Es skraidīju pa viesnīcu (papildinājums decembra apskatam)

Rakstīts: 1 maijā 2019
Ceļošanas laiks: 26 aprīlis 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 9.0
Š oreiz atpū tā mies tuvē jā viesnī cā , bet pē c bē rnu lū guma piegā ju paskatī ties, kā klā jas viņ u mī ļ otajai Faraanai.
Es š obrī d nevaru uzrakstī t par ē dienu un apkalpoš anu. aprakstiet apgabalu.
visi baseini tī ri, teritorija sakopta, vilnis ieslē gts, tornis darbojas, bā rmeņ i vietā , apkalpo ar smaidu.
augš stā vā , pie 2 istabā m, tiek iekā rtots jauns bā rs, jau uzstā dī tas nojumes, galdi un dī vā ni. viss ir acij tī kams.
kā pņ u nolaiš anā s uz pludmali bija aprī kota ar rampā m ratiņ krē sliem, un pē c katras nosē š anā s rampa un kā pnes mainā s vietā m, tas ir, nebū s iespē jams paā trinā t))).

pa ceļ u uz pludmali uztaisī ja arī kā pnes, kas ved uz jauno Bananamama kafejnī cu. viņ i teica, ka farahaniem tas bija kā parasts bā rs. ū denspī pes, protams, par maksu
grila restorā nā , cik redzē ju, palielinā ja platī bu, kas priecē - varbū t tagad ieeja brī va? decembrī , lai rī t vakariņ otu š eit, š odien 17-00 bija jā bū t centrā lajā restorā nā un jā paspē j pierakstī ties.
vispā rē jais iespaids: viņ i cenš as, labo, salabo, labo. protams, ir nepilnī bas un nepilnī bas, bet ja tu atnā ksi atpū sties, domā ju, ka labi atpū tī sies
ak, es gandrī z aizmirsu vissvarī gā ko! jū ra ir tikpat pasakaina. izpeldē ja no mola pa labi, sasveicinā jā s ar "suni", dzeloņ rajas (viens pamā ja atbildē ), ieraudzī ja pat murē nu - mazu, bet dzī vu. daudz zivju, krā saini koraļ ļ i. vienradž a masku ar pretvā rstu pie Leilas var nokaulē t par 10$, ja peldi, ņ em arī spuras.
Veiksmi! un lai jums lieliskas brī vdienas!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu