Ēdienu nav ļoti daudz, WiFi par 2 USD reģistratūrā, teritorija nav labi uzturēta,

Rakstīts: 23 aprīlis 2019
Ceļošanas laiks: 9 — 16 aprīlis 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 3.0
Tīrība: 3.0
Uzturs: 3.0
Infrastruktūra: 3.0
Labdien! Viņ š dzī voja viesnī cā "Faraana Reef" no 9.04 lī dz 16.04 ar numuru 827, iegā dā jā s tū ri JoinUP, lidoja turp un atpakaļ ar SkyUp. Liels paldies SkyUp par ē rtu lidojumu un apkalpoš anu uz klā ja.
Viesnī ca "Faraana Reef" nav 4 zvaigznes un pat trī s, visticamā k, zvaigž ņ u viesnī cā vispā r nav. Blakus esoš ā Reef Oasis Beach viesnī ca ir kā.5 zvaigž ņ u viesnī ca, tač u tai ir 4 zvaigž ņ u sertifikā ts reģ istratū rā.
Reģ istrē š anā s pie Faraanas rifa notika saskaņ ā ar ē ģ iptieš u apkalpoš anas standartiem. Vispirms menedž eris mani aizveda uz veco noslepkavoto istabu, ar skatu uz sienu, es palū dzu iedot vē l vienu istabu, par papildus samaksu 15$ un brī numainā kā rtā uzreiz parā dī jā s parasta istaba ar skatu uz centrā lo baseinu. Tā pē c, ja viesnī ca ir pilna, esiet gatavi dzī vot vecā istabā ar pelē juma smaku. Telpas ar divsimt numuriem, brī vu nebija, ē kas ar numuriem no 200 lī dz 291, veikti remontdarbi un vairā k vai mazā k ierī koti celiņ i ar koptiem augiem.

Mana istaba ir 827, netā lu no reģ istratū ras, istaba ar š ā diem bojā jumiem: panelis nokrita zem izlietnes un visa santehnika izlī da ā rā , duš as paliktnis plī st plaisu tī klā un peļ ķ e pastā vī gi stā v, matu ž ā vē tā js ir š ausmu pilna notekū deņ u smaka.
Teritorija Viesnī cas teritorija nav labi kopta, jo tā da dā rza nav, ir nomocī tas palmas, kas netiek koptas un smilš aini zā lieni bez zā les. Centrā lais baseins ir saplaisā jis ar nokrituš u betonu zaļ ā nokrā sā , klā ja krē slu malā s. Uz vietas ir daudz atkritumu un izsmē ķ u. Ietve ir saplaisā jusi, vietā m izkritusi gabalos, un vietā m izvirzī ta pā ris centimetrus, tā pē c jā iet un jā skatā s zem kā jā m. Nobrauciens uz krastmalu tiek remontē ts, tač u tas nesagā dā ja nekā das neē rtī bas, jo starp grila restorā nu un ū denspī pes pildī jumu ir laba nolaiš anā s.
Sporta zā le iesū dzē ja tiesā , labā k nemeklē š u.
Saplī suš i trenaž ieri un skrejceliņ i sakrauti metā llū ž ņ u kaudzē . Ī sā k sakot, nav sporta zā les.

Pludmalē ir salauzti 30% solā riju, pā rsvarā veci matrač i bez pildī juma, jauni matrač i jā medī t. Lietussargi ir lieli un maz, tā pē c jums ir jā ieņ em normā las vietas pirms 7:00. Smiltī s ir buļ ļ i un sveš ķ ermeņ i. Vietē jie iedzī votā ji var ierasties pludmalē no ū denspī pes maltas puses, kuri vairā kkā rt ir redzē juš i, kā viesnī cas darbinieki viņ us izdzina. Pontons atrodas tā lu no pludmales, apmē ram 300 metrus. Visa taciņ a ved cauri gruž u kaudzei un stā vai kraujai, no kuras var noraut vairā kas tonnas smags akmens gabals. Uz pontona ir daudz vietē jo, kurus neviens nedzen, jo viņ iem tuvumā ir maksas pludmale, un viņ i var brī vi izmantot pontonu. Vietē jie puiš i lū dz nofotografē ties meitenes peldkostī mā , labi zinā t, tad viņ i saka, ka ar š o meiteni atpū š as un izklaidē jā s.
Pludmale atrodas Ras Ume el Sid lī cī , manuprā t viens no Š armas top lī č iem, koraļ ļ i ir vienkā rš i apbrī nojami un skaisti, daudzas zivis, stintes, murē nas, haizivis nav redzē juš as. Skaisti koraļ ļ i nes savus mī nusus, š urp brauc 7-10 kuģ i ar atpū tniekiem nirt. Kad visi š ie kuģ i sā k braukt, tie paceļ augš ā auksto ū deni, kļ ū st neē rti peldē t un visnepatī kamā kā no kuģ iem ir benzī na plē ve uz ū dens virsmas.
Ē diens restorā nā vienmuļ š , vairā k no š ā das klases viesnī cas nebiju gaidī jis. Zupas var saukt par buljonu, vienu ū deni. Kalmā ri mī klā ir kā gumija. Zivis tika nozvejotas ar svariem, un uz viena, un liels gabals nemizotas zivs, es nerunā ju par kauliem. Kā du dienu izrā dī jā s, ka brokastis bija ļ oti niecī gas, pusdienā s vienkā rš i bija ļ oti maz ē diena, atpū tnieki gā ja kurnoš iem vē deriem sū dzoties, ka nav ko ē st.
Kad ieradā s itā ļ u grupa, tad sā kā s krabji dā rzeņ os, daž ā di konditorejas izstrā dā jumi, kartupeļ i folijā , augļ i. Pā rvaldnieks stā v un skatā s, kurš uz viena š ķ ī vja sakrauj daudz ē dienu un klusā s š ausmā s krata galvu, uz kuras mani tautieš i vienā š ķ ī vī saliek veselas piramī das un virsū saldo pī rā gu. Mī ļ ie tautieš i, gaļ u un garnē jumu ņ emiet vienā š ķ ī vī , salā tus citā , nekrā jiet uz š ķ ī vja.

Itā ļ i š ajā viesnī cā tiek vienkā rš i nolaizī ti, viņ iem atnes dakš iņ u, karoti, pā ri pludmalei nes guļ amkrē slu, strā dnieks nes dzē rienu simts metrus tā lā k, visi viesnī cas ū denskritumi ir iekļ auti. Ja vē laties justies kā treš ā s klases valstī , jū s vē laties doties uz š o viesnī cu.
Itā ļ i ļ oti skaļ i runā un smē ķ ē pludmalē , lai gan citi cilvē ki un bē rni, iet prom un smē ķ ē prom nav par viņ iem. Viņ š bija ļ oti š okē ts, kad itā lis pusdienu laikā pludmalē aizdedzinā ja š aš liku.
Viesnī ca nav vē rta 1.200 UAH, kas samaksā ti par ekskursiju.
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu