Tīra viesnīca ar burvīgu skatu no numuriem, ar trūkumiem!!!

Rakstīts: 3 decembris 2018
Ceļošanas laiks: 22 novembris — 1 decembris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 3.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 3.0
Infrastruktūra: 3.0
Atpū tā mies kuplā pulkā novembra beigā s! Ieradā mies no rī ta, un mums uzreiz piedā vā ja paē st brokastis, par papildus samaksu (brokastis 9$) ! ! ! Pirmo reizi ar to saskā rā mies Ē ģ iptes viesnī cā ! ! ! Tik daudz pā rtikas ir atstā ts un izmests! Un par olu un kafiju jā maksā....
Istabas: numuri ir labi, ar krā š ņ u skatu! Par savu istabu mē s reģ istratū rā iedevā m 20 USD, mē s ā tri tikā m iekā rtoti paš ā augš ē jā lī menī ar krā š ņ u skatu! Viņ i negribē ja mainī ties uz zemā ku, jo man labā k patī k staigā t! No visiem š ī s viesnī cas numuriem paveras skats uz jū ru. Istaba tika tī rī ta katru dienu, gulta tika mainī ta 1 reizi, dvieļ i arī netika mainī ti biež i, bet tikai tie paš i salocī ti...
Teritorija: skaista, kopta, tī ra.

Pludmale: tā s ir 5. Pā rsvarā gā jā m uz 1 un 4. Skaists aploks. Garlaicī gi, bez mū zikas un izklaides.
Baseins: liels skaists, auksts! ! ! Apkure tika ieslē gta tikai 30. novembrī !
Animā cija: pretī gi. Vakara programmas ir tikai alvas. Š ķ iet, ka animatori rakstī juš i scenā rijus savā m ainā m, nomē tā ti ar akmeņ iem vai piedzē ruš ies. Animatori nemitī gi piedā vā no viņ iem nopirkt marihuā nu vai haš iš u. . . š auj cigaretes un lū dz uzliet alkoholu uz celma. Garlaicī gi un neinteresanti. Mū s izglā ba tas, ka kompā nija bija liela, izklaidē jā mies, kā varē jā m paš i). Animatori nevienu ī paš i neaģ itē ja par volejbolu, mums bija sava volejbola komanda))).
Ē dinā š ana: izvē le diezgan nabadzī ga, bet izsalkuš i nebijā m, uzkodu viesnī cā nav, tikai brokastis, pusdienas, vakariņ as. Saldē jums uz taloniem (tas ir tikai skā rdiņ š , tā dus redneckus nekur neesmu redzē jis). Man ir palikusi vairā k nekā puse no š ī m biļ etē m, es neē du daudz saldē juma, ))) bet, ja jums tas nav lī dzi, tad saldē jumu nedos! Un ja gribi divu veidu saldē jumu vienā krū zē , tad sū ti 2 biļ etes))) Neredzu jē gu š iem kuponiem!! !
Pakalpojums: izvē lē jies š o viesnī cu, lai atpū stos un nosvinē tu divas dzimš anas dienas. Tū risma kompā nija izdarī ja piezī mi par maniem svē tkiem, es personī gi brī dinā ju priekš vakarā un dzimš anas dienā . Bet kā da bija mū su vilš anā s, kad viņ i vakarā aizmirsa mums sarū pē t galdu !! !

Viesmī ļ i bā ros pludmalē un vestibila bā rā ir rupji, nav sajū smā , š ķ iet, ka paš i lej savu Coca-Cola vai alu. Izlietotā glā zē ieleju alu, paskaidrojot, ka nav lieku glā ž u un tā s ir jā nomazgā . Trauki netī ri, visur, kā š ķ ī vji restorā nā un glā zes bā ros. . . Bē rnam riekstus nedos, skaidrojot, ka tie ir alkoholam). Draudzī gs personā ls tikai galvenajā restorā nā ! Baseina bā rā viesmī ļ i ir nervozi, kad pasū tā t bez maksas (nevis maksas ē dienkartē ), viņ i lamā jas un aizvainojas savā veidā .
Viesnī cas koncepcija: ir ļ oti kaitinoš i pastā vī gi jautā t, no kura numura jū s esat ! ! ! Ja pusdienojat baseina bā rā vai 1. pludmales bā rā , jums bū s jā maksā par pusdienā m galvenajā restorā nā ! Un otrā di! Bū tu labā k nē sā juš as rokassprā dzes! Pē dē jā dienā (izbraukš anas dienā ) istabiņ a tika nodota kā paredzē ts 12:00 un tad mē s visi sapratā m, ka pat tī rs ū dens ir jā maksā (pirmo reizi š ī ) ! ! ! Tā pat jau bija apmaksā tas pusdienas un viss pā rē jais.
Secinā jumi: klusa, mierī ga viesnī ca ar skaistu rajonu, ar skaistu skatu no numuriem, krā š ņ s rifs ar š ausmī gu koncepciju, daudz redneck! Garlaicī gi!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu