Laba viesnīca

Rakstīts: 11 janvārī 2022
Ceļošanas laiks: 20 — 27 decembris 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 9.0
Atpū tā s ar ģ imeni no 20. lī dz 27. decembrim.
3 pieauguš ie un 2 bē rni.
Biļ ete par 1500 USD.
Par š o naudu, par tā du sastā vu un vē l 7 naktis viss atbilst.
PERSONĀ LS: pieklā jī gs, runā krieviski. Mē s sadraudzē jā mies ar daudziem.
Ē diens: vienmuļ š , bet izsalcis nepaliksi. Katru dienu daudz kū ku. Vakaros daž reiz tiek grilē ta zivs vai gaļ a.
Alkohols - ja kola ar brendiju, vai sprite ar š ņ abi, tad nekas. Kopumā tiem, kam ir š is svarī gais rā dī tā js, labā k ir uzkrā t beznodokļ u krā jumus.
PLUDMA: tī ra, salī dzinoš i tuvu, lai gan 2. lī nija, bet ar kā jā m var iet 7 minū tē s. Mū s biež i vadī ja autobusa š oferis.

Jū ra ir tī ra, labā k iebraukt ar akvaš ā m. Vai staigā t uz pontona. Ir zivis un koraļ ļ i, tas ir skaisti.
Ir baseini, visur ir daudz sauļ oš anā s krē slu.
ISTABAS UN TĪ RĪ Š ANA: bijā m rezervē juš i 2 un 3 vietī gas istabas. Bet mums iedeva divas 3-vietī gas. Paveicies. Numuri ir plaš i. Ļ oti ē rti. Ir karsts ū dens. Tī rī ts katru dienu. Mē s dzī vojā m pirmajā stā vā . Kas attiecas uz mani, tas ir labā kais risinā jums.
LAIKA ZIŅ AS: mū su ieraš anā s dienā s no visas nedē ļ as tieš ā m bija 3 siltas dienas, viss pā rē jais vē jains. Jū ra ne vienmē r ir ē rta, bet pie baseina ir vieta, kur nav stipra vē ja, var sauļ oties.
ANIMĀ CIJA: pludmalē tiek nodroš inā ti vingrinā jumi, zumba, š autriņ as. Vakarā reizē m bija diskotē ka, vienu reizi bijā m, ī paš i nesajū sminā ja. Bē rni tur tusē jā s pie katras izdevī bas. Paš i animatori ir forš i puiš i. Viņ i cenš as.
Ekskursijas: Nesteidzieties pirkt uzreiz. Uzziniet cenu daž ā dā s vietā s, un visur tā bū s atš ķ irī ga, un visur jums pateiks, ka š ī ir visrentablā kā ekskursija)))
KO ES IETEIKTU:
1. ņ em taksi, it ī paš i, ja esi 3-5 cilvē ki un brauc uz Vecrī gu. Tas ir tā vē rts, tur var baudī t krā su, ē st garneles. Tur tie maksā.8-10 USD par kg (un viesnī cā viņ i jums piedā vā s 14 USD). Kopumā ir daž ā das jū ras veltes. Daudzi ieteiks slaveno piejū ras restorā nu Fares. Jā , viņ š ir izskatī gs, populā rā kais! Bet par 1.5-2 dā rgā k nekā pretē jos restorā nos)))

Vecrī gā ir aptieka ar fiksē tā m zemā m cenā m. Kas zina Ē ģ iptes zā ļ u kvalitā ti, tas sapratī s, ko es domā ju. Vienkā rš i neredziet "valsts aptiekas" zī mes. Pajautā jiet vietē jiem, kur jums parā dī s lē tā ko aptieku. Aptiekā , kas atradā s 50-100 metrus no zivju restorā na, labi krā jā m krā jumus.
Tur, vecpilsē tā , var atrast ekskursijas, tā s ir lē tā kas nekā jebkur, ko esam redzē juš i. Tur pirkts uz kvadracikla.
Vecpilsē tā var mazliet uzkrā t, bet nesteidzies. Kopš Š armas ir š iks Dž ordž a Klū nija milzī gs veikals, kurā ir pilnī gi viss.
2. Dž ordž s Klū nijs. Googlē , tur ir daudz informā cijas par š o veikalu. Mē s tur nopirkā m VISU! Pā rsū tī š ana turp un atpakaļ vienmē r ir bezmaksas. Kosmē tika, tē jas, drē bes, saldumi. VISS IR Ļ OTI LĒ TI. Kam vajag koferus, nepē rciet mā jas. Ir forš i koferi. Mē s nopirkā m milzī gu luksusa koferi par 35 USD, bet mazu par 22 USD.
3. Apmeklē jiet Ros Mohammed dabas rezervā tu ar laivu. Ir krā š ņ i koraļ ļ i un daudz zivju. Š ī ir prieka jū ra. Mē s tur nopeldē jā mies. Noteikti ņ emiet maskas.
KOPSAVILKUMS: viesnī ca laba, ir tā vē rts, iesaku. Vienī gais, ko es vē lē tos novē lē t, ir apsildā mie baseini. Kad vē jš , viņ š izglā ba.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu