Faraana Reef Resort 4*– Atsauksmes

336
Novērtējums 6.510
№96 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
6.1 Numurs
6.6 apkalpošana
6.8 Tīrība
6.5 Uzturs
7.1 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas tieši uz Ras Oum Sid klints. Viesnīca pirmo reizi durvis vēra viesiem 1994. gadā, bet pēdējā renovācija notika 2019. gadā. Viesnīca ir lieliski piemērota ģimenes atpūtai, romantiskiem ceļojumiem un izbraucieniem ar draugiem.Vairāk →
аватар Flower3345
 •  apceļots 5 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viņ i devā s atvaļ inā jumā bez ī paš ā m cerī bā m. Viņ i bija patī kami pā rsteigti. Laba atraš anā s vieta, ļ oti pozitī vs un draudzī gs personā ls. Viņ i patieš ā m cenš as visus iepriecinā t. … Tomēr ▾ Viņ i devā s atvaļ inā jumā bez ī paš ā m cerī bā m. Viņ i bija patī kami pā rsteigti. Laba atraš anā s vieta, ļ oti pozitī vs un draudzī gs personā ls. Viņ i patieš ā m cenš as visus iepriecinā t. Istabas ir kā rtī gas un tī ras. Daļ a no viesnī cas tiek remontē ta. Domā ju, ka pē c tam, kad tas beigsies, cena bū s pavisam cita. Virtuve ir vidē ja, bet izsalkuš o nebija. Netā lu atrodas vietē jais tirdzniecī bas centrs Dahab centrs. Tur jū s varat lē ti iegā dā ties produktus un suvenī rus. Teritorijā ir fotogrā fs. Halids. Uzņ em ļ oti labas fotogrā fijas, izceļ detaļ as un noslē pj nevajadzī gā s))) Bijā m apmierinā ti. Paldies par uzņ emš anu!
аватар realist2st
 •  apceļots 9 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ierodoties, viņ i samaksā ja 30 USD par istabu ar skatu uz jū ru (no balkona ir redzami 20% jū ras), viņ i ieradā s istabā un pieprasī ja vē l 20 USD, viņ i samaksā ja USD 1 par lietu piegā di istabā , viņ i paņ ē ma vē l 1 USD un 1 USD par tuk-tuk vadī tā ju. … Tomēr ▾ Ierodoties, viņ i samaksā ja 30 USD par istabu ar skatu uz jū ru (no balkona ir redzami 20% jū ras), viņ i ieradā s istabā un pieprasī ja vē l 20 USD, viņ i samaksā ja USD 1 par lietu piegā di istabā , viņ i paņ ē ma vē l 1 USD un 1 USD par tuk-tuk vadī tā ju. Brokastī s, pusdienā s, vakariņ ā s, makaroni, makaroni, vista, liellopa gaļ a. Viesnī cā ir neliela ē dienu izvē le un katru dienu viens un tas pats. Viesnī ca iet pa straumi, un viss ir ļ oti vecs un vienkā rš s. 7 dienas, no kurā m 3 dienas viesnī cā nebija gaismas no rī ta un pirms pusdienā m (nav gaismas un nedarbojas kondicionieris, ledusskapis tek). Bā rs piedā vā jebkuru ē ģ iptieš u alkoholu, un tas ir diezgan labs. Jauka pludmale, lieliski piemē rota bē rniem un snorkelē š anai, daudz zivju! Pantons jau no 2021. gada ir sliktā stā voklī , caurules sarū sē juš as un asas, naglas slī d ā rā , tas ir ļ oti bī stami un zī me karā jas, administrā cija neatbild. Strā dā.2 animatori, bet priekš izrā des viņ i netiek galā un nav interesanti, pa dienu viņ us varē tu kaut kur atrast.
Nobraucienā uz pludmali ir Santorini restorā ns (š ausmas), tad Pharaana restorā ns (10/10) Ē ģ iptes atmosfē ra ir super! Secinā jums, jū ra ir skaista, pludmale ir laba, daudz zivju peld ar jums. Atpū tnieki, itā ļ i 90% pā rtikas, makaroni, makaroni un tas pats katru dienu. Es neiesaku mū su slā vu tautai! ! Rezultā ts 3/10
аватар svetlana.ivzhenko
 •  apceļots 9 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 3.0
Pā rē jam noskaņ ojums bija š iks...Ieradā mies 15:00. Reģ istrē joties viņ i lū dza istabu ar labu skatu (reģ istratū rā viņ i par to iedeva 30 USD). Par č emodā niem viņ u puisim ir vē l 1$ . . tā lā k cirkā . … Tomēr ▾ Pā rē jam noskaņ ojums bija š iks...Ieradā mies 15:00. Reģ istrē joties viņ i lū dza istabu ar labu skatu (reģ istratū rā viņ i par to iedeva 30 USD). Par č emodā niem viņ u puisim ir vē l 1$ . . tā lā k cirkā . . Reģ istratū ras darbiniece, kas mū s vadī ja, teica, ka vajag atseviš ķ i pateikties par istabu un paņ ē ma vē l 20$. . pē c koferu atnesš anas. . prasī ja vē l vienu 2 USD! Tā kā viņ i kavē jā s vakariņ ā s, viņ i prasī ja ē st . . viņ i atteicā s. Istaba izremontē ta jau sen, bet pacieš ama, viss nepiecieš amais ir (nedē ļ u 3 dienas pirms vakara nebija elektrī bas : ( Viesnī cas teritorija skaista, baseini krā š ņ i. . padzerties var plkst. bā rs, daž ā di. Mī nus papī ra krū zes, kas uzreiz tek. (Par alu vispā r smieklī gi.. 0.2.. un pē c otrā uzreiz neapmierinā tā s bā rmeņ u sejas.
Ē diens vienmuļ š , izvē le ļ oti maza. Pusdienā s un vakariņ ā s daž ā da veida makaroni. . Viesnī ca iekā rtota itā ļ iem..
Animatori (izklaidē sevi) Viņ i ir redzami tikai uz vingrinā jumiem, ū dens aerobiku un pē c tam, kad tiek uzņ emta fotogrā fija viņ u reportā ž ai. Mū zika 60-80 stilā . . vienmuļ a. Spē lē ļ oti klusi, skaļ i tikai pē c 22 . . un atkal itā ļ u 90% un 10% Enrique Iglesias)) Jū ra!! ! Dievī gi!!! ! Zivju ir daudz. . ieieš ana jū rā ir maiga, ē rta. Bet!! ! Daudz atkritumu. Pantone no viesnī cas ir bojā ta, salauzta un jū s varat gū t savainojumus! Mū su viesnī ca sū ta uz kaimiņ a pantoni. Bija ļ oti nepatī kami, kad kaimiņ a apsargs visus izraidī ja un kliedza, ka mū sē jie tur nebrauca . . rezultā ts !! ! Viesnī ca zī mē jū ru un blakus maltai gaļ ai. Uzstā dī ts tikai itā ļ iem, viesnī ca tiem, kas vē las privā tumu ...bet ne atpū tai, izklaidei un jaunatnei!
Моооореее... но к обеду приплывает по 5 яхт, которые не совсем хорошо влияют на риф и отдыхающих. На пути к пляжу встречается и такое???? причём мусор так и не убрали. Мы приехали он лежал и уезжали лежал. ????????????
аватар ghenrih70
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cā ieradā s 8.15. Reģ istratū rā mū s sagaidī ja ar smaidu un uzreiz piedā vā ja brokastis. Restorā nā ir atmosfē riskas, nolietotas mē beles no masī vkoka... bet mā jī gas, uz galdiem galdauti un auduma salvetes. Apkā rt bija tikai itā ļ i! Brokastis ir standarta ē ģ iptieš u (brynza, vā rī tas olas un olu kultenis, pankū kas, daudz konditorejas izstrā dā jumu, jogurts, sasmalcinā ti dā rzeņ i, olī vas utt. … Tomēr ▾ Viesnī cā ieradā s 8.15. Reģ istratū rā mū s sagaidī ja ar smaidu un uzreiz piedā vā ja brokastis.
Restorā nā ir atmosfē riskas, nolietotas mē beles no masī vkoka... bet mā jī gas, uz galdiem galdauti un auduma salvetes.
Apkā rt bija tikai itā ļ i!
Brokastis ir standarta ē ģ iptieš u (brynza, vā rī tas olas un olu kultenis, pankū kas, daudz konditorejas izstrā dā jumu, jogurts, sasmalcinā ti dā rzeņ i, olī vas utt. (Ē ģ iptes siers un desas imitā cija ... ), daudz kas cits ...tē ja, kafija no maš ī na garš ī ga.
Daļ a ē diena ir aiz stikla, bet visu, ko prasi, liek uz š ķ ī vja. Visur ir tī rs, civilizē ts, bez steigas...un tas ir labi. Nekad nav bijusi gara rinda...
Pē c maltī tes tika atrasta istabiņ a bez papildus maksā jumiem un pat bez mā jiena. Telpa N 755, pirmais stā vs. Ā tri pā rbaudī jā m santehnikas un elektrī bas apkalpojamī bu - viss strā dā ja.
Mū su istabā bija tumš s arkveida balkona dē ļ , tieš ie saules stari mums neiekļ uva, nebija aizsmakuma.
Fakts, ka antī ko istabu stilu mē s uzzinā jā m no youtube videoklipiem.
Dvieļ i arī nav pirmais svaigums ...kā dreiz bija sniegbalti ...galvenais nav caurumiem pilns un izmazgā ts, bet gultas veļ a bija tī ra, balta, patī kama, un matrač i bija cieti, un gulta pati č ī kstē ja pie mazā kā s kustī bas...Mums bija labi, nestresojā m. Tas bija tī rs, kā rtī gs, nebija putekļ ains. Gē la ziepes tikai dozatoros duš ā un pie izlietnes ...paņ ē mā m savas ziepes un ziepju piederumus. Viņ i atstā ja 1 USD dienā puisim, kurš tī rī ja.
Brokastis un vakariņ as tiek rī kotas restorā nā netā lu no reģ istratū ras, un pusdienas ir restorā nā (gaisā , uz klints) pludmalē - tas ir plus: jums nav jā brauc uz galveno restorā nu ...no pludmales restorā na paveras skats uz jū ru... smukums... bet jā uzmanā s no vā rnā m, kas zog no galda, ja esi prom un citiem var nepatikt caurvē jš...
No rī ta un pē cpusdienā ē dienu izvē le ir neliela, bet pietiekamā daudzumā (viss garš ī gi) standarta komplektā cijā : zivis, vistas gaļ a, rī si, kartupeļ i, pupiņ as, makaroni, dā rzeņ i, augļ i (melone, banā ni, dateles, gvajava, arbū zs), pī rā gi, sula no tirdzniecī bas automā tiem...
Vakariņ as ir daž ā das! Un pirmie ē dieni (biezenzupa vai dā rzeņ u zupa ar rī siem) tikai vakaros! Biju pā rsteigts, ka š eit netiek pasniegta pica (viesnī ca iekā rtota itā ļ iem!!! )??? ? Un nekā das bļ odas ar sasmalcinā tiem sī poliem! -š ī ļ oti pietrū ka ...agrā k atvaļ inā jumā sī pols bija visur: Bulgā rijā , tad Turcijā , citā s viesnī cā s Ē ģ iptē ...
Par pā rtiku tiek ziņ ots pastā vī gi, viss ir pā rpilnī bā!
Teritorija ir gareniski no reģ istratū ras lī dz pludmalei, sā kumā ir viegli apmaldī ties, bet visur ir teritorijas kartes un pē c 1-2 dienā m sā c saprast, kas un kur tas ir ...atskaites punkts ir 2 baseini un reģ istratū ra.
Nobrauciens uz pludmali gan pa kā pnē m, gan pa taisnu taku... ē rts mā miņ ā m ar ratiem un cilvē kiem ar balsta un kustī bu aparā ta problē mā m. Ejiet uz pludmali 5-7 minū tes.
Pludmale plaš a, ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, lietota plastmasa, bet viegla, katrā ir gumijas paklā jiņ š uz kura uzliek dvieli (pie baseina izsniegts uz kartes, ļ oti liels, nav jauns bet labs).
Netā lu no Faraanas pludmales - Farsha kafejnī ca, ikvienam ...
Ieeja jū rā smilš aina, maiga, ū dens dzidrs - ideā li piemē rots bē rniem. Uz kā pnē m, kas ved uz pludmali (zem restorā na) atrodas bā rs (9? ? -18?? ), kur var saņ emt bezmaksas kafiju un dzē rienus (kola, sprite, fanta, krē juma soda, apelsī ns, ananā ss) - viss no maš ī nas.
Pludmalē ir tualetes kabī nes ar izlietni, BET! paņ em lī dzi ziepes (tur tā das nav! ) un rokas bū s tī ras pē c "procedū ras" un pirms vakariņ ā m.
Pludmalē ir masā ž as vietas tiem, kas vē las, $ 20-25 par vispā rē jo masā ž u, kā jū s kaulē jat.
Svarī gs:
* lidostā nopē rc SIM karti ar internetu, tur ir daudz izdevī gā k... viesnī ca nenodroš ina Wi-Fi, un cenas viesnī cas veikalā ir satriecoš as (lidostā.55 GB par 10 USD, un plkst. viesnī ca 9 GB par to paš u naudu).
* nepē rciet maskas pludmales veikalā netā lu no Farš as - tā s pā rkā pj 25 USD cenu, lai kaulē tu lī dz 15 USD, un viesnī cas veikalā pā rdevē js Amin pā rdos to paš u masku par 10 USD ...š is veikals atrodas aiz muguras. uzņ emš anu.
* Viesnī ca nenodroš ina dzeramo ū deni pudelē s ...tikai glā zē s no dzesē tā jiem restorā nā , bā rā , pludmalē ...restorā nā par 1 USD var nopirkt divus 0.5 ū dens pudelē s ...Amin bū s pā rdot jums par to paš u $ 1 trī s gab. 0.75 pudeles ū dens. Paņ emiet lī dzi pudeli 0.5 un paņ emiet ū deni no dzesē tā ja...
* Neaizmirstiet paņ emt odus mā jā s...odi ir daudz un kož než ē lī gi.
Rifs: viņ i saka, ka š eit ir viens no skaistā kajiem rifiem. Peldē ties uz ā rē jo rifu ir tā lu, bet ne biedē još i, jo ā rē jā rifa tuvumā nav dziļ a bezdibeņ a (piemē ram, Ras Nasrani lī cī ).
Paisuma laikā ir ē rtā k snorkelē t virs garozas, un bē guma laikā ķ ermenis atrodas 20-30-40 cm virs koraļ ļ iem, tos var pieskarties un savainoties (valkā legingus un T-kreklu ar garā m piedurknē m nav hidrotē rpa).
Uz Vecrī gu braucā m ar taksi - 2$ par vienu maš ī nu (ne vienai personai) vienā virzienā . Lī dz Mango tirgum var aiziet arī kā jā m, orientē ties google maps.
Pludmalē no puiš iem nopirkā m ekskursiju pa batiskafu - 10 USD stundā no cilvē ka. Par š o naudu viņ i mū s ar taksometru aizveda uz El Maya lī ci, iekrauja batiskafā un aizbrauca uz Ras Um Sid lī č a sā kumu (netā lu no mū su Farā nas) ...viņ i apturē ja batiskafu virs zemū dens koraļ ļ u akmeņ iem - tas ir kaut kas !! ! Brī vajā peldē š anā neesmu redzē jis tā du, ka dzī vi ziedoš i koraļ ļ i pilnī bā nosegtu koraļ ļ u iezi!
Man likā s dī vaini, ka restorā nā nav krā mu tirgus, pludmale ir pustukš a ...Nesaprotu, kā tik laba viesnī ca nav pilna?
Iesaku viesnī cu, bez mī nusiem!
аватар il.piacere2014
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ē ģ iptē esmu atpū ties jau vairā k nekā.12 reizes. Es dievinu Š armelš eihu, jo tieš i š eit snorkelē š ana ir neticama. Pirmo reizi š o viesnī cu izvē lē jos, pateicoties mā sas ieteikumam. Pirmkā rt, viesnī cas atraš anā s vieta. … Tomēr ▾ Ē ģ iptē esmu atpū ties jau vairā k nekā.12 reizes. Es dievinu Š armelš eihu, jo tieš i š eit snorkelē š ana ir neticama.
Pirmo reizi š o viesnī cu izvē lē jos, pateicoties mā sas ieteikumam.
Pirmkā rt, viesnī cas atraš anā s vieta.
No trim pusē m no vē ja aizsargā ts lī cis. Tas ir neticami svarī gi aprī lī.
Otrkā rt. Galvenais atpū tnieku skaits ir itā ļ i. Š odien, ņ emot vē rā lielo tū ristu skaitu Ē ģ iptē no Krievijas Federā cijas, tas ir Ļ OTI svarī gi, ī paš i man.
Treš ais.
Tas bija sapnis par š o lietu, lai uzdā vinā tu sev skaistu fotosesiju.
Viesnī cas fotogrā fs Khaleds pā rspē ja visas manas cerī bas.
Jauns, dedzī gs ar lielisku humora izjū tu paveica neiespē jamo, visas fotogrā fijas ir piepildī tas ar prieku un lieliski uzsver figū ru. Esmu sajū smā , jo man parasti nepatī k paš as fotogrā fijas, un pirms iepazī š anā s ar Haledu uzskatī ju sevi par nefotogē nisku.
Sirsnī gs paldies arī pā rē jam viesnī cas personā lam. Viņ i vienmē r ir priecī gi jums palī dzē t, ja jū s pret viņ iem izturaties ar cieņ u un pieklā jī bu
аватар constantaplus7
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Otro reizi š ajā viesnī cā ! Ja vē laties redzē t vienu no labā kajiem rifiem un pludmalē m Š armā , nevis fotografē t istabu un duš as kabī nes, jums vajadzē tu doties š eit. Ja jū s atstā jat lidostu ar smaidu uz lū pā m, jums vajadzē tu ierasties š eit. … Tomēr ▾ Otro reizi š ajā viesnī cā ! Ja vē laties redzē t vienu no labā kajiem rifiem un pludmalē m Š armā , nevis fotografē t istabu un duš as kabī nes, jums vajadzē tu doties š eit. Ja jū s atstā jat lidostu ar smaidu uz lū pā m, jums vajadzē tu ierasties š eit. Ja jū s novē rtē jat vidi, kurā.70 procenti ir itā ļ i, nevis krievi – š ī ir vieta jums. Bū tu labi – ja š ī viesnī ca bū tu tikai normā liem un labestī giem cilvē kiem. Viņ š un viņ a darbinieki to ir pelnī juš i. Laime ir sī kumos. Un katru dienu mē s atradā m kaut ko, kas pacē la mū su garastā vokli. Bē rniem droš ī bas labad ir koraļ ļ u rifi, un pludmale ir viena no labā kajā m Š armā . Rifi ir katrai gaumei un grū tī bas pakā pei gan ar bē rniem klē pī , gan ar pusaudž iem. Viena lieta ir tā da, ka daudzas jahtas š eit ieved ekskursijas un ievieto pludmales fotoattē lus - tas runā pats par sevi! Normā li cilvē ki - jū s nā kat š eit. Ar cieņ u un laipnī bu.
аватар Zoja96324
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ajā viesnī cā atpū š amies jau treš o gadu decembrī , jo š ī vieta ir ideā la ziemas atpū tai! Atpū tā mies no 15.12. -18.12. , nedē ļ a bija ļ oti karsta un saulaina, jū ra silta, zivju daudz. Redzē ja stintes, jū ras zvaigznes. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā atpū š amies jau treš o gadu decembrī , jo š ī vieta ir ideā la ziemas atpū tai!
Atpū tā mies no 15.12. -18.12. , nedē ļ a bija ļ oti karsta un saulaina, jū ra silta, zivju daudz. Redzē ja stintes, jū ras zvaigznes.
Pontonam š obrī d ir veikts remonts un tajā ir iespē ja iebraukt no krasta, un apskatī t visu koraļ ļ u rifu skaistumu un zivis izmantojot pontonu - dziļ ums ir aptuveni 11-13 metri, ko nevaru neapburt ar! Rifs ir tik skaists, ka katru dienu uz to ierodas ekskursiju kuģ i, bet viesnī cas viesiem katru dienu ir iespē ja š o skaistumu apbrī not bez maksas!
Animā cija pludmalē ir ļ oti jautra, jums nebū s garlaicī gi) Pludmalē pie galvenā s ē kas ir galda tenisa galdi un tie visu laiku bija ļ oti populā ri) Vakarā interesantas izrā des amfiteā trī . Lī dz vecpilsē tai ar taksometru jā brauc 7 minū tes, izmaksas ir 2 dolā ri.
Pie viesnī cas ir arī iepirkš anā s centrs un aleja ar daž ā diem veikaliem - vakarā var kaut ko nopirkt vai vienkā rš i pastaigā ties) Viesnī cas teritorijā tirgo arī mango, mums ļ oti patika - cena kā iekš ā bazā rs, pā rdevē ja salasī ja mums mango kā medu!
Vē l viens atklā jums mums bija masā ž as pakalpojums no SPA salona komandas, kas atrodas viesnī cas teritorijā . Masā ž u var saņ emt gan paš ā spa, gan pludmalē . Mums ļ oti patika visa ķ ermeņ a masā ž a pludmalē - 6 seansi (40-50 min kods). Tā ir tikai paradī ze! Puiš i ir ļ oti profesionā li savā darbā , pat Kijevā vē l jā papū las, lai atrastu š ā dus masā ž as terapeitus. Milzī gs paldies Muhamedam, kurš sazinā s ar visiem pludmalē un piedā vā š o pakalpojumu. Tā pē c masā ž a mums sniedza daudz relaksā cijas un pozitī vas emocijas! Es ļ oti iesaku sev uzdā vinā t š ā du dā vanu atvaļ inā jumā )
Kas attiecas uz numuriņ iem, tad tie ir vidē jā stā voklī - kaut kur kaut kas nestrā dā vai ir vaļ ī gs)))), tomē r numuriņ i ir ļ oti tī ri, tiek tī rī ti katru dienu - mē s uz š o viesnī cu nebraucam dē ļ . telpas, tā pē c tī rī ba un karstais ū dens mums ir vissvarī gā kā s)
Viesnī cas personā ls ļ oti patī kams, uz visiem lū gumiem atbildē ja uzreiz, visi draudzī gi un smaidī gi) Ē diens - izsalcis nepaliksi)))
Mē s ceļ ojā m caur ceļ ojumu aģ entū ru "Go with us" (https://poehalisnamiv. otpusk. com), un es gribu atzī mē t ceļ ojumu aģ entes Halinas super profesionā lo darbu. Viņ a noorganizē ja mums transfē ru uz Kiš iņ evu un no tā s uz Kijevu, visu laiku sazinā jā s, uzreiz atbildē ja uz visiem jautā jumiem. Braucienā ar š ā da speciā lista atbalstu biju ļ oti relaksē ta!
Esmu ļ oti apmierinā ta ar savu atvaļ inā jumu! Viņ i nesa sev lī dzi daudz pozitī vu un gaiš u emociju, kas ļ oti palī dzē s un atbalstī s virzī bu uz priekš u paš reizē jā sarež ģ ī tajā kara situā cijā . Novē lu visiem mieru un atpū tu pie jū ras)
Мухамед - з команди масажистів) Команда масажистів Світанок Фарша ввечері
аватар isha2303
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š ī viesnī ca ir otro reizi. Mums nav labā kas viesnī cas par Faraanu ziemai. Pludmale un rifs ir krā š ņ a un jautra animā cija. Kaut arī tajā paš ā viesnī cā , bet ieguva daudz jaunas pieredzes. Š ogad ir bijis nedaudz vē sā ks. … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca ir otro reizi. Mums nav labā kas viesnī cas par Faraanu ziemai. Pludmale un rifs ir krā š ņ a un jautra animā cija. Kaut arī tajā paš ā viesnī cā , bet ieguva daudz jaunas pieredzes.
Š ogad ir bijis nedaudz vē sā ks. Mē s nedevā mies uz pludmali 3 dienas. Pā rē jā s dienas lī cī bija silti un ē rti. Pontons ir salabots.
Vakara š ovi kļ uvuš i vē l interesantā ki. Ļ oti forš a programma bē rniem gan dienā , gan vakarā . Animā cija ir forš a.
Ē diens labā ks nekā pē rn, daudzveidī gā ks. Bet cilvē ku ir vairā k. Š ogad daudz bē rnu. Bē rnam bija jautrā k. Pludmalē vietas pietiek visiem.
Blakus Zodiac bā ram ir silts dž akuzi baseins un baseins.
Mī nusi: ū dens duš ā bija tikko silts. Lai gan viņ i paņ ē ma numuru no 200.  gadiem.
Вид с балкона слева море Вид с балкона
аватар _71811
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Viesnī ca ir ļ oti veca, zaļ i krū mi, kamī na zona ir pamesta. Viņ i samaksā ja 20 USD, lai norā dī tu vairā k vai mazā k normā lu numuru. Ē diens ir slikts, pat ļ oti slikts, ne jau katru dienu viens un tas pats, un par saldumiem š ausmas Š armā daudzas reizes, bet š is nav redzē ts, ka bija divas kū kas un viss un pā ris uzpū tī tes. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir ļ oti veca, zaļ i krū mi, kamī na zona ir pamesta. Viņ i samaksā ja 20 USD, lai norā dī tu vairā k vai mazā k normā lu numuru. Ē diens ir slikts, pat ļ oti slikts, ne jau katru dienu viens un tas pats, un par saldumiem š ausmas Š armā daudzas reizes, bet š is nav redzē ts, ka bija divas kū kas un viss un pā ris uzpū tī tes. Zupa tika dota tikai vakariņ ā s, cilvē ki, kas nā k pusdienā s ar bē rniem, zupu neredzē s. Jupes sulas, š ķ ī stoš ā kafija nescafe. Pusdienā s un vakariņ ā s garā s rindas vienmē r izdod gaļ u un zivis vienā gabalā , un, ja paprasa divus, tad ir tā das dusmas, it kā plosī tu no sirds. Pludmale skaista, bet zivju dienā maz, 5 jahtas kuģ o dubļ ainā ū denī . Rifs ir skaists no pontona, bet to nevar nosaukt par pontonu, jo tas ir avā rijas gadī jums, kad es izkā pu no ū dens un nogriezu roku sapuvuš ajā m margā m pie pontona.
Draugi neiesaka š o viesnī cu, jo tas ir š ausmī gi bailes.
аватар aleksa-ra79
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Atpū ta kopā ar savu vī ru, ieņ ē ma pozitī vas atsauksmes. Ierodoties reģ istratū rā , pē c nesenā pē rkona negaisa ar lietusgā zi krita griestu gabali. Apmetā s slapjā telpā , kur ū dens uz grī das ir lī dz potī tē m (teica, lai ej gulē t, no rī ta noņ ems). … Tomēr ▾ Atpū ta kopā ar savu vī ru, ieņ ē ma pozitī vas atsauksmes. Ierodoties reģ istratū rā , pē c nesenā pē rkona negaisa ar lietusgā zi krita griestu gabali. Apmetā s slapjā telpā , kur ū dens uz grī das ir lī dz potī tē m (teica, lai ej gulē t, no rī ta noņ ems). Tī rī ja pusi dienas zem "stiķ a", 12 stundas pē c apmetnes atnesa netī rus dvieļ us, kuru nemaz nebija. Viesnī cā , š ķ iet, vienmē r ir problē mas, kad lī st lietus, ilgu laiku nebija elektrī bas ne dienu, ne nakti, un tajā paš ā laikā griesti ir dū cī gi un plū stoš i. Tajā brī dī par tī rī š anu mums prasī ja 1 dolā ru (biju forš i ar tā du nekaunī bu). Š ajā viesnī cā nav dzeramais ū dens par brī vu, pirkts bā rā par 1 dolā ru 2 pudeles 0.5.
Tad es uzstā ju, ka nepā rvā cos uz citu, sausu, tī ru un siltu istabu. Viesnī cā numuriņ i no 500 lī dz 800 noplukuš i, gandrī z bez tī rī š anas, vecas mē beles, televizori vispā r visur kā PSRS, odi, dvieļ i nobruž ā tā m malā m, putekļ aini, par tī rī š anu prasa naudu. Istabas no 200. lī dz 400. ir nedaudz jaunā kas, uzkopš ana un veļ as maiņ a notiek nemitī gi, bet putekļ us slaucī t nepatī k, par uzkopš anu arī prasa naudu. Nav tē jkannu, trauku, ziepju-rylny.
5 no rī ta nepā rtraukti pamodā mies zem Allah Akbar (moš eja ir netā lu).
Teritorijā visu uzturē š anā s laiku neizmantojā m baseinus, jo tie bija netī ri ar dubļ iem, ū dens auksts, bez apkures!
Brokastis nabagas, olu kultenis, 2 veidu siers, desa nav saprotama, kā pankū kas....mums nepatika, nav izvē les!
Pusdienas uz grila laukuma ar notraipī tiem galdiem un krē sliem, š ķ ī vji sanā ca nemazgā ti, vā rnas zog ē dienu un kakā pa virsu! Liek trū cī gas vakariņ as un mazas porcijas, jā ubago, nav ē rti, par savu naudu. . . kapets - palete sasmalcinā tu jē lu burkā nu, palete sasmalcinā tu kā postu un paprikas ir š ausmas. Viņ i ē da tikai rī sus un kartupeļ us ar vistu, pā rē jie ar mums nesaprotamu garš u. Grila zonā pie mums divas reizes notekū deņ i tecē ja pa visu grī du, smakas dē ļ nepaē dā m un izsalkuš i aizgā jā m. Vakariņ ā s nedaudz vairā k gaļ as ē dienu, uzliek apmē ram 50-100 gramus.
Pludmale: ieeja ū denī vietā m pa smiltī m, tad koraļ ļ u lauskas, un tad vienkā rš i peldē ties. . . pludmalē tualeti nomazgā vienu reizi no rī ta, tad ir ļ oti bail iet, nav papī ra, ziepes. un viss smird. Visi sauļ oš anā s krē sli ir aizņ emti no pulksten 8 un pē c trijiem viens vesels (par sauļ oš anā s krē sliem cī nā s). Smiltis pludmalē sajauktas ar gobiem. Pirms pusdienā m jū ra nav dubļ aina, labi redzamas zivis un koraļ ļ i, pē c pusdienā m kļ ū st mā koņ ains, jo pludmalē nirš anai ierodas daudzas jahtas ar tū ristiem. Pontons ir salauzts, nolaiš anā s nav pā rdomā ta, kā pnes ir cauri laikam. No alkohola viņ i ņ ē ma alu, atš ķ aidī tu, aukstu!
Nekaunī gs un skarbs personā ls, ja neiedod ne dolā ru, tad restorā nā nevar teikt vai norā dī t, viņ i š ņ ā c, var satraumē ties un nelikt ē dienu vai salikt visu vienā č upā , tad ē d putru . Skatoties uz antisanitā rajiem apstā kļ iem, var iedomā ties, kā tiek gatavots ē diens un kā tas tiek tī rī ts, un mē s negribam š eit nā kt (mums ir riebums). Nevienam nevajag, pamesta viesnī ca, bez attī stī bas, uz strauta. . .
бассейн бассейн номе в воде ресепшен, падают части потолка от сырости
Parādīt vairāk »


iemiesojums Elena.P
Jo pēc atsauksmēm sapratu, ka tālu no krasta nevar peldēt, īpaši bēguma laikā, nevaru saprast, vai tur ir ko redzēt vai nav. Diez vai vīrs vēlēsies doties uz salauzto molu.
3 gadā atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
iemiesojums chamina1991
Pastāsti. Daudzas Ēģiptes viesnīcas nodrošina bērnu ratiņus un gultiņu. Ja tāda prakse ir šeit?
3 gadā atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums info779
‹ Viesnīca Faraana Reef Resort 4*
Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Отель расположен непосредственно на скале Рас-Ум-Сид. Гостиница впервые распахнула свои двери гостям в 1994 году, а последний ремонт – в 2019 г. Отель прекрасно подойдет для семейного отдыха, романтических путешествий и для поездок с друзьями.

Atrašanās vieta В 20 км от аэропорта г. Шарм-эль-Шейх, в Ом Эль Сид.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа – 225 м. Рядом кораллы, понтон, имеется песчаный заход в море.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
  • bezvēja līcis
Viesnīcā

2 ресторана, 6 баров, 1 конференц-зал (до 250 персон), 3 открытых бассейна (1 с подогревом в зимний период), платный Wi-Fi, терраса для загара, магазины, открытая терраса, камера хранения багажа, круглосуточная стойка регистрации, магазины.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детские развлекательные программы, мини-клуб (возраст 2-12 лет).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 2 теннисных корта (с песчаным покрытием), дартс, поле для мини-футбола, освещение теннисного корта (платно), теннисные мячи и ракетки (платно), каноэ (платно), катамаран (платно), ныряние с маской и трубкой.
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 558 номеров.

Istabās

В номере есть кондиционер, телевизор, телефон, мини-бар, сейф, балкон. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • balkons/terase
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • modināšanas pakalpojums (ne visās istabās)
Adrese Marine sport club street Hadaba Om El sid, 34511 Sharm El-Sheikh, South Sinai - Egypt
Tālruņi: +20 69 3661202
Tīmekļa vietne: Faraana Reef Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.