Mazārā - gatavojieties badoties, dzīvojiet bez ziepēm un nāciet pie dubļiem)

Rakstīts: 3 janvārī 2021
Ceļošanas laiks: 22 — 30 decembris 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 3.0
Tīrība: 3.0
Uzturs: 3.0
Infrastruktūra: 4.0
Mazā ra nav kū rorts vai spa, bet gan dekadence, netī rumi un pagrimums))))) Informā cija ir aktuā la 2020. -2021.  gada ziemas laikā . Iespē jams, nā kotnē š ī viesnī ca mainī sies uz labo pusi.
PROS:
Plusi: Reģ istrē š anā s uzreiz pē c ieraš anā s.
Mums par brī numu tika iedota tī ra gultas veļ a un dvieļ i.
Koraļ ļ u pludmale ir vidē jas tī rī bas pakā pes un koraļ ļ i uz dzijas jau mirst, bet ir vē l + zivis.
Plaš as lielas telpas un skaista arhitektū ra un ē kas dizains.
Svaigs paš as viesnī cas remonts, viss jauns, nevis ushatanny.
Mazā ra cena ir vidē ja, bet trijotnei diezgan augsta. Tā pē c pat budž eta brī vdienā m es neiesaku š o izvē li.
Mī nusi:

Netī rī ba, bads, dekadence – trī s vā rdi raksturo š o iestā di. Laikā , kad bijā m š ajā viesnī cā , viss bija Ļ OTI SLIKTI!
Gatavojieties, ka Mazarā badosies, diez vai pabaros, un ja paē dī s, tad ar muš u salā tiem un ū dens un sā ls sautē jumu. Bez kafijas, bez tē jas, bez cukura, pusotra š ķ ē le maizes un puse kartupeļ a vienai personai – tā ir jū su porciju diē ta. Viņ i nedod piedevas, nedod papildu maizes gabalu, kamē r jū s ē dat, viņ i uzmana, lai jū s glā zē neieliktu lieku karoti cukura. Istabas ir netī ras un nav iztī rī tas, man paš ai bija jā nomazgā un jā iztī ra istaba pē c ieraš anā s. Galds, darba virsmas ir notraipī tas, duš a nav mazgā ta, grī da netī ra, santehnika nestrā dā labi, ir aizsprostojumi caurulē s, biež i nav karstā ū dens, katls plī st katru stundu. Poligonā ir daudz atkritumu. Noņ emts tikai centrā lais vestibils un centrā lais pagalms ar baseinu. Koki nokalst. Ziepes, š ampū ns, tualetes papī rs istabā netiek nopratinā ts, ņ emiet lī dzi, ja ē dat š eit. Bet viesnī cā ir 4 animatori, kas izkā pj un neļ auj dzī vot un atpū sties mierā , kas traucē gulē t, nekaunī gi rā pjas un mocī t un kurus vajag ar nū ju padzī t no sevis kā kaitinoš us nekam nederī gus suņ us.
Viesnī cas saimnieks, atlaidiet bezjē dzī gu animatoru pū li un izlietojiet š o nekam nederī go cilvē ku algas, lai iegā dā tos viesiem Ē DIENU un nolī gtu apkopē ju, kas TĪ RĪ S viesnī cu!
Viesnī cas viesis - meitene ar melniem matiem un boba frizū ru - nekad nav š ī profesionā lā tī kla darba vietā , viņ a nekā dā veidā nepalī dz viesiem, un vispā r viņ a gribē ja apgulties savā darbā un viesnī cas viesi.

Neatkarī gi no tā , vai viņ i ir izsalkuš i, vai viņ u istaba ir netī ra, vai viņ iem ir ū dens - tas nav viņ as karaliskā darī š ana.
Un jautā jums nav par greznī bu un bagā tī bu, bet jautā jums ir par elementā ru tī rī bu un sakoptī bu iestā dē , vismaz uztura un higiē nas, ū dens, š ķ idro ziepju, teritorijas sakopš anas veidā .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu