 pludmalē var bū t "sarkanais karogs". Ir bē gums, jū ra atstā j un peldē t var tikai no pontona, jo no krasta jau ir koraļ ļ i. Ir ieeja jū rā ar smiltī m. Lai ieietu jū rā , ir nepiecieš ami droš ī bas apavi. Ir odi, tā pē c ņ emiet lī dzi fumigatoru, viesnī ca tā dus lī dzekļ us nesniedz.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu