Laba viesnīca

Rakstīts: 8 novembris 2018
Ceļošanas laiks: 17 — 24 oktobris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 8.0
Ceļ ojumu aģ entū ru izvē lē jos nejauš i, jo tā atradā s netā lu no manas mā jas. Ā tri nokā rtojā m dokumentus, mū su menedž ere Tatjana operatī vi ziņ oja informā ciju par ekskursiju. Nā kamajā dienā pē c tū res iegā des bija izbraukš ana no rī ta. Es dodu tai stabilu 5 no 5! Nā kamreiz ar prieku sadarboš os ar viņ iem.
Viesnī ca ir laba 4*, ē diens diezgan daudzveidī gs, vienmē r ir ko izvē lē ties daž ā dā m gaumē m, pat bē rnam (mū su gadī jumā.4 gadi), izsalkuš i nepalikā m.
Istaba bija liela un plaš a, katru dienu tī ra telpas un nes ū deni (0.5 litri ū dens uz cilvē ku), ū dens ir arī ē damzā lē un pludmalē .

Pludmale smilš aina un tī ra, ja cilvē ki nepiegruž ā s ar gobiem un citiem (ir vairā k mī nus tū ristu), var doties jū rā no pludmales un no pontona. Jū ra silta un tī ra, peld skaistas zivis, ņ em lī dzi maskas. Arī pludmalē par maksu izbrauciens ar banā niem, aktī vajiem ir vindsē rfings un kaitsē rfings. Iet uz pludmali uz 10-15 minū tē m mierī gā tempā , autobuss arī atved.
Vakaros viesnī cā tiek rī kotas bē rnu animā cijas.
No mī nusiem varu atzī mē t:
- vienreizē jā s lietoš anas krū zes, kurā s ielej dzē rienus, lai gan tas ir higiē niskā k;
- odi, uzkrā jiet telpu fumigatorus un aerosolus.
Viesnī cā ir arī veikali, vienā no tiem tirgo eļ ļ as, cenas patī kamas, pilsē tā var nopirkt dā rgā k. Nā ciet pie Ahmeda, viņ am ir garš ī ga tē ja, viņ š jums ieteiks tieš i to, kas jums nepiecieš ams.
Pietiek ar atpū tu!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu