Lieliska viesnīca par savu cenu

Rakstīts: 19 oktobris 2020
Ceļošanas laiks: 30 septembris — 15 oktobris 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 10.0
Dzī voju kopā ar savu vī ru š ajā viesnī cā . Mē s š eit nokļ uvā m caur Fortū nu, pirms 1.5 gada jau bijā m š eit un tagad, atgriezuš ies, jutā m, ka esam atgriezuš ies dzimtajā s vietā s.
Reģ istrē joties mums iedeva plaš u divistabu apartamentu, zinā jā m, ka š ajā viesnī cā ir tā di cilvē ki, bet nebijā m bijuš i un bijā m patī kami pā rsteigti (bez papildus maksā jumiem un stimuliem). Numurs ir vienkā rš i krā š ņ s ar balkonu, no kura paveras skats uz skaisti apgrieztiem krū miem.
Ē dieni: brokastis vienmē r bija vienā das, izņ emot to, ka reizē m deva vā rī tas olas, lai gan, ja pajautā , tad uzcepa omleti! Parasti pasniedza kruasā nus, ievā rī jumu un medu nū jiņ ā s, olī vas, gurķ u salā tus ar biezpiena sieru, tē ju/kafiju pē c izvē les un pienu bija atseviš ķ a lieta!

Pusdienā s zupa, divu veidu piedevas, gaļ as vai sojas kotletes un sasmalcinā ti augļ i.
Vakariņ ā s zupa, garnī rs, gaļ a un saldumu š ķ ī vis.
Visu izņ ē ma pa porcijā m un ja gribē jā m prasī jā m piedevas un bez problē mā m iedeva ko gribē jā m!
Alkohols: degvī ns, dž ins, rums, sambuka (alus nav, bet nebija pat pirms 1.5 gada). Viss alkohols tiek raž ots uz vietas. Es gribu atzī mē t, ka saldais ū dens š eit ir iepildī ts pudelē s ! ! ! (kola/fanta/sprite kā veikalā , nevis baigais jupi pulveris kā vairumā viesnī cu)
Jū ra atrodas 2 km attā lumā no viesnī cas, ir transfē rs no rī ta un pē cpusdienā (attiecī gi pusdienā s un vakarā atpakaļ ), pā rsē š anā s laiks ir ē rts (var viegli atrast laiku pusdienā m un vakariņ ā m). Pludmalē ir nirš anas centrs, kurā strā dā lieliski ū denslī dē ji Osama un Alekss, tikai par 15 USD jū s varat baudī t satriecoš o rifu un redzē t Sarkanā s jū ras skaistumu.
Manuprā t, pludmale ir viesnī cas pē rle, jo tā pē c mē s braucam atvaļ inā jumā !
Š eit ir lieliski, ī paš i priecē mī ksti sauļ oš anā s krē sli un rifs.
Viesnī ca ir ļ oti klusa, nav trokš ņ aina, izņ emot tū ristus, kuri ņ em kolonnu atpū sties un ieslē dz mū ziku (kā mē s to darī jā m).

Ļ oti forš s un sabiedrisks personā ls, uz katru pieprasī jumu uzreiz atsaucas un vē las palī dzē t. Mana draudzene pazaudē ja savu zelta auskaru baseinā , tā pē c es domā ju, ka viesnī cas darbiniece tur noslī ks, nirstot, lai to atrastu! Paldies Dievam, viss bija izš ķ irts un nā kamajā dienā , spē lē jot volejbolu, viņ a uzkā pa uz kā jas un atrada, š ķ iet, iekļ uva filtrā un pē c tī rī š anas izkrita no aizas.
Liels paldies rež isoram Asam, kurš mū s uzaicinā ja uz ū denspī pi un brauca uz diskotē kā m. Tikai š oreiz mē s ar vī ru nokļ uvā m Š arm eš Š eihas spilgtā kajā s diskotē kā s, viss pateicoties viņ am, jo ​ ​ viņ š savā ca jautrā ko kompā niju un mē s tik spilgti atpū tā mies!
Es noteikti atgriezī š os š ajā viesnī cā vē lreiz. Galu galā par š ā du cenu mē s saņ ē mā m lielu prieku. Jā , bija tū risti, kuri ļ oti sū dzē jā s un dusmojas, bet jā saprot, ka maksā jot minimumu nevar dabū t maksimumu!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu