Lieliska viesnīca par savu cenu

Rakstīts: 12 marta 2019
Ceļošanas laiks: 4 — 11 marta 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 10.0
Lasot negatī vas atsauksmes pirms ceļ ojuma (jau pē c ekskursijas rezervē š anas), teikš u godī gi - gatavojos sliktā kajam. Un kā ds bija mans pā rsteigums, kad neviena no manā m bailē m nepiepildī jā s!
Viesnī cā ieradā mies ap 8:00, un mū s nekavē joties aizsū tī ja brokastī s. Tad norē ķ inā š anā s (15 dolā ri - un mums ir istaba ar skatu uz baseinu netā lu no reģ istratū ras). Skaitlis ir kā skaitlis. Viss ir, viss darbojas - un tas ir galvenais. Ir pie kā pieķ erties. bet man tas nav jē gas. Personī gi mē s ieejam istabā tikai pā rģ ē rbties, nomazgā ties un ejam gulē t (un tad ne uz ilgu laiku))))
Tā lā k ir teritorija. Teikš u – diezgan smuki, ar daž ā diem dekoratī viem risinā jumiem, veidoti vienā stilā – tiltiņ i, laternas, soliņ i, tas viss pieš ķ ir ī paš u piegarš u. Pā ris reizes apmaldī jā mies, devā mies nepareizā vietā , bet burtiski uz katra stū ra ir kartes ar visu ē ku, bā ru, baseinu atraš anā s vietā m, lai jū s varē tu tikpat viegli atrast. No reģ istratū ras lī dz pludmalei viņ i ved mazas automaš ī nas (piemē ram, tuk-tukus). Mums tas bija ļ oti ē rti, viņ iem bija finā ls tieš i pie mū su istabas. Bet pats ceļ š uz pludmali ir ļ oti patī kams. Lejā pa kā pnē m uz pludmali. Tas ir jauns, izgatavots no patī kama, un galvenais, neslī doš a akmens. Mums, piemē ram, ļ oti steidzī gi pē c "viss iekļ auts" maltī tes ir vairā kas reizes skriet pa kā pnē m š urpu turpu. Bet kam veselī bas apsvē rumu dē ļ kā pnes netiek ī paš i rā dī tas, jums tas jā pievē rš uzmanī ba.

Labajā pusē , gar nobraucienu uz pludmali, ir ļ oti krā sains atpū tas telpa-ū denspī pe Maltā gaļ a. Ļ oti ieteicams apmeklē t pē c saulrieta. Ir neticama austrumu maģ ija. Un pa kreisi - grila restorā ns ar krā š ņ u skatu uz jū ru. Š ajā restorā nā jums ir jā piesakā s dienu iepriekš uz vakariņ ā m pulksten 7. Tas, protams, nav ī paš i ē rti, jo sakarā ar to, ka visi reizē skrien rezervē t rī tdienas pusdienas un tad, protams, paliek vakariņ ā s, veidojas diezgan pieklā jī gas rindas. Bet ticiet man, skats no š ī restorā na ir tā vē rts!
Tā lā k mē s nokļ ū stam pludmalē . Pludmale ir gara, un š eit gar krasta lī niju atrodas divu viesnī cu pludmales un pilsē tas pludmale. Tā pē c ir diezgan pā rpildī ts, atzī stos, man patī k mazā kas un ē rtā kas pludmales. Smilš ainajā seklumā ir gandrī z beigti koraļ ļ i, bet starp tiem ir diezgan daudz zivju, trī s reizes redzē jā m ē rgli, kurš ieradā s gozē ties pē cpusdienas saulē , stintes.
Nu no pontona var apbrī not ī sto koraļ ļ u krā š ņ umu. Tieš i tur rifs patieš ā m ir tas, kas jums nepiecieš ams! Jā iet pā ri pilsē tas pludmalei lī dz pontonam, un tā lā k starp akmeņ iem (kur, starp citu, no rī ta var sarī kot forš u fotouzņ ē mumu! ) Lieliski, ka var peldē t abos virzienos, neviens nesvilpj un neapstā jas. . Es š eit redzē ju barakudu, lauvu zivju, dzeloņ raju baru, milzī gu spā rnu (bet tas ir gandrī z jau Š arm el Maya lī cī ).
Dosimies atpakaļ uz smilš u pludmali. Es neesmu sauļ oš anā s krē sla un vē l jo vairā k animā cijas izklaides cienī tā js. Bet kas man jums jā saka! Animā cijas komanda viesnī cā ir tikai uguns! Viņ i ir vienkā rš i super, esmu pā rsteigts, kā mums izdevā s savā kt tik neticami forš us puiš us! Viņ i dod visu to labā ko, prot tieš ā m ieinteresē t un ievilinā t, interesantas un smieklī gas nodarbes, mans mazais skrē ja tikai priekš galā , lai piedalī tos visā . Un, godī gi sakot, es arī pā ris reizes peldē ju diezgan jautrā ū dens sporta zā lē . Mini diskotē ka bē rniem, ikdienas š ovu programmas, vakara braucieni uz naktsklubiem Š armā . Kopumā ar š o uzņ ē mumu jums noteikti nebū s garlaicī gi!

Kopumā vē los atzī mē t, ka darbinieki viesnī cā ir draudzī gi, izpalī dzī gi. Tikai slinkie nerakstī ja par ē ģ iptieš u alkoholu, bet pat ar tik apš aubā mā m sastā vdaļ ā m bā ra Zodiac bā rmenim izdevā s padarī t mohito, daiquiris, tekilas saullē ktu gandrī z neatš ķ iramu no oriģ inā lajā m receptē m! Ē dnī cā , uz kuru visi sū dzas, ka izsniegš ana ir porcija, mums nekad nav atteikta ne piedeva, ne tieš i tā gabala izvē le, kas mums patika.
Nu, protams, jautā jums, kas satrauc absolū ti visus, ir ē diens)))) Teiksim tā , varbū t ē dienu sortiments nav ī paš i liels, bet viss ir garš ī gi pagatavots. Gaļ a, zivis, vista, kā dreiz bija kalmā ri, jū ras veltes, 8. martā vispā r bija svinī gā s vakariņ as. No augļ iem kā dreiz bija zemenes, ar š okolā di pā rklā ti banā ni, brokastī s vienmē r bija melones un greipfrū ti, pusdienā s gvajaves un dateles, apelsī ni. Vispā r normā ls ē diens, var atrast to, kas patī k. Un, maigi sakot, jū s noteikti nepaliksit izsalkuš i! )
Kopumā gribu teikt, ka esmu ļ oti apmierinā ta ar viesnī cas izvē li. Var atrast, par ko sū dzē ties – bet kā pē c? Lieliska atraš anā s vieta, bezvē ja lī cis, gleznaina apkā rtne, draudzī gs personā ls, interesanta animā cija. Ko vē l vajag, lai sarī kotu vasaru aukstā s nesezonas vidū !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu