Iesaku šo viesnīcu atpūtai!

Rakstīts: 7 aprīlis 2021
Ceļošanas laiks: 24 marta — 6 aprīlis 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 8.0
Es nekad nerakstu atsauksmes, bet š oreiz nolē mu. Patika viesnī ca. Ceļ oja ar sievu un diviem bē rniem. Š armā š ī nav pirmā reize, ir ar ko salī dzinā t, bet š ī s ir pirmā s 3 *. Vispā r neko pā rdabisku par mazu naudu negaidī ju - devā mies pē c saules un jū ras! bija 2 nedē ļ as. Apmetā s uzreiz, istaba bija liela divistaba pirmajā stā vā ar izeju uz baseinu, kas ir ļ oti ē rti. Tā kā remonts istabā , apmē ram, kā citur Ē ģ iptē , noguris. Ir fē ns, plazma, konders, ledusskapis, mini virtuve. Telpu uzkopš ana pē c pieprasī juma.
Ē diens ir pieticī gs, bet vienmē r garš ī gs un svaigs. Nekad nav bijis izsalcis. Apkalpoš ana restorā nā ir a la carte. Baseina bā rs piedā vā vietē jos alkoholiskos dzē rienus: rums, brendijs, viskijs, degvī ns, sambuca, tekila, fanta, kola, sprite; nav alus un vī na, man un manai sievai tā nav problē ma, jo Ē ģ ipte vienmē r ir ar savu Duty free, it ī paš i 3 *. Pirms brauciena lasī jā m, ka viesnī cā nav daudz animā cijas. Un patiesī bā katru dienu notika vakara š ovi, viktorī nas, vē derdejas, uguns š ovs, karaoke, diskotē ka, volejbols, š autriņ as, pē cpusdienā ū dens aerobika. Personā ls ir draudzī gs un izpalī dzī gs. Tie padara atmosfē ru mā jī gu un siltu.
Nu, pats labā kais ir pludmale! Haizivju lī cis. Lielisks rifs! Pludmales tī rī ba. Silta jū ra. Labā kā pludmale Š armā manai ģ imenei. Ir ieeja gan no pontona, gan no krasta. Tagad ja Ē ģ iptē , tad tikai Mazā rā . Viesnī ca ir naudas vē rta, pat vairā k. Es gribu š eit atgriezties un nevē los iet prom. Es lieliski sapratu, kā pē c daudzi tū risti tur nav pirmo reizi - viesnī cai ir savs triks.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu